23
aug
Seneste opdatering: 25/8-14 kl. 0150
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Opdatering søndag: Det er nu slået fast, at Abdel-Majed Bary er den hovedmistænkte: SAS in high-tech hunt for Jihadi John: ‘Significant force’ of elite UK troops on the ground as MI5 identify James Foley’s sickening killer

Feltet snævrer sig ind. Abdel-Majed Abdel Bary, 23, en London-rapper blev fotograferet for ti dage siden poserende med et afhugget hoved i Raqqa. Stemmen kunne sagtens være hans, de karakteristiske, tunge øjenlåg i videoens nærbilleder, kunne også være hans. Man kan se foto her med sort hætte på. Han kalder sig abu AK 47 britani og kommer fra et velhavende hjem i Maida Vale i London. Desuden er han ventrehåndet, som man ser på mordvideoen, hvilket udelukker 90 % af kandidaterne. Han har naturligvis tråde til Anjem Choudhary, der netop har været i København til et satirearrangement. Lad os le en postmoderne latter med halvunge radioværter.

Andet muligt match er Abu Hussain al-Britani, 20. SAS er formenlig allerede i Syrien eller Irak. Den rigtige morder er ‘a dead man walking.’ uanset hvor på kloden, han gemmer sig. Two British jihad fighters probed in bid to identify James Foley executioner ‘John’.

Herhjemme: Islamisk Stat, DK: “Fra kætternes land Danmark: Vi støtter de troendes prins Abu Bakr al-Baghdadi…” Det begynder at se ud til, Christiansborg ikke kommer ajour med dette 100% selvskabte problem foreløbig. Nogen skal dø, politikere skal blive ‘rystet og chockeret’ først. Vær venlig at husk dem den dag!

Weimar i Malmø

Unge mænd vil i krig, som Paul Weston siger. De er vilde med krig, og de ældre har ikke noget imod at sende dem. Det er bare vores politiske etablissement, der helt genialt har sørget for, at det bliver til en borgerkrig. I Malmø øvede de unge knøse sig lidt på kommende tider. “Fokus kom på volden, det var ikke optimalt” siger Malmøpolisen ret underskruet. Ikke? Moddemonstranterne kom for voldens skyld, det gør man når man demonstrerer voldeligt for fred og ro. Alle fik da et godt show i Weimar, der jo lå i DDR i mange år. Så har Sverige en slags hær alligevel til den dag den svenske ummah erklærer dem krig sådan helt officielt?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
27 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Machiavelli
Machiavelli
7 years ago

Jamen der er jo 52% fremmede i Malmø, så det er kun starten. Godt jeg ikke er betjent. Men for hele sveriges skyld, er det godt det går løs i Malmø. Desforuden svigtes de menige betjente af ledelsen. Og nu når jeg er ved tangenterne. Hvornår lærer idioterne hos de radikale, socialdemokraterne, SF og Enehdslisten virkeligheden at kende? De må da snart kunne forstå, at man ikke kan blive ved med at lukke fredsreligionens klanmedlemmer ind i Danmark og Europa. Men hånden på hjertet, spurgte vi S-R regeringen i dag om vi skal ændre fremmedpolitikken, vil vi få svaret: “Nej!nej!… Read more »

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago

“Pressen fortier sandheden om skadevirkningerne af masseindvandringen af primitive, negative, voldelige individer fra den muslimske verden, som tømmer vore sociale kasser, fylder vore fængsler, ødelægger vore skoler og gør vore byer farlige at færdes i. De ansvarlige politikere freder denne fortielse af sandheden, for de er bange for befolkningens dom. Men den kommer alligevel.”

Flot Steen kan ikke siges klarere.

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  Machiavelli

Det er nu Mogens Camre der siger det. Men godt sagt alligevel..!

