8
aug
Seneste opdatering: 9/8-14 kl. 2018
28 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Forleden kunne man se Fredrik Reinfeldt gå i et af Sveriges 28 Pride optog. Der blev i den grad marcheret igenem helt oppe i Pajala og Hemavan, at de må være løbet tør på lokale HBTQ personer, hvis vi ligesom den nyeste forskning regner med at de udgør halvanden procent af befolkningen.

Nu  drejer hele HBTQ-cirkusset sig slet ikke om dem, vi er i afdelingen for afgivelse af surrogat-signaler udenfor ørets fysiske frekvens, en kirke, en afledningsmanøvre. Men jeg gad ikke skrive noget igen, for først skal man tænke, så skal ramme tasterne og det hele tager en Helvedes tid, der er spildt på at sidde og være sur og hadefuld, og så har jeg gjort det én gang, det må være nok når man ikke er sociolog eller massepsykolog.

I dag faldt jeg så over denne grovkornede tegning på Kybeline, og så vil jeg da benytte anledningen til at være reaktionær, hadefuld og homofob per stedfortræder. Faktisk minder den lidt om denne Dagens Nyheter kommentar til Muhammedkrisen, virkelig dårlig smag, altså. Værs’god, Fredrik, du har stillet Sverige med røven baglæns. Vergewaltigen betyder voldtage.

I Sverige må man ikke sige “masseindvandring”

selvom det er det, der foregår. Det er mere end det, det er en regulær invasion. Man vil blive krævet afsat:

Begreppet massinvandring anses problematiskt, vilket är anledningen till att det satts inom citattecken i DN-citatet. Företrädarna för dagens invandringspolitik anser inte att det pågår någon massinvandring. Den som tar en titt på statistiken kan emellertid inte förneka att en sådan pågår och samtidigt göra anspråk på trovärdighet. Sanningen är att Sverige för en extrem invandringspolitik som skiljer ut oss från andra länder. Därför är begreppet massinvandring en korrekt rubricering.

Vår makt- och medieelit bör för medborgarna förklara rimligheten i att Sverige skiljer ut sig från andra länder. Det raka och korrekta kravet är: Förklara varför Sverige ska ha massinvandring. Det är huvudfrågan. Och inget flum om alla människors lika rättigheter. Det handlar inte om det utan vad politikerna har mandat att göra med skattebetalarnas pengar. Det finns ju inte några globalt giltiga ”lika skyldigheter” när det gäller att betala skatt. Karl-Olov Arnstberg Om Syriska inbördeskriget och begreppet massinvandring.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
28 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Angela
Angela
7 years ago

Jag måste förtydliga så att ingen missuppfattar när jag använde skogsbranden i Västmanland som exempel på hur Sverige avvecklats. Jag skrev att det var politiska beslut som orsakat branden och det är helt rätt. Alla samhälleliga beslut som tas är politiska. Att försöka få det att se ut som om det inte rör sig om politik är vilseledande. Det är politik i högsta grad. Det utnyttjade MP med en gång och drog valsen om klimatet. Att skogsbranden uppkommit p g a den “extrema” hetta. Det är inte sant. Så gör man för att stärka sitt politiska budskap. Så vitt man… Read more »

HH
HH
7 years ago

I dunkelt minne bevarad från fjärran skoltid, ett namn: Jöran Persson, Erik XIV:s procurator och kungens rådgivare som i Georg von Rosens målning “Erik XIV och Karins Månsdotter” där Jöran Persson avbildas som en ondskans mörka gestalt. Efter Eriks fall blev han avrättad av adeln på det grymmaste sätt och därom kan man läsa i tidskriften Populär historia från 20 mars 2002. Artikeln är verkligen utomordentlig och klargörande. Var Jöran Persson verkligen så ond som jag i varje fall från min skoltid mindes honom? Allt som skrivits om honom kom ju efter hans död. Jag vill inte med detta mena… Read more »

HH
HH
7 years ago

Det var när du Angela tog upp det där programmet “Världens bästa skitskola” som det slog mig. Jag såg bara litet grand, men det som togs upp gav mig gåshud. Hr Göran Persson som en tid var utbildningsminister kunde tydligen utan vidare mankemang slänga ut allt vad svensk skola ditintills byggt upp – saker som borde hamnat i arkiv raderades bort bara. Brutalare har det aldrig verkställts och jag undrar bara litet fumligt – vad sa oppositionen?

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  HH

Ja det är förskräckligt. Bra att du tog upp det. Kunde inte ta allt . 🙂
Mycket bra att det kommer fram hur makten bär sig åt. Det är helt enkelt SKANDAL!

