4
sep
Seneste opdatering: 8/9-14 kl. 0043
28 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Højbanen kalder københavnere Nørrebro Station på grænsen mellem det Ydre Nørrebro og Nordvestkvarteret. Jyderne i byen forstår ikke noget ved navnet ‘Højbanen’ og de blander Nørreport og Nørrebro Station sammen.

Stationen er fra 1886, den nuværende bygning fra 1930, da området var tæt befolket af titusinder af københavnske arbejdere. Det var forstad dengang og minder lidt om de prosaiske 17, 18 og 19 arr. i Paris. Ret nær centrum, men ikke et sted turister kommer, for de er normalt ikke interesseret i dagligdagen.

Jeg var forbi meget kort forleden for første gang i mange år, men kommentatoren T. Snorrason opfordrede mig til at tage forbi og fotografere igen. Det gjorde jeg. Der ligger ingen særlig vurdering i billederne. De viser kun hvordan der så ud den dag, den time, det sted. © Snaphanen, klik for helskærm.

3-Nordvest, 03.09.2014 10101-Nordvest, 03.09.2014 050 1-Nordvest, 03.09.2014 11605-Nordvest, 03.09.2014 041

02-Nordvest, 03.09.2014 023 2-Nordvest, 03.09.2014 118 03-Nordvest, 03.09.2014 121 04-Nordvest, 03.09.2014 057 4-Nordvest, 03.09.2014 0751-Nordvest, 03.09.2014 05206-Nordvest, 03.09.2014 091 07-Nordvest, 03.09.2014 093 08-Nordvest, 03.09.2014 065 09-Nordvest, 03.09.2014 054 10-Nordvest, 03.09.2014 034 11-Nordvest, 03.09.2014 068 12-Nordvest, 03.09.2014 076

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
28 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Søren Petersen
Søren Petersen
6 years ago

Fine billeder..

Langt mere skræmmende er det dog at gå på ….

krydset Vibevej/Ørnevej… hvor der på den ene side ligger den famøse moske… bygget i totalt udansk arkitektur, som taget direkte fra mellemøsten – og på den anden side af Vibevej ligger en stor legeplads tilhørende tror jeg en skole…med 100 procent skoleelever af anden etnisk.

Google har endnu ikke fået den famøse moske med…, man ser den er ved at blive bygge til venstre på billedet

https://www.google.dk/maps/@55.7007456,12.5321288,3a,75y,244.68h,80.74t/data=!3m6!1e1!3m4!1sVHhgEfmEqp2mpcQViipM7Q!2e0!7i13312!8i6656

trackback

[…] og Dan Park, Gertrud Galster, Morten Storm, Kim Møller, Lars Hedegaard og Ingrid Carlquist, fotoreportage ved Højbanen, Kaj Sørlander i Kongens Have,  Jakob Holdt og Uwe Max Jensen, Gèrard Biard, redaktør af […]

trackback

[…] Snaphanen: Ved Højbanen […]

Kim Serritslev
Kim Serritslev
7 years ago

Jeg bor selv i nærheden (nordvest) og ved at flere og flere etnisk danske vælger at udflytte fra Nørrebro. Selv en af mine dybt radikale veninder taler om at kunne komme væk fra Nørrebro. Det er helt klart blevet så grelt nu, at man flere steder i kvarteret føler sig som en fremmed, når man af en eller anden grund begiver sig rundt her. Det er meget sørgeligt og tragisk, at en hel bydel har forandret sig til ukendelighed. Og endnu mere sørgeligt og tragisk bliver det, at en hel befolkning har givet en lille gruppe lortepolitikere mulighed for blot… Read more »

Michael Nielsen
Michael Nielsen
7 years ago

Du glemte at tage billeder af narkohandlere der ret åbenlyst står og sælger på pladsen.

trackback

[…] Snaphanen.dk […]

trackback

[…] Source : snaphanen.dk. […]

Anonymous
Anonymous
7 years ago

Jamen dk er da besat og disse billeder er kun en lille del, jeg syntes for længe siden at nok er nok, men dk skal åbenbart være åh så multi…. så det ligner besættelse. STOP det NU og blæse være med alle de til tider tåbelige kone toner, hvor er menneskdrettighederne henne for alle de stakkels mennesker i disse ‘banditstater’ hvad med dem?

