28
aug
Seneste opdatering: 29/8-14 kl. 0002
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

‘Muslim leaders fully aware of problem but did nothing’. Rotherham Council is entirely Labour.

»Vi må være mere generøse, der må flere midler til«

Stort set alle politikere og journalister siger, at “lige i øjeblikket kommer der ret mange asylsøgere.” ‘Lige i øjeblikket’ er det forkerte. Det er stilhed før den rigtige storm. Politikere og journalister er enten uvidende, eller også sælger de falsk tryghed ved fremtiden med en løgn. Anders Jerichow skal have ros for at sige det ligeud: Der kommer millioner. Og så har han endda ikke nævnt Afrikas demografi. Se fotos fra Middelhavet. Det er alt overvejende unge afrikanske mænd, og der bliver hundrede millioner af dem i den kommende generation dvs. de næste tredive år.

“Hvad nu hvis de kommer,” skrev Jean Raspail i 1972. Han fabulerede om en million i sin fremtidsdystopi, Le Camp des saints. Han kunne ikke kende rækkevidden af det spørgsmål. Jerichow og Politikens kur er, at det er mere synd for dem, end for os. Han ordinerer derfor ikke overraskende et europæisk kulturelt og nationalt selvmord, ellers ville han ikke være ansat på Politiken.

Europa stirrer sit eget endeligt i øjene, og jo højere man kommer i samfundspyramiden, desto mindre kan det siges. Det er ikke middagspassiar, at vi hiver tæppet væk under vores efterkommere. “Hvis de får en lavere starthjælp, tager de nok til Sverige,” har Venstre fundet ud af de vil vinde næste valg på. Venstre lyver ikke bare for os, men også for sig selv. De der nævner de mere sandsynlige perspektiver, er “retshaverister, mytologer, alarmister, xenofober og halvnazister.” Når man har nået den bund, kan man ikke synke dybere. Det er overladt til dem, der ikke har noget at miste, at sige det ubehagelige, men man har i det mindste fast grund under fødderne, hvad der føles ganske trygt i tiden inden en planlagt apokalypse. Vi skal allesammen blive svenskere, det er planerne. Jamen så sig det dog ligesom Anders Jerichow!

Flere er på vej, ikke tusinder, ikke titusinder, heller ikke hundredtusinder, men millioner af flygtninge. Det er ikke synd for os. Det er synd for flygtningene. Og nej, vi skal snarere regne med en 20-30-års krise i Mellemøsten. Jo længere krisen varer, des flere flygtninge vil også melde sig ved vores kyster.

Det korte af det lange er, at når en fremmed kryber op på stranden, kan han ikke skubbes i vandet igen. En principiel fordeling kan ikke ophæve det konkrete ansvar. Så længe intet ændrer sig til det bedre i de lande, folk flygter fra, vil flygtningestrømmen kun vokse. Den brutale virkelighed er simpelt hen, at uanset om vi tager 7.000, 100.000 eller 300.000, vil det ikke løse problemet, heller ikke hvis de øvrige europæiske lande tager tilsvarende ansvar på sig. Debat: Kun flere flygtninge – langt flere – er på vej til os i Europa. (Anders Jerichow. Kun flere flygtninge – langt flere – er på vej til os i Europa. Politiken, 28.08.2014, ikke online)

Jyllands Posten har været i Stockholm og ladet Ulf Adelsohn (tidligere Moderatleder), Horace Engdahl (Det Svenske Akademi) og Margot Wallström (Socialdemokrat) tegne et selvportræt af åndtilstanden i den svenske socialgruppe et, og det gør de rigtig godt.

»Hver nation har brug for et højere formål,« svarer Engdahl. »Traditionelt har det drejet sig om at gøre landet større og vinde krige. Sverige opdagede pludselig, at man ikke havde et sådant formål. Vi kunne ikke længere blive stormagt. Der var nogle internationale markeringer under Palme, men da han var væk, var spørgsmålet: Hvad så? Vi besluttede at blive verdens mest generøse og tolerante land. Det er dér, hvor vi er nu. Der er kvarterer nær Stockholm, hvor man kun taler arabisk.«.

Forskellen mellem den mere kritiske tilgang til indvandrere i Danmark og de åbne porte i Sverige skyldes, mener han, at danskerne »altid har været mere borgerlige end svenskerne. I Danmark skal det helst gå stille og roligt, med humor og en uformel, social kontrol. Svenskerne er mere idealistiske og tror, at de kan bruge statsmagten til at undertrykke alle dårligdomme på kort tid, og der accepteres ingen modstand«.

Vil man have at vide, om der i flygtningesagen er grænser for Sveriges generøsitet, svarer hun [Wallström]: »Nej. Det er umuligt, når man ser på ulykkerne i verden. Vi må være mere generøse, men det koster penge, så der må flere midler til.

