18
aug
Seneste opdatering: 19/8-14 kl. 1802
41 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Här saboterar de valaffischer mitt på dagen. I Lund kalder vänsterpartisten Hanna Gunnarsson sabotørerne for ‘hjältar’. I Sundbyberg blev Rebecca Blad, ungdomsrådssamordnare och delprojektledare på Sveriges ungdomsråd, fotograferet under nedriving af SD plakater. Sveriges Ungdomsråd er ‘et demokratiskt ungdomsnätverk’ som vil ‘ skapa intresse och engagemang för frågor som berör demokrati och politik.’ Hvor er Demokratiminister Birgitta Ohlsson, når der er brug for hende?

Migrationsverkets okotoberprognose: 100.000

Det tror stadig det er noget midlertidigt, men det er Sverige der forsvinder for vores øjne. En kommentator introducerer ordet ”Suedicide’ (en. swedish suicide och fr. suicide suédois). Europa burde lære af Sveriges skæbne nu:

Sverige. Aldrig tidigare har så många sökt asyl i Sverige som nu.I oktober väntas Migrationsverket öka sin prognos för flyktingmottagandet till 100 000 asylsökande. – Vi ser alltid en ökning på hösten, säger omvärldschefen Christer Zettergren. I söndags vädjade statsminister Fredrik Reinfeldt (M) om öppenhet, tålamod och tolerans inför det ökade flyktingmottagande som krigen i Syrien och Irak för med sig.

Men enligt färska siffror som Sydsvenskan fått se väntas årets flyktingström till Sverige bli ännu större än under Balkankriget. Varje vecka anländer nu betydligt fler asylsökande till Sverige än under Balkankrigets mest intensiva skede under sommaren 1992. I förra veckan sökte 2 359 personer asyl i Sverige, varav 1 068 syrier och 238 statslösa – en grupp som främst består av palestinier från Syrien.Om de rekordsiffrorna står sig kommer 93 000 personer att söka asyl i Sverige under 2014. Om de ökar ytterligare kommer mer än 100 000 asylsökande att söka sig hit i år.Antalet asylsökande väntas slå nytt rekord, Flyktingrekord väntas i höst. Sweden to get 100,000 refugees in 2014: report.

Jimmeie Åkesson skriver i Aftonbladet: Minskad invandring ett krav för vårt stöd. Det er ikke med deres gode vilje, de ikke kan arkivere ham lodret som i de gode gamle dage. Meter for meter får Åkesson (og alle vi andre ‘brune, zenofobiske racister’) ret, og det gør ondt i etablissementet at deres verdensbillede endelig støder  mod virkeligheden. Jeg ville hellere have haft uret, og at dette ikke var sket.

Surogatdebatter søges

….men sämst i klassen är för dagen Aftonbladet som inte alls verkar vilja vara närvarande i debatten. De fokuserar på icke frågor och frågan är när de skall upprepa ledarsticket från den 15 december i fjol genom att lägga upp ett recept på vegetariska revbensspjäll.

Dagens ledarredaktioner antingen kämpar för att fortfarande kunna ha en legitimitet eller så har de spelat ut sin roll. Opinionsbildningen sker idag någon annan stans och frågan är hur länge ägare som Bonnier, Schibstedt med flera kan kosta på sig att bemanna redaktioner med personer som driver icke-frågor där alla är överens eller ägnar dagarna att lägga ut recept på vegetariska revbensspjäll. Allt medan välfärden dukar under och samhällen slits sönder. Tankar om opinionsbildning

Karl-Olov Arnstberg & Gunnar Sandelin skriver i Tystnaden om, hvor fuldstændigt umuligt det er at vride et mailsvar ud af en svensk avis. Granskning Sverige prøver at få statsministeren i telefonen, det kunne de også have sparet sig. Heldigvis er det sværere og sværere at styre debatten i Sverige selvom det er som om MSM ikke rigtig har opdaget, at internettet er opfundet. De er lige så opblæste, som de altid har været og alt det de ikke bryder sig om, kommer i citationstegn. “Kostnader”. Mvh.: “Snaphanen”.

