28
aug
Seneste opdatering: 28/8-14 kl. 0932
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sådan forestiller jeg mig fremtidige politiske debatter i Europa. Hannity og Chodhary starter med ISIS, og så…fred og ro, good bye! Skrigeskinken Choudhary var i København for et par uger siden under kategorien ‘satire.’ Lad os nu se, hvor sjovt det bliver.

Tory MP: “Enoch Powell was right”

A veteran Conservative MP has claimed that Enoch Powell was right to warn against immigration in his controversial “rivers of blood” speech. Sir Gerald Howarth, a former defence minister, said that the Tory MP was correct in saying that the influx of immigrants of a “non-Christian” faith has presented a “challenge” to British society.

In a letter to a constituent, Sir Gerald said that the Trojan Horse plot in which extremists attempted to take over schools in Birmingham highlighted the problems. He said: “Clearly, the arrival of so many people of a non-Christian faith has presented a challenge as so many of us, including the late Enoch Powell, warned decades ago. Recent events have illustrated that some of these new arrivals have a very different ethos from traditional Christian schools and we were right to intervene to prevent them from teaching divisive ideology to children born here.”

“For 40 years we have been subjected to a left wing political correctness which has stopped the British people from expressing perfectly legitimate and reasonable views. More than 1,400 children in Rochdale have paid the price for decades of political correctness and now people are speaking up.” Tory MP claims Enoch Powell’s ‘Rivers of Blood’ speech was right. (Rotherham: In the face of such evil, who is the racist now?)

Det er ikke første og ikke  sidste gang, man ser den sætning. I hvor høj grad Powell får ret, tilbagestår en generation eller to, før vi ved. Enoch Powells angst for heterogene samfund havde intet med ‘racisme’ at gøre, som det er hævdet af dem, der ikke ved bedre. Han var en verdensmand højt hævet over det. Indien fik ham ind i politik og han havde håbet at blive vicekonge af Indien inden selvstændigheden. Hans velbegrundede angst stammede fra det folkemordslignende blodbad der opstod mellem hinduer og muslimer, da Pakistan blev udskilt fra Indien i 1947. Omkring en million mennesker blev myrdet, helt op til to mio.er anslået. Et flertal af de kilder, man lige kan slå op, giver muslimerne hovedskylden.

Det er derfor mærkeligt, at hans Rivers of Blood tale i 1968 slet ikke har islam med i ligningen. Det samme kan man sige om Sir Gerald Howarths udtalelse i dag, men det kan selvfølgelig skyldes en konduite fra dem begge, jeg ikke er bunden af. – Se endelig BBC 2008: »Rivers of Blood«, hvis du ikke har set den før, en fænomenal dokumentar i anledning af Powell-talens 40-års dag i 2008.

Asylsøgere, Norden, juli 2014

Thoralf Alfsson har lavet grafikken. Jeg skal minde om Uhrskovs To modige svenskere fortæller åbent, hvordan den politisk korrekte elite ødelægger Sverige.

1-Indspilning i fuld skærm 28-08-2014 092731

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ördög
Ördög
7 years ago

Finland har bara 1.500 judar, men inte heller de får leva i fred för den vulgära antisemitism som är ett bärande element i Fredens, Kärlekens, Godhetens, Rättvisans och Sanningens Religion.

http://svenska.yle.fi/artikel/2014/08/27/okad-aggressivitet-mot-judar
https://www.flashback.org/sp50110886

Moran ya Simba
Moran ya Simba
7 years ago

Når jeg læser hos Uhrskov om hvordan den svenske stat har været dominerende og den styrende elite idag viser åbne tegn på had til egen befolkning, så kan jeg ikke lade være med at tænke på voldsmandens, plageåndens eller voldtægtsmandens foragt for sit offer, netop fordi offeret tillader at lade sig misbruge uden at eksplodere i vold og modstand. De har foragt for at folk i Sverige simpelthen tager deres misrøgt liggende ned. Klassisk tilfælde af projiceret selvhad. Hvis man lader sig herse som en hund vil man en dag blive aflivet som en hund…

Moran ya Simba
Moran ya Simba
7 years ago

Jeg vidste ikke at Enoch Powell talte på baggrund af delingen af Indien i Indien og Pakistan. Men der er ingen tvivl om at blodbadet overvejende, hvis ikke udelukkende, var muslimers skyld. Multi-kultier insisterer på ikke at se mønstre men det er deres fejl. Der er en meget lang historie for at muslimer slagter hinduer. Noget af det mest skadelige ved Indiens kongress parti er at de fuldstændigt hvidvaskede den historie i skolen så mange indere idag tror de islamiske moghuler var “selvstændigt Indien” mens briterne var en form for nazister på subkontinentet. Fakta er nærmest præcis omvendt: hinduer blev… Read more »

Victor
Victor
7 years ago

pissedårligt interview…som at se to blinde slås.

For nogle år siden blev selvsamme Anjem Choudary interviewet af Stephen Sackur til BBC-programmet Hard Talk. Sackur kunne klæ ham totalt af. Totalt.

https://www.youtube.com/watch?v=223gLcfCj_c

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x