9
sep
Seneste opdatering: 10/9-14 kl. 0529
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Bare ikke hans egen kommune, Täby og Stockholms Centrum, hvor journalister og akademikere bor. Det svenske valg på søndag er i grunden ikke overvældende interessant. At omkring maks. 15 % af svenskerne stemmer imod afgivelsen af deres land og skattefinancieringen af ‘flygtninge’, der ikke er flygtninge, er ganske nedslående efter 40 års masseindvandring. Det er ikke egnet til at styrke ens to på demokratiet, som frie informerede borgeres suveræne deltagelse i skabelsen af deres egen skæbne. Sverige er regeret af rene fantaster, og vælgerne gør efter 40 år stort set  intet ved det. De er de eneste, der kunne have ændret Sveriges kurs mod afgrunden.

Svenske politikere påstår, de flygter fra “krig och fortryck”, men det er overhovedet ikke tilfældet for 95 % vedkommende. De fylder landet op med fattigdomsflygtninge, ingen ved hvem er. Dette maksimerer også terrortuslen. Det kan godt undre én, at Säpo ikke griber ind over for politikernes hasardspil.

Til gengæld er flygtningestrømmen kun i sin vorden. Den muslimske verden er i opløsning, og  Afrikas befolkning fordobles de næste 30 år. Man kunne rimeligvis forlange af politikere, der får godt betalt, at de er orienterede bare fem år ud i fremtiden. Bare Egypten braser sammen med sine 86.5 mio. mennesker, udstilles europæiske politikers grænseløse dumhed og uansvarlighed. Flygtningekonventionen af 1951 må naturligvis genforhandles eller opsiges, inden dens farlighed er demonstreret for enhver. Er Sveriges skæbne ikke advarsel nok, Venstre og DF?

Det rigtig interessante kommer efter valget. Reinfeldt har valgt at afgive magten, for at forhindre SD i at få indflydelse, tvært imod enhver realpolitik. Det er ikke ret velkomment i hans eget parti, men Moderatmedlemmerne må leve med, at være forenede i et suicidalparti. Taber han på søndag, vil han få X-antal knive i ryggen. SD kan ikke undgå at blive vågmästare, som det ser ud, dvs. at Sverige kan kastes ud i en parlamantarisk krise og nyvalg på grund af syvpartiets dogmatiske holdning. Det bliver ganske interessant på dem mere makabre måde. Sverige er formentlig ‘kört’, som Ulf Nilson skrev for ni år siden, da han endnu havde et par tænder at  bide med.

Egentlig burde alderens privillegium være, at man ikke længere har noble hensyn overfor magteliten at tage, men altså ikke i Sverige. Han bor i Frankrig som olding, og alligevel er han behagesyg overfor  den svenske nomenklatura. Det er ikke fortjenstfuldt af en gammel mand. Hvis man ikke kan sige ubekvemme sandheder på tærsklen til døden, er man virkelig ikke mange potter pis værd.

I Janne og Belinda, kan man høre en svensk værnemager. En Sverigedemokrat som har øjnet chancen for at tjene nogle penge på afskaffelsen af sig selv. Der er intet nyt under solen, alt kan kapitaliseres af personer uden nogen moral. Denne person skammer sig ikke engang nok til, ikke at optræde på TV..

Man kan også se i programmet Sveriges egentlige problem, hvis vi nøjes med at holde os til nutiden: 1968 vandt en mere knusende sejr i Sverige, end i nogen andre lande. Selv de ‘borgerlige’ er ræverøde. SD er oppe imod en overmagt, som vil vinde, som allerede har vundet. Man må beskytte sig imod Sverige. Ikke bare vi naboer, men også alle de svenskere, der allerede er flygtet fra Ny-Sverige. Der vil blive mange flere.

Tre faktorer, vil være afgørende i Sveriges forsvinden som nationalstat: 1968, fraværet af en borgelighed, som i resten af Europa, og kvindernes knusende dominans. Hvor meget jeg end sætter pris på kvinder, er de i gennemsnit en ødelæggende, politisk kraft. De kan gøre samfund beboelige, men de kan ikke forsvare dem imod ødelæggelse udefra, og islams historiske eksitstensberretigelse er erobringen og udsugningen af folkeslag.

