20
sep
Seneste opdatering: 20/9-14 kl. 1856
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Mikael Jalving i SR English. 19.9.

Flere jihad-angreb i Belgien forpurret

I de seneste måneder er flere terror-angreb land forpurret vores land. Disse blev planlagt af tidligere Syrienjihadister eller sympatisører af ISIS. Retsvæsenet og sikkerhedsstyrkerne har bevidst tilbageholdt oplysninger om det for ikke at gøre befolkningen bekymret, men flere kilder bekræfter nu, at disse angreb skulle ligne det den franske Syrinjihadist Mehdi Nemmouche begik mod det jødiske museum i Bruxelles. De mistænkte er blevet anholdt og sidder stadig i fængsel.

Om de konkrete mål for terrorangrebene ønsker kilderne i retsvæsnet ikke at give nærmere oplysninger “af sikkerhedsmæssige årsager og for ikke at forstyrre de igangværende undersøgelser.” Det er første gang, det bliver kendt, belgiske Syrienjihadister eller sympatisører af den Islamiske Stat (IS) har haft konkrete terrorplaner.Halvfems belgiere er vendt tilbage til vores land fra Syrien. “Vi antager, at 1 ud af 9 blandt dem har til hensigt at gennemføre et angreb. Dette er et forsigtigt skøn, hvis man også tæller folk, der yder logistisk støtte til disse angreb,” siger kilder.

Mange belgiere er rejst til Syrien. Der er en liste med 325 navne, men tallet kan gå op til 400. De udgør en enorm udfordring for politi og sikkerhedsmyndigheder. Af de 90 personer, der er vendt tilbage til Belgien, skal nogle af dem overvåges døgnet rundt 7 dage ud af 7, der kræver et stort ekstra personale. Meerdere jihadaanslagen in België verijdeld, Des attentats djihadistes déjoués sur le territoire belge (Snaphanens oversættelse)

Australien: Parlament og politikere blandt målene

Armed Australian Federal Police have taken control of security at Parliament House in Canberra because agencies believe it is a “potential target” for a terrorist attack.It comes just four months after security was downgraded and a new system introduced, under which journalists who work at the building on a daily basis are screened, but not visiting political or departmental staff.

Extra federal police, including officers with sniffer dogs, have been visible around Parliament House this week. Mr Abbott said “chatter” talking of targeting “government people” and “Parliament” intercepted by authorities had caused the dramatic escalation of security. “The chatter involving Parliament House was chatter between Australians inSyria and Iraq and their supporters here in Australia,” said the prime minister. Tony Abbott confirms Parliament House a target for terror, security boosted

 

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Angela
Angela
7 years ago

Ja, jag tänkte detsamma, Bjovulf, när jag hörde det. 🙂

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Efter valet: SVT omvärderar alla nyhetsprogram Men næppe i den nødvendige retning … Mon ikke man bare har indset, at propagandaen imod SD og for MP & FI overhovedet ikke har været kraftig eller effektiv nok? 😉 http://www.gp.se/kulturnoje/1.2495391-efter-valet-svt-omvarderar-alla-nyhetsprogram Efter valet: SVT omvärderar alla nyhetsprogram SVT ska omvärdera och se över samtliga nyhets- och samhällsprogram i höst, enligt SVT:s programdirektör Robert Olsson. -Vi vill ta ett nytt paraplytänk kring samhällsjournalistiken. Vad menar vi med granskning, vad menar vi med debatt, vad menar vi med sammanhangsskapande journalistik. Det är helt öppet, säger Robert Olsson i en intervju med “Kulturnyheterna” på SVT:s hemsida.… Read more »

Hans Und
Hans Und
7 years ago

OT

tilbage i 2008 havde snaphanen denne post vedr. ambassadør Jan Top Christensen.

http://snaphanen.dk/2008/06/10/sam-harris-%C2%BBislam-versus-civilization%C2%AB/

I posten holder LFPC den mulighed åben/sandsynlig, at han ikke har udtalt sig som citeret.

Jeg er ved at kigge lidt på ham på min blog, og har desårsag set lidt på hvad han ellers har udtalt og ikke mindst selv skrevet.

Desværre. Han er sandsynligvis korrekt og loyalt citeret.

norje
norje
7 years ago

. Af de 90 personer, der er vendt tilbage til Belgien, skal nogle af dem overvåges døgnet rundt 7 dage ud af 7, der kræver et stort ekstra personale.

