2
aug
Seneste opdatering: 3/8-14 kl. 0008
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

1-Indspilning i fuld skærm 02-08-2014 134516

Efterhånden som tallet stiger og som valgkampen nærmer sig, bliver tavsheden om asylstrømmen mere og mere rungende. Det eneste der foreligger fra de store partier er, at de har fremskudt valgkampen fordi de “er dybt urolige for opinionssituationen,” og det er da vældig glædeligt. Må de blive mere urolige. Se hvad Thoralf Alfsson skriver. NYTT MÅNADSREKORD I ASYLSÖKANDE

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Robert R
Robert R
7 years ago

Hvis de danske tal er alarmerende! Så er Sverige derimod igang med sin dødsdans. Befolkningsudskiftniingen accelererer med en voldsom hastighed. Båret frem af en eksplosiv indvandring og en demografisk udvikling som ligeledes er ude af kontrol. Det er uhyggeligt at være vidne til.

Robert R
Robert R
7 years ago
Reply to  steen

På mange måder kan demografien sammelignes med rentesrente regning. Og selv Einstein udtalte, jeg citerer efter hukommelsen: Man undres over hvor hurtigt tallene vokser. Nu bliver vi mødt vi at se på Europa som helhed, simpelthen fordi det er de tal vi kender, de svenske skjules. Etniske europæere har en fødselsrate på 1,5 måske snarere 1,4 og muslimske indvandere og deres efterkommere har en på 3,5. Det vil betyde at 100 etniske europæere i løbet at 3 generationer vil blive til 42, mens 100 muslimske indvandere vil blive til 536. Det er temmelig chokerende tal. Forudsætningen for at den dystre… Read more »

ny kommentator
ny kommentator
7 years ago
Reply to  Robert R

Svenskerne er ikke dumme… Eliten og de velhavende kommer til at samle sig i hvide ghettoer… Lukker kassen med gratis penge til nysvenskerne, udstyrrer dem med EU-statsborgerskab og sender dem så til danmark… Hvor de radikale og LA prædiker “åbne grænser og åbne kasser”… Svenskerne kommer til at tage Danmark og Norge med i faldet…

Jernhesten
7 years ago
Reply to  Robert R

Udmærkede beregninger du her kommer med Robert R. Du forstår tydeligvis hvad demografi betyder og de vidtrækkende konsekvenser den kan have. Det gør jeg også, og det gør langt størstedelen af Snaphanens læsere sikkert også.

Jeg kan bare ikke lade være med at tænke på at hvis du nu I dag havde gået I folkeskole, hvor en stor andel af eleverne er talblinde analfabeter, eller gået på gymnasiet som sprøjter ud med studenter som mangler absolut basale færdigheder – havde du så også forstået demografien? Det er vel den udfordring vi står overfor?

Erling
Erling
7 years ago

Der er noget galt med grafiken, eller ogsaa kom der faerre end tusind asylansoegere til Danmark paa et halvt aar.

norje
norje
7 years ago
Reply to  steen

Danskene er over en måned tregere Norge med statistikker, aner ikke hvorfor. De bør være glade for sine lave asylsøgertal:) Sverige er som vanlig flinkest i klassen og oppdaterer avviklingen av nasjonalstaten ukentlig.

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago
Reply to  Erling

Nej.
Hver af de hvide figurer, en for hver måned, skal lægges sammen for hvormange der kom i det halve år.

norje
norje
7 years ago

Nye guldægg fra Europas redningskvinne Cecilia Malmström: Europe must come up with a clear strategy to regulate the flow of migrants. The Mediterranean that unites us is a European sea. It does not just belong to Italy, Spain, or any of the other countries that look onto this extraordinary body of water,” said the minister. Yet, the answer of the European Commission leaves little room for negotiation. “Mare Nostrum is a very broad and expensive operation and Frontex is a small agency, it cannot take over Mare Nostrum,” Michele Cercone, spokesperson for EU Commissioner for Home Affairs Cecilia Malmström, explained… Read more »

Santor
Santor
7 years ago
Reply to  norje

I Danmark bliver de kaldt pensionsreddere da det er dem der skal betale for Danskernes alderdom 🙂

Vores politikere er ikke specielt intelligente men de har da humor.

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x