1-Indspilning i fuld skærm 18-08-2014 205340

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
41 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nils
Nils
7 years ago

Det er åbenbart en person med en sag denne businessperson. “Total nedsmeltning”, jaja, så er det vist heller ikke værre. Riksbanken “devaluerer” ikke den svenske krone, men forsøger at regulere inflationen ved hjælp af renteniveauet. Om SEKken ligger højt eller lavt må man se i forhold til den samlede historik – det giver ikke mening at sammenligne med et enkelt peak, for som sagt, så er fyren letbevægelig. 81,5 er ikke lavt i forhold til den nyere historie, og er ikke lavt når man tænker på den rekordlave rente, men så er det ikke så meget den svenske rente, der… Read more »

Jernhesten
7 years ago
Reply to  Nils

Sverige har en flydende valutakurs og derfor ligger den netop ikke solidt og godt på 81,5, som du skrev I dit første indlæg.

For det andet så viser den graf jeg har linket til at kursen er faldet knap 10% overfor den danske krone det seneste år. Hvordan kan du benægte det?

For det tredje så er det ikke ”Businespeople” som taler om en ”total nedsmeltning af Sverige”. Det er Morten Uhrskov som gør det, og det er næppe nogen underdrivelse.

Nils
Nils
7 years ago
Reply to  Jernhesten

Jeg troede, du citerede “businesspeople”, men så var det Morten Uhrskov, det er stadigvæk ret skørt at tale om total nedsmeltning på baggrund af et fald i SEK-kursen, som ikke har fundet sted. Den 20. august 2013 kostede SEK 85.66, i dag koster den 81,35, det er ikke 10 procent. For fem år siden kostede den 73, så det er det rene tigerspring opad, men alt afhænger jo af, hvilket tidsudsnit man vælger, og hvis man vil snyde lidt er det ikke så svært at finde nogle bjergtinder og dalbunde, da den som sagt er bevægelig, men ikke SÅ bevægelig.… Read more »

Jernhesten
7 years ago
Reply to  Nils

Okay nu skriver jeg lige mit sidste indlæg til dig. ca. 5% kursfald de sidste 12 måneder og ca. 10% kursfald de sidste 16 måneder – enig? Du antager at man ud fra de historiske data kan konkludere at det nuværende kursfald er af midligertidig karakter og SEK senere vil komme op på et højere niveau. Det minder mig lidt om alle dem som tror de kan forudsige aktiekurser ved at se på hvordan udviklingen tidligere har været og derudfra slå markedet. Nu er jeg måske lidt fræk, men hvis du var så bombesikker på at SEK vil stige, så… Read more »

Jernhesten
7 years ago

68.000
80.000
90.000
100.000

Ingen højere?

Jernhesten
7 years ago
Reply to  steen

Steen jeg ved ikke om det er lidt for meget off-topic for Snaphanen, men når man skal se på de enorme omkostninger som masseindvandringen har for Sverige så kunne man også have fokus på valutakursen:

http://www.euroinvestor.dk/forex/chart.aspx?id=63832

http://www.euroinvestor.dk/forex/chart.aspx?id=638325

Den svenske krone styrtdykker i værdi overfor fx den danske og euroen. Næsten 10% på bare 1 år. Det er ret meget. Der er vel i praksis tale om en skjult devaluering.