Moran ya Simba
Moran ya Simba
7 years ago
Reply to  steen

Jeg kunne godt tænke mig at se billeder fra IS kampene. Da jeg søgte på Iraq,shot,dead på youtube fik jeg en masse fra USAs “gamle” Iraq krig osv men meget lidt fra IS-kampene. Det samme da jeg søgte på ISIS.

Moran ya Simba
Moran ya Simba
7 years ago

Hvis Foley’s morder kan fanges så skal han naturligvis det. Men vi skal passe på ikke at fokusere på ham. Det mord var EEN tragedie men det er ikke problemet. Det er IS eller islamisme heller ikke. Debatten SKAL ind på islam selv. Det er DER truslen kommer fra.

Bergfast
7 years ago
Reply to  Moran ya Simba

Frågan är då om man verkligen, verkligen, är beredd att offra 1- 2 eller kanske eventuellt 3- 4, eller kanske även 5 eller 6 miljarder människoliv för den sakens skull? Om man verkligen är beredd att döda så pass många människor så är då frågan vilka eller vad som egentligen är det största hotet mot mänskligheten och om man över huvud taget egentligen kan peka ut varken de ena eller andra om det verkligen skulle krävas att flera miljarder människor skulle behöva dödas endast för att kunna bekämpa islam som förmodligen ändå kommer att fortsätta att leva, precis som kristendom… Read more »

Moran ya Simba
Moran ya Simba
7 years ago
Reply to  Bergfast

Bergfast, jeg tror vi skal indstille os på at slå muslimer ihjel i en skala få idag har forestillet sig. Man hører sjældent hvad der tales om bag lukkede døre i Vesten’s hovedstæder men tag USA. De fører en hush hush, men meget blodig krig rundt om i verden med droner og commandosoldater. Og for ca. et år siden slap det ud at der på et kursus for højere officerer, majorer og opad, blev talt om at det kan blive nødvændigt at bruge atomvåben mod den muslimske verden. Problemet er at vestens folk bliver systematisk løjet for og at meget… Read more »

Bergfast
7 years ago
Reply to  Moran ya Simba

Kan …dessvärre…inte hålla med Moran ya Simba i detta slags tänkande, som dels för mig ses som både fatalistiskt och begränsad i sin tilltro till människors förmågor och viljor att föredra att ansluta sig till förnuftiga argument, istället för till oförnuftiga argument, om endast chanser och möjligheter för sådana argument kan framföras och presenteras som reella alternativ för människor. Utesluts sådana argument, till förmån då för oförnuftiga argument, och viljor till just krig, så minskas aktivt möjligheter för människor att faktiskt kunna fatta förnuftiga beslut. Då är det istället propagerandet för krig som vill presenteras, frammanas, menas, hävdas, anses och… Read more »

Moran ya Simba
Moran ya Simba
7 years ago
Reply to  Moran ya Simba

Bergfast, det er ikke “desværre”. Jeg misunder dig din optimisme. Anekdoter kan ikke, pr. definition, bruges til at bevise store statistiske spørgsmål. De er nødvændigvis både subjektive og meget små stikprøver. Alligel vil jeg sige at ingen der kender nogle af de danske ghettoer vil ærligt kunne sige at muslimer og danskere ikke i MEGET stor grad ser hinanden som “de andre” (mange vil naturligvis forsøge at sige det. Fornægtelse er en stærkere mekanisme for mange end man skulle tro…). Men problemet er at fra det helt små, personlige erfaringer, op til det helt store, statistikker om kriminalitet, undersøgelser af… Read more »

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago
Reply to  Moran ya Simba

Selvfølgelig!, pesten må udryddes, men det er for sent. Men bortset fra det hører Koranen og dens patienter ikke til i en moderne verden. Og da Koranen opfordrer til massemord, er det ikke noget juridisk problem at forbyde den.

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago
Reply to  Machiavelli

Man kan ikke forbyde et historisk dokument. Og forbyde, at der prædikes over bestemte dele af Koranen offentligt behøver man ikke. Det er allerede forbudt.

