15
sep
Seneste opdatering: 16/9-14 kl. 0855
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

TV ” Nyhederne var på Södermalm og lave vox-pox med dybt chockerede stockholmere fra den hvide journalist-ghetto. (ikke online) TV 2 Lorry var i Burløv i Skåne, og der var de ikke bange for at tale. Sverige fyldte næsten hele Deadline. Den viste tre bange svenskere, der talte i klicheer i staccato, og Krasnik var momentvis skarp og pirker godt i selvmodsigelserne og tomgangsbegreberne “lika värde”, “racistisk” og “odemokratisk.”. Han manglede åbenlyst spørgsmålet: “Hvorfor skal Sverige føre asyltoppen i Europa og tage imod fire gange så mange som resten af Norden tilsammen, og lukke titusinder ind, der ikke har asylgrund iflg. FN?” “Hvorfor nærmest annoncerer Sverige efter asylsøgere?”

Først den tidligere finansminister Hjort Frederiksen kommer ind på antallet. Om Trads kan man nøjes med at sige: “Får han penge for at vide så lidt?”, så slipper man for at sige noget værre. Krasnik manglede åbenlyst nogle virkelige kendere som Mikael Jalving, Karen Jespersen, Frede Vestergaard eller mig – men jeg stiller ikke op på TV – men han fik da udstillet elitens angst. Jeg er kun et menneske, jeg fik helt ondt af redaktør Peter Olsson fra Kvällsposten, der var mødt op i sit stiveste puds. En presset mand i en labyrint uden udgange.. DR Deadline 30 minutter

1-Indspilning i fuld skærm 15-09-2014 223559 2-Indspilning i fuld skærm 15-09-2014 225828 3-Indspilning i fuld skærm 15-09-2014 224136 4-Indspilning i fuld skærm 15-09-2014 225211

To svenske tabuer: Antal og asylbedragere

Og man skal nok tilføje viden om kriminaliteten og udgifterne. Det enorme antal, som Weekendavisen og Jyllands Posten kunne skrive om for et år siden, kendes kun af svenske bloglæsere. Bedragerierne også. Havde svenske vælgere kendt de fakta, var SD allerede i går blevet større end Moderaterna. Nu har massivt røde svenske journalister sørget for, at politikerne kan fable videre i deres Neverland af feminisme og jämtstäldhet lidt endnu. Deres destruktive politiske rolle bliver til gengæld tydeligere og tydeligere. Hvem der har den egentlige magt i Sverige, kan man spørge sig.

Nu, när ett så pass starkt sverigedemokratiskt väljarstöd är ett faktum, är det dags att ta tag i två kärnfrågor som länge har tabubelagts. Politiker och opinionsbildare måste tala öppet om volymerna och asylbedrägerierna.

Vi kan inte fortsätta ha EU:s mest generösa asylpolitik och samtidigt acceptera att människor på löpande band ljuger sig in i landet. Sverige har hittills i år givit tre till fyra gånger så många positiva asylbeslut som övriga Norden tillsammans. Detta sägs i ljuset av att vi nu kommer att få en ny statsminister som, när det gäller invandringspolitiken, uppenbarligen vill ta över stafettpinnen från Reinfeldt. Bara tio procent av de som söker asyl i Sverige visar passhandlingar i original.

Hur kan det ha blivit så här att en betydande andel, uppskattningsvis 50 % eller mer, som åberopar sig vara syrier eller statslösa personer från Syrien och beviljas uppehållstillstånd, inte är skyddsbehövande? Arnstberg og Sandelin: Volymerna och asylbedrägerierna

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] i valgkampen, som de var. De to svenske politikere og Peter Svensson fra Kvällsposten hos Krasnik i Deadline, var en ynk at overvære. Noget er selvfølgelig “willful ignorance”, de kunne sagtens […]

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Sjov og smart “scenografi” i øvrigt – med de 3 tunge DF-MF’ere i et kæmpebillede, hvorfra de kigger ned på Krasnik, Trads & Hjort Frederiksen, som om de var samlet til den sidste nadver 😀

