29
aug
Seneste opdatering: 29/8-14 kl. 1333
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Andrei Tarkovsky’s Cinematic Candles. Nostalghia, Sovjet-Italien, 1983.

Andrei meets and befriends a strange man named Domenico, who is famous in the village for trying to cross through the waters of a mineral pool with a lit candle. He claims that when finally achieving it, he will save the world. They both share a feeling of alienation from their surroundings. Andrei later learns that Domenico used to live in a lunatic asylum until the post-fascistic state closed them and now lives in the street. He also learns that Domenico had a family and was obsessed in keeping them inside his house in order to save them from the end of the world, until they were freed by the local police. Before leaving, Domenico gives Andrei his candle and asks him if he will cross the waters for him with the flame.

Københavns Havn. Sydhavnen. Torsdag

Klik f. hel skærm.

2-Sydhavnen rundt, 28.08.2014 1102-Sydhavnen rundt, 28.08.2014 045

3-Sydhavnen rundt, 28.08.2014 069 4-Sydhavnen rundt, 28.08.2014 088 5-Sydhavnen rundt, 28.08.2014 039 6-Sydhavnen rundt, 28.08.2014 1161-Sydhavnen rundt, 28.08.2014 0641-Sydhavnen rundt, 28.08.2014 0621-Sydhavnen rundt, 28.08.2014 0801-Sydhavnen rundt, 28.08.2014 0902-Sydhavnen rundt, 28.08.2014 0571-Sydhavnen rundt, 28.08.2014 033-0011-Sydhavnen rundt, 28.08.2014 077 2-Sydhavnen rundt, 28.08.2014 051

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Godt man ikke har hjørnekontor i nr. 2 (skibsstævnen) 😀

Nils
Nils
7 years ago

Arkitektur er det modsatte af huse. Hvorfor skal der altid være de endeløse gentagelser, man bliver jo kedet halvt ihjel bare af at se på et nutidigt hus, for slet ikke at tale om Ørestadens masterplan, hvor linealstregerne er flere kilometer, som om man byggede for rumvæsner og ikke mennesker. Hvad er ideen i, at man kun behøver at se en lille bid, så har man set det hele? Jeg fatter ikke den kunstform eller hvad det er i dens moderne udgave, men arkitekterne er nok mest bare gidsler for betonelementopklaskerne. Jeg vil helst bo i styrehuset på den gamle… Read more »

HCB
HCB
7 years ago

Rædsomt. Moderne arkitektur er vandalisme. De mangler blot graffittien til at afslutte arbejdet. Blottet for enhver æstetik.

Niels Thomsen
7 years ago

Det er simpelthen en fantastisk billedserie! Man bliver helt stolt af at være københavner! Steen, har du overvejet at udgive en fotobog om København? Dine billeder, og københavnerne, fortjener det!

Tim Pallis
Tim Pallis
7 years ago
Reply to  steen

Kalvebod Brygge var det første, som Weidekamp satte i gang. Han var tilfreds med at det overhovedet var muligt, skønt den smag er det værste postmodernistiske makværk. Sydhavnen, Islands Brygge og Ørestaden er noget helt andet. Der er virkelig kunstnerisk format i den nye udvikling.

Tim Pallis
Tim Pallis
7 years ago

Jeg synes der er en meget spændinde arkitektonisk udvikling derude. Jeg har været overalt i sidste uge. Flotte billeder du har taget Steen. Hvad med Sluseholmens Venedi, otte-tallet, bjergets haver, og W og M. Bjarke Engels er meget kreativ må man sige. 15000 mennester flytter til København hvert år. Der bygges derfor mange lejligheder. Ind imellem er der også hyggelige klondyke-miljøer som husbådene og mod sluseløbet. Jazzbyens Venedi i Sluseholmen er det mest vellykkede.

mb
mb
7 years ago

Next stop Nordhavn, og i følge en ‘ekspert’ er den slags byggeri en fordel for de radikale og enhedslisten. http://politiken.dk/kultur/ECE2376199/titusindvis-af-nye-koebenhavnere-vil-styrke-caffelatte-baeltet-mod-nord/

Mon skudehavnen overlever igen?

mb
mb
7 years ago

Hvor er det nye byggeri derude dog grimt og trist. Og som i Ørestaden bliver der nogen vindomsuste udearealer som ingen gider befinde sig i.
Det gamle hyggelige rod og vandet bløder det op, men hvor længe. Planlæggere og de økonomiske bagmænd kan ikke se på sådan noget uden at det kribler i fingrene og pungen.

Jernhesten
7 years ago

Hvilken bygning er nummer 2 fra oven?

Da jeg først lige så det, tænkte jeg at det var en slags moderne udgave af Flatiron Building i New York.

Vagn Henning
Vagn Henning
7 years ago

Du har da vel ikke gået på Cykelslangen? Tsk, tsk!

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x