27
aug
Seneste opdatering: 27/8-14 kl. 1656
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Engelske medier er meget specifikke, når de udpeger “pakistanere” og “asian”, men nærmere tør de ikke komme det. Og med nærmere mener jeg at forbryderne er “muslims”, fordi deres overgreb på ‘vantro’ kvinder og ‘vantro’ børn har alt at gøre med islam.

Koranen er kernen i forbrydelserne, ikke snesevis af perverterede enkeltpsykologier. Dette er dog for varmt, til at nogen tør nærme sig det. Selvom koranen ikke opererer med begrebet voldtægt, sanktionerer den at man holder ‘vantro’ slaver og har sex med dem, ligesom den sanktionerer sex med krigsfanger, og der er ikke ét vers, der fordømmer påtvungen sex. Samtlige piger er behandlet med uhyre brutalitet og foragt, som undermennesker og kaldet ‘white trash’. Hvis det er noget, er det racisme, de er betragtet som krigsbytte eller slaver. Vil man studere detaljerne, er de her Rape in Islam. Ikke at pakistanerne nødvendigvis kender koranversene i hovedet, men de har dens herrefolkskultur i hovedet.

Det er dog for varm en kartoffel i dag, hvor almindelige briter er rødglødende af raseri over deres myndigheder og medier. Sandheden er så grum, at den må ud i etaper, men man kan lige så godt sige det med det samme: Disse handlinger er en systematisk, årelang, religiøs krigserklæring mod England, det er ikke almindelig sædelighedskriminalitet. Det er en krigserklæring, som engelske myndigheder og politikere har accepteret og tiet ihjel på samme måde, som svenske tier voldtægtsepedemien i Sverige ihjel.

De har stillet sig på fjendens side, selv når ofrene var 11-årige børn, fordi de syntes det var vigtigere at beskytte dem selv og deres multikultur. Deres, for englænderne er aldrig blevet spurgt. Det er ikke hver dag, man ser så modbydelige kollaboratører, og man skulle ikke tro, det i længden var muligt for dem at unddrage sig regnskab.

Det er en bombe, at tale ærligt om, derfor tør ingen blande islam ind i det. Den menige mand ved det udmærket, men standspersonerne synes at ‘community cohesion’ og ‘interfaith dialouge’ er antrengt nok som tingene står. Det kunne gå hen og blive værre. Ja, det kunne det. Hvis man vil tage temperaturen på den menige englænders mening om sagen, er det her: Comments, including personal experiences, from many places in England.

Se også UK: 1.400 børn sexmisbrugt på 16 år og ‘I was called a liar and a racist for exposing this sex gang abuse horror’.) * Rushdie i New York Times efter 9/11: Yes, This Is About Islam.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] til forbrydelserne, men selvklart sagde de intet om det. Det handler om ideologien bag: Islam. Jeg kaldte den en krigshandling, og det er præcis, hvad det er. Der lyves så stærkt som en hest kan […]

HH
HH
7 years ago

En ny vinkel på saken: att man från ansvarigt håll inte gick ut med saken om vilka män som stod bakom svinerierna berodde på – hear, hear! – att man var rädda för att betraktas som RASISTISKA!

Jag gnuggade både ögon och öron och börjar förstå att den svenska smittan redan gått över Nordsjön.

Robert R
Robert R
7 years ago

Det er forbryderisk! Det er ubærligt! Det er kojonagtigt!
Jeg har netop set TV2 22 nyheder, her lykkedes det at omtale sagen, helt uden at nævne etnicitet eller religiøs tilknytning.
De begår i virkeligheden samme forbrydelse som de britiske myndigheder og britisk presse.
Shame on you TV2,

Victor
Victor
7 years ago

Det skræmmende ved hele denne historie er, at Nick Griffin fra BNP – ikke et parti jeg har ret megen sympati til overs for – faktisk SAGDE det her tilbage i 2004.

Og så faldt der ellers brænde ned.

For første gang i mit liv vil jeg linke til en BNP-side:

http://www.bnp.org.uk/news/national/nick-griffin-was-right-grooming-–-and-who-does-it

Hvis, HVIS anklagere, poltifolk, journalister og feminister, havde været langt mindre håndky, så var dette svineri blevet stoppet langt tidligere.

Hans Und
Hans Und
7 years ago
Reply to  Victor

“Hvis, HVIS anklagere, poltifolk, journalister og feminister, havde været langt mindre håndky, så var dette svineri blevet stoppet langt tidligere.” Nej. Så længe de pågældende ikke har forklaret sig nærmere, og f.eks udpeget den overordnede, der gav ordre om hemligholdelsen, så må vi gå udfra, at de med fuldt overlæg stillede børn til rådighed for muhammedanerne med henblik på sexuel udnyttelse. Om de enkeltes motiv så har været penge, fremme af multikulturen, karriere muligheder eller noget 7’ende er ligegyldigt (Det er det så ikke ved en eventuel straffesag, men det er en anden sag) Og i øvrigt kender vi jo… Read more »

