9
sep
Seneste opdatering: 10/9-14 kl. 0036
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Malmström udspørges af sverigedemokraten Kristina Winberg via Winberg (SD) ställer Malmström (FP) mot väggen. Bemærk at Malmström svarer sin landsmand på engelsk. Hvis man vil studere hendes forestillinger lidt nærmere, er denne god at forstand af: EU needs to recognise value of immigrants

Equally important is international co-operation on migration. Last year, during the Arab revolutions, the EU missed a historic opportunity to begin weaving together the two sides of the Mediterranean. It failed to open its doors to young students, entrepreneurs, and other North Africans. Today, the EU is making a more serious effort to engage its southern neighbourhood.

Løgn og hykleri

De oklippta intervjuerna som avslöjar Sacrédeus Kristdemokraten Birgitta Sacrédeus kom til at sige i en skjult optagelse, at hendes parti burde samarbejde med Sverigedemokraterna. Hun lyder ærlig og fornuftig, men hun har måtte trække sine ord tilbage da blandt andre minister Ullenhag beskylder hende for ¨främlingsfientlighet.”, Sveriges universelle primalskrig i disse år.

Sverige har ikke flyttet sig en meter siden Janne Josephssons valgstuereportager fra 2002. Svensk politik skal være et teatershow for hyklere og løgnere. Svensk journlistik er forudsigelig og gennemsigtig som vand. Expressen begynder  i dag sin anti-SD kampagne med historier fra deres “agendajournalistik”, de har haft på lager. SD manden Christoffer Dulny’s ‘sag’ er fem år  gammel – 5 år! Expressen afslører.…..men Expressen afslører kun sig selv som en parodi på en avis. Hans Hauge skriver bla. morsomt i Svenske stormagtsdrømme om dette mærkelige land

Det kræver skarpe etnografiske evner for at forstå den meget fremmede kultur, som vi kalder den svenske, skønt de ikke selv bruger den slags etnisk-racistiske ord. Vi tænker altså på den stat, hvis territorium findes på den anden side Øresund. Det er en stat, hvis befolkning øges med tusinder og atter tusinder hver måned. Den bliver derfor folkerig. De mange folk skal bruges, fordi landet producerer mange våben og bruger mange penge på forsvar, for de er helt neutrale. Befolkningen i den svenske stat ønsker at betale mere i skat, end de gør, for staten er for dem en guddom, som de gerne ofrer til. De har en særlig form for demokrati, der har til formål at forhindre befolkningen i at udskifte styret og i at stemme på dem, der vil gøre Sverige svensk. Stemmesedlerne har partifarve og ligger frit fremme.

Christoffer Dulnys canossagang på SR

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Angela
Angela
7 years ago

Det som folk borde fråga sig om de tillhör de “osäkra väljarna” innan de går och röstar är: “Var tar alla pengar vägen?” Ibland verkar det som att folk inte förstår att invandring och EU-medlemskap kostar. Fastän Reinfeldt nu tydligt sagt att det kostar och att välfärden kommer att försvinna, folk får klara sig själva, skatterna kommer att höjas för att ges åt andra och barn och barnbarn kommer innan de ens är födda stå med gigantiska skulder när de gör entré i livet. Folk verkar förvånade över att det aldrig finns pengar till skolor, barn, arbetslösa, sjuka, pensionärer, bostadsbyggande… Read more »

Angela
Angela
7 years ago

Ja, KD, V och SD borde samarbeta för de har mycket gemensamt. Jag hoppas de inser det snart. Vad makten (inklusive medierna) säger om det skall de blankt strunta i. För alla som utmanar systemet, den ekonomiska makten, kommer att kallas främlingsfientliga, rasister, nazzar och Hitler, utom naturligtvis Hitler själv för han hette redan Hitler. Så de skall inte utesluta ett endaste en och nolltoleransen kan de riva i bitar och proppa i halsen på de självgoda journalisterna som älskar psykopater och en del är det själva. De som dras till makten, köttgrytorna, har ofta psykopatiska drag. Alla är inte… Read more »

Tim Pallis
Tim Pallis
7 years ago

Ja Sverige har haft storhedsvanvid lige siden 1600-tallet. Besøger man Gustav Vase skibet i Stockholm kan man overbevise sig om kongens megalomani.

Han betragtede sig som svensk-romersk kejser i lige linie fra kejser Augustus i Rom. Der var tysk-romerske kejsere (romersk katolske); russisk-romerske kejsere (zaren) og bulgarsk-romerske kejsere (en anden zar) (ortodokse kristne); ætiobisk-romerske kejsere (koptiske kristne), men ingen tilsvarende protestantisk-romersk kejser.

Det er Sverige i en nøddeskal.

Voldposten
Voldposten
7 years ago

Jeg ved ikke hvilken avis Hans Hauge læser, men at Sverige skulle bruge mange penge på forsvar (forstået som militær) tyder på, at det er das-bladet Samarbejds-Politiken. Sagen er, at Sverige har skåret så meget ned på forsvarsudgifterne, at landet end ikke kan kontrollere eget luftrum – det skal danskerne så stå for! – Målt i absolutte tal bruger Sverige 1,2% af BNP til militær, medens Norge, Finland og Danmark hver bruger 1,4%.

JensH
JensH
7 years ago
Reply to  Voldposten

“landet end ikke kan kontrollere eget luftrum – det skal danskerne så stå for”

Det vist rigtigt. Var der ikke noget med, at sidste gang Russiske jagerfly var på ved ind i Svensk luftrum måtte Danske F-16 fly -udstationeret i Baltikum- ‘intercepte’ og dermed afværge en Russisk krænkelse af Svensk luftrum??? Jeg mener dog, at Sverige nu har planer om at udstationere et par jager-fly på Gotland???

Voldposten
Voldposten
7 years ago
Reply to  JensH

Javist… De svenske Gripen-fly kan ikke få reservedele og man er begyndt at ‘kannibalisere’ en del af dem for at kunne vedligeholde de resterende. Derfor måtte to danske F16 på vingerne for at ‘afvise’ et par russiske rekognosceringsfly.

Voldposten
Voldposten
7 years ago
Reply to  steen

Det samme mønster går igen i alle nordiske landes skyttebevægelser. Som en del af Totalforsvaret varetager skytteforeningerne i Norge, Sverige og Danmark uddannelsen af militære skydeinstruktører og skarpskytter, men hvor man i Norge og Danmark har medlemsfremgang, går det tilbage i Sverige.
Tallene ser således ud:
Det Frivillige Skyttevesen (Norge): ca. 142.000
Frivilliga Skytterörelsen (Sverige): ca. 75.000
Dansk Skytteunion (under DIF): ca. 54.000
De Danske Skytteforeninger (under DGI): ca. 55.000

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x