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Bjovulf

Eller som dommere i en folkets domstol måske? 😉

Nemo
Nemo
7 years ago

Det var faktisk først i går, det rigtig gik op for mig, at svenskerne er begyndt at tale newspeak. Udemokratisk og antidemokratisk betyder f.eks. ‘uenig med flertallet om indvandringspolitikken’ – og intet andet. Ingen af dem, der påstår, at SD er antidemokratisk kan vel påstå, at de ikke går ind for repræsentativt demokrati? Næ, nej, men de er imod at give alle mennesker i hele verden fri adgang til at stemme i Sverige – Dét er udemokratisk. Gud hjælpe dem. Og så sagde den borgerlige politiker, der blev interviewet, tilsyneladende i fuld alvor, at indvandringen er en økonomisk gevinst for… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Bjovulf

Fantastisk overskrift på DR’s site: 😀

“Svenske feminister tabte kampen mod den hvide mand”
http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2014/09/15/073436.htm

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

David Trads bærer jo ikke ligefrem præg af at være i nærkontakt med virkelighedens verden, men det var der vel næppe heller nogen, der havde mistanke om i forvejen 😀

Skal vi mon gætte på, at denne lalleliberale / kulturradigale PK-tosse selv foretrækker at bo med sin egen familie i en beskyttet bolig på så lang afstand af “kulturberigelsen” som overhovedet muligt og så ellers bare foretrækker at spille evigt god og human på sine jævne “landsmænds” bekostning? 😉

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  steen

Nej, jeg er ret sikker på, at han desværre bor i DK nu 😉 Da jeg læste hans nærmest hjælpeløst naive og ignorante indlæg på hans Facebook-side ang. diverse (bekymrede!) danske kommentatorers påståede “had” til Sverige, så måtte jeg jo bare lige forklare for ham, hvordan tingene i virkeligheden hænger sammen ovre i det Sverige, som han tydeligvis – heller – ikke ved en brik om: —————————————————————————————- David Trads 13. september kl. 11:15 · Jeg holder meget – rigtigt meget endda – af Sverige. Et skønt land med dejlige mennesker. Derfor forstår jeg simpelthen ikke det ‘svensker-had'[!!!], det så ofte… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Bjovulf

Ja, OK – beklager – temperamentet løber af og til af med mig, når jeg kommer til at læse, hvad uvidende og lallenaive fjolser af Trads-klassen finder på at skrive af vås, fordi de overhovedet ikke har begreb skabt om emnet – eller om realiter og fakta – , men simpelthen bare dyrker disciplinen bevidstløs politisk korrekthed med skyklapper på for viderekomne 😉

Ja, fra hans Facebook-side – jeg glemte desværre lige linket i farten:

https://www.facebook.com/david.trads ( scroll ned til d. 13 Sep. )

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  steen

Hmm, iflg. Wikipedia så bor han stadig i USA – synes ellers jeg havde set for relativt nyligt, at han havde fået et nyt job i DK – ?! Måske er artiklen bare ikke blevet opdateret endnu? http://da.wikipedia.org/wiki/David_Trads Så han er måske bare hjemme på “ferie” for at føre sig frem med alt sit bevidstløse amerikanske PK-vås og sin generelle uvidenhed om svenske forhold i anledning af det svenske valg? Han har åbenbart også forsøgt at stille op for S tidligere. Med flere folk af hans naive og virkelighedfjerne type i partiet, så skal det da nok lykkes for dem… Read more »

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  Bjovulf

David Trads blev inviteret ind for at sige, folk skal tale pænt. I hvert fald i indvandrerdebatten. Og det var jo godt, for så blev det venstreorienterede synspunkt jo også repræsenteret. Virkelighed og fakta skal han naturligvis ikke belemres med at forholde sig til. Det lader vi de voksne om..!

Jakob
Jakob
7 years ago

Jeg ser, at Krasnik er ved at udvikle sig til en moden og objektiv journalist. Præcis som de skal være. Skid hul i de svenske politikere og journalister, som er totalt uden for pædagogisk rækkevidde.

Jakob
Jakob
7 years ago

Ja det var absolut en af de bedre deadliner. Krasnik stillede dog ikke det spørgsmål, jeg godt ville have besvaret.
Hvis det er så uanstændigt, at Sverigesdemokraterne siges ikke at gå ind for alle menneskers lige værd, hvordan kan det så forsvares, at alle de rigtige mennesker i Sverige mener at SD,ernes stemmer og tanker og bekymringer ikke skal tages alvorligt?

Men stor ros til dig Snaphane for din fantastisk seriøse dækning af det tabte broderland!

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x