19
sep
Seneste opdatering: 26/9-14 kl. 1734
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

1-Indspilning i fuld skærm 19-09-2014 170140 2-Indspilning i fuld skærm 19-09-2014 170001

Et interessant antropoligisk studie. Kvinder, bøsser og operasangere har overtaget over “islamofoberne og fascisterne”. Hvem er nu ven med hvem på Facebook, efter at fascisterne næsten har overtaget magten? Tøseklubben diskuterer æstetikken anført af militante Paloma Winneth, der mangler et “hvidhedsprivillegium”, siger hun til en anden forfulgt type, HBTQ sangeren. Diskussionen er religiøs, siger Jalving.

Sverige er et afpolitiseret land, der halvhjertet prøver at blive et rigtigt demokrati, siger jeg. Arven fra frikirkerne dominerer stadig det, de kalder politik. Forleden ville Vänsterpartiet nægte SD deres ret til en talsmandsplads, fordi de ikke har de rigtige väderingar. Heldigvis fulgte flertallet normal procedure, men holdt sig  for næsen. Der er en lang vej, til Riksdagen begynder at handle om praktisk politik.

Forklaringsmodellen er klasse, ikke kultur, og det når man ikke langt med i  et etnisk pulveriseret land, men den tjener indtil videre det  hæderlige formål: At forhindre krig. Björn Ranelid er en af de få med mørk hud. Mikael Jalving og Per Gudmundsson medvirker, men ikke nok. De sverigedemokratiske kvinder er et stænk af fornuft i dette freak show, og  Lisa Pelling fra Arena er symptomatisk for Sveriges vanskeligheder med at være et ægte demokrati. Der er for mange moralske madammer, og de har for stor indflydelse,..

Operasangeren taler hele tiden om kærlighed, det gjorde Reinfeldt også. Gudrun Schyman taler også om kærlighed, det er ikke fordi de er to varme mennesker, tværtimod, det er fordi det er det, der tager kegler i en religiøs diskussion. Det er et værre rod, han er smuttet ud af bagdøren fra. Uenighederne er for store og emotionelle i Sverige nu, til at det vil forløbe uvoldeligt.  Enoch Powell forudså Reinfeldts karrieretræk i 1977.  SVT Debatt, 58 minutter.

Tina Magaard havde ret

– vil imam A. Pedersen nu benægte fakta?

Tidligere var journalisterne flinke til at spørge Abdulwahid Pedersen om, hvordan det forholder sig med “fredens religion”. I 2005 blev denne kloge mand bedt om at kommentere en af de få seriøse islam-forskere i Danmark – Tina Magaard.

På fire års-dagen for terrorangrebet på World Trade Center fremlagde hun en analyse af de islamiske helligskrifters påbud om terror, vold og hellig krig: »Teksterne i islam adskiller sig klart fra de øvrige religioners tekster ved i højere grad at opfordre til vold og aggression over for anderledes troende. Der findes også direkte opfordringer til terror. Det har længe været et tabu i islam-forskningen, men det er et faktum, som man er nødt til at forholde sig til … « Desuden er der i Koranen hundredvis af opfordringer til kamp mod anderledes troende.

Dette var imam Pedersen fortørnet over. Han kaldte analysen »noget forskerpladder … Man kan ikke pille citater ud og konkludere, som hun gør. Langt de fleste Koran-vers skal ses i en specifik historisk sammenhæng og kan ikke gøres generelle. Hvis der er så mangevoldsopfordringer, hvorfor har muslimer så ikke udryddet alle anderledes troende i de samfund, hvor muslimer er i flertal? Fordi vi ikke læser Koranen sådan.«

Ni år senere flyder medierne over med dramatiske ritualmord og andre voldsforbrydelser, begået af muslimer, der med stolthed citerer koran-befalinger og nedslagtning af vantro og lignende retfærdiggørelser af halsoverskæring og sexslaveri.

Der foreligger et globalt mønster. Boko Haram og Islamisk Stat står ikke alene. Der foregår uafbrudt rædselsfuld forfølgelse og mord i en stribe islamiske stater – bl.a. Pakistan, Bangla Desh og Afghanistan, hvor muslimer “læser koranen sådan …”

Hvis Pedersen – på linje med Barak Hussein Obama – vil hævde, at disse ritualmord ikke har noget at gøre med islam, må den logisk konklusion blive, at så er helligskrifterne ugyldige.

Faktisk er det netop det, Maajid Nawaz konkluderer. Han er medstifter af Quilliam-tænketanken og tidligere medlem af Hizb-ut-Tahrir. På Facebook skriver han, at koranen faktisk påbyder halsoverskæring, pisk og håndsafhugning. Derfor afviser han bogstavelig læsning af teksten.

Vil imam Pedersen nu erkende, at hans hellige bog opfordrer til ritualmord, og at dens anvisninger derfor ikke skal tages for pålydende?

Af Torben Hansen

Robert Spencer: 

UK Muslim leader Maajid Nawaz: “ISIS-style slavery, beheading, lashing, amputation…are in the Quran” and must be rejected. Nawaz puts it exactly right: Qur’anic literalism “must be abandoned. It is bankrupt,” and justifies “slavery, beheading, lashing, amputation & other medieval practices.”

