21
aug
Seneste opdatering: 21/8-14 kl. 2059
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

‘Right now you are infidels. After this, you will become Muslims and you will have rights’: The moment hundreds of Yazidis converted en masse to Islam to avoid ISIS execution. Det er lidt af en gåde, hvordan Holger K. Nielsen, David Cameron og Barack Obama kan erklære, at ISIS ikke har noget med islam at gøre. ISIS foretager sig ikke én ting, der ikke er taget lige ud af koranen eller hadith’erne – ‘eller hvad de nu hedder’. Citat en LA politiker i Folketinget. De begrunder det ikke, måske fordi de ikke kan. Konvertering er tilbuddet inden døden. Der har været i hundredetusinder af tvangskonverteringer til islam i det 20 årh. Nogle tekststeder (der er masser)

Qur’an (8:39) – “And fight them until there is no more Fitnah (disbelief and polytheism: i.e. worshipping others besides Allah) and the religion (worship) will all be for Allah Alone [in the whole of the world ]. But if they cease (worshipping others besides Allah), then certainly, Allah is All-Seer of what they do.”

Qur’an (9:29) – “Fight those who believe not in Allah nor the Last Day, nor hold that forbidden which hath been forbidden by Allah and His Messenger, nor acknowledge the religion of Truth, (even if they are) of the People of the Book, until they pay the Jizya with willing submission, and feel themselves subdued.”

Qur’an (9:5) “But when the forbidden months are past, then fight and slay the Pagans wherever ye find them, and seize them, beleaguer them, and lie in wait for them in every stratagem (of war); but if they repent, and establish regular prayers and practice regular charity, then open the way for them…”

Når de nu ikke vil se det, er her en advarsel til os andre fra ærkebiskoppen i Mosul, han ved i modsætning til Ole Birk Olesen, hvad han taler om: EXILED ARCHBISHOP OF MOSUL: ‘I HAVE LOST MY DIOCESE TO ISLAM; YOU IN THE WEST WILL ALSO BECOME VICTIMS OF MUSLIMS’

The archbishop warned: Please, try to understand us. Your liberal and democratic principles are worth nothing here. You must consider again our reality in the Middle East, because you are welcoming in your countries an ever growing number of Muslims. Also you are in danger. You must take strong and courageous decisions, even at the cost of contradicting your principles. You think all men are equal, but that is not true: Islam does not say that all men are equal. Your values are not their values. If you do not understand this soon enough, you will become the victims of the enemy you have welcomed in your home.

Karen Jespersen spørger: Hvorfor er danske muslimske organisationer tavse [om ISIS]? Der er grunde. De tæller på knapper mellem accepten fra den danske stat, og det som Cleric Yusuf al-Qaradawi says Islam would not exist if not for death of apostasy threat. Der er ingen, der vil risikere skyggen af anklage for apostasi eller bare tvivl. Medelmuhammed er ikke modig, hen er heller ikke opdraget til selvstændig tænkning i Ummahens kollektiv, og dem der gør, siger ingenting. Det sikreste er at holde kæft og se, hvem der vinder.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
JensH
JensH
7 years ago

& Peter Andersen

Jeg beklager hvis jeg har spildt jeres tid med at linke til en Politiken-kommentar, men jeg synes nu engang imellem, at det er ganske “morsomt” at tage “et trip down memory lane”, (tilbage til Nyrup/Jelveds moraliserende 90’ere), og læse hvad det stadigt mere isolerede Politiken-segment mener om tingenes skæve gang i multikulturens Danmark/Europa. Den stædige og virkelighedsnægtende fastholden i utopien er egentlig ganske “fascinerende”.

mb
mb
7 years ago

Ved vi overhovedet hvem vi skal støtte?
Ahmed Akkari presset ud af Danmark
http://www.bt.dk/danmark/ahmed-akkari-presset-ud-af-danmark
Systemdanmark stinker.

JensH
JensH
7 years ago

I en tid hvor islam for alvor viser den hæslige side af religionen, (jvf. ISIS’ fremfærd i Irak og Syrien, bare for at nævne et eksempel), så er det at logge på Politiken.dk, som at dykke ned i en lille 1990’er tidslomme. Idagens Politiken har en Alexander Grandt Petersen, forbundsformand Danmarks Socialdemokratiske Ungdom, et debat-indlæg hvor han under overskriften “Vi opfører os svinsk over for nydanskerne” bl.a. kommer med følgende svada til os Frikadelle-spisende kolonihave-Danskere: “Hvornår sætter vi en stopper for den hverdagsracisme, der som syngende lussinger i ansigtet på unge nydanskere, sender dem længere væk fra det samfund de… Read more »

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  steen

Ja Steen. Det var mig.

Jeg syntes såmænd bare at det, i situationen, sagde alt…

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  Peter Andersen

Jamen jeg læser sgu heller ikke det bras længere. Hvorfor skulle man også det, når man har Snaphanen..?

Jeg røg bare ind på det via JensH link…

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x