Angela
Angela
7 years ago

Jag kan tala om att jag var vid universitetet när kaosterierna kom och professorerna sa att fy fan kommer den skiten hit och sedan sa en efter en upp sig och gick till näringslivet. De stack. Precis som de tidigare stack från grundskolan ocg gymnasierna trots att samhället satsade hundratals miljoner för att få folk att stanna – på propaganda för skitskolan. Att vi har storbranden att den blev en storbrand beror på DÅLIGA politiska beslut i decennier. Jag väntar på nästa smäll. Nästa katastrof. Branden hade aldrig behövt uppstå (politiska beslut), aldrig blivit mer än 30 gånger 30 m… Read more »

Anonymous
7 years ago
Reply to  Angela

Bästa Angela!
Det är farligt att bli sa där förbannad.
Toplockspackningen kan ga!
Dock, fler svenskar skulle behöva bli förbannade över sakers tillstand i Sverige och göra nagot at det.
Sorry, men inga aa pa mitt tangentbord.

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  Anonymous

Lotta Gröning klarade sig alldeles utmärkt. Tack vare att hon blev förbannad och visade det. Värre var det för ynkryggen som satt mitt emot och vred sina händer. Han kunde inte ens gråta över allt elände han ställt till med. Stackars karl vilket dåligt samvete han måste ha. Vilka drabbar hans inkompetens nästa gång? Hans barn? Eller andra närstående eller vänner?

Känslor ingår i människors försvarssystem. Utan dem skulle människan stå sig slätt. Känslor utgör människors radarsystem. Fly eller fäkta. Samma hos djuren.

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  Anonymous

En sak till . Det är bra att du reagerar. Eftersom folk har svårt att vakna upp ur dvalan och tror att det är fult att använda sitt överlevnadssystem så behövs det att någon ryter till mellan raderna. Då uppnådde jag mitt syfte. Svenskarna och folken i väst har under tid trimmats i “inlärd hjälplöshet” och “konflikträdsla”. Då är de lättare att styra och ställa med. Lättare att manipulera. Inget händer av sig självt. All social handling är intentionell.

Bevidst
Bevidst
7 years ago
Reply to  Angela

Enig

Angela
Angela
7 years ago

Samma kväll som jag skrev min kommentar i Julia Caesars krönika såg och hörde jag svamlet från högste chefen för räddningsinsatsen i Sverige. En första klassens idiot. Men det var inte tillräckligt. På SVT 2,ur OM VÄRLDENS BÄSTA SKITSKOLA flödade idioterna. En begrep i alla fall att han lurats att tro att han var kompetent att besluta om skolan i sin kommun. Den mannen tyckte jag snarast synd om. Sedan visade man den uppblåste tomma skryttunnan i Danderyd och man kunde kräkts i kaskader på tv.n och inte bara SKIT-skolan utan också SKIT-samhället som denna skuggregering skapar. Det var en… Read more »

Angela
Angela
7 years ago

Helt rätt Visionären. Har redan sagt det flera gånger i bloggen men det verkar inte som om man förstår det. Kanske för att man inte förstår svenska. HELA västvärlden, inklusive Danmark, står inför samma sak därför att de STYRS (regeras) av SAMMA skuggregering där EU är ett projekt för just Europa. Dvs EU skall jobba för europeernas undergång i Europa. Nationalstaterna skall bort, demokratin skall bort så att att globaliseringen som många fortfarande kallar det skall kunna härja fritt. Om man inte förstår vad det innebär borde man anstränga sig för att ta reda på det om man fortfarande vill… Read more »

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  Angela

Hittade denna länken. Rekommenderar också Wiseman´s wisdom

http://janmilld.wordpress.com/2014/08/05/pladderkulturens-pris/

Visionären
Visionären
7 years ago
Reply to  Angela

Tack Angela för dina vänliga (och dessutom) rättframma ord. Jag delar i mångt och mycket dina resonemang. Kanske är jag emellertid lite mer tillbakadragen. Det beror på flera saker. Men ett är jag helt ense med dig. Och det är raseriet över våra i detta land ryggradslösa politiker, manipulerande journalister och landsförrädare till kulturpersonligheter.

Må de brinna i helvetet!

V

Bevidst
Bevidst
7 years ago
Reply to  Angela

“HELA västvärlden, inklusive Danmark, står inför samma sak därför att de STYRS (regeras) av SAMMA skuggregering där EU är ett projekt för just Europa. Dvs EU skall jobba för europeernas undergång i Europa. Nationalstaterna skall bort, demokratin skall bort så att att globaliseringen som många fortfarande kallar det skall kunna härja fritt. Om man inte förstår vad det innebär borde man anstränga sig för att ta reda på det om man fortfarande vill leva i frihet och inte under förtryck av en liten stormrik maktelits förtryck. Vi är m a o på väg mot slaveri. … Och det är meningen.… Read more »

Menig 442
Menig 442
7 years ago

Steen, det bliver spændende at se, hvis ebola epidemien eskalerer, om den også vil gøre det problematisk at identificere, hvem man vil have ind i landet.

