3
sep
Seneste opdatering: 4/9-14 kl. 1137
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Mellem 80 og 100 demonstranter. Skrivelse overleveret til den svenske ambassadør. Godt med radio og TV, taler og sange. Radio 24-7 er endda med på sejlturen. Der var de sædvanlige AFA’ fotografer, venstrefløjens Se & Hør. Næste stop Malmø. Næste igen, Häktet i Ystad. Park skal befinde sig på en åben kvindeafdeling, men han er jo fængslet i og af matriarkatet Sverige.

Berlingske leder 3.9: Berlingske leder om Dan Park: En lige højre til ytringsfriheden, DI Kärleksfull protest mot Sverige, Muhammedtegneren Franz Füchsel Tilfældet Sverige, et TFS interview med Henrik Rönnquist, Dan Parks gallerist. Det er ham der taler på øverste foto. Se også debat i DR 2 Deadine mellem Jakob Mchangama og Martin Ågård, Aftonbladet, min. 19:36-33:00.

Ågård er systemets mand, der opnås ingen enighed, kan man roligt sige. Ågård lyver endda frisk, Park har ikke andet med Svenskernes Parti at gøre, end at han har dem som Facebookvenner blandt mange andre, og det er ikke kriteriet for at båse folk andre end altså for Aftonbladet. Dan Parks politiske observans er der ingen, der kender, ligesom man heller ikke kan sætte Lars Vilks i bås. Fotos © Snaphanen, klik f. helskærm.

3-dan park demo 2014 II 0601-dan park demo 2014 II 0435-dan park demo 2014 II 070

1-dan park demo 2014 II 0666-dan park demo 2014 II 0724-dan park demo 2014 II 1051-dan park demo 2014 II 0133-dan park demo 2014 II 094>1-dan park demo 2014 II 124 2-dan park demo 2014 II 098 2-dan park demo 2014 II 106

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
mb
mb
9 years ago

Racismedømt svenskers udstilling kommer til Danmark (Dan Park)
http://www.dr.dk/Nyheder/Kultur/Kunst/2014/09/25/131932.htm

Så vi se om de hjemlige ‘aktivister’ kan nære sig…

trackback

[…] bli en intressant diskussion om Dan Park. Det danska Tryckfrihetssällskapet genomförde igår en demonstration vid den svenska ambassaden i Köpenhamn och den har gett upphov till en rad mediekommentarer. Inte […]

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Fandt denne da jeg søgte på Franz Füchsels tegninger
En kommentar fra en af de 11 andre M-tegnere 😀

http://www.jv.dk/modules/jv/gallery?articleId=336790

Lars H
Lars H
9 years ago

Ham i den sorte addidas trøje. Er han en af vore?, for han ses her: http://www.uriasposten.net/pics/DanParkdemo-030914-2.jpg

Falsterbo
9 years ago

TACK TACK TACK!!!
… och en stor kram!

mrhans
mrhans
9 years ago

Jag och säkert många fler svenskar, tackar er i Danmark för att ni uppmärksammar galenskaperna i Sverige. Yttrandefriheten ÄR GRUNDSTENEN för demokratin, en självklarhet som sakta har vittrat sönder i Sverige sedan 70 talet.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Deadline på DR2 om demonstrationen vid Sveriges ambassad i Köpenhamn + debat i studion om dommen mot Dan Park, politisk korrektthet och debatklimatet i Sverige mellan Martin Aagård (AB) och jurist Jacob Mchangama ( se fx. krönikan övanför – http://da.wikipedia.org/wiki/Jacob_Mchangama ).

http://www.dr.dk/tv/se/deadline/deadline-729#!/19:36

Er arrestationen af den svenske kontroversielle gadekunster Dan Park et angreb på ytringsfriheden? Ja siger debattør og jurist Jacob Mchangama. Nej siger den svenske kulturjournalist Martin Aagård: Ytringsfriheden har aldrig været ubegrænset.

Vi tager debatten i aften. Niels Krause-Kjær er vært.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  steen

Ja, det så jo ganske festligt ud – for nu at sige det mildt 😀

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago
Reply to  Bjovulf

Martin Aagård var som de fleste andre ikke oplyst om at Danmark under Struensee havde den frieste ytringsdrihed overhovedet. jeg henviser her til mine egne tidligere kommentarer om emnet samt http://da.wikipedia.org/wiki/Trykkefrihedstiden …Med reskriptet af 1770 blev Danmark den første stat i verden til at erklære uindskrænket lovmæssig trykkefrihed, idet selv lande med relative frie lovgivninger på området såsom England, Holland og Sverige, havde forbehold i lovgivningen overfor f.eks. anonymitet og æreskrænkelser… Petersen jeg debatterede emnet med for aar tilage paa Berlingske var heller ikke i stand til at finde argumenter for at ytringsfriheden i Danmark i perioden var begraenset, andet… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago
Reply to  Peter Buch

Den danske ytringsfrihed var saaledes den mest omfattende i verden fra reskriptet af 14. september 1770 til reskriptet af 7. oktober 1771. Lidt mere end et aar. Siden er diverse begraensninger indfoert.

Tastaturproblemer, den l;rde l;ser forst[r det.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Bjovulf

Radio 24syv Morgen (1)

3. september 2014 – kl. 06.05

http://arkiv.radio24syv.dk/video/10272722/24syv-morgen-0605-03-09-2014-1

27:39

Folkene bag den såkaldte frihedsfotilie rejser i dag til Sverige for at få udleveret den svenske kunstner Dan Park, der sidder bag tremmer. Hør mere om hvorfor.

Interview med Uwe Max Jensen

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago

Jeg forstaar bedre det hedder Trykkefrihedsselskabet med en saadan megafon. Det var virkelig ringe evner som lydskabende paavirker der blev demonstreret paa graesset, lydstyrken var saenket til uforstaaelig afbrudt af hvisken. Rönnquist naeppe hoerbar for de der stod mere end 5 meter vaek.
Bedre udstyr. Tak.

Den anden ende.
http://www.fla.de/artikel/Menneskeslusere-stoppet-paa-motorvejen-185d4.html

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x