12
sep
Seneste opdatering: 13/9-14 kl. 2016
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

SVT’s slutdebat, live.

De vil ikke oplyse deres kilder, der naturligvis har politiske interesser at dyrke. Selvsagt elsker hele pressen det ihjel. Hvordan kan Jimmie Åkesson ikke vide, at det ligger i hans jobbeskrivelse at være den mest plefri mand i Sverige? Ved SD ikke, at de befinder sig i et maksimalt fjendtligt mediemiljø? Når man sammenholder det med alle de primitive tosser, Expressen har afsløret med ufine og givetvis ulovlige metoder, er det ikke ens indtryk.

Han har i det mindste kun spillet for sine egne penge. ‘Syvpartiet’ har spillet hasard med Sverige, for penge der ikke er deres. Det er sikkert grund til, at Jan Tulbergs bog “Låsningen” er tysset ned. 125 milliarder sv. kr. i 2013 koster masseindvandrigen eller 3,5 procent af BNP. Det svarer til 26.000 sv. kr. per indbygger – det er mange penge, selvom det sikkert er lavt sat, med kun et luftigt løfte om, at ‘investeringen’ kommer igen nogensinde.

Nu sporede den svenske valgkamp nogenlunde så meget ud, som enhver informeret person havde frygtet. Expressens skamløse kampagne de sidste tre døgn, har de fleste kunnet se igennem, men det var altså kun begyndelsen. Der er to døgn og fire timer til valgresultatet, det kan blive værre endnu.

Hvor meget vil Sverige blamere sig mere for at forsvare det uforsvarlige? De vil ikke go gentle into that good night. Halvanden generations prestige, no way! De vil rive Sverige fra hinanden i en dans på demokratiets grav inden de dør. Magtbrynde, privillegier og forfængelighed har gjort dem fartblinde. Det bliver en kamp, at være svensker.

Jeg kan heldigvis melde mig ud af den mandag morgen. SR vil formentlig ikke skade SD overhovedet, men det er dog temmelig skræmmende, at det er public service der som er på Expressen-niveau, en rød, døende avis, der kalder sig ‘liberal’, men er allieret med venstreekstremisterSvensk public service nu i klass med brittisk skandalpressJaha, där spelade Ekot bort sin journalistiska trovärdighet på synd, skandalisering och snask.

En svensk befolkningsudskiftning

Danske skribenter er ikke ‘besatte’ af Sverige, som Sydsvenskan skriver, fordi de ikke kan lide, hvad de danskerne skriver. Der er ingen national forurettelse i det, tværtimod en helt legitim interesse, og en i modsætning til Sverige, fri presse. Det er en ung ideologisk drevet kvinde, der er befriet for normale intellektuelle hæmninger. Danskerne er nøgterne og velinformerede, og de taler frit fra leveren, hvilket er mere end man kan sige om svenskere, der bliver forhindret i at tale og skrive. Sverige må naturligvis finde sig i, at blive gransket udefra.

Når jeg får Weekendavisens Frede Vestergaard digitalt, en af de førende Sverigeskendere gennem mange år, vil jeg også lægge den her. Danske politikere og intellektuelle er i deres gode ret til at blande sig og kommentere Sveriges forhold. Sverige producerer skandinaver og EU-borgere på løbende samlebånd, – cirka 2 millioner indtil videre – så svensk politik angår ikke  kun Sverige. Når SD på søndag for omkring 12 %., vil afskaffelsen af Sverige fortsætte med fuld kraft bagefter. Der er ikke noget at glæde sig over, det bliver en bittesød “sejr.” Den konservative tænker Kasper Støvring skriver med versalerne om Sverige i dag i Det semi-totalitære Sverige.

I anledning af det forestående valg kommer her yderligere en række uhyggelige ting om det ekstreme Sverige, du altid gerne har villet vide, men har været for bange til at spørge om.

Sveriges statsminister Fredrik Reinfeldt udtalte forleden: ”Vi får ikke råd til så meget andet end indvandring.” Det er da ærlig snak. Ingen velfærdsforbedring, for udgifterne til udlændinge snupper det hele. I Danmark ville det udsagn være det samme som at underskrive sin egen dødsdom som politiker; i Sverige siger man det i en valgkamp – for at genvinde magten! Reinfeldts bemærkning blev ledsaget af buddet om, at ”vi skal åbne vores hjerter” for udlændinge, Sverige skal være en ”humanitær stormagt”.

Udtalelsen kom efter, at Migrationsværket bad om 48 milliarder ekstra de næste fire år. Ifølgeøkonomen Jan Tullberg koster udlændinge 125 milliarder om året, omkring 250 milliarder svenske kroner om året, hvis man medregner de svenskere, der presses ud af arbejdsmarkedet. Det er da også en sjat. Tjoh, men med tiden vil de mange udlændinge blive en gevinst, siger man så. Det vil næppe ske i et komplekst videnssamfund som det svenske. Ikke-vestlige indvandrere og efterkommeres erhvervsfrekvens ligger milevidt fra hinanden.

I Sverige forventer man 340.000 flygtninge over de nærmeste år, og de vil højst sandsynligt få opholdstilladelse og siden statsborgerskab. Danske politikere er bekymrede, og det bør de også være, ikke kun for velfærdsturisme, men også fordi de mange uintegrerede udlændinge fra Mellemøsten og Afrika udgør en betydelig sikkerhedsrisiko. Den svenske sikkerhedstjeneste har allerede afsløret to terrorplaner inden for de seneste par år.