Hr. Naturli'
Hr. Naturli'
7 years ago
Reply to  Menig 442

Det ville være diskrimination!

LarsS
LarsS
7 years ago

Bjovulf, prøv også at se denne video om IS. Her ser man (part 2) islamister som vender tilbage fra Europa til det kalifat de har drømt om hele livet! Der er ikke en kinamands chance for nogensinde, at få integreret islamister i et demokrati – de er hjernevaskede og helt udenfor rækkevidde!

https://www.youtube.com/watch?v=bsCZzpmbEcs

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Syrienskrigere var velintegreret [ Ja, hurra – så vil jeg sgu nødigt se dem, der ikke er velintegreret 😉 ] http://www.bt.dk/danmark/syrienskrigere-var-velintegreret Af Thomas Sand, Berlingske Nyhedsbureau Lørdag den 9. august 2014, 03:10 Mange af de militante islamister, der rejste til Syrien og blev dræbt i kamp, var velintegreret i det danske samfund [ host, host 😉 ]. Det viser en kortlægning af de dræbte syrienskrigere ifølge Politiken. [ Hvordan er det egentlig muligt at være så lidt i kontakt med virkelighedens verden? 😉 ] Mindst 15 personer fra Danmark har ifølge Politiets Efterretningstjeneste (PET) mistet livet i Syrien, og de… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
7 years ago
Reply to  Bjovulf

Temmelig stupid “kortlægning” og såkaldt “forskning”.
Et forslag til Dansk Institut for Internationale Studier: start med at læse Koranen, derefter er det hele ikke så vanskeligt at forstå.
Islam og muslimer kan aldrig og vil aldrig blive en del af ikke-muslimske samfund, det er en del af Islams lære.

Max Pedersen
Max Pedersen
7 years ago

Nu tilhører jeg selv lbgt (eller hvad det nu hedder) segmentet & jeg synes det er ganske morsomt. Hvorfor? Fordi det er sandt! Sverige går sin egen undergang imøde!

ny kommentator
ny kommentator
7 years ago

Sjælendt godt grin… 🙂
Captain Sweden klarer æterne og redder den lille F!… Fra hvad hun stemmer og går i demonstration for… Der er brug for 150.000 Captain Sweden for at dæmme op for registrerede sexuelle overfald og mørketal… Så det harmonerer smukt med de 1,5 procent af Sveriges 9,5mio, Sverige er reddet… TAK til Snaphanen..

PS jeg kan se at politiken med at fremme HBQT og høste medlemmer bliver essentielt med den voksende UGA-BUGA import… Så her er mit råd til Svenskerne… STEM F! og red jeres døtre og deres døtre og deres døtres døtre… 🙂

intetnavntak
intetnavntak
7 years ago
Reply to  ny kommentator

Stem SD, SD er den eneste politiske mulighed. Der kommer et Svensk stats-coup med nationalisterne i spidsen. Det bliver uden politik!

ny kommentator
ny kommentator
7 years ago
Reply to  intetnavntak

Sverige har valgt at afskaffe sig selv…. LAD DEM, og lad resten af Europa lære af deres historie… SD har ikke en chance før løbet er kørt.. 🙂
Men moske har danmark… 🙂

Visionären
Visionären
7 years ago
Reply to  ny kommentator

Du verkar väldigt skadeglad. Upplysningsvis kan jag meddela att inte alla svenskar “stemmer” F! och att inte alla svenskar valt att avskaffa sig själva. Om du inte visste det sedan tidigare kan jag dessutom meddela att vi har ett etablissemang i detta land – bestående i politiker, journalister, kulturpersonligheter m.fl. – som har tagit sig rätt att förtrycka oss vanligt folk. Det är allt fler som börjar vakna och inse hur det står fatt. Skadeglädje betackar vi oss för. Det är inte vad vi behöver.

intetnavntak
intetnavntak
7 years ago
Reply to  ny kommentator

Med Sverige har vi adgang til hele norden, det vil garantere vi kan udføre dette.
Både Danmark/Sverige kan komme ud af eussr. Det her er en fælles front, der er ikke noget valg.

Bevidst
Bevidst
7 years ago
Reply to  ny kommentator

@Visionären, Posted: 8 August 2014 – 23:15; … och att inte alla svenskar valt att avskaffa sig själva. Om du inte visste det sedan tidigare kan jag dessutom meddela att vi har ett etablissemang i detta land – bestående i politiker, journalister, kulturpersonligheter m.fl. – som har tagit sig rätt att förtrycka oss vanligt folk. Det samme er tilfældet i Danmark omend mindre grelt end, hvad jeg oplever i Sverige. Problemstillingen er den samme; Intet diktatur kan bestå uden befolkningen finder sig i det. I Danmark ser jeg frem til en OV-regering (Dansk Folkeparti-Venstre-regering) efter næste valg. Jeg ønsker Sverigedemokraterna… Read more »

28
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x