15
sep
Seneste opdatering: 15/9-14 kl. 2221
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

1-Indspilning i fuld skærm 15-09-2014 214012

Fra minut 30:00  Fascismen är Sveriges tredje största parti, mener DN. Så er I advaret. Bemærk den snakkende papegøje Helle Klein, der præsterer at kalde SD fascister og nazister tre gange. Det kan være interesssant for en dansker at se, hvordan Sverige håndterer det, der ligner parallellen til Danmarks 2001 valg. Foreløbig ser det virkelig ikke godt ud. 2001 pegede fremad i Danmark, i Sverige peger den imod mere konflikt. Overklassens krig mod underklassen ser ud til at fortsætte ufortrødent. Dens humanisme er i særlig grad  blind for de lidelser, de påfører andre. Ikke engang “flygtningene” behandles længere humant. I lang tid fik de ikke arbejde, nu får de ikke engang en værdig bolig.

Det identitetsløse Sverige

Lektor Søren Hviid Pedersen er kulturkonservativ af den slags, der er fuldstændig umulig at opdrive i Moderaterna, FP eller C. Reinfeldts afløser bliver antagelig Anna Kinberg Batra, hvilket vil sige mere af den samme liberale afståelse af land og til slut – borgerkrig. Disse få linjer viser den sørgelige kløft der løber ned på langs af i Øresund, selvom der selvfølgelig findes akademikere som Hviid Petersen i Sverige. De er gået i indre eksil eller er Sverigedemokrater. Han ved formentlig godt, at det Sverige denne ene generation har formøblet, aldrig kommer tilbage, og at det er Moderaterna som overlever. Dette er  dog anderledes, læs det hele:

[..] Man kan håbe på at Sverigedemokraternes succes efterhånden vil flytte den politiske dagsorden i Sverige imod en mere national og fædrelandskærlig retning. Men der er lang vej endnu. De nominelt konservative i Moderaterne viser ikke tegn på nye erkendelser. Tværtimod har man endda afvist, at benytte sig af et borgerligt flertal i Sverige, udelukkende fordi det inkluderer Sverigedemokraterne. Det vil sige, at konservative i Sverige har svigtet, der hvor det er allervigtigst, nemlig forsvaret for Sverige og den svenske kultur. Man kan kun håbe på, at dette parti forsvinder i den historiske glemsel. Det fortjener ikke at leve.

Sverige er en påmindelse for alle om hvordan det kunne være gået hvis vi danskere netop ikke konfronterede multikulturalismens spøgelse og bekæmpede det med næb og klør. Hvis det store systemskifte i 2001 ikke var sket, og vi ikke havde fået en borgerlig regering med støtte fra DF, så ville Danmark ligne Sverige. Danmark ville herefter have været en svag skygge af sig selv, en selvhadende nation uden national stolthed og styrke til at kæmpe for dansk identitet. Svaghed, dit navn er Sverige!

Sverige: 781.120 svenskere trodsede medierne – Sverigedemokraterna sejrede, 12,9 procent, 3. størst

Sverige er tabt terræn, og intet sandsynligt politisk scenarie vil kunne redde svenskerne fra flertallets vilje…..Det lykkedes ikke desto mindre Sverigedemokraterna at blive 3. største parti med hele 12,9 procent, og selvom det ingen praktisk betydning får for den førte politik, så skal SD’erne have tak for at vise flaget. De er moderne frihedshelte. Intet mindre. Konservative Fredrik Reinfeldt vil hellere lade kommunistiske Vänsterpartiet få indflydelse, end bevare regeringsmagten med støtte fra Sverigedemokraterna. Helt som forventet, men alligevel skræmmende. Røde eller blå servietter på bordene i Titanics øverste saloner.

Se også Venstres chefstrateg Claus Hjort Frederiksen: »Skræmmende« udelukkelse af Sverigedemokraterna

Hausse i dansk asylindustri

Når jeg kører Taxa i disse dage – Er det simpelthen en kolossal god forretning at parkere vognen i nærheden af Station 1 eller logge in på radiobestillingerne i distrikt 643 – der er Kastrup lufthavn. Der går end ikke 15 minutter før du er bestilt af Københavns Politi for at køre asylanter til Sandholm. I går aftes var jeg ude og køre – og jeg var i Sandholm 5 gange med 4 asylanter pr. gang. Det er lidt mere end 3000 spir på 3 timer. Men det mest interessante er ikke pengene. Det er den bedste lejlighed, jeg har haft til at få et blik på flygtninge, når de netop er ankommet til Danmark. Der er en betydelig forskel.

Der er den type flygtninge, som jeg har beskrevet tidligere: Allerede Taxa-chaufføren risikerer at skulle give psykisk førstehjælp til en flok traumatiserede og skrigende børn i nødsporet på Hillerødmotorvejen. Og så er der andre: Som med det samme trækker sin Iphone frem og kontakter alle de mennesker, som de kender i Danmark i forvejen med et stort og hjerteligt grin – Fra Facebook

Danskere og nordmænd skal ikke bilde sig ind, at vi har noget der principielt beskytter os mod at blive som Sverige. De skal ikke lade sig forblænde af Karsten Lauritzen, Søren Pind og Inger Støjberg. Forebyggelsen begynder og slutter ved retskravet og Asylkonventionen. Vil de indse det i tide, eller når det som i Sveriges tilfælde er for sent?

Det er jo barokt sigende om den politiske klasses ufattelige træghed og fejghed, at vi skal stå i denne situation 13 år efter 2001 valget. Kunne vi venligst snart blive befriet fra truslen om, at I giver mere af vores lille-bitte land væk? For 12-13 år siden identificerede jeg Sverige som det, der muligvis kunne advare os i tide. Når det at virke?  Jespersen og Pittelkow har kridtet banen op for dem i dag:Uden en helt ny asylpolitik bryder samfundet sammen

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
norje
norje
7 years ago

Anna Kinberg Batra klassiker

Noen som vet noe om henne, er hun utpekt av Reinfeldt? Jeg leser ikke svenske aviser, sorry. Mannen hennes er imidlertid en dyktig komiker, og var sidekick hos Ylvis for en sesong siden:
https://www.youtube.com/watch?v=nc-_2Oyb9ik

Ole Burde
Ole Burde
7 years ago

Sverrige er tilsyneladende endeligt forbi som europæisk nation . Alligevel er der omkring en million svenskere som helt eller delvist er vågnet op , ifølge valgets resultater . Denne million svenskere er det eneste som stadig teoretisk kan reddes fra falitboet , men dette vil ikke ske af sig selv . Det vil kræve at man i Danmark indser at denne million svenskere er en enormt vigtig strategisk resource , som kan blive afgørende for Skandinaviens fremtid . ”Balkanisering” er tilsyneladende ikke mulig internt i Sverrige , men den kan blive skandinaviens fremtid på regionalt plan hvis Danmark bliver til… Read more »

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x