11
sep
Seneste opdatering: 11/9-14 kl. 2013
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er temmelig tragikomisk at høre vestlige politikere, der aldrig har åbnet en koran, sige at ISIS intet har med islam at gøre. Enten er de almindeligt uvidende og lader munden løbe, eller også ved de, at de lyver, antagelig for at berolige deres vælgere. Resultatet er det samme, de bringer os i unødig fare. Først og fremmest europæiske jøder, der hidtil er blevet de første dødsofre for deres vold jvf. Syriren jihadisten Mehdi Nemouche og Toulouse morderen Mohammed Merah. I TV-Avisen siger ogdså udenrigsminister Lidegaard, at ISIS ikke har noget med islam at gøre, “fordi volden går ud over muslimer.” Det er også tilbagevist som hjemmestrikket vås  af David Wood i videoen.

ISIS handler kun om koranen og Muhammed i sunni-forståelse, intet andet. Robert Spencer udvikler argumentationen i 9/11 and the Fog of Denial i dag. Hvis man ikke tror på ham, kan man prøve med Raymond Ibrahim, der også ved, hvad han taler om: What an Islamic Caliphate Would Mean for the West. Danske politikere skulle nærlæse The Middle East: The New Thirty Years’ War. Måske kan DR 2 ‘s temaaften om emnet, højne niveauet.  Det begynder kl 20 og slutter mede VICE’s dokumentar. For en gangs skyld er DR på nær nogle måneder næsten helt oppe på beatet.

Nu er de Radikale multikulturalister kommet så langt i deres tankevirksomhed, at de vil inddrage de Syrienjihadisters pas og straffe dem, som de selv ivrigt har gjort til danske statsborgere. Det er naturligvis komplet kikset. De skal rejse ud og aldrig komme ‘hjem.’ Kun for få kan rejse efter ‘offensive jihad,’ så går den ikke ud over Danmark.

Idag kunne man høre Zenia Stampe (min 28:29) i lange, tomme ordtirader demonstrere, at hun er ganske blank på sit stofområde, Mellemøsten og udenrigspolitik. Hun er endda så ivrig for at demonstrere sin uvidenhed, at hun ustandselig afbryder Søren Espersen. Hun tror f.eks. at sunni og shia sætter sig ned og får en dialog efter 1400 års had..Stampe burde finde sig et arbejde, hvor hendes eventuelle evner kunne komme til deres ret. Her er nogle stykker, der har studeret emnet og ved hvad de taler om. Tænk hvis man fik sådanne  politikere en dag.

Også i 24-7 kan man høre en ret underholdende Cordua og Steno om det svenske valg fra minut 20:40. Ann-Sofie Dahl, der er ret politisk korrekt, kalder dog det ‘en taktisk misforståelse’ at Moderaterna har udelukket et samarbejde med SD. Hun siger også, ligesom jeg, at det interessante kommer efter valget. Selve valget har kun den variable, at en million vælgere  ikke har bestemt sig endnu. Resten er kendt og forudset stof, inklusive at svensk journalistik ville  nedværdige sig til et hidtil uset propagandaniveau. Dahl har besvær med al den snak om Sverigedemokraterna, men Torben Steno har jo hus derovre, og han er nådeløs, han afspiller endda et interview med sin ‘racistiske’ mekaniker i Tyringe. Hvis det var TV, ville Dahl nok have et stramt smil.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Victor
Victor
7 years ago

Hans – noget bevis? Jeg ved, Stampe er halvprøjser; men er det her noget du VED?

Hans Und
Hans Und
7 years ago
Reply to  Victor

At han som familiekrønikken fortæller skulle have været en slags nødhjælps frivillig kan umuligt være rigtigt. Strengt taget kunne det være ligegyldigt, hvad han var, om så det top-nazist. Og det ville være plat, at slå børnebørn i hovedet med det. Hvis det ikke lige var fordi Zenia selv bringer det frem og har travlt med, at skyde andre bl.a. racisme i skoene på et tyndt selvfabrikeret grundlag. Hertil hendes udtalte jødehad. Og nej der er vidst ikke nogen beviser for, hvad han præcist foretog sig. I princippet kunne han jo være hemmelig allieret agent, eller blot en håndværker på… Read more »

victor
victor
7 years ago
Reply to  Hans Und

du må grave noget dybere inden du fyrer sådan noget af. På mig lyder det som om, Annelise Köster har været BDMer…men altså, man skal vide, hvad man siger.

Hans Und
Hans Und
7 years ago
Reply to  victor

Man kan fint tillade sig, at bruge den stil modstanderen bruger.

Og Zenias er svinsk.

Hans Und
Hans Und
7 years ago

GESTAMPO Zenia har tilsyneladende ikke sit jødehad fra fremmede. Hendes farfar var “madpakke uddeler” i nazistiske kz-lejre. Islamofilien velsagtens fra samme.

http://gallerisvinestien.dk/?p=9017 (yderliger to artikler om Zenia/radigalningene)

Victor
Victor
7 years ago

Roskilde. København. Nordenfjords er det sgu det samme.

Victor
Victor
7 years ago
Reply to  Victor

Nå ja – men der er en ting, som har ærgret mig usigeligt de seneste måneder: Det er – en stordel af – de borgerliges kollektive amnesi-angreb. For bare et år siden skulle vi helst sende tropper til Syrien for at styrte Assad. I 2011 sendte vi gud døde mig soldater til Libyen for at sikre islamisterne sejren. For otte år siden ville MccCain bombe røven ud af Iranerne – i dag er de vennerne. Man kan godt skælde venstrefløjen ud for holdningen til Sovjet. Men – der er en ladeport lige for øjnene af os alle, som hedder støtten… Read more »

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  Victor

Jamen, der er jo lige nøjagtigt ingen af vores dygtige politikere, der aner en fløjtende fis om, hvad det er de snakker om. Heller ikke Søren Espersen. Men han holder dog fast i, at vestens interesser altid skal forsvares. Så sidder Carsten Jensen og alle mulige andre blålys og taler om, hvordan vesten har været skyld i alverdens fortrædeligheder. Men vesten er altså ikke skyld i islam, som tilfældigvis har været i krig med hele verden i 1400 år!!! De kan tale uden om alt det de vil. Sandheden er, at islam er grunden!!! Hele grunden!!! Spørgsmålet er bare, hvornår… Read more »

Victor
Victor
7 years ago

Hører Zenia Stampe. Det minder mig om, hvorfor jeg allerhelst vil have en folkeafstemning om selvstændighed. Kæft, hvor jeg hader københavnere.

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x