»[Adelsohn] det er interessant, at dagens indvandrere, ofte muslimer, stiller helt andre krav til det svenske samfund, end jøderne, selv de meget troende, nogensinde har gjort«. Det er den eneste mildt kritiske bemærkning om indvandrere, man har mødt i løbet af tre dage i Sverige, beretter man. Adelsohn ler igen.»Ja, det kan du sige. Min kone og jeg inviterede engang et muslimsk ægtepar til middag. Min kone sagde, at vi ikke skulle byde alkohol. Jeg sagde: Tværtimod. De må selv om, hvad de vil drikke, men vi bør ikke afstå fra vore traditioner.« Fru Adelsohns indstilling er »et meget godt billede af, hvordan man tænker i Sverige«, mener han. Om danskernes opfattelse af Sverige som et politisk korrekt reservat, hvor indvandring ikke kan diskuteres, siger han, at det er »helt rigtigt. Der er en uhørt smal meningskorridor. Sverigedemokraterna er svenskernes straf for, at vi ikke kan tale om det spørgsmål. Og det vil ikke blive ændret«. (Sverige og sandhederne, Jyllands-Posten, 28.08.2014, ikke online)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul Højlund
Poul Højlund
7 years ago

Jeg er fortsat så naiv / optimistisk at tro, at når vi når franske tilstande med hele bydele under islamisk kontrol, så vil befolkningen, altså de indfødte, reagere. Med dem også politikerne, selvom det bliver med alt for stor forsinkelse. Den intellektuelle modstand mod islam og islamisering er uendeligt langsomt ved at brede sig, – selv Information begynder at vågne lidt op, mens Politiken naturligvis er udenfor pædagogisk rækkevidde. Vi må utrætteligt fortsætte med at oplyse, og vi får netop nu intens hjælp fra IS! Den næste offentlige diskussion må gå på forskellen mellem islam og en islamist – i… Read more »

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  Poul Højlund

Først skal vi naturligvis have stoppet den muslimske indvandring permanent. Det kommer snart på dagsordenen i flere europæiske lande.
Dernæst skal vi kigge på alle de sociale ordninger, sørge for at folk passer deres uddannelser og tager de job de kan få.
Så skal vi have et specielt fokus på visse adfærdsmønstre og skærpe visse lovovertrædelser, som alt sammen vil gøre det svære for en muslim overhovedet at praktiserer sin fordummende ideologi.
Tilbage står så bare at håbe på bedre tider…

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago

UK 560.000 ind 316.000 ud,for perioden marts sidste år til marts i år:
http://www.bbc.co.uk/news/uk-28964323

Santor
Santor
7 years ago

Jeg anser også Europa, både samlet som i EU og som enkel stater, som tabt. Det er kun et spørgsmål om tid. Resultatet bliver, naturligvis, et mindre folkerigt Europa befolket af indfødte Europæere. Der er ingen tvivl om udfaldet og der er intet hverken i historien eller evolutionen der diktere at vi SKAL være x antal pr. Km2.

mb
mb
7 years ago

I to dage nægtede omkring 40 asylansøgere at spise den italienske mad, der blev serveret for dem. På trods af, at de befandt sig i Italien.

http://www.mx.dk/nyheder/global/story/13429394

Det er fuldstændigt ligegyldigt om vi har en rød eller en blå regering på dette område. Selv DF vil stikke piben ind når EU rasler med krumsablen.

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago
Reply to  mb

Ja DF betyder ikke den store forandring.

Prudentius
7 years ago

Tja, vi har tydeligt et meget vigtigt valg foran os.

Vil vi:

1. Beholde Europa som europæernes hjem, som det har været i årtusinder.

Eller

2. Gå planken ud med umulige idealer fra oplysningstiden og dermed begive os ned i et ocean af kaos vi næppe dukker op af igen.

Jeg vælger 1.

Multikulturalisterne holder stadig på 2., i troen på de kan virkeliggøre deres barnlige forkælede fantasier om en “bedre verden”.

De vil nemlig så gerne “gøre en forskel”, og det kommer de så sandelig til!

Prudentius
7 years ago
Reply to  steen

Ja, det bliver nok noget af en omgang. Ak ja, sådan kan det gå.

PFEP
PFEP
7 years ago
Reply to  steen

Det är inte utan att man efterhand, med facit i hand, börjar ha sina tankar kring demokratin!
Denna samhällsmodell verkar jo ha havererat synnerligen, igen med facit i hand.
Vad göra?
Vi verkar jo i båda Danmark och Sverige helt i fickan på lobbyister, politiska broilers och intressen där handlar efter vad det gynnar dem egna bäst.

Envälde genom någon vis regent, men ett konselj att förhålla sig mot, kanske inte är sämre än dagens elände.

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x