2
aug
Seneste opdatering: 3/8-14 kl. 1937
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I krig er løgnen kun et af de våben, der er tilrådighed og vi bliver løjet for efter noder, det er værd at huske på inden man hidser sig op. Vi har f.eks. kun Hamas ord for antallet af døde, hvilket vil sige, vi kunne lige spå godt spille terninger om det. Ligeså med fordelingen mellem civillister og medlemmer af Quassambrigaden. Den 30.7 hed det i hele verdenspressen ledsagende videoen ovenfor.

“Israeli strike on a market in the eastern Gaza Strip kills 17 Palestinians and wounding 160 on Wednesday, the local health ministry says”.The second airstrike struck an area about 500 meters away, according to witnesses, immediately killing at least 16 people, among them local Palestinian photographer Rami Rayan, who was wearing a press vest at the time. “People were in the street and in the market, mostly women and kids. Suddenly more than 10 shells landed in the area.

Der er intet der passer udover måske antallet af døde. 1) Markedet var lukket, der var hverken kvinder, børn eller varer, som man umiddelbart ser på videos, der er kun mænd i forskelige aldre. 2) Det var ikke omfattet af våbenhvilen, da rakettter blev affyret regelmæssigt derfra. 3) Hvad der eksploderer er uklart, hverken personer aller ambulancer har skader efter granatsplinter, det var altså ikke israelske missiler eller tankgranater. 4) De brændende varehuse er fulde af Hamas’ raketter – man hører også mange sekundærekplosioner på flere videoes. Trykskaderne på personernes nedre ekstremiteter, svarer til en trykkogerbombes.

Ser man efter i verdenspressen har de enten efterredigeret eller fjernet deres historier, men den har altså været ude i TV Avisen som den skinbarlige sandhed. Et dementi ville klæde DR, Politiken, TV 2 og alle andre. Den korte analyse af hændelsen er her, og den lange superdetaljerede med flere videoanalyser er her: The self-inflicted massacre at Shijaiyah.

Three Jews Visit Scandinavia

‘Liberale’ Huffinton Post er den mest læste politiske site i USA, 85 millioner unikke læsere om måneden. I den skriver Seth Menachem om sit besøg i Sverige og Danmark for få dage siden og det jødehad de oplevede fra den muslimske overskudsbefolkning vore politikere har påtvunget os mens vi sov. Videoen var her i forgårs. Det er en længere artikel, men her er afsnittet om den heilende HF-studerende Samira Victoria Beyloun fra Amager. Så dårlig reklame for Danmark og Sverige kan næppe betales med penge, hvis fr. Beyloun skulle betale Danmark tilbage, hvad hun har kostet med sin opførsel, ville hun ikke blive solvent i dette liv.

But on our last night, the small restaurant was quiet. While my pizza was cooking, Shmuly waited outside. He poked his head in to say hi, and saw two girls ordering their food. One girl wore pants, checked with a similar pattern to the counter wall. Shmuly, always looking for a laugh, told the girl she matched the tile. She didn’t turn around. He took the hint and went outside, but her friend darted after him. I heard yelling so I quickly ran out to make sure all was okay. “You stole my land,” she told him, and I took out my phone to film the diatribe. Oddly, not only did she give me permission to film her when I asked, she repeated her rant for the camera, raising her arm in a Nazi salute as she recited Heil Hitler over again. After she went back inside, I went in to check on my pizza. She directed her anger at me, but when I responded her more volatile friend screamed, “Shut the fuck up!” I took out my camera again. I wanted to document what people have been denying is happening. I wanted to document it in case anything went wrong. And then she ran over to me and slapped the phone out of my hand. The glass shattered on the floor, and she ran out of the shop to get her boyfriend.

We turned to the man running the counter of Pizza Huset, but before I could say a word, he said, “I’m not getting involved.” He didn’t like us. I didn’t need to ask why. The entrance to the restaurant is tiny, and as I ascended the stairs to leave before her boyfriend got there, I was pushed back inside by a brick wall of a man. He was large, intimidating, and he asked me if I filmed his girlfriend. He then told me to delete all of the videos. When I tried to defend myself he pushed his chest against me, making it clear I better do as he insisted. And I did. And he let us go.

Luckily Shmuly had some of the video footage on his phone, as well. And we uploaded it to Facebook so we could show our friends what is going on in Europe. The video quickly spread, and soon politicians, reporters and Danish citizens were writing us to say they were sorry for our experience. It made me feel like most people are good in the world. But fighting hate and ignorance takes work. It takes hard conversations. And it takes being able to sit down with people you may not agree with, in order to spark change. If a Palestinian and I can do it, I’m sure a Turkish Muslim on the streets of Copenhagen can, too.

I got an email from Mousa telling me he’d like to know what my experience has been like in Europe. I told him. When I get back we’ll sit down and have a coffee. I’ll drink mine with ice. He’ll drink his hot. But we’ll clink glasses, take a sip and then have the hard conversations people need to have to try to make the world a better place. Three Jews Visit Scandinavia

Migrationsmedarbejder: “Når grise har lært at flyve”

Langt læsværdigt brev fra en migga på Merit Wager

Vi hade en kö av 7.000 i mottagningssystemet redan för två år sedan. Vad kön kommer att vara vid nästa årsskifte kan man bara spekulera om. Men retoriskt sett är Alliansen nästan övertydlig: Det finns inget tak.