Nils
Nils
7 years ago
Reply to  Jernhesten

SEK ligger p.t. godt og solidt på ca 81,5. Den har ikke tabt 10 procent på et år i forhold til DKK. Men SEKken er generelt bevægelig, da det er en del af den økonomiske politik, man fører i Sverige, at når det er dårlige tider og kursen falder, så går lønmodtagerne i praksis automatisk ned i løn til gavn og glæde for Wallenberg et consortes. Jeg kan huske at jeg vekslede til ca. 66 på et tidspunkt efter finanskrisen. Riksbanken er bundet af, at renteniveauet skal regulere inflationen og ikke kronekursen, så hvis Sverige kommer lidt foran i økonomisk… Read more »

Jernhesten
7 years ago
Reply to  Jernhesten

Jeg er nød til at sige at det ikke er helt korrekt hvad Nils her skriver. Der var en diskussion om emnet den anden dag på 180grader, hvor jeg vil anbefale interesserede at læse det som brugeren ”Businesspeople” skriver: Han skriver bl.a. ”Det kræver ikke megen økonomisk indsigt at indse at den er hel gal i Sverige. Svenskerne har som bekendt en flydende valutakurs, det betyder at man blot nedsætter den svenske krones værdi, når man har behov for mere eksport. Det seneste år er kronen devalueret ned til 2011 niveau og den falder stadig…INGEN svenskere forstår at de rent… Read more »

PFEP
PFEP
7 years ago

Prognos för flyktingmottagandet: 100 000 asylsökande.
Anhöriga kan estimeras till 150000…
Det ger en anstormning på kring 650 personer om dagen!
Människor där skal ha husrum och försörjas.
Läs här, ty det är vad som väntar:
http://www.notisum.se/rnp/sls/lag/19720719.htm

PFEP
PFEP
7 years ago
Reply to  steen

Jeg tror heller ikke Reinfeldt er psykopat, bare et resultat af sin tid som studentikos politiker. Jeg er Dansker Steen, men skriver mest på Svensk da mange læsere her jo er Svenskere. Jeg har boet i Sverige 6 gange siden 1975 og med egne øjne set hvordan landet har falleret gennem en topstyret politik der i samarbejde med medie, har undergravet Sveriges sammenhængskraft, noget man i dag dagligt kan konstatere i sin hverdag. Jeg græder for Sverige, landet der har blevet mit andre hjem. Uanset om SD får 15% eller 35% her i valget om en måned; tror jeg løbet… Read more »

PFEP
PFEP
7 years ago
Reply to  PFEP

Ja du Steen, nu er jo ikke jeg hverken journalist eller på nogen anden måde kvalificeret at holde vejret eller holde kæft og kigge den anden vej, når broilers, politiske imbecils begår nationalt “Kamikaze”, for “sagens” skyld, det er der jeg får gåsehud og frygter for børn og børnebørn.
Det er ikke let at være tømrer i dag 🙂

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  PFEP

Jeg tror også Reinfeldts egentlige ærinde er, at køre den socialdemokratiske samfundsmodel i smadder. Og til det formål har han, i den grad, brug for masseindvandringen. Den kan de røde nemlig ikke opponere imod. Når alt er brudt sammen og pengene er væk, kan ingen jo pege fingre af ham. Så må hver mand bare passe sit og klare sig på bedste beskub – og det er lige hvad Reinfeldt og erhvervslivet hele tiden har ønsket. Men det bliver som at pisse i bukserne. Landet vil langsomt gå op i limningen. 200 udenforskabsområder, hvor Svenson ikke længere hører hjemme –… Read more »

PFEP
PFEP
7 years ago
Reply to  PFEP

#Peter Andersen# Envar är sin egen lyckas smed sägs det och jag är övertygad att vi i det Nordiska nog kan samla våra “kollektive røvballer” och med näbbar och klor, försvara vår habitat! Jag är inte orolig för något Islamistisk maktövertagande; dysfunktionella personer med AK-whatever de inte själv kan producera, verkar leva på lånad tid! Islam är i gungning, alla olika “ISMER” inom den till religion förklädda ideologi, verkar idag kämpa inbördes och tillsyns har samma metod; skapa mest död och elände bland judar, kuffer, kristna och andre inom den egna religionen det anses vara frånfallna den rätta tolkningen. Alltså… Read more »

