15
sep
Seneste opdatering: 15/9-14 kl. 0832
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Uhrskov: Sverige er til fare for sig selv og for sine nabolande

Sverigedemokraterne bliver tungen på vægtskålen og helt uden indflydelse. Sveriges jagannathvogn vil køre videre. Sverige har stemt i dag. Landet uden for pædagogisk rækkevidde har praktiseret demokrati, som kun Sverige kan gøre det. Med en presse, der bruger kriminelle metoder for at tilsværte dem, de ikke bryder sig om, og med en valgmetode, som leder tankerne hen på den gang, man ved håndsoprækning skulle markere, hvem man ønskede valgt, så ridefogeden kunne se, hvem der formasteligt tillod sig at stemme på de ”forkerte”.

Sverige er et land med medier, der som nævnt betjener sig af kriminelle metoder. Sverige er et land, hvor politikere helt op til statsministeren åbenhjertigt lyver svenskerne op i deres åbne ansigter ved at påstå, at folkevandringen til Sverige fra den ikke-vestlige verden er en økonomisk gevinst for landet. Sverige er et land, der nu fører så ekstrem en politik, at selv danske politikere er ved at blive nervøse. Sverige er til fare for sig selv og for sine nabolande. Morten Uhrskov i Jyllands Posten

På den svinske tabloid, Expressen, er de parat til at gå i døden for at forfølge deres stupide linje. Må de gøre det ret snart. Få har skadet den demokratiske proces mere. Det er en stor glæde at se, deres metoder har givet bagslag. Karin Jonsson, der jo var i Deadline for nylig, er en vældig, vældig dårlig taber, og hvis hun har forstået rækkevidden af  hvad der er sket, skjuler hun det godt. Järnrörens triumf

Ännu tyder inget på att Sverigedemokraterna kommer att få större politiskt inflytande än föregående mandatperiod. Hur tillströmningen av nya SD-väljare ska hejdas är däremot en ödesfråga, som ingen egentligen tycks veta svaret på. Vi ska fortsätta att vända Sverigedemokraterna ryggen och avslöja vad som finns bakom den nödtorftigt tillrättalagda fasaden. Men det kan för väljarna inte längre råda något tvivel kring vilket parti det är man har att göra med. Ändå rusar dess väljarsiffror.

Den statsminister som har liberaliserat migrationspolitiken och under stora flyktingströmmar talat om vikten för svenskarna att öppna sina hjärtan, förlorade makten delvis på grund av att en inte obetydlig andel av hans väljare föredrog Jimmie Åkesson. Fredrik Reinfeldt fick betala ett högt men hedervärt pris för sin idealism. Det är avgörande att kommande moderatledare väljer att ta samma ansvar som han har gjort.

Jespersen og Pittelkow har en indtrængende reportage om Sverige, der sagten kunne handle om Danmark om få år, for forskellen på os er kun kvantitiv. Vi er ikke garderede imod 100.000 asylsøgere og 40.000 familiesammeføreringer. Hvis Danmark skal drage nogen lære af Sverige, så er det begyndt at haste. Læs endelig: Uden en helt ny asylpolitik bryder samfundet sammen.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hans Und
Hans Und
7 years ago

Et lille overslag:
SD fik knap 800.000 stemmer og ender 13%. Så der er afgivet cirka 6,4 mil stemmer. Lad os sige at 1/4 er ikke svenskere som ikke har stemt SD. Det er 1,6 mil fremmede stemmer. tilbage er så 4,8 mil svenske stemmer. Knap 17% af de svenske stemmer.

Erfaringen, fortalte en københansk lokalpolitiker mig, er at etnikerne stemme en bloc på egne kandidater. Og det breder sig jo nok til den oprindelige befolkning.

Ingen begavet karriere politiker in spe, vil satse på gammel partierne. De er en døde, de kan ikke tiltrække talenterne, men kun tosserne.

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  Hans Und

Ja, man kan udlede mange interessante ting ved det svenske valg.

SD er blevet mere end fordoblet på bare 4 år!!! Hvor kom de lige fra? Og en undersøgelse viste endog, at SD flere steder havde flertal blandt folkeskoleelever. Nu lukker man så rask væk en lille halv million flere indvandrere ind over den næste fireårige periode.

Hvis ikke det er opskriften på et polariseret samfund, så ved jeg sgu ikke hvad man skal kalde det.

Jernhesten
Jernhesten
7 years ago

Jeg er forbavset over at valgdeltagelsen er højere end 2010. Stigende politikerlede plejer at have den modsatte effekt.

Robin Shadowes
Robin Shadowes
7 years ago

En bilderbergare ersätts av en annan. En afroführer ställer sig vid sidan och ersätts av en svetsarstalin istället. 1-0 Bilderberg – Sverige.

Michael D
Michael D
7 years ago

Dålig integration ger SD framgång “Det tycks alltså stå som att Sverigedemokraterna har lyckats med en sorts normaliseringsprocess och lockat till sig de allmänt invandringskritiska väljare som tidigare dragit sig för att stödja dem. Med andra ord har acceptansen hos de svenska väljarna ökat för ett parti med nazistiska rötter och rasistiska politiker.” Yess, fremgangen kan kun forklares med nazi-kortet, intet mindre! “Det är en sorglig tanke att övriga partier de kommande åren ska tvingas förhålla sig till vad Sverigedemokraterna kan tänkas tycka om än det ena, än det andra.” Ja puha da, hvor sørgeligt!! http://www.dn.se/ledare/dalig-integration-ger-sd-framgang/ Hold nu op hvor… Read more »

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  Michael D

Ja, man må nok konstaterer den svenske debat kører på et skræmmende lavt niveau. Ja, faktisk surrealistisk…
Jeg mindes ikke et så fladpandet debatniveau herhjemme, selvom det til tider har været ret ekstremt.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Man skal jo ikke være skadefro, men nogle gange er det nu yderst fristende 😀 Kan I huske ham den svenske skotøjsforhandler med internetbutikken Brandos, der i dyb skuffelse og raseri over forrige svenske rigsdagsvalgs store fremgang til SD ( 5.7 % – fra ca. 2.5 %, tror jeg? )lovede i en meget pinlig PR-video, at han ikke længere ville handle med folk, der havde vovet den frækhed at stemme på SD – imod hans vilje og tidligere anvisninger? En masse potentielle kunder – med SD-sympatier? – har nu åbenbart taget ham på ordet og har lagt deres skoindkøb andre… Read more »

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x