18
sep
Seneste opdatering: 18/9-14 kl. 1855
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg har lånt denne post af Kim Møller da min desværre eneste bærbare er ramt af noget malware, der gør den kører på under halv kraft og er nær ubrugelig. Man kan supplere med en virkelig god historisk redegørelse for semi-totalitarisme i svenske medier siden den tidlige Palme med særlig henblik på deres opførsel i valgkampen: SR-SVT är en stat i staten. En af advokatens betragtninger nedenfor minder mig om, hvad sinologen, docent Lars Berglund sagde for lidt over ti år siden. Det er ikke mindre sandt i dag 6-700.000 nysvenskere senere, eller er det en million? Jeg kan ikke slå det op med dette apparat.

“Detta är förste gången i världshistorien som en demokratisk vald regering tvingar sit eget folk at bekosta sin egen kolonisering“.

“Man kan  kalde dagens Sverige for det Tredje Riges spejlbillede.”
Nedenstående konservative kronikør har gennem årene skrevet flere barske indlæg rettet mod Dansk Folkeparti, den politiske debats xenofobi og samfundets manglende forståelse for etnisk mangfoldighed. Jeg citerer af forståelsesmæssige årsager lidt fra tidligere læserbreve under grafikken, men det er ikke nemt at ændre holdninger, og han fortjener af samme årsag respekt. Kronik af advokat Klaus Ewald i onsdagens udgave af Fyens Stiftstidende – Nordens Libanon (ikke online, kræver login).

“Den svenske statsminister Per Albin Hansson omtalte i 1928 den socialdemokratiske velfærdsstat som et folkehjem. 85 år senere står Sverige foran en befolkningsmæssig ændring, som vil omdanne Sverige til et Nordens Libanon. … Flygtninge og indvandrere, fortrinsvis med muslimsk baggrund, udgør en fjerdedel af den svenske befolkning.

Integrationen lægger beslag på godt 200 milliarder svenske kroner årligt. Hele boligområder i svenske byer huser folk med flygtningebaggrund, boligområder, hvor politi, brand og socialmyndigheder har urimelige arbejdsvilkår. De fremmede sætter dagsordenen. Salafister og radikale muslimer har kronede dage. Og det bliver kun værre i årene fremover. …

Kritik af indvandrerpolitikken er i svensk terminologi også et udtryk for racisme. Sverige har udviklet sig til et orwellsk samfund. I valgkampen nedggjordes de yderligtgående Sverigedemokraterna, der som det eneste parti kritiserer det galehus, Sverige har udviklet sig til -og skønt partiet høstede 13 procent af stemmerne ved valget i søndags, vil ingen samarbejde med det.

Seneste rigsdagsvedtagelse går på, at Sverige over den næste fire år skal modtage yderligere 340.000 flygtninge med mellemøstlig baggrund. Formålet er bl. a at sikre Sverige mod et faldende befolkningstal. Dette til trods for at enhver erfaring viser, at der ikke er hverken økonomi eller ansvarlighed i at eksperimentere med indvandring alene baseret på politisk korrekthed. Fakta viser, at kun hver anden flygtning har fået job efter otte år, og at 40 pct. stadig står uden arbejde efter 15 år. …

Hvor nationalsocialisterne udryddede og besværliggjorde levevilkårene for de minoriteter, som ikke passede ind i det nazistiske verdensrige, besværliggør og ødelægger den politiske propagandamaskine, lobbyisterne og de etablerede partier fremtiden for landets egne borgere. Det er aldrig før set i verdenshistorien. Det bliver nu nødvendigt at ekspropriere privat svensk ejendom for at huse de mange nytilkomne. Så langt ude er myndighederne kommet.

Man kan fint sammenligne Sveriges manglende debat om indvandring med den måde, hvorpå den nazistiske propaganda minister, Joseph Goebbels, styrede den tyske presse med jernhånd fra 1933-45. Man kan med rette kalde dagens Sverige for det Tredje Riges spejlbillede. Så grotesk har forholdene udviklet sig. Kernen i en demokratisk debat bør være, at intet emne er helligt, så længe argumenter og synspunkter bygger på fakta og saglighed. …

Sandheden er, at begge politiske blokke i Sverige gennem de sidste 40 år langsomt, men sikkert har afmonteret en debat om, hvilken befolkningssammensætning der skal udgøre det fremtidige Sverige, og om rimeligheden i at bruge så mange midler på integration i stedet for på landets egne borgere. En ikke-stueren kronik som denne ville aldrig finde vej til en svensk avis. Pressens fineste opgave som vagthund er i stedet konverteret til at fungere som skødehund for indvandrervenlige lobbyister og politikere. …

