14
sep
Seneste opdatering: 15/9-14 kl. 0104
34 kommentarer - Tryk for at kommentere!

1-Indspilning i fuld skærm 14-09-2014 233248

Reinfeldt færdig som M-formand

Ganske forudsigeligt.  At hele 13 procent stemmer på et parti, de ved ikke vil få indflydelse, og som oven i købet er smudskastet og obstrueret af pressen, siger noget om viljen i befolkningen. Det er jo mærkeligt, at det skal være sådan nogle amatører som undertegnede, der skal fortælle Alliancen, at hvis Fredrik Reinfeldt havde fulgt min strategi fra for en del år siden, så havde Reinfeldt stadigvæk være statsminister på SD’s stemmer. Langt hovedparten af de nye SD stemmer, kommer fra Moderaterna. 775.797 svenskere har stemt på SD. Det er over 250.000 flere end der bor i Gøteborg. Det er skriften på væggen, og det har det været i mange år.

Nu er han også færdig som formand, som jeg har gættet på flere gange. Hvis Anders Borg efterløser ham, er der håb. Han går for at være betydeligt bedre begavet og mere omgængelig. Hvorfor han må gå, afsløres ikke endnu, men det kan nemt være ufrivilligt. Fortsætter det med udfrysning af Sverigedemokraterne, vil disse sikkert på omkring 20 procent og være større end Moderaterna i 2018. Hvis der kommer nyvalg inden da, vil det ske hurtigere.

Reinfeldts valgsprog synes at have været: “If you can’t beat them, let them destroy you.” Det stiller gammelmoderaterne ikke op på.  Da de svenske “borgerlige” ikke har villet lytte til fornuft, er det hvad der kommer til at ske, med midre en ny Moderatledelse evner at lægge skuden helt om.

Svensk politisk er ikke rationel, det er en neurotisk sindstilstand. Hvis udfrysnings- og afstrafingstaktikken ikke virker, udfrys og afstraf lidt mere. Den tror, den er avantgarde i Europa, i virkeligheden er den narcissistisk og provinsiel. I virkeligheden er folket fornuftigere end eliten. Europa bliver aldrig som Sverige, men Sverige bliver under stor protest som Europa.

Indtil videre er Sverige i selvvalgt krise og fornægtelse. Stefan Löfven vil ikke røre ved SD og næsten 800.000 svenskere, mere krise er garanteret. Det ligger i alles underbevidsthed, de kan ikke skjule det for kameraerne. At se “sejrsfesten” hos socialdemokraterne, er som at høre orkestret på Titanic. Der er intet at fejre.

Se også Morten Uhrskov: Sverigedemokraterne bliver tungen på vægtskålen og helt uden indflydelse. Sveriges jagannathvogn vil køre videre.  Valdeltagelsen var 83.4 % – højere end i 2010. Det endelige procenttal bliver lidt højere.

1-Indspilning i fuld skærm 14-09-2014 234154

Sverige ved et vannskille

Av HANS RUSTAD

Sjelden eller aldri har et velutviklet land spilt hasard med sin fremtid slik Sverige gjør.

Hvis Sverigedemokratene er ytterliggående, hva skal man da kalle et politisk etablissement som tar mål av seg til at Sverige skal bli en nødhavn for verdens lidende? I år vil det resultere i 135.000 nye svensker. Det kan bli mange flere.

En statsminister fra et konservativt parti sier at “dette ikke handler om politikk, men om medmennesklighet”. Han ber svenskene åpne sine hjerter og lommebøker slik at Sverige kan ta imot de plagede menneskene.

Politikk handler om styring, om fordeling av ressurser. En nasjonalstat skal først og fremst tilgodese befolkningen. Sverige har som første land i historien sagt at “nei, ansvaret gjelder hele verden”. Det norske sosialdemokrati har samme retorikk, men Sverige er det første som omsetter det i praksis. Det er politikk som misjonering. Når en konservativ statsminister uttrykker seg som en predikant forstår man at Sverige er grepet av en vekkelse. Det nye Sverige er et gigantisk eksperiment.

