6
sep
Seneste opdatering: 7/9-14 kl. 2359
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

1-Indspilning i fuld skærm 06-09-2014 224359

deadline min. 6:49. Politikens kronikredaktør får lejlighed til at demonstrere, at han temmelig er blank på Sverige. Inden jeg bliver alt for gammel, tænker jeg på Harald Mogensen, som jeg engang var til ansættelsessamtale hos. Også Ove Martin. Føj  for Helvede, jeg har glemt hvilke jobs det drejede sig om.

Det gik ikke, men det gør avisers og kronikredaktørers status jo heller ikke. I dag var Vilks og Göran Adamsson i København og lykkelige for at kunne tale frit. Vilks havde selvfølgelig gjort det alligevel, men Göran Adamsson klynger sig til en karriere, der truer med at gå Arnstberg og Sandelins vej med mindre han stikker piben ind.

Adamsson mener, at højrefløjens indvandringskritik kun tager kulturperspektivet og udelukker klasseperspektivet. Muligvis i Sverige, men i Danmark og England har det længe været kendt, at indvandringen rammer bunden først: Gamle, børn, kvinder, pensionister, enhver der ikke kan forsvare sig eller flytte. Konservative skribenter har bemærket det i mange år. Det er med andre ord noget sludder, men derfor kunne de godt have anmeldt hans bog. Adamsson irioniserede over, at han måtte til Danmark for at blive anmeldt og tale (i Radio 24-7).

Der er en selvfornøjelse i Sverige, der ser det som naturligt, at Danmark og Norge interesserer sig for Sverige, og naturligt at Sverige ikke interesserer sig for Danmark og Norge. I vil komme til at beklage den.

Når det drejer sig om et skæbnesspørgsmål, er ti minutter ikke ret meget. Muligvis er det den markedsplads, vi nu har, men det er TV og ikke markedet i Padova, Verona og Vizenca med de smukke kvinder og de dyrebare Karl Johanner (som er meget billigere i Sverige). Jeg er ikke på TV’s markedsplads. Lars Vilks, Mehmet Ümit Necef og Göran Adamsson Ytringsfrihed og radikalisme København 6 september.

1-Information, Radikalisering 6.9.2014 087

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter
Peter
7 years ago

Min erfaring med svenskere er, at den selvdestruktive svenske indvandringspolitik er den hjernevaskede bymenneske-“intellektuelle”-herskende-Sosse-klasses projekt. De fleste vanlige Svenssoner, jeg møder, har det som jeg; Fremmede landes befolkninger har intet krav på ophold i vore lande. Har vi brug for fremmed arbejdskraft, kan ikke-muslimer ansættes på tidsbegrænsede kontrakter og skrubbe hjem, når kontrakterne udløber. Vi har ingen pligt til at huse andre landes overreproducerende befolkningers befolkningsoverskud Heja Svenssons, gør oprør nu – Venter i, bliver opgøret væbnet. Det samme gælder i Danmark og resten af Vesten. Lad os nu, medens det stadig er muligt, gøre korrektionen ad demokratisk vej, venter… Read more »

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  Peter

Vi behøver ikke opfordre svenskerne til noget som helst. Kan de ikke finde ud af at stemme på et ordenligt parti, er det deres eget problem.
Man kan jo ligesom ikke påstå de stemmer på uoplyst grundlag. For så er de sgu dummere end selv jeg troede…

Hvad vi skal bruge energi på er at sørge for, at deres problemer ikke går ud over os..!

Skåning
Skåning
7 years ago
Reply to  Peter Andersen

Din dom är lite väl hård. Propaganda fungerar. Du ska vara medveten om att all den massmedia svensken har litat på i årtionden nu har riktat allt sitt tunga artilleri mot allt motstånd mot den rådande dogmen. Det känns lite som de tyskar under det sista halvåret av WWII fortfarande trodde på att någon slags “wunderwaffen” skulle vända vågen på östfronten. Ett halvår innan krigsslutet levde de ändå i någorlunda välstånd, men förmådde sig inte se sina ledares vansinne. Jag har inte särskilt mycket vänligt att säga om mina landsmän, men en sak vet jag. I de forna danska landskapen… Read more »

