11
aug
Seneste opdatering: 11/8-14 kl. 2308
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det står att vi ska döda/strida tills den sista dagen i våra liv, vi kommer strida i Sverige o överallt tills vi säger La ilahailla allah. Vi kommer ta Sverige o hela Europa.Vi är här i religionens syfte, för att sprida vår religion!

Svensk IS (ISIS) sympatisör i TV, pratar jihadism med transskription. Han sidder i Sverige og truer landet med krig. Det kan være en af disse fire Sheikh Ahmed.ISIS supporters attack police in the Netherlands.

Irakisk ærkebiskop: – Vore lidelser vil blive jeres lidelser

«Våre lidelser i dag er forspillet til det som også dere europeere og kristne i Vesten vil gjennomgå i fremtiden.»

«Vær så snill, prøv og forstå,» utbryter han. «Dere liberale og demokratiske prinsipper teller ikke en døyt her. Dere må tenke grundig over vår virkelighet her i Midtøsten, for i deres land tar dere imot et stadig større antall muslimer. Dere løper også en risiko.»

«Dere mener at alle mennesker er likeverdige. Men det stemmer ikke. Islam lærer ikke at alle mennesker er likeverdige. Deres verdier er ikke de samme.» Document.no

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] 11 august havde jeg videoen “Vi kommer strida i Sverige o överallt” med den svenske muslim der sidder et sted i Sverige og truer Sverige og alle andre kuffar. Jeg kan […]

T. Snorrason
T. Snorrason
7 years ago

På tide paven og præsteskabet kommer i gang. Vi må også have inkvisitionen i gang igen. Et par raske korstog til Mellemøsten ville også være passende indledning (muslimerne synes stadig at mindes de tidligere!) og vil samtidigt hjælpe på europæisk ungdomsarbejdsløshed. Jeg tvivler stærkt på, at vesterlandet vil føre asymmetrisk krig mod Islam i over 100 år, som den tidligere australske forsvarschef spåede i nylig artikel, ligeledes gider Vesten heller ikke fortsætte med at ofre de betydeligere summer på massive sikkerhedsforanstaltninger. Samfundøkonomisk er det sindsygt, at lade nytteløse “indvandrere” snylte på de sociale goder i de såkaldte velfærdssamfund, resultatet deraf… Read more »

Bergfast
7 years ago
Reply to  T. Snorrason

T.Snorrason,sa, bl.a.:…”1,2 milliarder muslimer kan ikke tage fejl….”. Det som det handlar främst om är att vad som är sant, gott, bra, riktigt, värdefullt, betydelsefullt och meningsfullt, för den ene (människan) är det inte för den andre. Detta gäller i det mesta. Visst, kritisera kristendom, judendom, islam, spotta på, nedvärdera, förolämpa, kräks över, avsky, hata som hin onde själv, ondskan själv, elakheten själv, nedrigheten själv, den värsta rasismen själv, det mest förryckta, det mest människofientliga, det mesta och värsta som hela mänskligheten någonsin någonstans har skådat, et cetera, men förhindrar det de egna anhängarnas övertygelser, tilltro till, förbundenhet med, identifiering… Read more »

Ludvig
Ludvig
7 years ago

Den marockanske journalisten, som intervjuar denne mordiske svenske IS(IS)-anhängare,imponerar stort.Han heter tydligen Rashid Hmami och har konverterat till kristendomen (informatören på YouTube hänvisar till dokument från Europaparlamentet där Hmami omnämns som exempel på förföljelse av konverterade i Marocko).
Som sagt,denne Rashid är en stor glädje för ett gammalt journalisthjärta med sin drive och oräddhet.

Och denne Sheikh Ahmed – tror du att Säpo använder sig av de adresser du hjälpt till med för att börja spåra honom?

Ludvig
Ludvig
7 years ago
Reply to  steen

Tack för länken om Al Hayat TV.Undrade just vad det var för en station denne Rashid jobbade på.

Bergfast
7 years ago

Ja, vad ska man säga… Dessa muslimer som förespråkar detta krigande för sin islam och dess utbredning, de fullföljer nog troligen egentligen endast den planering och det förespråkande och den önskan för just Europas alla nationalstater och deras invånare, förmodligen då från betydligt högre orter än dessa hantlangare och verkställare, av dessa önskningar och planer, för just de olika europeiska folken. Dessa fanatiska muslimer som då blir lydiga redskap och verktyg och som dödsmaskiner för den saken. Förmodligen ses de som perfekta till dessa mycket högre upp placerade planerares planer och deras förespråkande, redigering, önskan och verkställande för ett enat,… Read more »

Bergfast
7 years ago
Reply to  Bergfast

Ps. Komplettering av mening: Alla de stora, inflytelserika och mäktiga och globala aktörer som alltså önskar en sådan utveckling för Europa och dess folk och med alla sina lydiga hantlangare, aktörer, agenter, opinionsbildare och propagandister, inom både politiskt såväl som massmedialt s.k. etablissemang…samt inte att förglömma att lydiga, duktiga, energiska och effektiva s.k. rasism-stämpel-stämplare, med sina stämplar i högsta hugg riktade mot just alla de olika inhemska ursprungsbefolkningarna och deras, endast deras naturligtvis, enorma och genrella antifolkism, dvs., just strukturella rasism. Dessa professionella rasist-stämpel-stämplare med sina stämplar i högsta beredskap överallt, ingenstans och lite varstans, dessa skrivbordsattackerare mot främst just… Read more »

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x