Jakob
Jakob
7 years ago

Dejlige billeder, hvis de dog blot ikke var taget herhjemme.
I realiteten tror jeg ikke engang, at salonhumanisterne selv bryder sig om synet, og den dertil knyttede fremtid med fremmedgørelse for os alle. De plejer mest at fremhæve grønthandlerne.
Tak i øvrigt for at du gider.

Charles Nielsen
Charles Nielsen
7 years ago

Man kan tydelig se på disse kvinder at der er fødemaskiner.
Det ses i lyset af en masse barnevogne.

Billede Nr. 9 er lige efter Islam’s forskrifter.
Kvinden skal være fem skrit efter manden.

Nogen af dem ser ud til at være indavl.

T. Snorrason
T. Snorrason
7 years ago

Stemningsfulde billeder fra et dansk arbejderkvarter, Steen.
Interessant at se de mange øjensynligt ferierende arbejdere, der er strømmet til Danmark for at afhjælpe erhvervslivets mangel på arbejdskraft og gøre vort samfund mere farverigt.

Nils
Nils
7 years ago

Sådan er det jo: Nogle få nazistister ødelagde det for de moderate nazister, der kun ønskede fred.

JensH
JensH
7 years ago
Reply to  Nils

“Og de havde lært det i Danmark”

Peter Andersen
7 years ago

Kommentar set på Pamelas Gellers blog.

“The Nazi Party is a humanitarian movement dedicated to world peace, prosperity and freedom for all.

The blitzkrieg invasions of Poland, Russia, France, Yugoslavia, Greece, and Czechoslovakia were abberations carried out by a tiny minority of extremists. The gas-chamber operators didn’t represent views of the vast majority of Nazis. In fact, they had nothing to do with the Nazi Party at all.”

Ovenpå endnu en idiotisk udtalelse om islam. Denne gang fra John Kerry.

http://pamelageller.com/2014/09/kerry-real-face-islam-peaceful-religion-based-dignity-human-beings.html/

Bergfast
7 years ago
Reply to  Peter Andersen

Kan ändå inte riktigt låta bli att tycka att jämförelse till en nationell hysterisk och desperat socialism som uppstod i Tyskland och leddes av en desperat man, som till varje pris ville beskydda sitt älskade tyska folk, samt sitt älskade Tyskland, från både en världsherraväldesdrömmande fanatisk kommunism, samt från diverse märkligheter kring det första galna världskriget i Europa, samt efter att ha blivit grundlurad av den kommunistiske – kamraten – , dvs., den kamraten i den socialistiske övertygelsen, samt att ha förklarats krig från en internationellt verksam bankindustri, samt av England och Frankrike m.fl., nationer, det låter sig inte så… Read more »

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  Bergfast

Jo, men nu har jo hverken socialisme eller nyliberalisme ret meget andet til fælles med islam end ønsket om total verdensdominans.

Og derfor passer nazi-anakronismen langt bedre.

Den er jo for øvrigt også vedtaget ond – hvilket islam jo ikke er… Endnu…

Bergfast
7 years ago
Reply to  Peter Andersen

Peter Andersen sa:…”.. hverken socialisme eller nyliberalisme ret meget andet til fælles med islam… og derfor passer nazi-anakronismen langt bedre”… Tror nog ändå att man kanske behöver fördela – gracerna – , om och kring vad som är – av ondo – för vilka, och vad som kan ses som – av godo – , också för vilka. Nyliberalism och socialism, kommunism, har i sin – godhet – drivit igenom en överdriven invandring till Europa, med övertygande argument om just sin egen – godhet – , för den saken. Men frågan är om den politiken verkligen i förlängningen kan ses… Read more »

JensH
JensH
7 years ago

Og fra denne hjemlige andedam kan vi konstatere at intet er ændret. Folketinget har vedtaget endnu en SÆRLOV der giver illegale emigranter permanent opholdstilladelse. Når nogen foreslår indskrænkninger i islams voksende indflydelse på snart alle samfunds-niveauer, så bliver vi ellers tudet ørene fulde af, at særlove ikke er noget der hører til i et retssamfund, men når det drejer sig om bort-givningen af vores land gælder der altså andre spilleregler: “Særloven omfatter en række unge, der er blevet hentet hertil af deres familier, men som ikke har kunnet blive familiesammenført med deres herboende forældre efter de daværende regler” http://politiken.dk/indland/ECE2386832/unge-var-i-flere-aar-illegale—nu-har-de-lov-at-blive/ Skal… Read more »

