17
sep
Seneste opdatering: 18/9-14 kl. 0014
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

The following report from CTV News describes a successful prosecution for “grooming and pimping” — in reality, sex slavery — in Vancouver. Needless to say, the TV reporters fastidiously avoid any mention of JIM. However, the man convicted of the offense has a Persian name, so there’s little doubt of the culturally-enriched nature of the case.

Notice that the pimp’s modus operandi is all but identical with those used by the gangs in Rotherham, Rochdale, Oxford, and all the other “grooming” cases in England. Yet he is halfway around the world from those places. Also, he is of Iranian background, and not Pakistani. What’s more, he is likely a Shiite, rather than a Sunni Muslim.So why are his methods so similar to those of the “British” pimps? What could they possibly have in common. I’m scratching my head in perplexity… GoV

UK Demography: Non-muslims should be worried


The changing face of Britain: A child in Birmingham is now more likely to be a Muslim than Christian

 

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Machiavelli
Machiavelli
7 years ago

Og tænk på at socialdemokratiet og de radikale værnemagere kun venter på at få fjernet retsforbeholdet, så vi kan få nogle af de italienske bådflygtninge til Danmark. “Det er kun retfærdigt,” som værnemageren Zenia Stampe har udtrykt det.

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago
Reply to  Machiavelli

Dumrianen med stort D Mette Reissmann, udlændinge- og integrationsordfører (S) er vred og skriver i JP: “Samtidigt fortsætter skræmmekampagnen om regeringens udlændingepolitik. Omkvædet lyder, at udlændingepolitikken er ført tilbage til 1990’erne. Det er forkert, og det ved de herrer godt. Regeringen fører en stram udlændingepolitik, der i store træk minder om den politik, der blev ført i 2010. Vi har taget afstand til negativ retorik og afskaffet et pointsystem, der favoriserede akademikeren over elektrikeren eller sygeplejersken, samt fattigdomsydelserne. Det skabte ulighed i Danmark, og det står vi ved. Alt tyder på, at Venstre har tænkt sig at gentage fortidens synder.… Read more »

norje
norje
7 years ago

“Det rekordhøje antal flygtninge fortsætter ifølge TV 2’s oplysninger med at stige. I september måned er der kommet omkring 100 flygtninge om dagen – nogle dage op til 140 om dagen. Hvis udviklingen fortsætter måneden ud, så kan tallet for september lande på over 3000.” Hva med at Danmark forsøker å påvirke EU, de kommer jo i båter, problemet kan løses på dagen. 118 000 av 130 000 asylsøkere i Europa i år er visstnok “reddet” av den italienske kystvakt, og ser ut til å være på vei mot Norden. Fortsatt sitter EU og tvinner tomlene. Man kan bli speechless… Read more »

norje
norje
7 years ago
Reply to  steen

Ja, virker heller ikke som det å stoppe båtene engang er en tanke de kan tenke. Det er snakk om å lansere “Frontex Plus” siden italiernerne klager, dvs same story, bare finansiert med EU-penger.

Prudentius
7 years ago

Godt interview. Modig ung mand! Han er tydeligvis klar over hvad der er på spil, til forskel for de fleste vestlige indfødte. En førertrøje i børnefødsler betyder erobring. Et flertal af muslimske babyer i en by betyder dens islamiske overtagelse. Var det 100.000 indfødte briter der forlader Storbritannien hvert år?? Tror den indfødte britiske elite virkelig den vil få bare et fimrehår til jorden i land med et befolkningsflertal af syd-asiatiske muslimer?? Og vi har allerede så rigeligt i den sump af fattigdom, vold og elendighed de kalder Pakistan (Bangladesh ikke nævnt, men ikke glemt). Så hvad dævlen da skal… Read more »

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x