Politikerne og pressen har saboteret den svenske befolknings ret til selvbestemmelse. Fremtiden tilhører ikke længere svenskerne, fremtiden tilhører den indvandrergruppe, der får flest stemmer ved valget om 20 eller 30 år. Det svenske samfund står foran fundamentale ændringer politisk og religiøst. Hvorfor må dette ikke debatteres? Er det ikke relevant? Hvem er det, man ikke vil støde? De radikale salafister, vandalerne der brænder ghettoerne af? Sandheden er, at Sverige om føje år ikke vil være et verdsligt, nordisk broderland. Sverige ender som et Libanon, hvor alle dårligdomme, etniske og religiøse modsætninger vil være rejst med fra hjertet af Mellemøsten. …

Til Sveriges politikere og journalister kan man som dansker med svensk baggrund kun sige en ting: Skam over jer, at I har gjort ‘Du gamla, du fria du fjællhøga nord’ fortræd. Fremtidige svenske generationer vil rejse skamstøtter over jer. Hvis de altså får lov. Og hvis de til den tid findes.”  (Fyens Stiftstidende, 17. september 2014, s. 16)

Advokaten skriver mod DF i 2008

“Advokatstanden, som jeg er en del af, burde ligesom alle andre med sans for ret og rimelighed reagere mere markant på de verbale krænkelser som højrefløjen i dansk politik har signaleret mod muslimer siden terrorangrebet i New York den 11. september. At sætte lighedstegn mellem en trosretning, der tæller over en milliard mennesker, og nogle yderligtgående fanatikeres handlinger er i bogstaveligste forstand at bombe debatniveauet tilbage til et klima som det, man havde i USA’s sydstater i 50′erne med raceadskillelse… Hver gang f.eks. Dansk Folkeparti generaliserer, polariseres klimaet imellem gammel- og nydanskere i en grad, så det bliver vanskeligere og vanskeligere at have de helt store forhåbninger om en fredelig sameksistens. Vi er på vej mod et mere afstumpet og koldt samfund med den glidebane vi er inde på i disse år, og angrebet på WTC er kun en undskyldning for at marginalisere de mange søde og rare mennesker, som bor i Danmark, og som har det til fælles, at de har en anden etnisk og religiøs oprindelse end den, der er gældende for hovedparten af befolkningen…” (2001)

“Hvis man fandt dagens aviser frem om 30 år, ville man tro at xenofobi, eller frygten for det fremmede, var navnet på den tryksværte man brugte i aviserne. Man vil nok kalde os for et puslingeland, som lå lunt i svinget væk fra alskens trængsler og konfrontationer. Men når Dansk Folkeparti indrykker helsides annoncer i dagbladene, hvor man ser en burkaklædt dommer under overskriften underkastelse eller submission, som filmen af nu afdøde Theo van Gogh hed, så har man indtrykket af, at ulven allerede er her, og så tipper en lødig værdidebat over til at være et spørgsmål om, hvem der kan diske op med flest perfiditeter. … Vend dog blikket mod alle indvandrerlandes moder, USA, og vurder om landets retssystem er brudt sammen under trykket fra forskelligartetheden. … Man savner altså politikere med lidt statmandsformat som Birthe Rønn Hornbech, der kan træde i karakter og sige nogle borgerlige ord over for den nærmest xenofobiske holdning, som alt for ofte tilkendegives. … Som Martin Luther King sagde i sin berømte I have a dream- tale fra 1963 fra Capitol Hill i Washington: Jeg ser frem til den dag, hvor mine små sorte børn vil blive bedømt på baggrund af deres menneskelige karakterer og ikke på baggrund af farven på deres hud. Så langt er det lykkedes specielt Pia Kjærsgaard at afspore den offentlige debat.” (2008)

 

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] SD drömmer sig tillbaks till en tid då Sverige var ett homogent land. Men att Sverige nu är så multikulturellt att det inte går vända längre. Maken till dumsnutiga […]

Da Capo
Da Capo
7 years ago

Hallå Steen! Själv hade jag nyligen PC:n helt nerlusad med infektioner av det idag kanske mest spridda viruset ‘win32 sality’ (kolla på Google). Det till och med hindrade kontakt med Kaspersky i Russia ett tag… Lösning: SalityKiller Version 1.3.6.0 (gratis dosprog från Kaspersky), som kurerade 143 infekterade filer på HDD. Ladda också ned Kasperskys gratis: ‘Kaspersky Rescue Disk + WindowsUnlocker Version 1.2.2’ köres i Linux före windows-boot. adress:http://support.kaspersky.com/viruses/utility# ———————————————————————————————- Additional switches to run SalityKiller.exe from command line -p – scan a specific folder; -n – scan network disks; -r – scan flash drives, scan removable hard disks connected via USB… Read more »