Tøsebandens “midlertidige asyl”

Regeringen: Flygtninge skal have asyl ét år ad gangen. Her er et forslag, der lugter langt væk af at embedsmændene har fået en hasteopgave, der ikke må støde for mange humanister. 48 timer efter de alarmerende avishistorier ligger forslaget der, for Tøsebanden lugter valgkamp, det skal lyde af noget uden at være det. Enhver ved, at folk der er landet i Danmark sjældent kommer ud igen.

Hvis dette forslag har nogen virkning, vil det i et års tid få menneskesmuglerne til at lægge trafikken om til Norge og Sverige, og det er altid noget, men så har vi balladen igen. Problemløsning er defineret som: Man skaber et problem, – uden i vørigt nogensinde at konfimere det med befolkningen – så spæder man det ud over 40 år og løser det (måske) i 500 etaper. Så blir’ man heller ikke “arbejds”løs. Disse ‘flygtninge’, der vælter ind i Danmark nu, er kommet gennem sikre lande. Italiens og vores problem er, at EU ikke bevogter de ydre grænser på anden måde end at guide invasionsstyrken i land.. Dermed bortfalder hele Schengens eksistenberettigelse. Danmark vill skärpa sin flyktingpolitik

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Lidt om dansk og svensk debatkultur. Kasper Støvring fik et kulturchock, da han så bureaukrater, bøsser og operasangere på SVT Debatt. […]

Angela
Angela
7 years ago

“Et interessant antropoligisk studie”. Ja, det är i sanning en beklämmande studie. En ögonblicksbild av en samling dönickar som Reinfeldt kallade det “sovande folket” en samling som inte vet vilka de är, vart de är på väg eller ens bryr sig. Från demokrati, till mediokrati, till ren idioti! Huvudsaken är att de får vara med och synas och få sina ögonblicksbehov tillfredsställda. Dessbättre finns det fortfarande riktiga svenskar med huvudet på skaft, sunt förnuft, moral och karaktär, hederligt rättskaffens folk som inte låter sig duperas och kväsas av en samling gangstrar som fått för sig att de äger världen och… Read more »

Visionären
Visionären
7 years ago

Hmm. För att kunna förstå vad som händer i vår omgivning tror jag att vi måste börja lämna den gamla höger/vänster-skalan och i stället börja diskutera i termer av globalister/nationalister. Jag tror att det är vad våra politiker håller på med just nu, även om de än så länge döljer sina tankar och avsikter i den traditionella höger/vänster-skalan. Det globalistiska perspektivet: Människorna på planeten förökar sig ständigt. Möjligheterna att flytta på sig likaså. Med nuvarande uppfattningar om hur långt en demokratisk stat kan gå i syfte att hålla folkförflyttningar utanför sig är det inte möjligt att stoppa dessa folkomflyttningar. Konsekvens:… Read more »

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  Visionären

Ja, du har helt rätt. Höger – vänsterskalan kan du glömma för länge sedan. Vad du missat? Ja, säg det. Det lär vi inte få veta förrän vi nästlat oss in i de slutna rummen hos makteliten. Boka in dig till nästa Bilderbergsmöte. Eller fråga Wallenberg direkt. Men du är inte ensam. Först efter valet gick det upp för Jonas Sjöstedt att han var grundlurad. Att han agerat som Bilderbergarnas nyttige idiot. Ja, jösses. Förutom Fredrik Reinfeldt m (statsminister), avgick tre andra moderata toppolitiker. Anders Borg, finansminister, kapitalmarknadsminister Peter Norman och Stockholms starke man, Sten Nordin. Varför det? Ja, de… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Haha – ja, det måtte jo lizzom bare komme 😀 Måske burde man fortælle nogle raske / nysgerrige journalister lidt om, hvilke ekstreme bevægelser han rent faktisk er medlem af, men hvor finder man sådan nogle henne nutildags? 😉 Han forstiller sig, og griner bare i skægget – og de fatter det overhovedet ikke – mageløst! Politiet jagtede ham igennem København i flere timer: Nu vil jeg have erstatning http://www.bt.dk/krimi/politiet-jagtede-ham-igennem-koebenhavn-i-flere-timer-nu-vil-jeg-have-erstatning Af Michael Alsen Lauridsen, Berlingske Nyhedsbureau Fredag den 19. september 2014, 19:51 Den 21-årige Alisiv Ceran, der var hovedpersonen i en omfattende menneskejagt i slutningen af august, hvor han fejlagtigt… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
7 years ago
Reply to  steen

Alt hvad Politiet behøver at gøre, er at forklare, at de udmærket kendte den pågældendes ansigt og navn, samt vidste han var islamist. Derfor satte de så kraftigt ind.
Og det skal såmænd nok være ganske tæt på sandheden.
Som salig juraprofessor Alf Ross forklarede under forelæsninger, at hvis man lignede en sædelighedsforbryder, kunne man ikke klage, hvis man blev arresteret som uskyldig.

