14
aug
Seneste opdatering: 14/8-14 kl. 2038
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Early in June, Robinson was released, after having served almost six months of his sentence. The terms of his early release include the condition that no one involved with the EDL can contact him until the end of his original sentence in June 2015. Wiki

Da snebolden endelig trillede ned

Den 11 august havde jeg videoen “Vi kommer strida i Sverige o överallt” med den svenske muslim der sidder et sted i Sverige og truer Sverige og alle andre kuffar. Jeg kan ikke huske om den var et tip, eller om jeg fandt den selv, men jeg kan kende en historie, når den stirrer mig i øjene. Den 12 havde den spredt sig til svenske blogs, den 13 til svenske MSM-medier og dagen efter på engelsk på The Local og i en undertekstet version. Idag skriver Folkpartisterne Björklund og Ohlsson så på Svenska Dagbladet: Nu krävs ny lag mot terrorträning, det må bli brottsligt att delta i terrorismträning utomlands.

Dette er altså tre år efter at problemet med Syrienjihadister overhovedet opstod, og to dage efter Sveriges Radio havde flere indslag om videoen. Dette er to mennesker, hvis velbetalte heltidsjob det er at forvalte Sveriges interesser herunder at beskytte befolkningens sikkerhed. Imponeret? Nja, det er bare valgkamp, og alle de brændende emner der er oppe i tiden diskvalificerer svensk politikere – og gavner Sverigedemokraterne. Hvem ønsker ikke at Syvpartiet får deres livs lussing, og allerhelst: Får et andet arbejde, der bedre svarer til deres kvalifikationer? (I NEO skriver Per Gudmundsson: EN AV NIO KAN TA KRIGET MED SIG HEM.)

“På sikt är detta ett utomordentligt allvarligt samhällsproblem”

Når man ikke kan kvalificerer sig til det svenske ligheds- og enhedsgymnasium, så har man ikke alle heste hjemme. Endnu en af de bomber, der venter på at eksplodere under Sverige: Lav IQ importen. Sveriges indvandring kommer udelukkende fra lande på den nederste halvdel af gennemsnits-IQ-skalaen, selvom der naturligvis indgår andre faktorer som skoler med et uambitiøst pensum uden nogen disciplin i undervisningen med elever der overfalder lærerne og .f.eks. dødstruer en rektor uden sanktioner.

Tydligast sticker gruppen pojkar från Afrika ut – och inom alla grupper klarar sig flickorna bättre än pojkar i skolan. Om man ser till hur många som inte uppnår gymnasiebehörighet i sitt slutbetyg i nian är mönstret likartat. Under perioden 2007–11 uppnådde 9 procent av inrikesfödda (hit räknas även andra generationens invandrare) inte gymnasiebehörighet. För de utrikesfödda är siffran 35 procent. Mer än var tredje utrikesfödd uppnår alltså inte gymnasiebehörighet, vilket innebär godkända betyg i engelska, matematik och svenska eller svenska som andra språk. Detta är en ökning sedan början av 2000-talet, då motsvarande siffra var 27 procent.

Invandrare från våra grannländer i Norden eller från Nordamerika/Oceanien klarade sig bäst i detta avseende, medan de som kom från Afrika eller Asien klarade sig sämst. Mer än hälften av dem som är födda i Afrika uppnår inte gymnasiebehörighet efter grundskolan.

Hur länge man har bott i Sverige påverkar förstås resultaten, återigen mätt som andel gymnasiebehöriga. Här sticker gruppen pojkar som är födda i Afrika ut. Även bland dem som varit i Sverige i mer än tio år klarade hela 26 procent inte få gymnasiebehörighet – i de flesta andra invandrargrupper ligger denna siffra på strax under 20 procent.

Också bland relativt nyanlända invandrare, som varit i Sverige i högst fyra år, visar sig de som kommit från Afrika och Asien ha avsevärda problem. Bland dem uppnår 76 procent – mer än tre fjärdedelar – inte gymnasiebehörighet (inom andra nyanlända invandrargrupper ligger siffran kring 50 procent). Sverige kommer på andra plats av OECD-länderna, med 80 poängs resultatskillnad. På lång sikt är detta ett utomordentligt allvarligt samhällsproblem, säger Jan-Eric Gustafsson. Skolans växande kunskapsklyftor

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ludvig
Ludvig
7 years ago

Det var inspirerande att höra Tommy Robinson summera det politiska läget i Europa beträffande islamismen.Han hanterar faktamassor som en superdator;kort sagt:

Alla hästar hemma och ryttaren i toppform.

Moran ya Simba
Moran ya Simba
7 years ago

“Early in June, Robinson was released, after having served almost six months of his sentence. The terms of his early release include the condition that no one involved with the EDL can contact him until the end of his original sentence in June 2015.”

Nu VED vi at Storbritanien ikke er en retsstat længere. Han fængles for svindel med huslån. Det har INTET med hans politiske arbejde at gøre. Så hvorfor blande det ind i den tidlige prøveløsladelse?? Forklaringen er lige så enkel som den er problematisk; Storbritanien er ikke længere et frit samfund…

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x