13
sep
Seneste opdatering: 13/9-14 kl. 2017
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

1-Indspilning i fuld skærm 13-09-2014 145223

Det er signalet til multikulturalisterne, som svenske politikere er fuldstændigt døve for: Vil I ikke høre, kommer I til at føle, ligesom I har ladet os føle. Det ender nasty i Sverige. Socialdemokraten Johan Westerholm forudser i dag velfærdsstatens undergang og rene Weimar-tilstande. Vreden i Rotherham er til at tage på: Rotherham: ‘You Let My Sister Be Murdered‘, Angry public threaten PCC Shaun Wright over Rotherham abuse scandal.

Om det svenske valg blot dette: Jeg pinte mig til at se slutdebatten i går, men efter en halv time må jeg være faldet i søvn. Det kunne jeg nok tillade mig, når Filippa Reinfeldt sagde, at det var noget af det kedeligste, hun havde overværet meget længe. Jeg mener desuden at SR Ekot burde politianmeldes for at rode i Åkessons personlige kontooplysninger. Enten for forbrydelsen selv, eller for ‘skyddande av brottsling’.

At se Carl Bildt og Maria Wetterströms spage protester på Twitter over SR, foræller mig 1) At de ligeledes mener, Ekot er kriminelle, og 2) at politikerne er hamrende bange for journalister, specielt lige nu, eller havde de spyttet klart ud. Hele den ynkelige svenske presse tier og samtykker i Ekots forbrydelse i dag. Og her snakker vi slet ikke om, at public service blander sig groft i en valgkamp på det allermest strategisk, følsomme tidspunkt. Det overgik selv min livlige fantasi.

Svenske medier har i årtier gradbøjet demokratiets spilleregler, for at bekæmpe et lovligt parti og legitim indvandringskritik, men her gik de længere, end de burde. Det er totalitarisme light, som Kasper Støvring skrev i går. De skubber grænsen meter for meter. SD må politianmelde Ekots chef Anne Lagercrantz på mandag, når de kan tillade sig at være vrede offentligt. Læs mere om det her Public Service och Bonniers ägd media har grävt ett djupt hål … väldigt djupt hål …

Til sidst blot, at Julia Caesars sidste valgkronik er blevet lovet til i aften

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jørgen Duus
Jørgen Duus
7 years ago

Spørgsmålet er, om ikke SR Ekot har været i god tro. Da Aftonbladet og Expressen udhængte de mennesker, der har givet økonomisk støtte til Avpixlat, med hjælp fra en venstreorienteret hackergruppe, var der ingen kritik i de svenske MSM. Når bare det er de ‘onde’ der rammes, så er at åbenbart ok. Det har SR Ekot formodentlig også troet her. I den amerikanske western-filmgenre skal de hvide hatte være bedre mennesker end de sorte hatte. Det hvide hatte lyver ikke, de stjæler ikke, og de skyder ikke deres modstander ned bagfra. Den ambition har store dele af den svenske MSM-sfære… Read more »

pk
pk
7 years ago

Når nu Sverige får det rigtigt slemt, uro og økonomisk besvær ,
hvordan får Sverige så råd til , med fly, at sende f.eks. en MILLION
mennesker hjem ?
Pr. fly ca. 200 .
Er Sverige mon kommet i en fælde, det ganske enkelt ikke kan komme ud af ?

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  pk

Tja, Maersk har jo fx. nogle utroligt store containerskibe 😉

victor
victor
7 years ago

Multikulti er død har nok ret: Kilden skal sikkert søges hos spiludbyderen. De fleste af dem, der arbejder i den slags jobs, er i forvejen så underbetalte, loyaliteten til arbejdsgiveren er ret lav.

MEN – og der er et men – inden vi nu hidser os op over, hvor skidt Åkesson er blevet behandlet, skal vi lige huske een ting: Det er hans penge, ja. Ingen tvivl om det. Men ville han kunne blive sikkerhedsclearet i institutioner eller firmaer?

Angela
Angela
7 years ago

Här en länk med Bildts och Wetterstrands twitter om Åkesson.

http://www.exponerat.net/flera-politiker-reagerar-starkt-mot-srs-avslojande-av-jimmie-akesson/

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  Angela

Angående Bildts och Wetterstrands twitter så skall det sägas till deras heder att båda i alla fall står för någon form av ett mänskligt värde och ger detta mänskliga värde sitt stöd, Wetterstrand till 100% vilket hedrar henne i en dekonstruerad, avhumaniserad omänsklig värld där alla former av de värden vi tidigare känt som en bild av mänsklighet och humanism och ansvar och omtanke om andra flyter fritt. När människan är så dekonstruerad att hon inte längre vet från den ena sekunden till den andra vem hon är utan byter identitet och åsikt som ett klädesplagg. Människan har reducerats till… Read more »

Angela
Angela
7 years ago

Läste Public Service och Bonniers ägd media har grävt ett djupt hål … väldigt djupt hål … Hon nämnde inte att Ekots chef Anne Lagercrantz har kopplingar med Bonniers genom sin man. Så det var kanske inte så svårt att få fram upplysningar. Nepotism och vänskapskorruption. Är de inte gifta med varandra så är de släkt eller kompisar med varandra och det gäller hela mediakåren. Tidningar, TV och radio. Med band till varandra kors och tvärs. Politiker, kultur, medier och storfinansen sitter i knät på varandra. Drar man i en får man 100 andra med sig. Tätt omfamnade och med… Read more »

Multikulti ist tot
Multikulti ist tot
7 years ago

Jeg tror såmænd bare, at det er en af medarbejderne fra spiludbyderen. Er man fx svensker, er det jo svenske medarbejdere der hjælper en ved diverse henvendelser. Så på Malta eller hvor spiludbyderen ligger sidder der svenskere, danskere, nordmænd osv. Disse medarbejdere kan jo se hele spilhistorikken + indbetalingerne på spilkontoen siden den dag man oprettede sin profil. En svensk medarbejder som hader SD kan så let som ingenting sende Jimmi Åkessons logfil og oplysninger vedr. spilkontoen til de svenske medier.

norje
norje
7 years ago
Reply to  steen

Sitter faktisk allerede en svenske fengslet i Danmark for å ha hacket svenske Nordea og det danske politiet med mere:) Men tviler på at akkurat han ville hatt noe ønske om å skade SD, i og med at han har stått fram som en kompromissløs forsvarer av ytringsfriheten og fått problemer pga det. Andre i det miljøet er imidlertid venstreekstreme så det holder.

Victor
Victor
7 years ago

Ang Åkesson: Jeg har aldrig fattet, hvorfor så mange politikere stoler så meget og så ukritisk på f.eks. Nets. Jeg tror simpelthen ikke de har fattet, hvor totalitært Nettet er.

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x