20
aug
Seneste opdatering: 20/8-14 kl. 2043
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Instead They Cut Off His Head

James Foley was one of a new breed of activists calling themselves journalists. He didn’t travel to report on a story, but to promote an agenda. And the agenda was obvious from his Twitter feed. Any human life lost is tragic, but a moral individual would have much more empathy for the Syrian Christians who suffered at the hands of Foley’s favorite Jihadists than one of their pet propagandists.

Foley came to Syria to support the Sunni Islamist rebels against the Syrian government. He cheered on the Sunni Muslim terrorists fighting to ethnically cleanse the Christians of Aleppo. In the conflict between Israel and Hamas, his tweets and retweets were chock full of pro-terrorist propaganda.

1-Indspilning i fuld skærm 20-08-2014 154321

But Foley ran afoul of at least some of the Sunni Jihadists in Syria. His twitter feed was filled with references to the FSA. And the FSA was going to be eclipsed by the Al Qaeda affiliates. And that was where he ended up. When Austin Tice, an actual freelance journalist was kidnapped by Jihadists, Foley ridiculed the idea that Jihadists had kidnapped him. Surely Syrian Jihadists wouldn’t do that sort of thing. Except they did. When Newsweek’s Muslim Rage cover story [Ayaan Hirsi Ali] came out, Foley mocked it too. How silly and Islamophobic. Foley was fanatically anti-Israel and was even willing to echo Iranian propaganda. Daniel Greenfield

Mark Steyn: American Decapitated by Englishman:

His executioner – the man standing next to him in the picture at right – was speaking with a British accent. That’s to say, he’s one of thousands of citizens of western nations – British, American, European, Canadian and Australian – who’ve flocked to join the planet’s coolest new gang and saw the heads off anyone who gets in their way: Christian, Yazedi, Kurd, Shia, Alawite, and, indeed, plenty of little schoolgirls in pretty pink dresses. As I said to John, a higher proportion of British Muslims are serving with ISIS than as soldiers of the Queen.

As the apologists for mass Muslim immigration assure us, not every western Muslim wants to join up with the head-hackers. That’s true, but the number of folks back home cheering them on is not insignificant: I mentioned to John a poll showing that “15 per cent of French people back ISIS”. Ah, but don’t worry: it’s probably an outlier.

Douglas Murray: Britain’s beheaders – how we came to export jihad

Torben Steno: Den humanistiske stormagt

– “Jeg beder jer kære danskere, om at have tålmodighed og åbne jeres hjerter for de udsatte vi ser rundt i verden. Når mange flygter på samme tid skaber det spændinger også i det danske samfund. Men vi har lært, at mennesker, der kommer hertil på sigt er med til at bygge det moderne Danmark sammen med os! – Men det kommer til at koste mange penge. Så mange, at der ikke bliver plads forbedringer i velfærden.”

Hvis en borgerlig dansk statsministerkandidat åbner valgkampen ved det kommende folketingsvalg med de ord, er der næppe stor tvivl om, at nøglerne til statsministeriet er definitivt forsvundet. Men sådan er det ikke hos vores svenske naboer. Bortset fra at ordene danskere og Danmark er sat ind i stedet for svenskere og Sverige, så stammer citatet fra den borgerlige svenske statsminister Fredrik Reinfeldts tale i sidste uge, da han skød sin kampagne op mod Riksdagsvalget den 14. september i gang. Hans ord blev øjeblikkeligt mødt med stærk kritik fra socialdemokraternes tidligere EU-kommissær Margot Wallström, der beskyldte statsministeren for populisme og for at have givet skattelettelser i den nuværende regeringsperiode, så der ikke er de fornødne midler til det formål. Hendes parti står til en massiv fremgang. Uenigheden går altså blot på, hvilken af blokkene der vil være bedst til at håndtere den massive flygtningestrøm, der helt sikkert rammer både Sverige og Danmark.[..]

Så bortset fra det tydelige sproglige fællesskab, er den politiske forskel mellem vores skandinaviske velfærdsstater så stor, at det ikke længere giver mening at sammenligne os med svenskerne. Dertil er den mentale afstand mellem os for uoverstigelig. Den højt respekterede borgerlige svenske finansminister Anders Borg er endda overbevist om, at den åbne indvandringspolitik på sigt er en økonomisk fordel for Sverige til trods for at den altovervejende del at de tilkomne, kommer fra lande med muslimske kulturer og lavt uddannelsesniveau. Den kulturelle berigelse er slet ikke regnet med her.[..]  Den humanistiske stormagt. Af Torben Steno, journalist, vært på Radio 24-7

Steno er en af værterne på radiprogrammet Cordua & Steno.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Foleys endeligt kan ses på Liveleak; Mere hos Snaphanen, James Foley på […]

Santor
Santor
7 years ago

Jow Jow. Men i givet fald er det jo ikke første gang at revolutionen har ædt sine egne børn!

Nils
Nils
7 years ago

Af en fotograf at være var James Foley en yderst velskrivende journalist. Han tog ikke til Syrien for at støtte terrorister, men for at beskrive situationen der, hvilket fremgår af hans sidste artikel.

Hvis der er en rygende pistol gemt i Foleys 4500 gamle tweets, må Greenfield eller et andet ondskabsfuldt svin vel kunne grave den frem. Jeg er ikke selv så motiveret.

Nils
Nils
7 years ago
Reply to  steen

Hvis man absolut vil holde rettergang over et netop myrdet ungt menneske, så vil jeg mene, det kommer ind under ulovligt fremskaffet bevismateriale, hvad han har sagt i den situation.

Nils
Nils
7 years ago

Daniel Greenfields stykke er noget svineri.

James Foley tog ikke til Syrien for at “støtte” islamister. Han tog til Syrien for at arbejde som reporter for Global Post, blev kidnappet, holdt i fangenskab og derefter dræbt foran et snurrende videokamera af tilhængere af den islamiske stat – en skæbne ingen har fortjent, uanset om de så eventuelt skulle have ventresynspunkter, hvad jeg ikke ved, om James Foley havde. Daniel Greenfield løfter heller ikke bevisbyrden desangående i sit lille slatne indlæg.

Foleys sidste artikel for Global Post er et solid klassisk journalistik, som giver et udmærket øjebliksbillede fra Aleppo. http://www.globalpost.com/dispatch/news/regions/middle-east/syria/121015/aleppo-syria-rebels-fsa-assad-support

Prudentius
7 years ago
Reply to  steen

“- og vi burde tænke over, om vores stiltiende accept af Vestens krigsovergreb mod muslimer i de forløbne mange år står i vejen for en løsning på vanviddet.” Og her er vi så ude i ren og skær fantasi. Den globale jihad går forud for de tåbelige, blodige og tosse-dyre vestlige forsøg på at vinde “hearts and minds” i muslimske ikke-nationer. Trads vestlige hjerne kan ikke kapere islams altfortærende religiøse had og vold. Det er simpelthen for voldsomt. Han begriber det ikke, det bryder med alt hvad han er opdraget til at kunne forstå og acceptere. Klappen går ned, han… Read more »

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago
Reply to  Prudentius

Flot udtrykt!

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x