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  Skåning

Jeg kan nu alligevel ikke lade være med at hælde lidt til den opfattelse, at det handler meget om mentalitet. Hvis svenskere vil sætte sig ind i tingenes rette sammenhæng, har de rig mulighed for det. Jeg tror ikke svenske pensionäre er så “dumme” at de ikke kan se hvad der sker for øjnene af dem. Jeg nægter at tro så mange ungdomma ikke kan se hvad der sker på deres egen skole eller i deres byer. Hvis man kan overvære en politisk debat som den der forgik på DN, uden at løfte et øjenbryn, så MÅ det handle om… Read more »

Bergfast
7 years ago
Reply to  Skåning

Signaturen Humanist skriver en jättebra artikel på Avpixlat. Men, där förekommer några meningar som ändå blir lite förbryllande och delvis missvisande eller oklara genom sina indirekta viljor att förknippa islam endast med nationalsocialism, så som den ismen utvecklade sig i Tyskland efter det första världskriget, och under det andra världskrigets fasor. Dessa meningar i artikeln som förbryllar är:…”Föreställningen att muslimer ”står över” icke-muslimer har starka likheter med rasistiska föreställningar av typen… ”vita är högre stående än svarta” …..eller… ”judar är mindervärdiga människor”. ….. Det som ändå verkar vilja glömmas bort, eller inte uppmärksammas i artikeln, är att t ex den… Read more »

Bergfast
7 years ago
Reply to  Skåning

Gunilla Malmgren skriver på Avpixlat, under en artikel som heter – Feminism och jämställdhet gäller bara svenska kvinnor – Hon skriver :…”Svenska kvinnor, som sedan 1950-talet intensifierade kampen för kvinnors möjlighet till förvärvsarbete, ansåg att den viktiga vägen till jämställdhet var och är utbildning och ekonomiskt oberoende.”… Vilken – viktiga – väg till jämställdhet talar artikelförfattaren Gunilla Malmgren om egentligen, kan man undra… Hur ser det ut i dagens samhälle? Mängder av uppbrutna äktenskap och familjer. Mängder av olyckliga barn och unga tonåringar. Självskadebeteenden av olika slag och grader bland många förvirrade, stressade och känslomässigt övergivna ungdomar. Stressade småbarnsföräldrar. Många… Read more »

Bergfast
7 years ago
Reply to  Skåning

Korr:

Denna mening:…”Dessa teser och teorier och ideal är alltså fullkomlig paradoxala… paradoxer…”.

Glömde ordet – paradoxer – …

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  Skåning

Interessant observation Bergfast

Kvinder er først lykkelige når de har det som de forhadte mænd og kan opføre sig som de forhadte mænd.

I mellemtiden skal mænd så lære at opføre sig som kvinderne gjorde, da de ikke havde det godt..?

Tja, bare de selv kan finde ud af det…

Skåning
Skåning
7 years ago
Reply to  Skåning

Hold da kaeft, Peter Andersen. Skåne är lika tättbefolkat som Danmark i Allmänhet. Mälardalen, och Västra Götaland likaså även om där finns en annan sorts geografisk avskildhet i form av rena granitberg. Vad jag skrev, och som möjligen inte sjönk in, var att SD har mer sympatier i Skåne-Blekinge, än vad DF har i Danmark. Vi kan mycket väl se oss omkring och fattar vad som händer, men du vet lika väl som jag att lämlarna alltid kommer att utgöra majoriteten. Du har inte en aning om hur det är att matas med fanatisk propaganda i ALLA medier, dygnet runt.… Read more »

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
7 years ago

DR2
Jeg mener ikke, C E. Cristoffersen fra Politiken har ret, når han siger, at begrundelsen for den strege dom over Dan Park er begrundet i en helt anden ordlyd af straffebestemmelse. Reglen plejer at blive jævnført med den danske “racisme-§”.

Nils
Nils
7 years ago

Både den danske racismeparagraf og loven om hets mot folkgrupp er gummiparagraffer, som giver staten mulighed for efter behag at straffe enhver der ytrer sig kritisk. Dog er der en anelse mere gummi i den svenske udgave, hvor man kan dømmes for i offentlig sammenhæng at udtrykke “missaktning” for en af de statsautoriserede offerkategorier. Så er der jo ingen nedre grænse i selve paragraffen. Men nu kan der stå hvad der vil i de nationale lovsamlinger, for reelt er det den europæiske menneskerettighedsdomstols tidligere domme, som er grundlaget for Dan Park mod Sverige. Kort sagt er det ifølge Strasbourg en… Read more »

Nils
Nils
7 years ago
Reply to  steen

Lars Vilks har pænere hår og er mere verbal. Måske var retten i bedre humør. Med den begrundelse, der er i Dan Park-sagen, ville Vilks også kunne dømmes.