– – –

Tim Pallis
Tim Pallis
7 years ago
Reply to  Moran ya Simba

Jeg føler også, at det er brand irriterende, at der nu kun fokuseres på denne enkelte rappende morder. De sender oven i købet SAS folk ud på en farlig opgave. Det er en afledningsmanøvre fra det virkelige problem, som er og bliver islam. Som du siger er det ikke engang Islamisk Stat, der er problemet. Det er heller ikke islamismen eller islamisterne – end ikke terroristerne. Det er koranens budskab, den ash’ariske teologi, de fire lovskoler og sharia juraen, som er problemet. Hvornår vågner politikere, de intellektuelle og journalisterne dog op. I koranen står der højt og tydeligt, at det… Read more »

Moran ya Simba
Moran ya Simba
7 years ago
Reply to  Tim Pallis

Helt enig. Indtil vi begynder at tale islams plads i Europa, uden omsvøb og hvor det erkendes at indvandring af muslimer, som det første skal lukkes helt ned, ved vi at det er afledning, ikke håndtering af kerne-problemet. Og ang. det så er det begyndt at dæmre for mig hvor katastrofale diverse konventioner er. Jeg har stor sympati for idealet om lighed for loven, demokrati osv. Jeg tror bare ikke det kan fungere når vi har en stor, fjendlig gruppe midt i samfundet. Man kan heller ikke holde den gode stemning til en fest eller i en opgang, hvis der… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago
Reply to  Moran ya Simba

Over for det argument er der kun at sige, at vi må have en flygtningepolitik, hvor de rige og ressourcestærke flygtninge på solidarisk vis deler vilkår med de fattige og akut nødlidende. Vilkår, som vores indsats udelukkende skal være koncentreret om at forbedre. Men det er også et stærkt og logisk argument. For vil nogen højt tilkendegive den opfattelse, at kriteriet for at opnå den højeste grad af komfort og sikkerhed skal afgøres af den privilegerede situation, man er i, og de midler, man er i besiddelse af? – – – P. S. Jeg ved godt, at asylindustrien og Det… Read more »

Moran ya Simba
Moran ya Simba
7 years ago
Reply to  Moran ya Simba

Jeg tror vi ender ude i meget drastiske tiltag. De er allerede begyndt, men i det skjulte. Ingen ved reelt hvor meget borgere følges af myndighernes mere lyssky tjenester. Det kan ikke holdes skjult i længden men politistaten er allerede mere fremskredet end man umiddelbart får indtryk af. I Sverige og UK er den ved at stikke hovedet frem med drastiske fænglinger af kritikere af den nuværende kurs og i Europa generelt er demokrati i stigende grad window dressing med EU love der kommer snigende mere eller mindre ubemærket. Alt det kan vendes, og mere til hvis folk med en… Read more »

Moran ya Simba
Moran ya Simba
7 years ago
Reply to  Moran ya Simba

* hvad jeg mente med “vendes” er ikke at jeg tror de ville afmontere overvågningssamfundet men derimod at de ville bruge disse magtmidler til at tjene en anden dagsorden. Statsmagten har en meget lang tradition for at beholde “midlertidige” magt-tiltag der tages. Det er ikke tilfældigt at fx. den amerikanske stats magt over borgerne ofte er vokset mest under krige som WW1 og WW2. Ofte ses lidt kosmetisk rullen tilbage. Men aldrig drastisk og aldrig de vigtigste områder. Og det ses helt oplagt under konflikten med islam (som naturligvis har fået diverse andre navne, symptom på at fjenden stadig ikke… Read more »

Santor
Santor
7 years ago

Desværre slår de ( halalhippierne ) nok ikke sviner ihjel når de fanger ham. De vil meget hellere gennemfører en Million Dollars dyr rettergang så de kan flashe deres “tro” på LOVEN!

HH
HH
7 years ago

Superman: det kallas svensk-sjukan, på dansk svenske-sygen (hoppas det ärbara danska språket blev rätt. Rätta mig annars).