Kreves visst 25 personer for å overvåke en person 24/7, ifølge norske PST. Kostnadene er astrnomiske. Så belgisk overvåkningspoliti må nok få politikernes tislutning til å doble budsjettene om de skal klare å overvåke bare noen få av disse terroristene. Lite sannsynlig. Et alternativ er selvsagt å gjeninnføre noe man kaller grensekontroll.

PFEP
PFEP
7 years ago
Reply to  norje

Det är väl bara att ge dem valet mellan inlåsning av säkerhetshänsyn, eller en betald enkelresa till valfri muslimsk krigszon, såklart utan Belgisk pass i fickan.
Tyvärr verkar som vi i Europa måste gå genom vårt eget “stålbad” likt 9/11, innan någon så vackert tar sleven i andre hand, risken att befolkningen tar saken i egen hand är jo ganska uppenbar och vad vill då dagens styrande oikofober och dhimmiepolitiker sen göra?

Nils
Nils
7 years ago

Apropos forpurre terrorisme: Den unge muslim, der var på vej til eksamen med stort skæg og stiv i blikket af nervøsitet, viftende med en bog om terror og rygsækken fuld af ledninger plus noget andet stort, vil nu kræve 75.000 fordi han blev udpeget som mulig terrorist. “Det er ikke pengene”, siger han, men han vil angiveligt gøre op med den frygt der er i samfundet, siger han. Med andre ord ønsker han, at det alt andet lige skal være lettere for terrorister at operere. Der er et beredskab mod terrorister og det fungerede. En borger havde observeret noget, som… Read more »

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago

Et kort spørgsmål: Hvad er der i vejen med muslimerne??

PFEP
PFEP
7 years ago
Reply to  Machiavelli

Tja kanske 1400 års ideologisk indoktrinering där har eliminerat envar tillstymmelse till egen tankeverksamhet. Har du aldrig funderat över varför det inte finns något bilmärke, något fly eller ens en enkel diskmaskin, där har utvecklats eller producerats i den sfären? På mig verkar ideologin Islam som en blöt filt över envar form av utveckling och kreativt tänkande och med tanke på Ismens inre strider verkar det som hela bygget idag håller på att implodera, såklart med det resultat att hundratals miljoner kommer fly till det i deras ögon så förhatliga väst, bara för att kunna fortsätta sina dispyter kring vem… Read more »

pk
pk
7 years ago
Reply to  Machiavelli

Til Machiavelli.
OG hvad der mon galt med “OS”, siden vi ønsker
muslimer i vore lande ?
Ja , betaler dem for at ødelægge vores lande.

Prudentius
7 years ago

Vestlige politikere leger med ilden i en grad der er fuldstændig forrykt og dybt kriminel. De hælder våben og dollars på erklærede islamiske grupper der af ideologisk natur er komplet utilregnelige og som er os grundlæggende fjendtligt stemt via den hellige koran-dikterede krig proklameret mod alle ikke-muslimer. Syrien er for disse grupper kun en belejlig mulighed i en global kampagne for islams overherredømme. International jihadisme er det de lever og ånder for. Dertil påføre de samme vestlige politikere de indfødte vestlige befolkninger den aller største fare, ved den fortsatte åbne grænser-politik, som har lagt de vestlige lande åbne for uafbrudt… Read more »

PFEP
PFEP
7 years ago

Korr: Islam cirka 1.5 miljard anhängare 🙂

PFEP
PFEP
7 years ago

Skal vesten komma undan förödande borgarkrigsliknande tillstånd med religiösa förtecken, måste massiva repratieringsprogram startas fortast möjligt. Det är inte och kan aldrig vara vårt ansvar att härbärgera människor från fullständigt dysfunktionella kulturer, Islam med sina väl 12.5 miljarder följare, har haft 1400 år på sig att hitta sina fötter, något man har misslyckats med kapitalt, religionen håller på att implodera i inre konflikter och kan till mitt vetande inte tillgodose sina följares mest basala behov, det trots att Islam dominerar vissa av världens resursrika områden. Tromig, det är inte frågan om, men när vi hamnar i detta elände och Islams… Read more »

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago

Før en politiker kan blive valgt ind i folketinget skal han skriftligt svare på følgende spørgsmål:Hvis man lukker en ræv ind i et hønsehus, hvad sker der så med hønsene?

Lightmann
Lightmann
7 years ago

Husk! Dette er enkeltstående tilfælde, der intet har at gøre med Islam!

Skåning
Skåning
7 years ago
Reply to  steen

Gjorde han? Där rök hoppet. Trodde att vi åtminstone hade en vettig västlig ledare i form av Tony Abbott, men inte ens där få man vara glad. 🙁

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x