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago
Reply to  T. Snorrason

Og så kommer det dumme spørgsmål. Hvordan ser en sædelighedsforbrydelser ud??

T. Snorrason
T. Snorrason
7 years ago
Reply to  T. Snorrason

Det var der, de studerende altid lo, idet de tænkte på forelæseren, som vist aldrig forstod latteren.

Angela
Angela
7 years ago

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article19564746.ab

“Vi har vunnit valet” säger socialdemokraternas partisekreterare Jämtin. En grov lögn som jag påtalat ovan. De har inte vunnit valet.

Utdrag:

Vad avhandlade ni på mötet?

– Vi pratade om mötesgrejer.

Hur gick mötet?

– Utmärkt. Det går alltid bra för oss.

Så kontakterna med Allianspartierna i dag gick också bra?

– Det har Stefan Löfven redan kommenterat alldeles utmärkt.

Upplever ni att det är en pressad situation just nu?

– För oss? Vi har vunnit valet och vi kommer att lösa det här.

Angela
Angela
7 years ago

Här börjar nu sanningar och avslöjanden dugga tätt. I och med valet och riksdagens patetiska regeringsbildning och hantering av folkets val får folket alltmer råg i ryggen och tar bladet från munnen. Lögnerna framträder mer och mer och blir uppenbara för folket. Locket på tryckkokaren har exploderat mitt i ansiktet på bedragarna i riksdagen. En partiledare som påstår att han fått mandat av folket att bilda ny regering när partiet fått endast 0,002 % höjning. Det svenska folket uttryckt är ett stopp för fortsatt massinvandring. Public service och SOM-institutet är delaktiga i Sveriges största demokratiska skandal genom att mörklägga och… Read more »

Angela
Angela
7 years ago

Exponerat.info utsatt för DDOS attack just nu. http://www.exponerat.info/

Robin Shadowes
Robin Shadowes
7 years ago
Reply to  Angela

Om du byter ut ändelsen info mot net så kommer du in.

Angela
Angela
7 years ago

Har dessvärre inte hunnit med att läsa snaphanen riktigt på det sätt jag skulle vilja så jag vet inte om du observerat den alldeles utomordentliga eftervalsanalys som Mats Dagerlind på Avpixlat skrivit. Jag lägger länken här men det skulle varit bra om du kunde tagit upp hans analys som inlägg för det är viktigt att dels politiker i våra broderländer och övriga Europa får läsa en riktig analys och dels medier och sist men inte minst folk i gemen. Det är viktigt att alla får klart för sig läget i Sverige inte minst med tanke på era egna länder. Och… Read more »

Robin Shadowes
Robin Shadowes
7 years ago
Reply to  Angela

Har noterat via David Icke på Facebook att det förekommit massivt valfusk i Skottland. Undrar hur stort det har varit i Sverige förra veckan?

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Här är en länk åt dem som inte hört om valfusket. Finns flera. http://whitetv.se/sv/inget-fritt-medium-i-sverige/1007.html Titta på valsiffrorna. Detsamma som i folkomröstningen till EU. Före ledde nej-sidan och likaså precis efter valet. Men precis under själva valet ledde plötsligt ja-sidan på ett oförklarligt sätt. Turerna omkring valet kunde bli en bok. Inte bara att det var valfusk det var också hot och tvång och flera olagliga ändringar i grundlagen – statskupper. Enligt grundlagen vars uppgift är att skydda landet och dess befolkning från främmad makts övertagande kunde inte Sverige anslutas till EU. Precis som nu ansattes nej-sägarna och stämplades som än… Read more »

LarsS
LarsS
7 years ago

Jeg beklager, men jeg kan ikke få mig selv til at se den debat. Det er forudseeligt selvpineri og floskler á la “Peace & Love”. Jeg forsøgte senest at se DR2 debatten i torsdags, men måtte lukke ned efter 30 minutter. Fra nu af ser jeg ikke flere af disse mainstream “debatter”. Det er slut, jeg har set hundredevis af dem og jeg orker ikke mere!

XY
XY
7 years ago
Reply to  steen

Precis. Jag har avskytt den sortens snuttifierade pajkastningar på SVT, med drama och dispyt mer än sans och argument. En förening av patologier, inte pathos. En clash mellan gåpåiga agendasättare, mediefigurer, enskilda “kränkta” eller “rasifierade” som vill profilera sig; extremister helt enkelt. Men dagsformen har uppstått i samband med valspurten och hänger ännu kvar, i kölvattnet efter “det chockerande valet”. Men det var en pina att uthärda, debatten igår. Ett på sätt och vis imponerade aggregat posörer och fundamentalister.

Jernhesten
7 years ago

Det, der med “midlertidig asyl”, brugte man også da bosnierne væltede ind i 90erne. Da den “midlertidige” periode så var gået, bildte man folk ind at de var så “velintegrerede” at vi virkelig ikke kunne være bekendt at smide dem ud.

Vi kan således konkludere at regeringen ikke har tænkt sig at begrænse masseindvandringen. Ingen overraskelse i det. Vi skal oversvømmes med MENAP-overskudsbefolkningen, koste hvad det koste vil.

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x