11
sep
Seneste opdatering: 11/9-14 kl. 2101
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Heri spiller også Lars Vilks en ufrivillig rolle. Det er, som Åkesson siger, ganske enkelt at lette flygtningetrykket på Sverige, der er bare et efterleve Dublin-aftalen. Hvilket vil flytte trykket over på Danmark, som Venstre og DF ikke har noget svar på. Danske politikere ligger i læ af Sverige og Tyskland, og de vil vinde det kommende valg på en ren svindel af ‘stram fremmedpolitik.’

Det er rent fup, hvad Venstre foreslår. Venstre har ikke i sinde, at forsvare Danmark for den kommende befolkningseksplosion syd for Midelhavet. Sandheden er, når man iagttager islams sammenbrud og Afrikas demografi, at Asylkonventionen må opsiges, hvis vi vil overleve, og danske og europæiske politikere er for fejge til at konfrontere den enkle sandhed. De vil hellere forråde,dig, fordi det er det nemmeste for dem lige nu. De politikere, du stemmer på, er bekvemmelighedsforræddere. Svenske politikere er endnu mere fulde af løgn. Svenskernes ulykke er deres fuldstændigt ubegrundede tillid til deres ledere.

De påstår, at de der invaderer Sverige flygter fra “krig og undertrykkelse.”  De lyver,. 5 % er flygtninge i egentlig FN forstand. De giver Sverige væk, fordi det er det nemmeste lige her og nu. De giver det væk med begrundelser, de næppe selv tror på. Socialdemokraten Johan Westerholm begynder at tro, der stikker noget lusk under, f.eks. at de skal holde inflationen nede og arbejdsløsheden oppe. Godhed og humanisme kan ikke være motivet, når man ser på det kummerlige liv asylsøgere tilbydes. Fire mand på tolv kvadratmeter i årelang leddiggang langt ude i provinsen.

 Sverige befinder sig i en skæbnesituation, de ikke har befundet sig i i århundreder. Hvis svenskerene ikke stemmer mere end 15% for det på søndag, betyder det, at de samtykker med afgivelsen af deres land.. De kan altså ikke komme og klage om tyve år. Demokratiet er ‘use it or lose it.’

Kai Sørlander, filosof

Sørlander, filosof, Wikipedia. © Snaphanen, klik for helskærm.

2-sørlander 2014 018

1-sørlander 2014 029

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Angela
Angela
7 years ago

I varenda Eko-utsändning nu kör man med denna “nyhet” som SIFO smyghållit tills nu. Ett sista (?) skrämskott PANG och ett sista försök att punktera det hopp som folk börjat få genom folkrörelsen mot etablissemanget. Du skall inte inbilla dig, Du Folk, att du kommer att lyckas att köra bort oss från makten”. Hahaha… lyder budskapet. Upp till kamp! Låt dem inte få rätt. Visa att makten kommer från folket och inte från översittarna.

Angela
Angela
7 years ago

Dagens knivhugg! Som första nyhet basunerar Ekot, Sveriges Radio etablissemangets propagandaapparat i valet och statlig disinformerare och folkförrädare av rang, ut i en stor fetstil på nätet: ” Majoritet: Rätt att stänga ute SD.” Underskrift: “Reinfeldt: Det är fullkomligt uteslutet.” Det Sveriges Radio inte talar om är att undersökningen från SIFO gjordes för länge sedan. Jag vet för jag var själv med i undersökningen. Och jag ser hur de portionerar ut en fråga i taget som knivhugg mot den del av folket som börjar resa sig mot gangstrarna och förräderiet och angreppen på våra liv. Och för att hålla trycket… Read more »

Angela
Angela
7 years ago

Ett mycket bra inlägg om Jimmie Åkesson. Här framkom många sanningar. Har inte hunnit läsa den förrän nu. Tack för den. Jag önskar att ett inlägg som detta kunde komma de svenska läsarna till del. Du har inte möjlighet att få in den i Avpixlat eller Fria tider? Att få in den i ngn annan tidning är nog otänkbart.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

2.000 år gammelt kunstværk for frækt til svensk trafikselskab http://www.b.dk/globalt/2.000-aar-gammelt-kunstvaerk-for-fraekt-til-svensk-trafikselskab Af Bent Blüdnikow 10. september 2014, 12:58 Et museum i Stockholm ville lave reklame for en udstilling om Pompei i metroen. Den gik ikke i Sverige, for plakaten viste et nøgent par. Dagens Nyheter skriver, at Stockholms lokaltrafikselskab (SL) har bedt et museum om ikke at vise en plakat med et motiv, der er 2.000 år gammelt. Plakaten viste nemlig en mand, der tager en nøgen kvinde på brystet. Dagens Nyheter skriver, at SL i en mail bad museet Millesgården om at bytte plakat i metroen til museets udstilling, så… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Bjovulf

Set hos Den Frie 😉 Link til originalartiklen hos Dagens Nyheter: http://www.dn.se/kultur-noje/2000-ar-gammal-bild-for-naken-for-sl/ Publicerad 2014-09-03 12:13 I ett internt mejl framgår att SL anser att en 2.000 år gammal bild som ska marknadsföra Millesgårdens utställning “Pompeji” i tunnelbanan är för naken. Man bad därför Millesgården att byta motiv. “Pompeji” är höstens stora satsning på Millesgården. Utställningen sker i samarbete med arkeologer i det Svenska Pompejiprojektet och kommer att hysa inlån från museet i Neapel. Somliga av de närmare 2.000 år gamla bilderna är av erotisk natur. Som en del i marknadsföringen har Millesgården planerat att annonsera i Stockholms tunnelbana. Men i… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Bjovulf

UPS! Du må meget gerne rette den fejlbehæftede html-kode, Steen 😉
Det skulle jo kun have været overskriften.