HH
HH
7 years ago

Jag kunde inte föreställa mig att mitt demokratiska Sverige kunde förvandlas så snabbt till en grotesk och illavarslande antidemokratisk tes.- Jag hade lovat mig själv att INTE läsa någon tidnings kåsör/kåsös i ämnet för att inte börja må illa. Likafullt ramlade jag dit och mådde givetvis dåligt av en kåsör i Svd som avslutade krian med att mena att SD var ett parti “uppsminkat till demokrati”! Det fortsatte vidare i andra tidningar. Har man ingenting väsentligt att skriva om kan man alltid ge SD “bashing”. En gosse som heter Petter i någon av kvällstidningarna ger sig alltid på partiet –… Read more »

Bergfast
7 years ago

Det korrekta året är 1788.

Bergfast
7 years ago

En sak som man kanske ändå behöver komma ihåg genom historiens alla krig, strider, bataljer och konfrontationer där motståndare vill bekämpas och där strider ofta utkämpat och utkämpat sig, det är att ofta så innehåller många av dessa stridigheter och bataljer inslags av långsiktiga strategiska strategier. Alltså vill man bekämpa en gruppering, eller en nation, eller en politisk tänkbar framväxande motståndsgruppering, så kan det ibland gå till så att man skickar in agenter, eller uppviglare, eller s.k. provokatörer, för att med alla tänkbara medel och metoder försöka få dessa, (som man alltså egentligen vill kunna bekämpa och slå ned), att… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Morten Messerschmidt: Er tiden inde til at bryde med konventionerne og blive herre i eget hus? http://denkorteavis.dk/2014/er-tiden-inde-til-at-bryde-med-konventionerne-og-blive-herre-i-eget-hus/ Denne sommer blev indledt med et klart signal til både danske politikere og EU-eliten om, at danskerne efterhånden er stærkt skeptiske, endda fjendtlige, over for et stadig mere centralistisk og uoverskueligt system af fælleseuropæiske love og regler, uden for borgernes, deres folkevalgtes og de nationale domstoles rækkevidde. Følelsen af ikke selv at kunne bestemme over vigtige og følsomme problemer i eget land vokser tydeligvis ikke kun i Danmark, men i store EU-lande som Storbritannien, Frankrig og Tyskland. Mange tusinder konservative, socialdemokratiske og venstrevælgere… Read more »

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
7 years ago
Reply to  Bjovulf

Tiden är definitivt inne att bli mindre konventionell och istället genomföra en orange revolution.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Bjovulf

Den britiske indenrigsminister anbefaler David Cameron, at Storbritannien forlader Den Europæiske Menneskerettighedskonvention http://denkorteavis.dk/2014/britterne-er-pa-vej-ud-af-den-europaeiske-menneskerettighedskommission/ 14. Aug 2014 Morten Uhrskov De internationale konventioner er på vej til at blive et politisk spørgsmål. I mange år har der kun været én mulig holdning til konventioner, nemlig at de ikke kan opsiges, og at flere konventioner kun kan gøre tilstandene i de vestlige lande bedre. De internationale konventioner har således været tabu at tale om, med mindre man ønskede flere og ikke færre. Det ser ud til, at dette næsten hellige forbud nu er under angreb for alvor. Herhjemme har Venstre lagt op til,… Read more »

mb
mb
7 years ago

Dansk teatertrup beskyldes for racisme

Malmöfestivalen piller dansk teaterforestilling af plakaten efter klagestorm.

http://politiken.dk/kultur/scene/ECE2370074/dansk-teatertrup-beskyldes-for-racisme/

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  mb

Ha, det er da i det mindste lidt tragikomisk – når nu forfatteren, instruktøren og skuespillerne ellers med statsgaranti har alle de rigtige PK-holdninger og mener sig
ansat til at opdrage de stakkels svenskere – og os – til også at få de “rätta åsikter”.

