26
aug
Seneste opdatering: 28/8-14 kl. 0723
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

af Pakistanere og indvandrere fra Kashmir. Dette er vel at mærke i kun én engelsk by med kun 256.000 indbyggere, mindre ned Århus, men det er naturligvis at finde i enhver by, der er ramt af muslimsk indvandring. 1400 er et konservativt skøn, tal op til 10.000 nævnes. Nu står de bangebuksene og defaitisterne med smerten og børns velbegrundede mistillid til voksne. De har forrådt deres land, deres landsmænd og de mest forsvarløse – deres børn.

De har – hele vejen op til Tony Blair – erklæret en afmægtig, engelsk arbejderklasse krig pr. stedfortræder. på samme måde som svenske mangfoldighedspolitikere har erklæret landets kvinder krig med 6.000 anmeldte voldtægter – i virkeligheden omkring 60.000, hvor myndighederne ikke vil opgive etniciteten på forbryderne. Ofrenes svar synes bare at være “nå”. De går til slagtebænken uden at protestere og de virkeligt skyldige går fri – indtil videre.

Når et land vil ofre sine børn på denne måde, er det ikke parat til at forsvare noget. England er til døden sygt. Danske medier er syge, at de ikke meddeler etniciteten på forbryderne. Alle engelske gør, de er præget af sagens tragik og alvor.  Hele rapporten: Independent Inquiry into Child Sexual Exploitation in Rotherham (1997 – 2013) Independent inquiry CSE in Rotherham PDF.

Around 1,400 children were sexually exploited in one town over a 16-year period, a damning report has said. The report on events in Rotherham, South Yorkshire, between 1997 and 2013 found that in more than a third of these cases the youngsters were already known to agencies. It said there had been “blatant” collective failures by Rotherham council’s leadership.

Professor Alexis Jay, who wrote the report, said she found examples of “children who had been doused in petrol and threatened with being set alight, threatened with guns, made to witness brutally-violent rapes and threatened they would be next if they told anyone”.

Prof Jay said: “They were raped by multiple perpetrators, trafficked to other towns and cities in the north of England, abducted, beaten and intimidated.” She said she found that girls as young as 11 had been raped by large numbers of men.

The report said failures of the political and officer leadership of Rotherham Council over the first 12 years she looked at were “blatant” as the seriousness of the problem was underplayed by senior managers and was not seen as a priority by South Yorkshire Police. Prof Jay said police “regarded many child victims with contempt”.More than 1,400 children abused in Rotherham sex abuse scandal ~ but No measures over abuse inaction. Rotherham child abuse scandal: 1,400 children exploited, report finds.  Betrayed by the PC cowards: Damning report reveals 1,400 girls were abused by sex gangs because social workers and police feared racism claims – so did nothing. Journalist:‘I was called a liar and a racist for exposing this sex gang abuse horror.

En englænder kommenterer det således:

But be under no illusion. In EVERY town in the country where there is a large Pakistani presence this kind of thing is widely prevalent. It’s common knowledge amongst residents. Car loads of Asians cruise the streets at night looking for vulnerable kids ; cheap takeaways are amongst the places where the abuses take place . It is endemic .

Police, social workers, the councillors all know the truth . Too much cowardice amongst them and I’m afraid the Asian community already pull the strings politically .

In my lifetime I fully expect Muslim communities in parts of Britain to announce UDI. There’s already ghettos in our cities in which our laws and policing do not apply. We’ll have all have a choice to make soon – fight or accept the balkanisation of GB and mass population movements . One thing is certain – THEY will never accept OUR rule of law. Everything Muslims do in the political sphere is to further the advancement of their culture .

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Det er dog for varm en kartoffel i dag, hvor almindelige briter er rødglødende af raseri over deres myndigheder og medier. Sandheden er så grum, at den må ud i etaper, men man kan lige så godt sige det med det samme: Disse handlinger er en religiøs krigserklæring mod England, det er ikke almindelig sædelighedskriminalitet. Det er en krigserklæring, som engelske myndigheder og politikere har accepteret og tiet ihjel på samme måde, som svenske tier voldtægtsepedemien i Sverige ihjel. De har stillet sig på fjendens side, selv når ofrene var 11-årige børn. Det er en bombe, at tale ærligt… Read more »

Hans Und
Hans Und
7 years ago

Det må jo ske engang imellem, at der er nogenlunde lødige artikler selv i Des-Information.

http://www.information.dk/507104

Om Dan Park og hans sag. Jens Martin Eriksen i kommentarsporet.

Peter Andersen
7 years ago

Politiet og de sociale myndigheder har i næsten tyve år siddet dette overgreb på børn overhørigt..! Hvordan skal man dog forklare det..? I virkeligheden er det alt sammen venstrefløjens ansvar. At det er lykkes dem at lægge hele denne klamme dyne af politisk korrekthed og efterfælgende ansvarsløs konfliktskyhed ned over hele den vestlige verden, er jo oprørende. Dem der sidder ved magten nu, blev jo indoktrineret i dette vanvid lige fra barnsben. Og det var helt bevidst, ellers havde man ikke bruset frem med så eklatant historieforfalskning og fortielse som tilfældet har været. Kun takket være internettet, er vi begyndt… Read more »

Santor
Santor
7 years ago
Reply to  steen

Ja, jeg ved det. Håbet er lysegrønt.

Santor
Santor
7 years ago

Det er simpelthen det mest groteske svigt fra Engelske myndigheders side og det har alene været muligt på grund af de ansattes frygt for at blive kaldt racister.

Venstrefløjens taktik med udkramning har virket, men stik imod hensigten. islams raske svende blev ikke integreret, det var “os” der havde ret i vores “fordomme” fordi de byggede på erfaringer.
Lad os håbe at de bliver bliver retsforfulgt for forsømmelighed og får meget lange straffe. For fanden hvor jeg dog bare hader de svin.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x