Sjelden eller aldri har et velutviklet land spilt hasard med sin fremtid slik Sverige gjør. Selv et stort land ville hatt problemer med å ta imot 135.000 mennesker på ett år, og skal man tro Fredrik Reinfeldt er dette bare begynnelsen. Sverige står klar til å være livbåt for hele verdens befolkning.

Sosialdemokratene kan ikke være dårligere.

Foreløpig viser ikke de store norske mediene noen vilje til å se kritisk på det svenske eksperimentet. NRK later som om det er det sunne, normale Sverige mot de slemme Sverigedemokratene. Slik binder de seg til den samme masta. Hvordan skal NRK forklare neste svenske intifada? Det vil selvsagt være politiets skyld, slik det var i Husby, da en utlending ble skutt. Eller det er de sosiale vilkårene, for lite penger og diskriminering. Dette er “open-ended” forklaringer – for med tilstrømming av titusener av mennesker fra underutviklede land vil det alltid være for lite penger og for dårlig behandling. Sverige vil kunne skru seg selv ned, grave seg ned i et stadig dypere hull.

Norge gjør det samme, men takten og dimensjonene er ikke like vanvittige, og oljerikdommen demper virkningene. Men retningen er den samme.

Nettopp derfor orker eller ønsker ikke norske medier og politikere å snakke om hva som skjer i Sverige. Vi tar heller imot de innsatsvillige ungdommene som flykter hit for å få jobb. De flykter også fra noe.

Norske medier/politikere havner på etterskudd. Når en svensk kunstner dømmes til et halvt års ubetinget fengsel for noen plakater, får det nesten ingen oppmerksomhet. Man later som det ikke har funnet sted. At Sverige kan bli en eksportør av ekstremisme og terror, ser det heller ikke ut til at norsk etablissement har fantasi til å forestille seg.

I Danmark har man oppdaget farene for lenge siden. Det var herfra de tre terroristene kom som planla å angripe Jyllands-Posten og skjære hodene av redaksjonen.

Svenskene hisser seg opp over danske kritikere. Den nye nordiske krigen er mellom Sverige og Danmark. Norge står passivt i mellom, men driver i svensk retning. Derfor er dagens valg også et valg som betyr mye for Norges fremtid.

Man kan følge SVT’s valgdækning  her.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

34 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Santor
Santor
9 years ago

Jeg er endnu engang nødt til at udtrykke min dybe afsky for Svensk presse og deres opførsel mod SD på Valgnatten.

Fy fan!

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Santor

Ja, eller “F! fan!”, som de nu siger henne i Sverige 😉

Santor
Santor
9 years ago
Reply to  Bjovulf

Åhhhh Ja, F!´s feminazis kom heldigvis slet ikke ind 🙂

Noget af en lettelse.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Santor

Yes, indeed 😉

Machiavelli
Machiavelli
9 years ago

Jeg arbejder på en artikel der hedder den sunde fornufts sammenbrud. Men den er svær for hvad for politiske ansvarlige mennesker og deres såkaldte eksperter til at opføre sig så stupidt. Og hvad får pressens journalister til at følge efter. Og hvad får en befolkning til at holde op med at tænke i en verden hvor radio og tv afslører tilstanden i de kulturer, vi henter indvandrerne fra. Jeg vil gene have lidt hjalp.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Machiavelli

Body Snatchers 😉

En stor del af svenskerne er hemmeligt blevet klonet og erstattet af kopier uden følelser
rationelle overvejelser og nogen som helst tanke for fremtiden …

https://www.youtube.com/watch?v=gIdjA-uu-nY

Machiavelli
Machiavelli
9 years ago
Reply to  Bjovulf

Det er godt,så er jeg med. Tak.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Machiavelli