Anonymous
Anonymous
7 years ago
Reply to  Hans Und

“Nej. Så længe de pågældende ikke har forklaret sig nærmere, og f.eks udpeget den overordnede, der gav ordre om hemligholdelsen, så må vi gå udfra, at de med fuldt overlæg stillede børn til rådighed for muhammedanerne med henblik på sexuel udnyttelse” Netop, De skal nemlig mødes med en direkte anklage lige fra starten. Så er der en mulighed for at hele svineriet kan klarlægges og de rigtige skyldige får den straf de fortjener og selvfølgelig skal alle der havde en viden om tingenes tilstand også straffes så ofrene ikke bare spises af med en “vi fulgte bare ordre” argument. Det… Read more »

Santor
Santor
7 years ago
Reply to  Hans Und

“Nej. Så længe de pågældende ikke har forklaret sig nærmere, og f.eks udpeget den overordnede, der gav ordre om hemligholdelsen, så må vi gå udfra, at de med fuldt overlæg stillede børn til rådighed for muhammedanerne med henblik på sexuel udnyttelse” Netop, De skal nemlig mødes med en direkte anklage lige fra starten. Så er der en mulighed for at hele svineriet kan klarlægges og de rigtige skyldige får den straf de fortjener og selvfølgelig skal alle der havde en viden om tingenes tilstand også straffes så ofrene ikke bare spises af med en “vi fulgte bare ordre” argument. Det… Read more »

HH
HH
7 years ago

Jag gick in på Manchester Guardians sida och läste mer – det finns inte ord för detta! “Det vi nu vet har lärt oss en läxa” som man litet löst och försiktigt säger på ansvarigt håll. Vad jag förstår, vid en hastig genomläsning, rör det sig om barn som helt enkelt är utsatta f ö och som har/ska ha samhällets skydd av olika anledningar. Det har de här åtalade männen förstått och agerat efter enligt sin primitiva åskådning. Inte mer än rätt att ansvariga får gå. Och – hur har vi det själva? Kapten Klänning i åminnelse… Inte värt jag… Read more »

HH
HH
7 years ago

Vad kan vi förvänta oss? England har haft sina händer i både Afghanistan och Pakistan och så vitt jag minns var/är Pakistan en del av samväldet. Bägge länderna har en mycket rörig historia och jag får inte glömma Alexander den stores eskapader när det rör sig om det förstnämnda landet.

Alltså – om Pakistan fortfarande hör till samväldet så är det ju fritt fram för dess folk att obehindrat ta sig till England.

Och med känt resultat…

Bergfast
Bergfast
7 years ago
Reply to  HH

Man kan fundera över varför etablissemang både inom myndigheter, polis, samt massmedier då förtiger förförelser och övergrepp på barn och unga. Uppenbarligen så har det ju förekommit övergrepp även bland s.k. etablissemanget inom väst både här och där och inom BBC var det väl någon som ertappats nyligen, liksom det stod något om Cliff Richards också att han anklagas för att ha förgripit sig mot någon under 70-talet, som han själv tydligen förnekar. Samt inte heller att förglömma den svenske polischefen, kapten klänning, och även också en ministerskandal med utnyttjande av unga flickor. Tror nog att västerlandet delvis har sig… Read more »

Robin Shadowes
Robin Shadowes
7 years ago
Reply to  Bergfast

Konvertera du för all del. Vi andra som uppskattar frihet och vår egen kultur, vi fortsätter att kämpa. Har du inte lärt dig någonting av historien? Tänk om danskar och norrmän resonerat likadant för 75 år sedan. Vi kan inte stå emot den nazistiska krigsmaskinen. Det är bättre vi konverterar till nazismen så överlever vi åtminstone. Märker du inte själv hur dåraktigt det låter? Skäms på dig.

Bergfast
Bergfast
7 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Tror nog att Robin Shadowes inte riktigt korrekt har uppfattat vad som verkligen står i min kommentar…. F.ö. är nationalsocialism, som den utvecklade sig i Tyskland efter första världskriget, är besegrad och död för länge, länge sedan. Den har inga som helst egentliga möjligheter att s.a.s. – återuppstå – idag på samma sätt som där och då i Tyskland. Även om en hel del, inte minst inom massmedier, verkligen verkar tro att någonting sådant verkligen skulle vara möjligt. Otroligt nog. Och detta endast därför att några få hundratal personer, främst då troligtvis unga män, verkar vara – nostalgiskt drömmande –… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago
Reply to  HH

…Pakistan trak sig ud i 1972 i protest mod anerkendelsen af Bangladesh (tidligere Østpakistan).–

http://da.wikipedia.org/wiki/Commonwealth_of_Nations

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  Peter Buch

Og sjovt nok støttede USA Pakistan i konflikten med Indien, som til gengæld blev støttet af Rusland.

Tankevækkende…

MIKE
MIKE
7 years ago

… os der følger lidt med 🙂 kender jo alt til dette, og Gates of Vianna havde en lang artikel i Marts om Grooming:

http://gatesofvienna.net/2014/03/easy-meat-child-sex-slavery-in-the-uk/

Law and Freedom Foundation har iøvrigt udgivet denne (gratis) rapport om “problemet”.

http://lawandfreedomfoundation.org/wp-content/uploads/2014/03/Easy-Meat-Multiculturalism-Islam-and-Child-Sex-Slavery-05-03-2014.pdf

Vh

MIKE

Tom
Tom
7 years ago
Reply to  MIKE

Rapporten over^^ bør leses. Den er veldig detaljert, og viser at dette dreier seg om sannsynligvis over 10.000 barn over 25 år.

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x