10
sep
Seneste opdatering: 10/2-15 kl. 0855
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sydøstenvind. Varmen kommer tilbage og møder kulden, som om der var noget, den havde glemt. Nogle gange er det ikke andet end lyset, der forfører en. Lyset var i morges, som i de ti minutter der går mellem man vågner og man er rigtig vågen, og det hele er der igen er alt for skarpt og tæt på. © Snaphanen (klik f. helskærm) genpostering fra oktober 2011.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] foræring, jeg ikke skulle gøre nogen indsats for. Måske har jeg taget andre. Der er naturlyrik her og her, men det er noget andet.  9th Armored Division technician with a little French girl on […]

trackback

[…] hvor følelsen var som en turists – Gyldendal forfatterreception, Kunstindustrimuseet, lyset i byen – og meget andet, jeg sikkert har glemt. Det ville tage år at udtrykke i skrift, hvad der er […]

Johansen
Johansen
10 years ago

Disen, der ikke rigtig vil lette. Smukke billeder.
Jeg fik umiddelbart assosiationer til landskabsscenarier i én af mine yndlingsfilm med Johnny Depp, nemlig Sleepy Hollow:

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Legend_of_Sleepy_Hollow

Hilmar
Hilmar
10 years ago

Fine victoriansk-edwardianske associationer. Tågen giver et helt Conan Doyle’sk anstrøg. Dejligt med vestlige panoramaer uden for megen postkulturel “støj”. Apropos victoriansk-edwardiansk, kan jeg stærkt anbefale det her interview med Theodore Dalrymple, også kendt under sit borgerlige navn Anthony Daniels. Målt i empirisk begrundede og skarpt kultur-diagnosticerende guldkorn per tidsenhed er Dalrymple uovertruffen og obligatorisk. I dette interview, med afsæt i nederlandske forhold, er Daniels ganske afdæmpet og mild i sin formidling. Ikke desto mindre hudflettes Vestens postkulturelle absurditeter med vanlig præcision og en selvfølgelig lethed som kun forekommer hos det disciplinerede intellekt. I modsætning til multikulti-pavernes teoretiserende luftkasteller er Dalrymple’s… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Hilmar

Sjovt du siger det – det var også det, billederne fik mig til at tænke på.

Jeg sad nærmest og ventede på at se Jack the Ripper på flugt gennem
tågerne efter nattens “arbejde” 🙂

Skåning
Skåning
7 years ago
Reply to  Hilmar

Din länk till intervjun med Theodore Dalrymple funkar inte. Ska erkänna att jag tycker att han är en för feg konservativ debattör, men det kunde ändå ha varit intressant.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Fremragende stemningsbilleder, Steen – tak 😉

Nu havde du vel husket tågelygter og tågehorn? 😀

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x