1
sep
Seneste opdatering: 2/9-14 kl. 1232
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

More than 100 babies of the Rotherham child abuse girls, 13 years ago Arshid Hussain was accused of abusing 18 girls in Rotherham – why are police only NOW acting on the claims? He made her pregnant again six months later – and allowed her to keep her child, but only if she became a Muslim.  Abuse scandal is a ‘vastly wider issue’ than Rotherham.

Scruton: “Not wanting to rock the multicultural community boat”

Sociologists convinced government that the police are racist

Ordinary people are so intimidated by this that they repeat the doctrines, like religious mantras which they hope will keep them safe in hostile territory. Hence people in Britain have accepted without resistance the huge transformations that have been inflicted on them over the last thirty years, largely by activists working through the Labour Party.

They have accepted immigration policies that have filled our cities with disaffected Muslims, many of whom have now gone to fight against us in Syria and Iraq. They have accepted the growth of Islamic schools in which children are taught to prepare themselves for jihad against the surrounding social order. They have accepted the constant denigration of their country, its institutions and its inherited religion, for the simple reason that these things are theirs and therefore tainted with forbidden loyalties. Why Did British Police Ignore Pakistani Gangs Abusing 1,400 Rotherham Children? Political Correctness

BBC: The Lessons of Ray Honeyford

Hvad man kan læse af Honeyford-sagen, spørger programmet, er at jo senere man tager et opgør med multikulturalismen, desto værre bliver opgøret. Det er det, vi kommer til at overvære i navnlig Sverige de kommende år. Det bliver stygt.

But what does the Honeyford Affair have to tell us today? Have we moved on in our discussions of multiculturalism and education? And how has time changed the views of those involved? Aasmah Mir talks to those closest to the issue: Honeyford’s deputy head; parents and governors; his replacement as Head of Drummond Middle School; Bradford’s Race Relations Officer of the day and Eric Pickles MP, who as Chair of Bradford’s Education Committee at the time, was intimately involved with the long-running controversy. BBC 4, min. 29:00

Det svenske disciplineringsprojekt

Karl-Olov Arnstberg: Kampen mot rasismen kan inte vinnas:

Det är värt att notera att förmodligen har ingen ideologi någonsin i det moderna Sverige varit så retoriskt framgångsrik som mångkulturalismen. Visst finns det kokande kritik under ytan. Jag tror att den i valet leder till att SD blir tredje största parti. Men i media och politikerled är man helt överens om en invandringspolitik som tveklöst för välfärdslandet till ättestupan. Detta till trots – och här kommer min poäng – förstår inte de kamplystna att de är i färd med ett disciplineringsprojekt. De har helt enkelt inte begripit att det är de själva som är överheten utan de tror på fullt allvar att det som pågår är en revolt underifrån; i humanismens namn, alternativt på klassiskt marxistiskt manér, beroende på hur den ideologiska plattformen ser ut. Därav följer att de också är oförmögna att se att deras kamp mot den växande rasismen i själva verket är en kamp mot ett folk som reser sig mot den mångkulturella ideologin och dess konsekvenser [..]

Som utbildad etnolog och forskare vet jag att Bengt Nilsson har rätt. Jag är därför helt övertygad om att kampen mot rasismen – läs svenska folkets rätt till sitt eget land – inte kan vinnas. Den allt överskuggande och smärtsamma frågan är hur skadat Sverige hinner bli innan kampen mot det svenska folket avbryts. I värsta fall upphör den inte förrän den dag Sverige har förlorat all attraktivitet som land att söka asyl i. Den dag det framstår som ett bättre val att stanna i Eritrea, Syrien, Somalia etc. då är dårskapen över. Tugga lite på vad det betyder.Karl-Olov Arnstberg: Kampen mot rasismen kan inte vinnas

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hans Und
Hans Und
7 years ago

Briterne er ved, at få nok af islamofile politikere.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2738230/Attacker-breaks-George-Galloway-s-jaw-street.html

Som en bemærker i kommentarsporet, så havde han hellere set ham jordet i en åben debat.

Også jeg.

Men dels er der hensynet til de 1.400 småpiger der har været udsat for muhammedanske jihad voldtægter, alene i et enkelt geografisk område, dels så har MSM spillet med på Galloways beskidte naziislamofile dagsorden og til den ende beskyttet ham mod kritik og modspil.