Santor
Santor
7 years ago
Reply to  Bjovulf

Jow Jow Bjovulf, men som Dansker er det rimeligt svært at afkode Svenske racisme-normer 😉

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Santor

Ja, det er nok lige der, problemet ligger – selv den ellers altid elskværdige, tolerante og forstående Jens Stein Pedersen fra Politiken er jo nu blevet ligefrem erklæret” racist” i de svenske PK-medier.

De lever åbenbart i en slags parallel virkelighed derovre 😉

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
7 years ago

Jag håller med Anders Lindberg. Det är för mycket fokus på invandringens kostnader och inget fokus alls på det akuta hotet mot européernas säkerhet.

Vilken terrorist utgör det största hotet mot oss idag, den som just nu våldtar och halshugger sina utsedda offer i Irak eller Syrien eller den som har makt och vilja att släppa in honom i Europa?

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
7 years ago

Mera sabotage i Sverige:

http://www.svd.se/nyheter/valet2014/kd-ledare-attackerad-av-tartman-inte-svart-att-komma-nara-hagglund_3831516.svd

Påminner inte detta rätt mycket om Breiviks infiltration av Framstegspartiet och hans försök att infiltrera frimurarorden?

Varför väljer media att se bort från den uppenbara infiltrationen av en lika tydligt ointresserad Breivik i just det fallet?

Angela
Angela
7 years ago

Socialdemokratin är död – stendöd. Efter utfrågningen av Löfven i SR, P1 Morgon, borde det vara uppenbart för alla sossar. Det går inte att bedriva vänsterpolitik inom ramen för EU. Löfvens tricksande var pinsamma. Inget kommer att förändras med Löfven. Det blir detsamma som förut. Det enda som händer är att man byter ut en skitstövel mot en annan. Maffians nya marionett kommer att heta Löfven i stället för Reinfeldt. För marionetterna är redan valet vunnet. Nu är de i full fart med regeringsförhandlingarna. Vem som skall få kalla sig vad och få stjärnglans på Brysselarenan. Valet är över och… Read more »

Anonymous
7 years ago

@steen Jamen denne Anders Lindberg giver jo bare udtryk for hvad der er main-stream i Sverige. Svensson har ikke noget problem med den massive tilstrømning af asylansøgere til Sverige, og derofr er det vel meget naturligt at Riksdags-valget kommer til at handle om job, skole og miljø.Reinfeldt og den øvrige Sevnske elite har faktisk det store flertal af den Svenske befolkning bag sig mht. bortgivningen af deres land: “Majoritet för flyktingmottagande En klar majoritet av svenskarna,drygt 60 procent, vill inte minska lyktingmottagandet. Opinionsinstitutet Novus som frågat 1.000 personer om deras inställning till flyktingmottagande med anledning av den diskussion som följde… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  steen

Det ender sikkert / säkerligen med en S&M-model 😀

http://sv.wikipedia.org/wiki/Sadomasochism

Santor
Santor
7 years ago

De tror vitterlig at de handler i fuld overenstemmelse med vedtagne normer i et demokratisk land.

Mind-blowing!

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Steen, så du, at jeg nu har uploadet den der video, og at jeg
har husket at teste udpakningen af den fuldt ud denne gang? 😉

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  steen

Ja, klart – jeg troede bare du / I selv var interesseret i at se hele videoen 😉

OK, ville bare lige checke, om du havde set, at det nu endelig var lykkedes
efter alt bøvlet med den forrige fil 😀

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Bjovulf

Ja, det går ju verkligen inte 😉

Angela
Angela
7 years ago

Ja, Herre Gud! 🙂 Hur okunniga får de vara? Och till dem lönerna? Han vet inte vad politik är och kan inte dra slutsatser. Ja, jösses. Ingen behöver vara rädd för att göra bort sig hädanefter i debatterna efter det uttalandet. 🙂 Man kan ju alltid referera till honom.

41
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x