Islam kan ikke bygge nationer, de kan ligesom deres religion er tyveri af det værste fra kristendommen og jødedommen, kun leve som snyltere. Når der ikke er mere at erobre, henfalder islam i forfald ligesom Osmannernes kalifat gjorde i 1924.  Lidet havde de troet, den foræring multikulturalismen og Flygtningekonventionen ville være for revitaliseringen udefra af deres hensygnende dødskult.

Muhammed, der højst sandsynligt aldrig har eksisteret, lå og rallede, men så kom Poul Nyrup, Gammeltoft Hansen, Marianne Jelved, Holger K Nielsen og Margrethe Vestager med fornyet ilt til den “absurde teologi fra en immoralsk beduin, der er et rådnende kadaver, som forpester vore liv og hører hjemme på historiens losseplads.”som Kemal Atatürk beskrev islam.

I kvindelandet Sverige ville Kemal Atatürk være blevet fængslet for hets mot folkgrupp af landets sharia-domstole. De svenske tøser m/k kan slet ikke få nok af rådnende kadavre af en mand, der foragter dem og regner dem for mindreværdige. Snak om mascochisme og Stockholm-syndrom.

I Sverige, hvor mændene også er kvinder, er de et let bytte for erobrere. De har ingen historisk erindring i 300 år af,  at nogen vil erobre deres land. Ingen vil røre ved temaet svenske kvinders dødstrang, derfor er det naturligt at jeg, der ikke kan blive meget værre, påtager mig det. Sverige er et kommende kalifat, og tøserne æ æ æ l l s k er det. Indtil videre, vil det sige. Når jeg en sjælden gang er i Sverige, føler jeg mig som Marcello Mastroiani i Fellini’s Kvindebyen, fortabt med andre ord. Det er ikke et land for mig længere, undtagen bønderne og svampeskovene.

Sverige er allerede et flygtningeproducerende land. Når jeg iagttager det svenske folk, tænker jeg på de 50% af de tyske jøder, der ikke flygtede fra Tyskland inden 1939. De tror simpelthen ikke deres egne øjne. De mener, DN, SvD og SVT har mere ret i deres virkelighedsbeskrivelse, end det de selv ser lige foran sig. Vi har med psykologi at gøre, psykologien er ikke af denne verden, måske er den  ikke engang en videnskab.

Tino Sanandaji: Sorgebarnet Malmö

Ingen större svensk stad har högre arbetslöshet och mer fattigdom än Malmö. Malmö hamnar i botten oavsett vilket mått på socialt välmående vi studerar.

Bland de i arbetsför ålder förvärvsarbetar ungefär 80 procent i Sverige. I Malmö däremot arbetar färre än 70 procent av de i arbetsför ålder, inklusive gränspendlare. Av stadens invandrarbefolkning saknar nästan hälften arbete. Malmö är rankad som 281 av 290 kommuner i termer av andelen elever som lämnar grundskolan med för få godkända betyg för att vara behörig för gymnasiestudier. Den öppna arbetslösheten ligger på 15 procent, tredje högst bland landets kommuner.

Det troligen enskilt viktigaste måttet på en kommuns ekonomiska välmående är förvärvsinkomster från arbete och företagande per invånare. SCB:s statistik för perioden 1991-2012 visar att reala inkomster per capita i hela landet växte med i genomsnitt 1,7 procent per år. I Malmö låg tillväxten på endast 1,1 procent per år, femte lägst av alla kommuner. Endast Botkyrka, Burlöv, Perstorp och Södertälje upplevde en sämre ekonomisk utveckling än Malmö.

Arbetslöshet och inkomststagnation har eroderat kommunens skattebas. När Ilmar Reepalu tog över år 1994 låg Malmös genomsnittliga skattekraft per invånare 2 procent under riksgenomsnittet. Idag ligger Malmös skattekraft per invånare 16 procent under riksgenomsnittet, lägre än Pajala och Jokkmokk.

Stadens ekonomi går ihop genom att skattebetalare i övriga landet täcker de enorma hålen i budgeten. Förra året fick Malmö kommun över 4 miljarder kronor i kommunalt utjämningsbidrag, utan jämförelse mest av alla kommuner. Stadens egna skatteintäkter var 10 miljarder kronor. Malmö får nu ensamt lika mycket i kommunalt utjämningsbidrag som hela Övre Norrland, en region med betydligt fler invånare.

