16
sep
Seneste opdatering: 16/9-14 kl. 1837
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Naturligvis kan de det. Hele etablissementet, som har skabt SD, skal bare fortsætte som hidtil. Nyrup, Jelved Holger K og Gammeltoft Hansen skabte succesen Dansk Folkeparti med lidt hjælp fra den danske presse, som hurtigt slap jerngrebet på emnet omkring 1990. Det er Sveriges store ulykke, at de eneste der tør sige det indlysende er almuen, der ikke har noget at tabe, pensionister eller folk der er socialt udgrænsede eller som Rojas mobbet til Spanien.

Alle de andre er så små og fejge, at deres udlægning af, hvad der nu sker i Sverige, lyder mere og mere konstrueret og absurd. “Media jobbar nu för högtryck med att analysera varenda förklaring till varför folk röstar på SD, förutom invandringen,” skriver Erik Almqvist. De skal bare blive ved, og det vil de gøre. I Skåne er der så mange SD-stemmer, at de er nervøse, når Stockholm nu vil køre dem over for en ny fireårsperiode, hvis den bliver så lang. De skriver Ta väljarnas signal på allvar.

“Elitens” fejhed bliver Sveriges ulykke, for ussel mammon vil de sælge deres egen mor. Deres samvittighed sidder i deres pengepung, hvad aboerne mener og i et mavesår. Ikke at de danske skal begynde at prale særlig meget. S,V,K, LA og DF gør ikke det, de burde gøre ved problemet nu: Opsige  Flygtningekonventionen. Dagen vil komme, hvorfor ikke gøre det inden flere irreparable skader? Fordi det vil skade deres avancement i EU, FN og lignende forsamlinger med et bestikkelsebudget til middelmådigheder.. De skaber lige nu det næste parti, der protesterer mod elitens forrædderi.

Riksdagsvalet har gett tre viktiga resultat. Det första gäller Alliansens nederlag och bildandet av en regering ledd av socialdemokraterna. Det handlar om ett paradoxalt nederlag eftersom Sverige var det land i Europa som bäst klarade krisen 2008–09 och som sedan dess haft den högsta ekonomiska tillväxten av alla utvecklade nationer.

Det tredje relevanta resultatet gäller SD:s stora framgång. Det handlar om en allmän europeisk trend, men det återspeglar också de stora segregationsproblem som drabbar Sverige och som ledde till förra årets skakande kravaller. Det sammanfaller dessutom med en rekordstor flyktinginvandring, som kommer att göra problemet ännu svårare att hantera. För det har inget av de etablerade partierna erbjudit en övertygande politik, och om det fortsätter så kan det komma en dag då Sverigedemokraterna blir Sveriges största parti. Mauricio Rojas är docent i ekonomisk historia och kolumnist på ledarsidan i SvD.

Skuddrab i Byretten

Det er jo ikke Snaphanenstof, men når man havner midt i det, afsikrer man kameraet. Jeg sad til frokost og så det på Twitter, forlod en halvfuld tallerken og øl. Men jeg nåede ikke derover inden politiet. Afspærringerne må have været på plads på under fem minutter at det foregik kl.11. Den dræbte advokat Anders Lindholt lå stadig i Fogedretten. Familiedrama bag skuddrama i fogedret: Advokat dræbt og mand såret.

1-byretten 16.9.2014 002

2-byretten 16.9.2014 006 3-byretten 16.9.2014 011 4-byretten 16.9.2014 005

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Søren Pind: Indvandrere truer (hoter) svensk kultur og demokrati http://www.bt.dk/politik/soeren-pind-indvandrere-truer-svensk-kultur-og-demokrati Af Thomas Nørgaard Andersen, Berlingske Nyhedsbureau Tirsdag den 16. september 2014, 21:06 Venstres Søren Pind mener, at svenskerne skal bruge højrepartiet Sverigedemokraterna til at sikre svensk kultur på samme måde, som man i Danmark har brugt Dansk Folkeparti. Demokratiet og kulturen hos vores svenske naboer er truet, mener Venstres udenrigsordfører Søren Pind (V). På sin Facebook-profil skrev Søren Pind tirsdag morgen, at et lands kultur uddør, når der kommer et tilstrækkeligt antal mennesker fra en anden kultur. Dermed mener Venstre-politikeren, at Sverige bør tage Sverigedemokraterna til sig, som danskerne har… Read more »

JensH
JensH
7 years ago

OT Nåja, Europa har de vel efterhånden også fået fyldt op: “U.N. to dump flood of Muslim refugees on U.S. Displaced Syrians will likely make up the next big wave of Muslim refugees coming to America. Since the early 1990s, the United Nations high commissioner for refugees has selected more than 200,000 refugees from Islamic countries to be resettled in the United States. Most of them have come from Somalia and Iraq. Syria could soon be added to the mix in the midst of that country’s brutal civil war. The Obama administration has been greasing the skids for the Syrian… Read more »

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  JensH

Muslimer skal placeres i muslimske lande. Andre trosretninger kan vi godt tage imod, men måske burde kristne og jøder have fortrinsret til lige vores lande. Så kan f.eks. Kina, Brasilien, Indien og Rusland jo tage dem de synes passer bedst til dem…

Flygtningepolitik for dummies…

Nils
Nils
7 years ago

Hvis man er nysgerrig, kan man jo gå ind og tjekke retslisten.

Hans Und
Hans Und
7 years ago
Reply to  steen

Så er de dele af retslisten, sagerne med ægteskabssager, blevet fjernet.

Det virker som om de er blevet bange for deres egen skygge.

Og ja, jeg tror det har noget med muhammedaner importen (AKA multikulturen) at gøre.

Personalet reagere skræmt. Den daglige frygt slipper pludeslig ud.

Hans Und
Hans Und
7 years ago
Reply to  Hans Und

Netop.

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  Hans Und

Det er en 67 årig morfar der har skudt sin svigersøn og hans advokat.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x