Prudentius
7 years ago

“Venstre har ikke i sinde, at forsvare Danmark…” Nej, for Venstre er simpelthen ikke et nationalt og demokratisk parti. Det lyder hårdt, groft og overdrevet. Men jeg mener det er sandt. Venstre går ind for EU, ikke den demokratiske nationalstat. Og dermed går Venstre ind for de europæiske nationers afvikling og et ikke-demokratisk magtkartel af ikke-valgte finansinteresser, ikke-valgte bureaukrater og ikke-valgte rettighedsdomstole. Den demokratiske bondebevægelse, som fødte Venstre og i mange år udgjorde dens fundament er pist borte. Tilbage er kun en klasse af teknokratiske “professionalister”, hvis interesser socialt-økonomisk-politisk og sekulære-religiøse idealisme-fromhed er bundet op på godhedens og menneskerettens imperium,… Read more »

mb
mb
7 years ago

Partiet Venstres udmeldinger i flygtningespørgsmål er rent fup. Der kommer aldrig en beslutning eller en underskrift fra det parti som giver mening i det spørgsmål. Hver gang EU rømmer sig slår de hælene sammen og gør honnør – hver gang.

Jeg ved ikke om DF er bedre, det skal ses, hvis de nogensinde bliver en del af regeringen.

Har lige hørt en totalt smal og ensidig udsendelse om indvandrerspørgsmålet i Sverige/Danmark på P1 (‘ordet er dit’). Det var nærmest propaganda for den svenske model.

JensH
JensH
7 years ago
Reply to  mb

“Hver gang EU rømmer sig slår de hælene sammen og gør honnør – hver gang”

Selvfølgelig gør de det. Ellers ville de jo komme i fængsel. Det var ihvertfald det argument daværende Ventre-statsminister Anders Fogh Rasmussen kom med, da han skulle forsvare at Danmark ikke ikke skulle sætte sig op imod EU-domstolen i.f.m. Mettoch-dommen, som fulstændig underminierede den ellers af VKO så højt besugne 24-års regel.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  mb

Ordet er dit: Skal vi følge Sverige og åbne vores grænser for flygtninge? http://www.dr.dk/p1/ordet-er-dit/ordet-er-dit-398 Sverige åbner døren for flygtninge fra verdens brændpunkter, så op mod 340.000 kan komme til landet over de næste fire år. Herhjemme holder politikere døren lukket – i år ventes kun 10.000 flygtninge at komme til Danmark. Skal vi gøre som svenskerne og se asylansøgerne som et positiv bidrag? Eller gør vi klogt i kun at lukke et begrænset antal flygtninge ind? ————————————————————————————— Og selvfølgelig starter man med at interviewe en PK-tosse af en Politiken-korrespondent, Christine Olsson, der er helt uden kontakt med realiteterne i Sverige… Read more »

Prudentius
7 years ago
Reply to  Bjovulf

“…kun 10.000 flygtninge…”

10.000!!!!

Ravende savlende vanvid!

Et lille land på fem millioner skal deltage i at “redde” den tredje verdens talløse millioner fra dem selv.

Hvem tror dog det kan lade sig gøre uden at kaste vores stat og samfund ud i totalt kaos??

Arme blinde fordjævlede mennesker!

JensH
JensH
7 years ago
Reply to  Prudentius

Ja, jeg holdt kun ud at høre begyndelsen, hvor P1-værten gudhjælpemig spurgte om vi skulle følge Sverige eller “holde fast i vores mere stramme asylpolitik”

“Stramme”???!!!!

Santor
Santor
7 years ago

De gør alt for at Jimmie Åkesson skal fremstå som usympatisk. Heldigvis har han en åben og ærlig personlighed og lader sig ikke kanøfle af deres nålestik og obstruktioner.

SD er heldig at de har Åkesson gid resten af Sverige snart får øjnene op for virkeligheden.

Hans Und
Hans Und
7 years ago

Ah så dukkede de 5% reelle flygtnaringe op igen. Jeg kunne ikke lige se hvor det kommer fra denne gang, men tallet har været oppe før og er jævnt hen blevet tilskrevet fhv. UNHCR kommisær Stoltenberg. Jeg har før gravet i, hvor det mon kom fra. Citat: “80% er ganske givet alt for lavt sat. Jeg ville egentligt have citeret FNs tidligere flygtninge højkommisær, Thorvald Stoltenberg, vist nok far til Norges nuværende statsminister, den jødehadende socialist Jens Stoltenberg for, at tallet er 95%. Det forsøgte jeg så at google frem. Det kom der noget interessant ud af, nemlig en artikel… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago
Reply to  Hans Und

Hovedsagen er, at den overvejende del af de mennesker, der kan tage sig hertil, ikke er flygtninge, og at kriteriet for at komme hertil er ressourcer – ikke behov. Tværtimod. Naturligvis. Uffe Ellemann-Jensen sagde for få år siden i et interview med Jes Stein Pedersen, at han var helt klar over, at de flygtninge, der når vore strande reelt er bekvemmelighedsflygtninge (hans udtryk). Men at han med sin autoritet som formand for Venstre forhindrede, at det blev et tema i valgkampen, for “det bliver let så grimt” (hans udtryk). Derimod ville han virke for en anden flygtningedefinition i de rette,… Read more »

- - -
- - -
7 years ago
Reply to  Morten - - -

Uffe Ellemann-Jensen refererede til flygtningene fra hans egen tid. Fra før middelhavsimmigranterne kom til debat eller blev asylanter. At middelhavsimmigranterne skulle være mere flygtninge end andre er svært at se. Deres antal er jo steget støt, uafhængigt af konflikters opblussen.

Først kom “flygtningene”. Så kom det, de “flygtede” fra.

– – –

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x