11
sep
Seneste opdatering: 11/9-14 kl. 1558
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Selvom fængslet i Ystad har rundhåndede besøgstider, fik den danske flotille at vide, at de skulle søge om tilladelse på forhånd, og at der kunne gå tre uger inden svar. De kom altså ikke ind og fik ikke bortført fangen Dan Park, men Ingrid Carlqvist har i al fald talt med ham: Dan Park: Jag ångrar inget. Til gengæld skriver Uwe i dag

Hvis du har lyst til at støtte den fængslede svenske gadekunstner og politiske fange Dan Park ved at skrive et brev til ham (vedlæg eventuelt penge, cigaretter eller slik (breve bliver kontrolleret af den svenske kriminalforsorg så undlad at vedlægge noget ulovligt, hvis du vil have brevet retmæssigt frem)), så skriv til denne adresse:Dan Fredrik Park, född Appelblad, Box 1024, SE-271 00 YSTAD

free dan park

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Eeva från Norrköping
Eeva från Norrköping
8 years ago

Now I recognize you, you are Steen!How is the dog?
It was a pity you could not come to Malmö.
I must say that you danish men are really lovely!
Nearly fell in love with Uwe!?Give my greetings to him!
Hopefully I´ll see them again.+you

O what a lovely day it was, but a shame for Swedish free speech.
I´ll have a look if I can do something for Dan Park.
Cheerio
Eeva

Eeva från Norrköping
Eeva från Norrköping
8 years ago

Dear Steen!
I dont understand Danish, please can you say it in English?

Eeva från Norrköping
Eeva från Norrköping
8 years ago

Satir är en nordisk art av komik. Finns inte i sydliga länder. Som Italien till ex. För att kunna vara satirisk måste man kunna skratta åt dig själv och sina tillkortakommanden. Sen kan man skratta lite åt att folk är “som jag”. Förr i Sverige, så att säga 30 år eller ännu längre tillbaka funkade det så. Folk blev roade av sina egna tillkortakommanden. Man kunde skratta för att man hade varit lite “dum”. Nu importerar den politiska överheten folk från sydliga breddgrader. Folk som aldrig har behövt fajtas mot kyla och missväxt och inte vet vad satir är, då… Read more »

Torben Snarup Hansen
Torben Snarup Hansen
8 years ago

http://www.sydsvenskan.se/malmo/provokation-bakom-hakkors-vid-judiska-forsamlingen/ Provokation bakom hakkors vid judiska församlingen Publicerad 21 januari 2009 10.30 · Uppdaterad 21 januari 2009 10.30 Malmö. Den kontroversielle gatukonstnären och provokatören Dan Park ligger bakom hakkorset av plastpärlor och den burk med texten ”Zyklon B” som förra veckan hittades vid judiska församlingen i Malmö. MALMÖ. – Jag gillar att driva med förbud och tycker det är roligt att skämta om död och mord, säger han till Sydsvenskan. ”Brutal humor”. Så vill Dan Park, själv definiera de fynd som säkerhetspersonal från judiska församlingen hittade förra veckan på baksidan av en trafikskylt, i höjd med kyrkogården på Föreningsgatan i… Read more »

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x