28
aug
Seneste opdatering: 28/8-14 kl. 1028
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“These are the rules of this new government. So get on with the rest of you life.” Scott Morrison er Minister for Immigration and Border Protection i Australien. Ikke for integration eller immigration, ikke for redning af ikke-svømmende afrikanere og landsætning i deres nye land. For grænsebeskyttelse, det de kalder Operation Soverign Borders.

Scott Morrison holdt denne tale i sommerferien, og jeg synes det er for synd, hvis nogen er gået glip af den. Navnlig burde de se den i Venstre og Cecilia Malmströms kontorer. Sådan sender man signaler ud i verden, så ingen behøver rejse forgæves eller drukne. Demokratiet Australien beskytter sig – lige idag er de  under skærpet trussel af muslimsk masseterror – hvor europæerne er underlagt nationale og EU ledere, der mere og mere vil undergave vores førstefødselsret til vores lande.Stoler du på S i udlændingepolitikken?, skriver tre Venstremedlemmer i går.

Jeg stoler ikke på Venstre, hvis det er alt hvad de vil gøre for at beskytte mit land mod de menneskemasser, som ikke er at vente “lige nu”, som de prøver at bilde jer ind, men som vil vokse kolossalt de næste 30 år, og som vil skylle Europa væk og sende vores børn ud i kaos.

Jeg ville ikke overveje at stemme på Støjberg, Lauritzen og Pind for deres forslag, der drejer på nogle småknapper overfor denne udsigt. Venstre må svare, hvad de vil stille op imod potentielt 100.000 asylsøgere om året. De må også formå EU til at returnere dem, der krydser Middelhavet og lander illegalt i Europa.

De bør også sige lige ud, det et flertal af danskere mener: Vi accepterer ikke mere islam i dette land. Vi vil ikke  have flere ind, vil vil tværtimod af med de værste, vi har fået ved en fejl begået af et lille mindretal, der glemte at spørge om lov. Vi er et lille land, vi har fået mere end rigeligt, og ideelt set bør vi fremover overhovedet ikke tage andre flygtninge end dem vi håndplukker som særligt værdigt trængende. Herunder ingen andre muslimer end de lysende enkelttilfælde, der findes: Dissidenterne og frihedskæmperne, forfulgte intellektuelle osv. (Hirsi Ali, Wafa Sultan, Ibn Warraq, Hamed Abdel Samad, Sabatina James, Kareem Amer og adskillige mindre  kendte.)

Skal islam ud i en trediveårskrig, der producerer millioner af flygtninge, skal Afrikas befolkning fordobles, skal Danmark stadig være dansk bagefter. Det skal ikke være et  Sverige, og det er i disse år, vi skal beslutte os. Der er ingen fortrydelsesret bagefter, hvis vi går Sveriges vej. (Se: The Middle East: The New Thirty Years’ War.)

Giv mig Scott Morrison til enhver tid, så alle ved, hvad de har at rette sig efter, og så ingen føler de skal bruge tid på at kæmpe for deres  land, fordi politikerne ikke gør det, eller måske mere præcist: Er femten år bagud hele tiden og f.eks. endnu ikke har gidet skaffe nogen ekspertise på islam, der bringer dem ud over det floskuløse. Asylum seekers will ”never be resettled in Australia” – Scott Morrison (Se også: Venstre vil holde asylsøgere væk med starthjælp og kontanthjælpsloft: Markant flere sager om familiesammenføring.)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Se Morrison august 2014: “You will never, ever settle in Australia” […]

Most
Most
7 years ago

Jeg fatter ikke hvorfor uønskede fartøjer ikke konfronteres og får besked på, at vende om, eller de bliver sænket da de ses som en fjendtlig invasionsatyrke.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Rend mig i konventionerne, hvis de blokerer for sund fornuft! http://denkorteavis.dk/2014/rend-mig-i-konventionerne-hvis-de-blokerer-for-sund-fornuft/ 26. Aug 2014 Jonna Vejrup Carlsen Rend mig i konventionerne, hvis de blokerer for sund fornuft! Verden forandrer sig, og konventioner, love og servitutter bør opdateres og revideres med tiden. … FN’s verdenserklæring om menneskerettigheder blev udformet i 1948 – efter 2. verdenskrig – og er stadig brugt som vejledning for mange lande. Man havde før talt om menneskerettigheder, og i den amerikanske grundlov står fx, at alle mennesker er skabt lige. Menneskerettighedernes artikler omfatter ret til liv, frihed og personlig sikkerhed, retfærdig rettergang, ret til at søge asyl,… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Bjovulf