En af forudsætningerne for retsstaten i modsætning til diktaturet er, at lovene er nogenlunde klart formulerede. Bl.a. derfor skal racismeparagraffen/HMF afskaffes. Staten er ikke ude på at dømme hele befolkningen, men en gang imellem klynger den en eller anden stakkel op bare for at vise, hvem der bestemmer. Det er en praksis, som ikke hører hjemme i et demokrati.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

“Fin” timing 😉 http://www.friatider.se/stor-f-r-delse-i-norsborg Stor förödelse i Norsborg Publicerad 6 september 2014 kl 20.40 Inrikes.Med en vecka kvar till valet är det fortsatt oroligt i Stockholms södra förorter. Fria Tider har varit på besök och gjort ett fotoreportage från en av Stockholms just nu oroligaste förorter, Norsborg. Bilar brinner ganska ofta i Stockholms förorter, men de senaste dagarna har det brunnit extra mycket i de södra förorterna efter hovrättens dom mot det kriminella nätverket Syrianska brödraskapet. [!!!] Många av dem som bor i och runt Hallunda och Norsborg är nämligen syrianer, något som inte minst de två ganska stora syrisk-ortodoxa… Read more »

Robin Shadowes
Robin Shadowes
7 years ago

Nu är Expressen och dess allierade Researchgruppen igång igen med nya uthängningar på gång. Enligt Fria Tider och Exponerat har deras reporter David Baas (ex-Expo) sökt upp minst en person som kommenterar på dessa sidor.

http://www.exponerat.net/just-nu-expressens-fotsoldater-gor-nya-hembesok-for-att-hanga-ut-oliktankare/

Jakob
Jakob
7 years ago

Vældig vanskelig diskussion for Uhrskov, og desværre får han ikke oversat de svenske tal til dansk. Var vi lige så åbne som vore naboer, så skulle vi vel gøre plads til ca. 380.000 ekstra udlændinge i år med flygtninge og fam.sammenføring. Det tal siger jo alt. Sverige er på vej ned og væk, og desværre er vi Jo tæt forbundne, så vi får vores del af regningen. Og den endda uden den tilfredsstillelse, det giver Reinfeldt at sige, vi er en humanitær supermagt. Tak til dig Steen for dit svenske oplysningsprojekt, men folk vægrer sig ved at lytte, når jeg… Read more »

Olav
Olav
7 years ago
Reply to  Jakob

Jeg betviler at den svenske statsminister tror skal få en bauta etter seg for å ha omgjort sitt land til en “humanitær supermakt”. Det er ikke videre humanitært å masseimportere mennesker til stigende arbeidsløshet, og dermed bidragavhengighet. Det er heller ikke humant mot egen befolkning, spesielt de som behøver den velferd som forvitres gjennom masseinnvandringen. Tror dere ikke han bedre vet at velferdsstaten, som han ikke liker, finner sitt endelikt gjennom det han gjør? Ved siden av at stadig fler skal dele velferdspengene, rammes selve motoren i velferdsstaten; den som sitter mellom ørene på folket som betaler, for det noen… Read more »

Olav
Olav
7 years ago
Reply to  Jakob

Jeg betviler at den svenske statsminister tror han skal få en bauta etter seg for å ha omgjort sitt land til en “humanitær supermakt”. Det er ikke videre humanitært å masseimportere mennesker til stigende arbeidsløshet, og dermed bidragavhengighet. Det er heller ikke humant mot egen befolkning, spesielt de som behøver den velferd som forvitres gjennom masseinnvandringen. Tror dere ikke han bedre vet at velferdsstaten, som han ikke liker, finner sitt endelikt gjennom det han gjør? Ved siden av at stadig fler skal dele velferdspengene, rammes selve motoren i velferdsstaten; den som sitter mellom ørene på folket som betaler, for det… Read more »

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x