Ja, det er jo efterhånden blevet svært at finde andre mulige forklaringer 😀

Invandrare1957
Invandrare1957
9 years ago

Så sant Robin. Nu är det upp till Löfven att visa sitt rätta jag. Läste precis i Bilderberg media. Expressen att det går i familjen hur man röstar. Så fel dom har ena jobbar aktivt i vänsterpartiet. Andra jobbar också inom politiken ej högern. Men både hustrun och jag röstar SD. Börjar bli så trött på Sverige och dess experter som ska analysera sönder allting. Utan det här var en rövspark till amerikanska bankirer och i nedstigande led till lärjungarna i Sverige.

XY
XY
9 years ago

Storstilad seger för SD och en rejäl missnöjesyttring gentemot det avdankade politiska och mediala (!) etablissemanget. Gratulerar!

Visionären
Visionären
9 years ago

Ytterligare fyra år med dårar vid makten fyller mig inte med den minsta glädje. Vi kommer att gå som fågeln Felix från askan i elden, sanna mina ord.

Men en sak gör mig nöjd. Och det är att riksäcklet Reinfeldt nu äntligen avgår. Kanske kan man därför rösta på moderaterna igen, någon gång i framtiden.

V

Robin Shadowes
Robin Shadowes
9 years ago
Reply to  Visionären

Jag förutspådde redan för över ett år sedan att Löfven skulle ta över. men inte för att svenskarna valde ny statsminister, utan för att Bilderberggruppen gjorde det.

Santor
Santor
9 years ago
Santor
Santor
9 years ago
Reply to  steen

Det kan kun betegnes som sabotage, med ønske om at ødelægge så meget som muligt for SD.

Er sådan noget overhovedet forekommet andre steder i nyere tid?

Historyman
Historyman
9 years ago

Et spørgsmål til dem er ved. Jeg er rigeligt godt inde i det danske valg system. Hvordan stemmerne op tælles på valgnatten, og hvordan de derefter fragts til et centralt sted i de forskellige landsdele(på sjælland er det svanemøllehallen) dagen efter valget, hvorefter der optælles personlige stemmer. Ved selve optællingen er der en valg bestyrelse der består af de fleste partier i de/den lokale kreds, og disse over ser at lokale parti medlemmer tæller stemmer rigtigt og tager stilling til stemmer der skal forkastes. Ofte er det modsatte parti medlemmer der tæller et andet partis stemmer op ( dvs. f.eks.… Read more »

Historyman
Historyman
9 years ago
Reply to  steen

tak

Jakob
Jakob
9 years ago

Sjovt at man ikke kan sverigesdemokraternes stemmeandel på skærmen. Tilfældigvis vises tallet på en farvet baggrund, hvor det er tæt på umuligt, at se hvad cifrene er!

Voldposten
9 years ago

Det bli’r moské alligevel lidt interessant: lige nu står optællingen (ca. 30% af stemmerne) til at give SD 14% på landsplan. – Og i Hishult er SD det største parti med 27% af stemmerne!

Ramona Fransson
9 years ago

Hej hela redaktionen på Snaphanen! Mange takk för ert arbete att skriva om vad danskarna och andra delar av Europa har tyckt och tänkt. Också ett STORT TACK till dig Julia Caesar för dina vassa, utomordentliga krönikor som lyft bjälken från de tunga ögonlocken. Mange takk för ert fantastiska arbete!

Per Albin
Per Albin
9 years ago

Og mange tak til dig, Ramona!