Moran ya Simba
Moran ya Simba
7 years ago

For dem der har lugtet kaffen er debatten dels barnagtig og dels kun en af de første krusninger på overfladen. HELE debatten om islam og indvandring, i(næsten) HELE Europa, er helt lige så hyklerisk som debatten om muslimsk sexslaveri af hvide piger og jeg får personligt kvalme over al den “hvordan kunne det dog ske” fra alle sider…

EH
EH
7 years ago

England. Et land man efterhånden har svært ved at respektere. Trængt op i en krog bringer man nu ordet pakistanere frem. Men ordet muslim er stadig no go. Hvis ingen toppolitikere har været ude og fordømme dette her, så må man vist sige at der er intet håb. Alle er så åbenbart af den opfattelse at retter man kritiken mod det rette mål, så vil konsekvenserne være uoverskuelige. Piben stikkes ind. Det var samme attitude englænderne (og andre naturligvis) havde i førtidskrigen, hvor Europa efterhånden var blevet et “tag selv” for nazisterne. “De kunne vælge mellem skammen og krigen. De… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
7 years ago

Underligt, at muslimerne sjældent omtaler, at den søde lille Aisha myrdede den ufejlbarlige onkel Mo med gift uden der skete damerne noget (ifgl. Sunnierne . ifgl. Shitterne var det en handlekraftig jødinde, selvfølgelig).
Med andre ord må det ifgl. koranen være helt i orden for kvinder, at myrde mandlige muslimer med gift, ifgl. koranen.
Den udlægning er nok værd at tage til efterretning.

Prudentius
7 years ago

Hørt Weston! Problemet er selvfølgelig bare at den multikulturelle stat aldrig rigtig kan løse den slags problemer, men kun skabe dem. At skulle forsvare den indfødte befolknings kerne-interesser er simpelthen umuligt for den multikulturelle stat og dens politiske klasse, af den enkle grund, at det ville betyde et opgør med den universalisme statsideologien hviler på. Alle mennesker og kulture høre hjemme i det multikulturelle Europa via menneskerettighederne. Ingen grupper kan udelukkes eller smides ud, alle har lige ret. Der er grundlæggende tale om ikke-nationer, da ingen er de retmæssige ejere af landene, eller måske rettere, fordi alle er det. Men… Read more »

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago
Reply to  Prudentius

Godt indlæg Prudentius. Nationalstaten er ikke populær og bl.a. derfor er sammenhængskraften i opløsning, mennesket identificerer sig ikke som en del af et folk. Og det allerværste er, at denne opløsning er tydelig. Men hvor er de højtuddannede? Hvor er de intellektuelle? Det er faktisk frygteligt at være vidne til, at Europa på grund af multikulturen er i opløsning, og at der ikke er skyggen af debat om denne opløsning. Nu venter vi kun på et folkelig oprør et eller andet sted i Europa. Men som Zenia Stampe engang skrev til Politiken,er man imod indvandringn tnker man med stnalderhjernen.

Prudentius
7 years ago
Reply to  Machiavelli

Ja, jeg tror dog ikke “ikke populær” kan gøre det. Nationalstaten er direkte forhadt og den utopiske imperialisme-universalisme er det nye ideal for magteliten og dens ideologiske halehæng i befolkningerne. Problemet for nationalstatens modstandere er bare det, at de overhovedet ikke har styr på konsekvenserne af deres anti-nationale politik. Den betyder nemlig total opløsning af det fundament vores samfund hviler på, med vidtrækkende og voldsomt negative følger. Og de påstår jo samtidig at udskifte nationen med noget der er den laaaangt overlegen. Fordømt er den der gør oprør mod naturen! Og det kommer Stampe og hendes ideologiske fæller til at… Read more »

norje
norje
7 years ago

En “journalist” har forsøkt å finne ut om dette skjer også i Norge, som har 30 000 pakistanere. Det ble til at han lot være å kontakte politiet, heller da en kontoransatt langt unna eventuelle overraskelser. Konklusjon:

http://www.nettavisen.no/nyheter/–kunne-ikke-skjedd-i-norge/8479963.html

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x