Dagens bedste kommentar 😀 AF KEVIN MIKKELSEN – 28. AUGUST 2014 13:58 …tilbagevendt Syrienkriger = en Hjem IS Islamisk Stat støttes af millioner af borgere i Vesten http://kulturkamp.blogs.berlingske.dk/2014/08/28/islamisk-stat-stottes-af-millioner-af-borgere-i-vesten/ AF KASPER STØVRING 28. AUGUST 2014 Ifølge en ny undersøgelse støtter millioner af borgere i Vesten Islamisk Stat, en terrororganisation, der er så radikal, at selv Al-Qaeda afviser den. Er der noget, jeg fejllæser? Er der fejl i undersøgelsen? For kan det virkelig passe? Det er jo temmelig voldsomt og meget uhyggeligt. Kan nogen byde ind med forklaringer? Ifølge undersøgelsen fra den anerkendte engelske organisation ICM støtter 27 procent af franskmænd mellem… Read more »

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago
Reply to  Bjovulf

Hvad er det for et menneske som støtter en terrororganisation, som bl.a begraver mænd,kvinder og børn levende?
Der sker en udvikling, der får folk til at holde op med at tænke og føle. Eller i sidste instans tror jeg, det er det udtryk for, at samfundet ikke hænger sammen,at folk ikke identificerer sig med hinanden eller at samfundet ikke længere har nogle værdier der kan fange befolkningen. Som jeg har skrevet før: En kultur uden religion er dødsdømt.

Bergfast
7 years ago
Reply to  Bjovulf

Verklig intressant upplysning av Bjovulf. Har länge tyckt att det skulle finnas någon motsvarande – mänskliga skyldigheter – paragrafer. Och inte enbart – mänskliga rättigheter – , paragrafer.

Verkligen intressant.

Synd att de inte antogs.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Bergfast

Ja, det är mycket konstigt att vi aldrig har fått höra om dessa förnuftiga planer förut 😉 Det borda ju vara en självklarhet, att man fick ställa hårda, men fair krav och sätta up mycket skarpa gränser för sin tolerans gentimot sina (oinviterade) gäster och ang. vad de bringer med sig hit – till. ex. vansinniga krav ( bedrum, särskillta badrum, “halal” överallt ), klannormer från den mörkasta medeltiden, religiös fanatism riktat mot “orena otrogna”, judar, bögar och kvinnoförtryck, grov kriminalitet samt mycket alvarliga konflikter och krig från hemländerna, som man även tror sig ha rätten till att fortsätta på… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Bjovulf

“gentemot” – GRRR 😀

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
7 years ago

“vi vil tværtimod af med de værste, vi har fået ved en fejl begået af et lille mindretal, der glemte at spørge om lov”

Ja, och om det är som jag misstänker, ett överlagt terrordåd som har pågått i decennier i samverkan med Muslimska Brödraskapet och KGB, så kan man ju faktiskt konstatera att samtliga dessa uppehållstillstånd och medborgarskap på rent avtalsmässiga grunder är ogiltiga.

Victor
Victor
7 years ago

Har netop prøvet at google Rotherham i svenske nyheder. Kun een eneste træffer: Svenska Dagbladet. Avisen undgår at fortælle, hvem der stod bag misbruget.

Et spørgsmål til jer, der kan se de svenske medier: Er denne historie ikke blevet dækket i Sverige…?

PFEP
PFEP
7 years ago
Reply to  Victor

NEJ kan jeg sige, jeg læser flertallet svenske medier på nettet hver dag og dette er en “ikke” nyhed i Sverige.

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x