16
sep
Seneste opdatering: 16/9-14 kl. 2057
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er Synagogue Israelite Orthodoxe i Anderlecht, der ligger 1.600 meter fra Grand Place i centrum og EU-Parlamentet. Den blev også brandbombet i 2010. Bryssel beregnes at være en muslimsk majoritetsby om 15 år. Tyg på den, fremtidens Wallströmmer og Vestagre.

Tuesday, in what appears to be a “criminal” act, according to reports. Belgian daily La Dernière Heure said that several people broke into synagogue, which is located in the predominantly Muslim neighborhood of Anderlecht, and ignited several fires on the fourth floor of the building. The wife and two children of the synagogue’s caretaker suffered slight smoke inhalation in the fire on the top floor of the building.

Dumont said “it would seem that the fire was set deliberately” at the synagogue in the Brussels neighborhood near the main train station, but the investigation was in its early stages.”All leads are open,” Dumont said. The synagogue reportedly serves roughly 240 people in the Anderlecht, whose once-large Jewish community has dwindled in size. Although Belgium suffers from high levels of anti-Semitism, the leader of Anderlecht’s Jewish community, Yehuda Guttman, said that he was still unsure as to the attackers’ motivations. Belgian Synagogue Set on Fire in ‘Criminal’ Attack.

Det uendelige sorgarbejde

Jeg har plukket i den enorme bunke med hård hånd. Her er Mikael Jalving inviteret. Det ender med han kan tale i Publicistklubben. Læg mærke til hvordan Politikens Olsson tager afstand med citationstegn: “Den såkaldte 24-års regel.” Det er en ren refleks. Per Svensson ser 30’erne i Politiken, “SD har facistisk udspring” und so weiter. Man kan ikke skifte befolkning uden at lade folk diskutere det, det går galt. Det kan det nemt nok gøre alligevel. For ofrene i 80.000 voldssager, 6000 voldtægtssager og temmelig mange mord, – indvandrerandel en statshemmelighed – kan man sige, det allerede er gået temmelig galt. “Främlingsfientlighet” er ikke had til fremmede, det er, hvis det overhovedet er had, had til politikerne. Af og til mistænker man, de godt ved det. ‘Sproget er givet mennesket, for at det kan skjule sine tanker’ (Talleyrand)Man kan også høre Kulturnytt: Danmark reagerar på svensk valbevakning.

Är politisk utfrysning den enda vägen? Vi ska tala om exemplet danmark, där de etablerade partierna först stängde Dansk Folkeparti ute. Men när partiet ändå växte blev de stödparti till den borgerliga regeringen. Hör Christina Olsson, Sverigekorrespondent för den danska dagstidningen Politiken, Mikael Jalving, programledare för radioprogrammet “Danmarks röst” som gjort en serie program om den svenska debatten kring kontroversiella frågor och Per Svensson, Sydsvenska Dagbladet. SR Studio Ett

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Machiavelli
Machiavelli
7 years ago

Ja det er utroligt, at folk holder op med at tænke, bare fordi de vil være gode og humane. Jeg kan med 100% sikkerhed sige, at økonomisk,politisk og ikke mindst socialt kaos venter i Sverige og derefter følger de andre europiske lande efter. Det er fuldstændigt logisk, at der skal være noget, der binder et folk sammen og får dem til at identificere sig med hinanden og med samfundet og de værdier som institutionerne bygger på. Det er faktisk fuldkomment utroligt, at man skal diskutere dens slags ting. Et land hænger ikke sammen af sig selv. Men det er multikulturen… Read more »

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  Machiavelli

Det helt absurde er jo, at det er en meget snæver kapitalistisk magtkoncentration, der styrer hele den førte politik. Den ønsker således ikke en masse små selvstændige enheder, med borgere og politikere der forsøger at blande sig i alt muligt de ikke har forstand på. Det kunne jo skade det globale cashflow, den så møjsommeligt har bygget op. Når man her taler om den 1% så er det jo desværre ikke engang løgn. Og vi har nu ladet den koncentrerer sig uhindret i over 50 år, med det resultat at borgerne ikke længere bestemmer en døjt. EU, EFTA, Asien, BRICS… Read more »

mb
mb
7 years ago

Søren Pind: Indvandrere truer den svenske kultur
Venstremanden roser DF for at redde dansk kultur og sender svada mod svenskerne.
http://politiken.dk/indland/politik/ECE2397667/soeren-pind-indvandrere-truer-den-svenske-kultur/
Og endda i Politiken…
Men lad os se hvilken konsekvens det får for Venstres politik, især når EU så siger VUF!

Olebent
Olebent
7 years ago

De snakker meget om “likevärd” i Sverige, men det gælder vel også for Sverigedemokraterne(SD)? Eller er de ikke lige så meget værd som de andre?

River
River
7 years ago

Facismens væsentligste træk er at alle skal mene det samme. Og hvis det ikke er tilfældet så en villighed til at anvende vold for at opnå det.
Med disse karaktertræk er der ingen tvivl om at Sverige er Facistisk.

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago

Per Svensson vrøvler om de tyske jøder. Østjøderne blev først af nazisterne og senere af hele Tyskland mig bekendt brugt som propaganda-eksemplet, ærkejøden muligvis for at forsøge at undgå at forholde sig til jøder, der på sæt og levevis var- ærketyske.

Peter Andersen
7 years ago

Kunne Per Svensson måske være så venlig at nævne bare én fascistisk holdning i SD’s partiprogram.

Påstår manden virkelig at DF har været i stand til at få hele befolkningen til kun at tale om muslimer, selvom vi også interesserer os for mange andre ting? Måske var vi ret optaget af det spørgsmål i forvejen, siden alle de andre partier også ville stramme politikken inden valget i 2001..?

SD har fået 20 procent af deres fremgang fra venstrefløjen og over 30 procent fra moderaterne. Er de også fascister..?

Idiot..!

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x