Den enorme indvandring medfører, at der foregår en veritabel befolkningsudskiftning i Sverige. I perioden 2000-2013 er gruppen af borgere med anden baggrund end svensk vokset med mere end 875.000, og andelen af etniske svenskere er i samme periode faldet med mere end 113.000. Tallene kan variere alt efter, hvordan man opgør; men der er ingen tvivl om, at Sverige ændres demografisk, og ”demography is destiny”, som man siger på amerikansk.

En svensk officer advarede i 2008 om en kommende borgerkrig i Sverige, hvor tal peger på, at der sandsynligvis begås et mord i døgnet; i landet er der årligt i øvrigt 1,5 millioner anmeldte forbrydelser.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ronnie
Ronnie
7 years ago

Tja…det er ret stygt det der sker i Sverige for tiden.

I morgen skal jeg stemme til Riksdagen, og mon ikke Åkesson får min stemme igen? 🙂

LarsS
LarsS
7 years ago

Ramona, det var en særdeles interessant artikel. Du rammer plet, lige midt i “Bulls eye”.

Ludvig
Ludvig
7 years ago
Reply to  steen

Instämmer,Steen,i ditt hopp om att SD tar itu med detta försök till karaktärsmord på Jimmie Åkesson fortast möjligt.Bakom angreppet står journalister på Sveriges Radio som hör hemma i samma kategori som AFA och Revolutionära fronten.Dessa personer kan bara betecknas med det mest tabubelagda ordet i Sverige.De är helt enkelt vänsterfascister. I det svenska kollektiva medvetandet är vänstern något så oerhört gott och fint(till skillnad från högern)att inte ens denna vänsters mest brottsliga avarter får betecknas med ordet fascism,ett ord reserverat för högerns motsvarigheter.Detta trots att kommunismens blodtörstiga mördande vida överträffar de övriga samlade fascismernas dito – även om den islamiska… Read more »

tant Gul
tant Gul
7 years ago

I alla SD-sympatiserande kanaler ocj kommentarfält dryper det av falsk förståelse idag.
VAR FINNS SAKLIGHETEN?
Är Steen den ende som inser nödvändigheten av fläckfrihet(plettfrihed)?
http://goo.gl/tuK1Yd?
35 år, far, knappt torr bakom öronen – men ‘presumtiv’ landsfader!
Dock, en uppkomling är en uppkomling, är en uppkomling.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Valg til rigsdagen på søndag: Svensk økonomi og kultur under afvikling http://denkorteavis.dk/2014/svensk-okonomi-og-kultur-under-afvikling/ 11. Sep 2014 Morten Uhrskov Der er valg til den svenske rigsdag på søndag den 14. september, og resultatet er uklart, idet ingen af de to blokke ser ud til at få flertal. Sverigedemokraterne står til en fordobling eller lidt mere, men formentlig ikke mere end 12 procent af stemmerne mod 5,7 procent ved valget i 2010. I Danmark ville Sverigedemokraterne blive tungen på vægtskålen, men intet tyder på, at det bliver tilfældet i Sverige, idet ingen af de syv øvrige partier vil samarbejde med Sverigedemokraterne. … Økonomien… Read more »

Peter Andersen
7 years ago

De er jo totalt til grin derover på den anden side af Øresund. Åkesson har spillet for over en halv million. Og hva’ så..?

Skulle det forestille at være game-changeren..? Ha, ha..!

Hvis det er det det skal forestille, så er niveauet endnu lavere end selv jeg troede. Kan den almindelige svensker ikke gennemskue det, bliver vi andre jo nød til, at blande os i deres indre anliggender.

Jeg håber så sandelig den ender som en boomerang..!

Santor
Santor
7 years ago

Jimmie Åkesson kan altså ikke spille et ellers lovligt spil i Sverige?

LarsS
LarsS
7 years ago

Så kom den, “The Game Changer”! Ulækker journalistik, men jeg tror dette bliver en boomerang for MSM og 7-kabalen! Vil slet ikke undre mig om sympatien fra Nilsson og Olsson til Jimmie Åkesson nu øger voldsomt.

+15% til SD er nu mit bud!

kenneth
kenneth
7 years ago

Hvis du ikke har set det Steen, så er der også et glimrende læserbrev om det svenske valg i dagens udgave af Børsen (side 2 i “Weekend”-sektionen). Overskrift “Svenske bobler” af Michael Thestrup.

Jan Christensen
7 years ago

De svenske medier er en skændsel og skandale. Jeg bliver så harm, men hvad er der at gøre ved det?

Angela
Angela
7 years ago

Så briserade bomben som skulle knäcka svenska folkets enda röst i Sverige. Så sent som möjligt före valet på fredagen före skulle den brisera så att folket skulle lämnas i undran och villrådighet. Så förslaget och gement. Detta gott folk säger mycket om de gangstrar som styr vårt land. Nu gäller det verkligen att gå man ur huse och rösta för folket, för landet för vår och de kommande generationernas framtid i Sverige. In i det sista har man planerat för the Big Bang. Detta var mycket välregisserat. Sr skall vara neutral och inte lägga sig i vilket parti folk… Read more »

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  Angela

Kl 20.00 i kväll är slutdebatten i SVT, alltså den viktigaste debatten i valet. Precis före den debatten briserar bomben för att få fokus på fel saker och framför allt för att få Åkesson ur balans. Det är viktigt för gangstrarna att få Åkesson ur balans eftersom han vunnit de flesta partiledardebatter enligt folk. SD tuffar på och förmodligen har de mycket bättre siffror än vad opinionsundersökningarna säger. Något man vill dölja för folk. SD har ökat med +4,2 % enligt undersökning. Alltså mest av alla. Förmodligen mycket mycket mer. Det väljer man att inte tala om i nyhetsutsändningarna utan… Read more »

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x