Arne von Kappelgaard
Arne von Kappelgaard
9 years ago

Både mennesker og dyr lærer af erfaringer og mønstre, og man er da på herrens mark, hvis man bliver ved med at sætte hænderne på en varm kogeplade, efter at have brændt sig i 40 år! Det er for mig helt ubegribeligt, at næsten alle de svenske politiske partier bakker op om den førte politik, og at den “almindelige” svensker stumt ser til, på ødelæggelsen af deres land,mens de betaler regningen for dette eksperiment, der er dømt til at kuldsejle. Det syntes jeg virkelig er skræmmende, men de er formentlig i mange år blevet indoktrineret af socialdemokraterne. Senest har en… Read more »

Menig 442
Menig 442
9 years ago

Normalt eksperimenterer man for at blive klogere og ikke for at blive dummere og fattigere.

Angela
Angela
9 years ago

Ja, jag har sagt det flera gånger i kommentarer. Att Sverige är först ut på banan. Nu vet ni vad ni har att vänta er. “En nasjonalstat skal først og fremst tilgodese befolkningen. Sverige har som første land i historien sagt at “nei, ansvaret gjelder hele verden””. Sanktioneras det i detta val har inte jag eller mina landsmän någon framtid längre. Inte heller de kommande generationerna. Det är verkligen ett ödesval och SVT och SR har kört propaganda hela dagen för F! för att på det sättet slå ut svenska folket. Gud bevare oss. Nationalstaten, politiken, demokratin, folkstyret grunden för… Read more »

norje
norje
9 years ago
Reply to  steen

Blir også mye resignasjon i en failed state, så spørsmålet blir om folk orker å stemme på SD lenger når løpet synes kjørt, det blir bare ulike grader av helvete å leve i.

Alternativ teori:
Løfven danner regjering, Reinfeldt avgår som partileder for M, noe som åpner for en partileder mer vennlig innstilt til SD. SD feller Løfven-regjeringen i November. Nyvalg og M-regjering med SD-støtte.

Skåning
Skåning
9 years ago
Reply to  steen

Jag läste också det där, vilket inte är skrivet av Johan, utan en moderat gästskribent vid namn Jens Kittel. Snacka om att vända på steken. Det SD hela tiden har önskat, eller i alla fall deras väljare, är ju att undvika en systemkollaps. Det är för fasen Moderaterna och Sossarna som tågar vidare mot systemkollapsen. Djupt ohederligt att vända på resonemanget, och skylla på den som varnat för detta i åratal.

Ludvig
Ludvig
9 years ago

Det är sorgligt att höra att norska medier uppför sig som svenska medier när de ska beskriva vad som händer i Sverige.

Leve alltså den danska klarsynen! En ljusglimt från andra sidan Öresund i det alltmera tätnande svenska mörkret.

Islam är en dödskult.Månne därför extra lockande för muslimer att komma hit och känna igen sig när de tar för sig av vad de svenska dödskultingarna så frikostigt bjuder dem på?

Ja,här har vi miljoner – en röstboskap – som idag går till valurnorna – till synes glatt ovetande om att de säger ja till sin egen undergång som kulturnation.

Ole Burde
Ole Burde
9 years ago

Sverrige er ganske rigtig en slags eksperiment , men resultatet af eksperimemtet kan inden for bestemte rammer forudsiges med deprimerende sikkerhed . Hvad KAN der ske når en europæisk befolkning bliver i minoritet i sit forhenværende hjemland ? Resultatet kan falde inden for et begrænset antal modeller: 1. Etnisk sammensmeltning som i Brasilien eller Israel , en sammensmeltning hvor det er det europæiske kulturelement som dominerer , og som derfor har en rimelig chance for at lede til et fungerende sdammefund , 2. ”Balkanisering” hvor det forhenværende multikulturelle område splittes op efter etniske linjer , dvs EFTER krig og massakrer.… Read more »

Peter Andersen
9 years ago
Reply to  Ole Burde

Nr 1 og 3 er ikke muligt, da der , i Sveriges tilfælde, indgår muslimer i ligningen. Nr 2 ville umiddelbart være det mest sandsynlige men, da svenskerne, bortset fra Zlatan, jo ikke er hverken serbere eller kroater, bliver det ganske rigtigt nok nr 4…

34
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x