5
aug
Seneste opdatering: 6/8-14 kl. 0520
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“We would have found ourselves on the same side as Isis”

Hvis islam befinder sig i en trediveårskrig, som hævdet nedenfor, er det ikke uden medvirken fra tanketomme vestlige politikere, der hellere ville bombe før end de spurgte mere kyndige end dem selv til råds. Hvad angår forholdet til Rusland og Mellemøsten, har de gjort mere skade end gavn, fuldstændig passivitet fra deres  side kunne ikke have medført et værre resultat. En nådesløs kommentar af Peter Hitchens These vainglorious fools will march us into another inferno

Have our leaders learned anything from this episode of folly, mass death and waste? [WW I] Absolutely not.They still reach for war at the slightest opportunity. Everyone knows now (I did at the time) that our Iraq adventure was stupid and wrong, and that we had no business in Afghanistan.

But I can well remember being told off sternly for not supporting David Cameron’s war in Libya, supposedly waged to prevent a fictional massacre and some fictional rapes. Only a few weeks ago I was still being told the same story. Well, Libya is now in flames, British Embassy staff are fleeing the country and the place is far too dangerous for anyone to go there and report on it. Massacres can proceed with impunity, and refugees head unhindered to Italy – and eventually here – in their thousands.

Let me remind you that Mr Cameron was quick to claim an easy triumph. He told the Commons on September 5, 2011: ‘Some people warned, as Gaddafi himself did, that the Libyan people could not be trusted with freedom; that without Gaddafi there would be chaos. Libya fuel depot ablaze as rival factions fight for control.‘What is emerging now, despite years of repression, and the trauma of recent months, is immensely impressive.’

‘If we had supported Cameron’s drive to overthrow Assad in Syria, we would have found ourselves on the same side as the Islamist fanatics of Isis, now murdering and mutilating their way across the Middle East’ Few (but happily, enough) spoke or wrote against Mr Cameron’s even madder scheme to overthrow the Assad government in Syria. If we had supported that, we would have found ourselves on the same side as the Islamist fanatics of Isis, now murdering, persecuting and mutilating their way across the Middle East to the terror of all.

ARD: Dø for Allah, tyske jihadister hos ISIS i Syrien

og Lighederne mellem Mehdi Nemouche og Mohamed Merah. To ny videoer for de sprogkyndige – tysk og fransk.

Via Doku – deutsche Dschihadisten in Syrien, tysk utekstet.

Lighederne mellem Mehdi Nemouche og Mohamed Merah

Nemouche er blevet varetægtsfængslet en måned i Bruxelles og sigtet for “drab i en terrorrelateret kontekst”. Ifølge belgiske medier nægtede Nemmouche at sige noget under afhøringen, ifølge hans advokat fordi han var vred over, at hans forklaring til fransk politi for to måneder siden blev lækket til pressen. Tuerie du musée juif de Bruxelles: Nemmouche maintenu en détention préventiv.


Les similitudes entre Mehdi Nemouche et Mohamed… by teletoulouse-wizdeo

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Skåning
Skåning
7 years ago

Börjar gilla Peter Hitchens mer och mer, trots att han är en stockkonservativ kristen. Normalt erkänner jag mig mer till Pat Condells liberala linje, men det han säger är genialt och konsekvent. Riskerar jag att bli konservativ på äldre dar? 🙂

Skåning
Skåning
7 years ago
Reply to  steen

Nej, jag bryr mig inte så mycket om etiketter heller, även om det är svårt att undvika. Jag bekänner mig onekligen till den konservativa grundtanken att man inte ska kasta nedärvt kunnande och erfarenheter överbord i narcissistiska revolutioner och inte genomföra drastiska samhällsförändringar utan eftertanke. Å andra sidan är jag väldigt liberal angående individens frihet. Eftersom jag är ganska drogliberal, för abort och dödshjälp, inte troende osv, så passar jag inte riktigt i det klassiskt konservativa lägret heller. På svenska finns begreppet liberalkonservativ. Lustigt nog tycks det som om de som bekänner sig dit ha tagit precis de motsatta värderingarna… Read more »

XY
XY
7 years ago

När Pat Condell talar är det som ljuv musik i mina öron. Eller som en oas i (den svenska) medieöknen.

ny kommentator
ny kommentator
7 years ago

Pat Condell kan bare “slå hovedet på sømmet”… Jeg håber vestens selvretfærdige hykleriske journalister og andet godtfolk ser hans videoer… Ligesom de burde læse Snaphanen og Uriasposten.. Men jeg tvivler… Jeg krydser fingre og håber at “verden” er vågnet fra selvbedraget om senest 10 år. MEN JEG TROR DET NÆPPE…

Victor
Victor
7 years ago

Der er alt. alt for lidt glæde på denne webside.

Så her er et brylupsfoto fra Iraq…en Isis-kæmper gifter sig med en pige. Hun er 7 år og tvangskonverteret til fredens religion…

http://www.liveleak.com/view?i=7dd_1407242854

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x