 

Fast i antalsfrågan har det funnits en spricka i fasaden. Migrationsministern ville inte riktigt att Sverige ensamt skulle var en magnet för asylinvandrare – vilket Sverige är med sitt system av PUT och sedan allt betalt – utan försökte få de andra i EU-familjen att göra detsamma. Undrar hur mycket hånflin det kostade Sverige nere på kontinenten?

För tanken på att andra länder i EU skulle göra som Sverige gör – kvotuttagningar är en annan sak – lär inträffa samma dag som grisar lärt sig flyga. Och Alliansens vallöfte om 350.000 nya jobb fram till 2020 blev nedplockat av KI redan samma dag det kom – hela det antalet är så gott som intecknat av invandring. En migga: ”Att andra länder i EU skulle göra som Sverige, lär inträffa samma dag som grisar lärt sig flyga.”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Victor
Victor
7 years ago

Sig mig…er der nogen af jer, som har været ude i bordellet i Vilhelm Buhls Gade. Ligner hende Samira ikke hende, der kalder sig Preeti?

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  Victor

Ha, ha..!

Bedste kommentar..!

HH
HH
7 years ago

Tack för beriktigandet Nils – molevitten va de! Nu minns jag.

HH
HH
7 years ago

Ah Nils! Molesmovsen var ett fint och talande danskt ord. Konkarongen skulle det bli på svenska. Hele molesmovsen eller hela konkarongen på sant nordiskt och beskrivande sätt.

Nils
Nils
7 years ago
Reply to  HH

Molesmovsen er nu ikke rigtig et dansk ord, men er en variation til lejligheden over hele molesjavsen bedre kendt som hele molevitten. Smovs er en ældre nedsættende betegnelse for en jøde, jævnfør tysk Schmaus. Undskyld!

Nils
Nils
7 years ago

Nu er der vel også grænser for, hvor sart man skal være, når man render rundt i byen med rabbiskæg, kippa og hele molesmovsen, så kan det jo godt være, man får en bemærkning eller spørgsmål når det falder sammen med børnedrabssæsonen hjemme på fødegården, og ingen kom jo til skade. Indrømmet, der kan være mange gode grunde til at slå børn ihjel, men isoleret set er det jo ikke en særlig sympatisk handling, og jeg synes, israelerne skal slå de børn ihjel, der skal slås ihjel for at løse situationen nu, men så er det også sidste gang! Eller… Read more »

HH
HH
7 years ago

Ett sidospår: gå in på Ystads Allehanda idag lördag 2/8 och rubriken Opinion och läs Carolin Dahlmans fantastiskt fina inlägg. Faktiskt ger hon röst åt förvillelserna i vårt samhälle och politikernas tillkortakommande. På ett vettigt och klokt sätt.

Läs och förundras!

http://www.ystadsallehanda.se/opinion/article2211356/Alla-vill-vara-tomte.html

LarsS
LarsS
7 years ago

OT: Jeg er i gang med at genlæse George Orwell´s 1984 og det er jo helt bisart, som den herre ramte plet i hans forudsigelser om at Big Brother is watching you!
Læs denne artikel om en 16-årig svensk dreng, som nu er i kærligt fangenskab hos den svenske stat, fordi han er “kommet i dårligt selskab” og er en politisk afviger!
https://www.motgift.nu/2014/08/16-aring-omhandertagen-pa-grund-av-sina-asikter/

Jeg er måske naiv, men jeg nægter at tro det kunne forekomme i Danmark!

Ole Burde
Ole Burde
7 years ago

Seth Menachem har INTET lært af sin ubehagelige oplevelse , måske gik det ikke hårdt nok til .
Han slutter med den rituelle kærlighedserklæring til sin gode ven ‘Mousah’ ,hvilket –SURPRISE! —betyder Moses på arabisk ….Han er stavnsbundet til at bevise sin stuerenhed ved enhver tvivlsom lejighed .

Bergfast
7 years ago

Citat:…” One girl wore pants, checked with a similar pattern to the counter wall. Shmuly, always looking for a laugh, told the girl she matched the tile. She didn’t turn around. He took the hint and went outside, but her friend darted after him.”… … Det är trots allt lite svårt att få klart för sig hela händelseförloppet….. Kvinnan blir ombedd, när filmningen börjar, att – Ta det från början….. Hon undrar då: – Vaddå? Ta det från början?… Och filmaren säger:…- Ja, det där om Hitler…. Hon lyder då filmaren och – gör en slags s.k. Hitlerhälsning lite slafsigt,… Read more »

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago

“..og det jødehad de oplevede fra den muslimske overskudsbefolkning vore politikere har påtvunget os mens vi sov”

En præcis betegnelse og hvor er det synd, jeg skammer mig på danskernes vegne.

Ludvig
Ludvig
7 years ago
Reply to  Machiavelli

Kan bara instämma i hur koncist den meningen sammanfattar läget.
“den muslimska överskottsbefolkning våra politiker har påtvingat oss medan vi sov.” – tyvärr gäller den beskrivningen i ännu mycket högre grad Sverige än Danmark.

Och som det sovs här! Det är kväljande att tänka på de miljoner i vårt land som inte har någon tanke på att vakna upp,därför att de själva ännu inte drabbats ekonomiskt.Mutade som de är med 5
jobbskattesänkningar av Reinfeldt och kompani,är det skönast att behålla skygglapparna på;lallande och vaggande till tonerna från mediernas och de politiska makthavarnas samstämda megafoner.

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x