Så, bäste Superman, åk inte hit. Sjukdomen är utomordentligt smittsam. Lyckligtvis har jag motståndskraftiga gener.

Superman
Superman
7 years ago

Det er da glimrende at der er ved at opstå lidt selvkritik omkring multikulturalismen, selv blandt venstreorienterede akademikere i Sverige. Men det er selvfølgeligt tankevækkende hvordan hendes begrebsapparat og verdensbillede stadigt afkræver en afstandstagen til nationalisme, og ikke mindst en afstandstagen til assimilation. Indvandrere skal blot integreres (hvad det så end betyder), men altså ikke blive en del af os (af svenskerne). Folk skal altså stadig dyrke etnicitetet og dermed inddele sig i os og dem, 0g lade deres identitet og loyalitet være baseret på etnicit i generation efter generation. Det undrer mig altid hvordan de samme folk som afskyr… Read more »

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  Superman

Det er en gammel kronik af Lisbeth Lindeborg, helt tilbage fra 2010. De er altså ikke kommet et skridt videre hjemme i Sverige. De ved udmærket godt hvad der venter dem. Ellers er de ualmindelig dumme. “multikulturens sekteriske opdeling, race-loyalitet, etnisk baserede offerrolle og identifikationsmønstre.” Det er så rigtigt som det er sagt. Arabere eller muslimer generelt, er fuldstændig ligeglade med hvilken nationalstat de befinder sig i. De er 100% loyale overfor hinanden. Det er sådan set det vi er oppe imod. Så kan man tale integration eller assimilation lige så tosset man vil, men det fænomen kan man ikke… Read more »

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  steen

Jeg begynder sgu at håbe det ender op med en regering bestående af Venstrepartiet, Miljøpartiet og FI – i absolut majoritet..!

De har jo masser af penge..!

Det handler jo bare om, at nedlægge politiet og militæret – og så sætte skatten op selvfølgelig.
Evt. kunne et par retssager ala Dan Park vel også skæppe lidt i kassen. AFA skal nok stå for det med anholdelserne…

Så er den vel i vinkel..!

Indtil videre…

Angela
Angela
7 years ago

Efter 1998 finns inga inrikesministrar. Bildt har redan deklarerat i public service, SVT:s nyhetsprogram att numera är svensk inrikespolitik likvärdigt med svensk utrikespolitik dvs den sköts av EU. Så det var inte konstigt att presskonferensen om Sveriges tillstånd hölls av Carl Bildt och finansminister Borg.

1947–1951 Eije Mossberg (1908–97), Socialdemokraterna
1951–1957 Gunnar Hedlund (1900–89), Bondeförbundet
1957–1969 Rune B. Johansson (1915–82), Socialdemokraterna
1969–1973 Eric Holmqvist (1917-2009), Socialdemokraterna
1973–1973 Ingemund Bengtsson (1919–2000), Socialdemokraterna

1996–1998 Jörgen Andersson (f. 1946), Socialdemokraterna
1998–1998 Lars Engqvist (f. 1945), Socialdemokraterna
1998–1998 Lars-Erik Lövdén (f. 1950), Socialdemokraterna

Angela
Angela
7 years ago

7-8 människor dör (tages av daga) varje dag inom sjukvården i Sverige. Pensionärer är de mest utsatta. De gamla har ingen ork och är helt utlämnade åt gangstrarna. Pensionärer föres bort från vården med diverse argument. De flesta kan inte spela in eller få vittnen med sig vid läkarbesöken. Äldre har inga moderna teknikaliteter. Har inte råd att köpa dem och har inte ork att lära sig. Yngre politiker och journalister inberäknat partiledare som Hägglund i första Valdebatt 2014 som trodde att äldre kunde via en app ta reda på vilket apotek som tillhandahöll en viss medicin. Äldre i synnerhet… Read more »

27
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x