16
sep
Seneste opdatering: 16/9-14 kl. 0152
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Der er stadig spræl i verdens ældste avis. Expressen udkom i dag med en sort forside på grund af Sverigedemokraterna ‘s gode resultat ved søndagens svenske valg, hvor partiet fik 13 procent af stemmerne. Tirsdag kommer Berlingske med en replik til Expressen i form af en forside, der mimer Expressens og konstaterer, at “Sverige er gået i sort”. Det er længe siden, at forholdet mellem de nordiske broderlande har været så højspændt. Også i sagen om den fængslede svenske gadekunstner Dan Park har der været meget markante meningsforskelle mellem svenske og danske medier.Berlingske: Sverige er gået i sort

Og Dror Feiler spillede Här kommer Pippi Långstrump

Det bidrager til atmosfæren af….skal jeg sige “ungdom” for at være lidt venlig? De leger med ilden. Sverige er et barn, som ikke vil blive voksent. De stockholmske idealister skulle “krossa rasismen.” Indvandrere talte for, at flere skulle indvandre. Disse personer har lige som avisen Expressen længe forsøget at obstruere demokratiet, og nu protesterer de, fordi det ikke lykkedes dem. Et delt folk, et forvildet folk der ikke engang kan blive enige om, hvem der er i færd med at kløve dem fra isse til hæl. Tusentals demonstrerade mot rasism.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
EH
EH
7 years ago

Protest mod rasisme Hvor mange af dette unge aktive “publikum” forestiller sig et liv på bunden af et relativt fattigt Sverige? Hvad beskæftiger de sig med når de ikke hænger ud på det røde fritidshjem og i hvilke forstæder bor de? Deres ligegyldighed overfor de tusindvis af ofre for etnisk vold er rystende. Videoen giver mig associationer til filmen Jerusalem. Et folk i en form for religiøs vækkelse tror jeg Hans Rustad skrev. Well, ved valget viste en anden form for vækkelse sit særdeles uvelkomne ansigt. Vreden over at blive sagt imod og måske delvist få rokket ved sin barnetro… Read more »

JensH
JensH
7 years ago

“Och så ställer den danska journalisten frågor som ingen, absolut ingen svensk journalist skulle ha ställt! De är helt enkelt oförberedda att diskutera dessa frågor” Det var lige præcis det jeg tænkte, da jeg så Martin Krasnik interviewe de to Svenske politikere på DR2’s “Deadline” igår aftes. Disse Svenske politkere er bare blevet så vant til at fyre flosklerne af -uden at blive holdt til regnskab for deres faktiske indhold- at de blev dybt forvirrede da en Dansk journalist ikke bare ville købe flosklerne uden at spørge ind til deres faktiske indhold. Alene denne evige frase om, at “SD ser… Read more »

Bente
Bente
7 years ago

Kommentar til Dror Feiler spillede Pippi Langstrømpe:

Når man ser på billeder af NEJ TIL RACISME-demonstrationerne, kommer man til at tænke på, at det er disse unge mennesker og deres fremtidige børn, der kommer til at leve under de forhold, som en “fejlslagen” stat vil komme til at betyde. Både for ungsvenskerne OG for de superfertile indvandrere. Kan ingen virkelig ikke se ud over egen næse ?

Når krybben er tom, bides hestene.

Brozak
Brozak
7 years ago

Dette ender ikke godt. Disse folkemassene vil se blod.

Kjell Håkansson
Kjell Håkansson
7 years ago

Hej Steen. För att förstå de intervjuade svenska politikernas pinsamma svammel, speciellt då den första, måste man komma ihåg att de aldrig har tränat sig i att argumentera med sina motståndare. De vägrar ta debatten med människor som kritiserar invandringspolitiken, men när DR ringer upp blir man ju tvungen att svara. Och så ställer den danska journalisten frågor som ingen, absolut ingen svensk journalist skulle ha ställt! De är helt enkelt oförberedda att diskutera dessa frågor.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

“Danmarks Röst” på Radio24syv vinder radiopris: 🙂

http://prixradio.dk/vindere-2014/

Vindere 2014

Herunder kan du se en liste, over vinderne, af Prix Radio – Danmarks Officielle Radiopriser 2014.

Årets Promotion for Program

“Danmarks Röst”, Radio24syv
Nikolaj Kirk, Mikael Bertelsen og Mads Brügger

Vinderen stak ud som en promotion, hvor der virkelig var kælet for detaljen og hvor der tydeligt – i modsætning til mange andre – var sat ressourcer og kapacitet af til at gå ”hele vejen”.

Peter Andersen
7 years ago

Sikke nogen lalleglade fjolser. Hvorfor vader de ikke rundt ude i Rinkeby eller Tensta? Det er jo der racisterne bor.

Når den sidste rest af 68 er væk, forestår ikke så lidt af et oprydningsarbejde…

Skåning
Skåning
7 years ago

Det tror jag dessvärre inte. De har på något sätt behållit den geografiska indelning som gällde när vi hade marksänd TV. Jag, som Malmöbo, kan se allt du lägger ut, men jag har hört gnäll från en del svenskar att de blir portade.

Skåning
Skåning
7 years ago
Reply to  steen

Oh, sorry. Nej det kan man inte.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Skåning

Vi må vel vente at se, om nogen lægger den på YouTube 😉

Deres mimik og kropssprog, når de skulle give udtryk for,
hvor forargede og rystede de var over valgresultatet, var
meget underholdende – ja, faktisk et helt studie værd 🙂

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Skåning

Løsningen hedder Hola Unblocker, som via en såkaldt proxy-forbindelse tillader dig at optræde, som om du sidder på en PC, tablet … i det land, hvis web-TV du er interesseret i 😉 http://hola.org/ Den virker vist ikke til Internet Explorer pt. ( jeg havde problemer med den i alle fald ), men den fungerer fint på fx. Firefox- og Google Chrome-browseren. Den tager kun et øjeblik at installere og er meget simpel at anvende via et ikon på browserens værktøjslinje ( slå til / fra , vælg land og vælg proxy … – og den husker endda dit valg for… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

TV2-Lorry om rigsdagsvalget i Sverige – set fra Skåne

http://www.tv2lorry.dk/artikel/233054?autoplay=1&video_id=95107

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x