EH
EH
7 years ago

Bedre sent end aldrig, eller hvad? Det har sikkert været svært for manden at nå frem til erkendelsen af sin katastrofale fejltagelse, men det er også svært at tilgive. Skaden er sket og er formentlig uoprettelig. Det har han medvirket til. Men må naturligvis give ham at han trods alt tvunget af en ubehageligt påtrængende virkelighed har kasseret sin naivitet og åbenbart har rettet op på sin tidligere uvidenhed i 2014. Det er meget mere end de fleste af vore inkompetente og skruppelløse karrierepolitikere har. Hvis hans nuværende holdning kunne slå igennem i det efterhånden fuldstændig ligegyldige folketing, ville man… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Så har man set det med – Morten Messerschmidt i Aftonbladet – debatt 😉 ( set via Uriasposten ) I Danmark skulle vi aldrig stänga ute SD http://www.aftonbladet.se/debatt/article19549521.ab 2014-09-17 Företrädare för Dansk Folkeparti: Stor skillnad på hur våra länder ser på demokrati … I Danmarks folketing och andra demokratiskt valda församlingar finns det en tradition att söka så breda uppgörelser som möjligt, eftersom det garanterar att besluten blir långsiktiga och tar hänsyn till så många väljare som möjligt. Det innebär också att man i Danmark aldrig skulle utesluta de nära 800 000 personer som har röstat på Sverigedemokraterna från inflytande.… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  steen

Ja, for os – men svenskerne generelt er vist ikke ligefrem vant til at se
den slags på tryk – og så endda i Aftonbladet af alle steder! De må jo tro,
at verdens ende er nært forestående 😉

Ördög
Ördög
7 years ago

Jag har inga kloka förslag vad gäller mjukvara, men jag ska be att få skicka Steen hälsningar från ett hyggeligt B&B utanför Sönderborg. Jag är på en kort efterårs-interrail ner till en vän som jobbar i Bryssel, och som inbiten slow traveller passar jag på att göra lite nedslag längs vägen. Idag har jag strövat omkring på Dybbøl Banke, tittat in i den berömda møllen och tillbringat flera timmar på museet, tillsammans med ett hundratal hyperaktiva skolelever och något tjugotal pensionärer. Jag rekommenderar platsen varmt.

Peter Andersen
7 years ago

Godt at se at selv en advokat kan blive omvendt. Så er der måske alligevel håb..?

mb
mb
7 years ago

Du bør ASAP hente et program fra http://malwarebytes.com (tysk softwarefirma der ved hvad de laver), det er gratis at bruge det, men det koster kun ca 150 kr for at det auto-opdaterer, og online-beskytter.
Jeg garanterer for at det fjerner skidtet. Det gør et antivirusprogram ikke, ingen af dem.
Det er den bedste softwareinvestering jeg har foretaget mig i årevis.

Søren Ferling
Søren Ferling
7 years ago

Hej Steen

Jeg hentede før idag ‘The new Totalitarians’ fra stedet her – ellers prøvede, men fik istedet fem browserudvidelser og andet snask. Efter fem afinstallationer og tre genstarter er jeg ved at være fungerende igen.

Jeg kan ikke lige finde stedet med linket igen, men mange gratis downloadservices laver den slags.

Kunne man finde noget andet – f.eks. på bloggens server – ville det nok være bedre.

Anders Hansen
Anders Hansen
7 years ago

Kan se jeg ikke er den første til at komme med gode råd og vejledninger mht malware. Har selv været turen igennem med diverse pop-ups af tvivlsom karakter, der giver teknikken forstoppelse.

Her på http://malwaretips.com/blogs/malware-removal-guide-for-windows/ er der nogle gode mennesker der har lagt en opskrift på hvordan man kommer af med skidtet og links til de programmer der skal bruges.
Det tager 1½-2 timer- men så er din pc også blevet grundigt renset. Nærmest en digital Vanish! 🙂

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Anders Hansen

Glimrende, tak 😉

Og selv reklamen for dette Vanish-produkt er meget bedre end den på TV 😀

LarsS
LarsS
7 years ago

Steen, prøv følgende free-wares. Det burde rense din PC (har gode erfaringer med egen og børnenes PC´er).

http://free.avg.com/eu-en/free-antivirus-download

http://ccleaner.da.softonic.com/

Først AVG og så ind og gør hovedrent med CC.

Jernhesten
7 years ago
Reply to  steen

Hvorfor skifter du ikke til Linux Steen?

Jeg har aldrig haft problemer siden jeg gjorde det for 1½ år siden.

victor
victor
7 years ago
Reply to  Jernhesten

Steen – jeg er fuldkommen enig. Vi har tre linux-computere og een windows 8. Der er ingen problemer med Linux. Prøv Mint eller Ubuntu. De kører allerhelvedes stabilt.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  steen

Denne her er rigtigt god til at finde og fjerne alskens snask på PC’en

https://www.malwarebytes.org/

Spyhunter er også fremragende, men kræver dog registrering ( betaling )
i den udgave, der også kan fjerne problemerne.

http://www.spyhunter4download.net/dk/

Moran ya Simba
Moran ya Simba
7 years ago
Reply to  LarsS

Det er jo god public service at se forslagene her. Ville egenligt skrive om Sverige for det er jo interessant at det er blevet helt mainstream i Danmark at omtale Sverige som semi-totalitært og stille spørgsmål ved om der er reelt demokrati hinsidan. Never mind om der er det her. Ingen kan være i tvivl om at hvad “folket” angår, er islam ikke velkomment noget sted i Europa.

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x