10
aug
Seneste opdatering: 10/8-14 kl. 1235
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

1-Indspilning i fuld skærm 10-08-2014 102820

Facebook indlæg fra Missnöjet jäser på orter som drabbas av asylinvasionen. Intet i berettelsen har ændret sig siden Granne med SIV Ur Eva Bergqvist skrift, “Granne med SIV”, från 1990 undtagen Sverige selv, der er et helt andet land end for 24 år siden, både fattigere, ustabilere og mere splittet.

Altså, når statsmagten nu har tilsluttet sig konventioner, der på sigt betyder at andre bliver flertallet i Sverige, så er det bare at klappe hælene sammen og stå ret, ikke? Det skal menigmand ikke sætte spørgsmålstegn ved. I Sverige er FN gud og konventionerne er Biblen, eller koranen skulle man måske sige, og det nemmeste for Riksdagen er at give landet væk, modstanden imod det er ikke tilstrækkelig stor og ubehagelig.

IDanmark er vi ikke er helgarderet mod at havne i en svensk situation. At danskerne ikke for alvor har konfronteret konventionsrytterne, skyldes forhåbentlig kun at vi ikke har over 2000 asylsøgere om ugen. Forhåbentlig ville vi gøre oprør imod politikere, der sætter til dels forældede konventioner over det folk, der har valgt dem. Avisen sætter så neutral en rubrik som muligt: Många ville veta mer om boendet.

– Det finns konventioner och lagar som reglerar de här frågorna. Det handlar bland annat om att alla människor har ett lika stort värde och rätt till skydd. – Statsmakten vill ha det på det sättet.

Kvinde kend din plads

For ti dage siden syntes Erdogan at kvinder skulle “være dydige og ikke le offentligt”. Regeringstro medier kalder smagfuldt Economist-journalisten Amberin Zaman for “en jødeso der burde bliver luder hos jihadisterne i Iraq.” Tyrkiet er mindre et vestligt land end nogensinde siden Kemal Atatürk.

Turkey’s Prime Minister has called a prominent female journalist a “shameless militant woman” who should “know her place”.Recep Tayyip Erdogan lashed out at Amberin Zaman, the Turkish correspondent for The Economist, on Thursday while speaking at an election campaign rally.

Remarks she had made while interviewing the opposition leader, Kemal Kılıçdaroğlu, on television the previous day had been condemned as “insulting to Islam and Muslims” by pro-Government supporters on social media.She had asked Mr Kılıçdaroğlu whether a “Muslim society is able to question” the authorities.

He called Ms Zaman a “shameless militant woman disguised under the name of a journalist”.”Know your place,” Erdoğan added. “They gave you a pen and you are writing a column in a newspaper. “And then they invite you to a TV channel owned by Doğan media group and you insult at a society of 99 per cent Muslims.” Turkish Prime Minister Erdogan tells female journalist: ‘Know your place, you shameless militant’

“Du kommer 50.000 år i helvede, hvis du dater en dansk mand”

Ekstrabladet kunne for en tid siden fortelle at det er en merkbar økning i antallet muslimske kvinner i alderen 18-20 år som vil date danske menn.

– Stigningen ses primær i aldersgruppen 18-20 år, siger Jonas Cronfeld, partner hos Single.dk til Ekstra Bladet.

Han forklarer, at de opdagede trenden, da de begyndte at se flere og flere tørklæder rundt omkring på siden. Derfor dykkede deres analyseafdeling lidt nærmere ned i tallene.

Men tallene undrer ikke Helle Lykke Nielsen, lektor på Center for Mellemøststudier på Syddansk Universitet.

– Nettet giver en anden mulighed for at komme ud, og det bliver mere almindeligt at søge en partner den vej, forklarer Helle Lykke Nielsen.

Muslimske kvinder er i udvikling
Ifølge lektoren kan netdating være en måde for de muslimske kvinder at komme ud af den familiære kontrol på.

– Hvis man som muslimsk kvinde er underlagt restriktioner, hvor der ikke er mulighed for at være så meget i kontakt med det modsatte køn, så kan netdating være en god idé, siger hun.

Jonas Cronfeld fra Single.dk fortæller at ved at krydse anonymiserede data, opdagede de, at størstedelen af de muslimske kvinder primært kommunikerer med danske mænd.

– Mange af muslimske kvinder på vores tjenester kommer for at få kontakt med danske mænd, siger han.

Islamistiske representanter reagerer på “blandingen”, man er nesten fristet til å sette “rase” foran. Ifølge Ibrahim Issa fra den ekstreme islamistiske forening Hizb ut-Tahrir er det en ganske alvorlig sag, hvis kvinder med muslimsk baggrund dater danske (vantro) mænd. Det gør ifølge Issa ikke alene muslimernes gud Allah vred og ødelægger kvindens ære. Det fører også til en straf på hele 50.000 år i helvede. Document.no

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Robin Shadowes
Robin Shadowes
7 years ago

Vad är 50 000 år i helvetet egentligen? Han som utslungade hotet förväntas ju komma till paradiset. Så det borde bli en väldigt lång semester att slippa möta några muslimer på så länge.

Tornuggleman
Tornuggleman
7 years ago

Vem vill ha en ful,inavlad, fet, beslöjad, kroniskt lidande frögurka ?
Det är nog inte så många som svarar.
Söta tills 18. Sedan ser man….
Inte konstigt de gömmer kärringarna under skynken o annat.
Förstår varför man satt upp persienner i badhusen .
Tack o lov.

Nej tack !
K”kens Skräck .

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago
Reply to  steen

Det samme gør sig jo gældende for Danmark, hævdes det. Men folkeviljen, som den kommer til udtryk på valgdagen, siger noget andet. Der stemmes hertillands ikke blot på Enhedslisten, SF, og Det Radikale Venstre, men også på “Venstre-ved-du-hvor-du-har”, Socialdemokraterne, og Konservative. Og hvor har det så bragt os hen, tiår efter tiår?

– – –

HH
HH
7 years ago

Jag såg sen att Lokko före artikeln på annat ställe skrivit “Parallellen mellan wrestlers och sd”. För att riktigt alla ska förstå hur lågt värde skribenten sätter på Sd skriver han s:et utan versal.

Ja, hr Lokko, vi förstår verkligen hur djupt ert demokratiska förakt är planterat!

HH
HH
7 years ago

Man kan inte läsa utan att bli berörd. Historien om Lerbäck talar om en katastrofal negligering av ett problem som ingen vill ta ansvar för. Det är inte ens häpnadsväckande längre – det här är många svenskars vardag. Signifikativt – som grädde på moset – kommer fortsättningen i nästa stycke med ett underförstått hot och den mörka framtid som är vår. De styrande har släppt tömmarna ty de förstår inte längre vad världen utanför och som kommit hit, egentligen vill. Men vi förstår. Mer grädde på moset levererar Andres Lokko i dagens SvD under rubriken: “Fullblodsgalna clowner i riksdagen”. Han… Read more »

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x