Att skylla på externa faktorer är dock inte helt tillfredställande. För det första har Malmöregionen i övrigt haft en gynnsam situation. Sverige har upplevt en urbanisering som lyft övriga medelstora städer. Malmö borde utöver detta ha gynnats av Öresundsbron, den nyöppnade högskolan samt närheten till tillväxtstäderna Lund och Köpenhamn. De rödgröna själva menar dessutom att flyktinginvandring tvärtom har gynnat Malmös ekonomi. Mångkulturella Malmö förs snarast fram som en lyckad förebild. Malmö har nu varit en mångkulturell stad i decennier. När ungefär kan vi förvänta oss att de länge utlovade ”långsiktiga” vinsterna från flyktinginvandringen kommer att materialiseras? Det vore överlag intressant om någon bad Stefan Löfven förklara varför det går så dåligt för Sveriges mest vänsterdominerade stad.Realtid.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Andersen
7 years ago

En smeltedigel som UK og USA..? UK var et gammelt imperium med ca. 50 millioner indbyggere, før den store indvandring for alvor tog fat. Og det skete først og fremmest fordi man følte man skyldte sine gamle allierede fra kolonierne, at kunne indrejse. USA blev skabt på indvandring, fra primært Europa og er først og fremmest et værdifællesskab. Man kom altså ikke for at blive forsørget..! Hvad Sverige egentligt tror de er i gang med, er ikke godt at vide. Men hvis UK og USA er sammenligningen, så er der altså noget helt elementært de har misforstået. Størstedelen af den… Read more »

Prudentius
7 years ago

Og igen, igen, igen den her bizarre forelskelse i “smeltediglen”, som den nye visionære samfundsform.

USA og England er stater i social-økonomisk-politisk opløsning på grund af masseindvandring!

At efterligne dem er at begå selvmord.

Og det kan aldrig blive visionært at tage livet af sig selv.

Skulle man synes…

Nils
Nils
7 years ago

Forskellen på Danmark og Sverige er, at den svenske statsmagt på grund af landets størrelse altid har ligget i krig med sin egen befolkning. Først en erobringskrig, hvor riget er blevet samlet og et bureaukratisk system til magtudøvelse og udplyndring – skatteinddrivelse om man vil – etableret med kapillærer ud i alle afkroge; derefter nedkæmpelse af det ene bondeoprør efter det andet, hvor Sverigedemokraternes opkomst blot er det seneste bondeoprør i en lang række. Militæret som disciplinerende faktor historisk kan ikke overvurderes – uanset på hvilken side af bøssemundingen de unge mænd befandt sig. Man kan undre sig over nogle… Read more »

Anonymous
Anonymous
7 years ago
Reply to  Nils

Jeg tror desværre du har fuldstændig ret Nils. Sverige har været så vant til, at bygge modeller op og putte folk ned i dem, så man nu fuldt og fast tror man kan gøre det med hele verden. Hvis bare man putter indvandrerne ned i millionprogrammets betonkasser, kører dem igennem folkeskolen og andre institutionslignende tiltag og til sidst får dem ud på arbejdsmarkedet, så må resultatet da blive det samme som med deres egne borgere. Hvis man så samtidig kører en massiv holdningsbearbejdning, gennem medier o.a. med ligeværd og feminisme, så må det da lykkes. Men i mellemtiden skal den… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
7 years ago

Sverrige som helhed er fortabt , det kan der ikke være ret megen tvivl om . Spørgsmålet er så om der er andre muligheder , om det er muligt at at redde en begrænset del af falitboet . Hermed mener jeg ikke nødvendigvis et geografisk område befriet at hårdhudede partisaner , men nærmere noget NYT , en original , kreativ måde at stabilisere og forsvare et stykke Sverrige hvortil de flygtninge som omtaltes ovenover kan kanaliseres .ved brug af en eller anden passende mekanisme…

Hans Und
Hans Und
7 years ago

Arkæologi…

Snaphanen pænt omtalt af den heldigvis afdøde venstreekstremist Tørk Haxthausen i 2009:

“Der er videoklip at kigge på, det hele er dygtigt skrevet og kunne fortjene en mere grundig behandling.”

http://www.kritiskdebat.dk/articles.php?article_id=609

Hans Und
Hans Und
7 years ago
Reply to  steen

Jeg kan sagtens finde eksempler på en mindre ordentlig Haxthausen. Jeg ville nok indskrænke mig til at give kredit for “velskrevet”.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x