JensH
JensH
7 years ago

Sidste nyt fra Londonistan: “Woman is found beheaded ‘with a machete’ in London back garden – but police say it is NOT terror attack” Det eneste jeg kunne finde om etnicitet i Daily Mail artiklen er følgende passus: “They were talking to the family inside. I saw two kids being held out of the window, I think they were boys by a woman. She looked like their mother and was older than the guy arrested.Then the police smashed their way into the house. ‘The family looked like they might be from Afghanistan. They were screaming and crying. I saw a… Read more »

Anthony Stark
Anthony Stark
7 years ago

Jeg har boet i “ghetto”/ indvandrerdominerede kvarterer det meste af mit voksenliv. Nørrebro Station og ydre nørrebro er alligevel et chokerende syn for mig. Stationen er totalsmadret, der er grafitti overalt på nørrebro. Hvide mennesker er en lille minoritet i gadebilledet. Niqab, hijab, burka overalt. Mænd med lange skæg og natkjole. Og horder og atter horder af unge mænd af gangstertypen, der driver omkring tidligt på eftermiddagen. Det er ikke multikultur, det er islamisk monokultur.

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago
Reply to  Anthony Stark

Ja det er så forstemmende,at man tror det er løgn, og vores demokratiske politikere bliver ved og ved med at indføre de arabiske og afrikanske folkeslag, skønt det er fuldstændigt ødelæggende for deres eget samfund. Jeg håber der snart er nogle, der tager skeen i den anden hånd. Og metoderne er mig fuldstændigt ligegyldigt. Men alligevel er det utroligt, at der i pressen i et oplyst samfund ikke findes alarmerende artikler om, at den nuværende kurs vil føre til en social katastrofe. Jeg har forsigtigt skrevet et par artikler til aviserne, men de kommer ikke i. Der er derfor intet… Read more »

Charles Nielsen
Charles Nielsen
7 years ago
Reply to  Machiavelli

Islam = Nazisme.
Islam dyrkes af Muslimer = Nazisme dyrkes af Nazister.
Muslimer = Nazister.
Nazister og Nazismen blev fjernet under WW2, kolaboratørerne, landsforrædderne blev straffet.

Islam og Muslimer bliver fjernet totalt under WW3. Og det ser jeg frem til, jo før des lettere bliver det.

Bergfast
7 years ago

Så Charles Nielsen verkar vilja bedriva – förenklingens och simpelhetens logik – samt också – hysterins, hatets och fördumningens krigspropaganda – och kanske därmed hoppas på att just – krigsviljor – skall kunna motiveras eller kunna sprida sig.

Tråkigt nog…

Till godo för vilka människor, eller för några endaste människor, för någon endaste, för vem, kan man då undra eller fråga sig…

För Charles Nielsen?…

T. Snorrason
T. Snorrason
7 years ago

Bergfast, Du er et regulært vrøvlehoved. Der er intet galt med krig, det er ganske simpelt hen “politik fortsat med andre midler”, som Clausewitz siger. Bliver et samfund eller, et menneske an gruppe mennesker angrebet, ja s¨forsvarer de sig bedst muligt, så enkelt er det. Gælder såmænd også dyr. Krig er ikke “ond”, men selvfølgelig fyldt med ubehageligheder, ikke mindst for taberen. Om der bevidst forberede, via propaganda, til et endeligt opgør fra det samlede verdenssamfund mod islam og total udryddelse af morderkulten, er da meget muligt. Måske er det derfor, at USA har ladet fjerne diverse mellemøstlige diktatorer (af… Read more »

Bergfast
7 years ago

Jasså.

Nielsen
Nielsen
7 years ago

Helt sikkert. Bergfast er et gedigent fjols.

Bergfast
7 years ago

(Fniss, skratt…)

Jodå, …Helt sikkert et gedigent fjols…

Vore man det …inte…i denna tid av konstant stigande antal av…gedigent fjols…så vore det nog mer problematiskt…

V.h.

28
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x