5
sep
Seneste opdatering: 6/9-14 kl. 0010
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Om at få ret

Når konservative, islamofobe alarmister får ret, så er de sjovt nok stadig konservative, islamofobe alarmister. Glenn Beck havde ret om kalifatet for tre år siden.

Mon  PET har tjek på det?

Hvis de har sagt til statsministeren, at de ikke har, ligesom MI 5 åbenbart har sagt til Cameron, så er der næppe nogen der står frem og fortæller befolkningen det. Mens PET prøver at følge med, lukker politikerne massive sikkerhedstrusler ind ad hoveddøren, og hver gang nogen forslår at gøre noget ved det, myldrer alle de politikere og akademikere frem, der ikke bestiller andet end at fortælle os, hvad der ikke kan lade sig gøre. Det er altså bare at sætte sig ned og vente på at det går galt.

Politikere kan skabe problemer, de ikke kan løse. Resten er snak, knævr og knævr. 21 Taliban-krigere og krigsforbrydere har fået tålt ophold i Danmark, og der er ikke andet at gøre end at snakke om det mens vi venter på….tjah. Masseindvandringen er en katastrofe i slow motion, den kan rulle frem, men ikke tilbage. Politikernes job er at bilde folk ind, at alt nok skal blive godt igen, men som Glen Beck siger i SUN-interviewet, en de en del af problemet, og når et flertal af befolkningen også mener det, så er situationen allerede ukontrollabel og enhver tillid til myndigheder i opløsning.

Årtiers dumhed

Kasper Støvring skriver blandt andet om sidste uges terroralarm i Truslen mod Damark:

Bærende institutioner i det danske samfund er altså ved at blive islamiseret. Hvad kan der gøres? Først må alle de lempelser, som regeringen har foretaget, rulles tilbage. VKO’s pointsystem skal genetableres, der skal foretages flere udvisninger, og jihadisterne skal have frataget deres statsborgerskab (i modsætning til regeringen, der vil give statsborgerskab til de Syrienkrigere, der endnu ikke har et).

DET ER MEGET trist at skulle sige det, men jeg tror, at vi bliver nødt til at lære at leve med store muslimske parallelsamfund, og jeg håber, at volden og truslerne kan minimeres. Det kræver, at vi styrker politiet og efterretningstjenesten, giver dem flere beføjelser og flere ressourcer.

At der overhovedet er en trussel mod Danmark, skyldes årtiers ufattelige dumhed og arrogance, hvis ikke ligegyldighed med vestlig kultur. Vores politikere og mange »eksperter« og meningsdannere er medskyldige. Trods advarsler har de bagatelliseret indvandringen fra Mellemøsten og Afrika, og deres mange fejltagelser videreføres af vores nuværende regering.

Integrationen af muslimer i Vesten er altså slået fejl i en grad, så vi nu er direkte truede af en potentiel fjende, der befinder sig i vores midte. I Danmark har vi endda nogle af de mest radikale iblandt os. Ved vi overhovedet, hvad der foregår i de muslimske miljøer? Er vi villige til at bekæmpe islamismen?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Andersen
7 years ago

Der er noget galt Steen.

Nogle af kommentarerne er røger. Desuden kan man kun læse Støvrings kronik, hvis man klikker på kommentar-sektionen.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x