23
aug
Seneste opdatering: 23/8-14 kl. 2222
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!


ISIS are getting their butts kicked

The US has already covertly assisted the Assad government by passing on intelligence about the exact location of jihadi leaders through the BND, the German intelligence service, a source has told The Independent. This may explain why Syrian aircraft and artillery have been able on occasion to target accurately rebel commanders and headquarters.

A complete volte face by the US, Britain and their allies in their relations with the Assad government is unlikely because it would mean admitting that past support for the Sunni rebellion had contributed to the growth of the caliphate.West poised to join forces with Assad in face of Islamic State, West to join forces with Syrian President Bashar al-Assad to deal with the threat of ISIS.

I september 2013 – for mindre end et år siden – trak Obama en rød streg i sandet overfor Assad. Cameron og Mette Gjerskov syntes det var en prima idé, selvom den endte fatalt for Obama på en uge. Nu skal ansvarlige stilles til ansvar, sagde Gjerskov. Hendes trængsler er kun lige begyndt. Hendes parti har ligesom Camerons gjort håndfulde af disse barbarer og notoriske sadister og massemordere af civillister til statsborgere, de er på vej hjem, og de er ikke glade over at være blevet beskudt af Danmarks allierede. Der tælles på knapper. Kan Gjerskov nå at gå af, inden vi ser ISIS-terror i Danmark, eller kan hun bare regne med vi har glemt hendes optræden som strateg og helligmås i den højere Mellemøstpolitik? Obama spiller golf, Cameron windsurfer i Cornwall. Hvilke sport dyrker Mette Gjerskov når hun skal glemme verdens realiteter?

Italien deporterer jødehadende imam

Hvad blev det til med jødehaderen fra Grimshøjvej, Abu Bilal Ismail? Det er præcis en måned siden han sagde noget lignende i Berlin, og der er intet nyt siden hverken på dansk eller på tysk. Kommer han af krogen? Italy Imam Deported for Call to ‘Kill the Jews’.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Taget herfra […]

Skåning
Skåning
7 years ago

Som jag sa. Send in the gunships. Man ska akta sig för att nyttja marktrupper när det inte behövs.

T. Snorrason
T. Snorrason
7 years ago
Reply to  Skåning

Man kan aldrig vinde kun med luftstyrker, det er nødvendigt med støvler på jorden, specielt hvor det gælder asymmetrisk krig, hvor luftangreb alene styrker forsvarsviljen og giver flere frivillige. England var feks. i Irak i 1920erne og havde samme problemer som i dag, også den gang troede man at flyvevåben var løsningen. Ligeledes er regulære krigsstyrker, bevæbnet og uddannet til konventionel vestlig krig heller ikke løsningen, medmindre man bevidst går efter at ødelægge infrastruktur og civilsamfundet til bunds, reelt total destruktion af et land. Kun paramilitære styrker, politistyrker som de sydeuropæiske Carabinieri, Guardia Civil osv, er egnet til sådanne opgaver,… Read more »

Prudentius
7 years ago
Reply to  T. Snorrason

“Får man tæmmet mellemøstlig islam denne gang, så vil islamisk terror alligevel blomstre op igen,…” Præcis. Vi har intet at vinde ved nogen større vestlig indgriben mod den islamiske stat. De vestlige regeringer er fortsat ude af stand til at varetage grundlæggende vestlige interesser og det er og bliver vores største problem. Ikke om en bande stærkt troende muslimer behersker et par mellemstore byer i Irak. Jeg synes netop at muslimer helt og aldeles fortjener islam, helst i så pur og vakt en form som muligt. At de faktisk får hvad de ønsker sig, kan aldrig blive en bekymring. Men… Read more »

Prudentius
7 years ago

“The US has already covertly assisted the Assad government…”

Da ikke denne blodige diktator og krænker af talløse menneskerettigheder, hva??

Hvordan skal det nu gå den syriske opposition og dens heroiske brigader af liberale sekulære demokrater??

Og hvad med vores trofaste partnere i regionen, de to dydsmønstre Tyrkiet og Saudi Arabien, som ellers har brugt så mange kræfter på at støtte de progressive kræfter, hvordan opfatter de ikke dette svigt af frihedens avantgarde??

Vestens katastrofale, hasarderede, amatøragtige og uendeligt løgnagtige mellemøstpolitik står nu med røven bar i en grad der er fuldstændig absurd.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Der er dog tale om genbrug af en eller flere ældre videoer her –
jeg har set flere af klippene tidligere.

BE
BE
7 years ago
Reply to  steen

Den her blev uploaded 3. januar: http://www.liveleak.com/view?i=f31_1388769504

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  steen

Ja, jeg er 100 % sikker – der er tale om kreativt genbrug 😉

Så vidt jeg husker, så er de optaget i Afghanistan ( alle – eller de fleste klip ).
Så vi er nok ude i noget skræmmepropaganda her.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Bjovulf

“Apache Helicopter Kills 20 Taliban in Afghanistan”

https://www.youtube.com/watch?v=iISmCSEArVg

Uploadet 22/09/2013

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Bjovulf

OK, tak – der må åbenbart have været andre brugere ( på det site ),
der også har bemærket det 😉

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x