22
sep
Seneste opdatering: 24/9-14 kl. 0336
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

On Saturday 20th September 2014, at the invitation of the English Defence League, Liberty GB leader Paul Weston gave a passionate speech at Downing Street, London.

Hamed Abdel-Samad: ISIS er ægte islam

Muslimske terrorplots fyger os om ørerne. Forleden i Australien, hvor parlamentet skulle angribes, i Canada hvor en muslim fik 24 års fængsel for bombefabrikation og landsforræderi, i Belgien hvor et antal terroranslag er forpurret, våben og eksplosiver er fundet, blandt andet et angreb på EU-Kommissionen. Mehdi Nemmouche planlagde “et massivt angreb på Bastilledagen i Paris.

Karussellen kører hurtigere og hurtigere, hvis politikerne bemærker det strammer til, lader de sig ikke mærke  med det. Hvad  har de planglagt, den dag en dansk Syrienjihadist rejser sig fra sin terapibriks og halshugger civile? Skyd først med den ene hånd, gør 20.000 muslimer til danskere med den anden, det er ikke forbundne kar. Kun Enhedslistens venstrefløj er imod de næste bombninger i den muslimske verden, og EU har sørget for, der aldrig bliver krig mere.

“Vestlige politikere har nu skaffet en situation, hvor man ikke ved, når man vågner, om nogle terrorister er sluppet igennem overvågningsnettet. Alligevel hælder disse dagligt mere islam – potentielle dødsfjender –  ind i Europa. Det vil naturligvis gå galt, som PET også kom til at sige: Terroren vil lykkes en dag igen, som den gjorde i London 2007 og Madrid 2004. (Nye trusler fra IS: Dræb alle borgere fra koalitionslandene, In the Name of Allah the Beneficent the Merciful Indeed Your Lord Is Ever Watchful.)

Vi har jo valgt at vende ryggen sprogligt til vores tyske nabo, Europas  vigtigste land Tyskland, det er derfor kun et mindretal der kan nyde den lysende begavede og modige politolog, Hamed Abdel Samad, der burde være landskendt i Danmark. Her er han oppe imod den troende muslim Khola Maryam Hübsch, og jeg fik næsten ondt af hende, men da vi lever i en tid, hvor naivitet er dødelig, tog jeg mig i det. Hun er en mytoman og en drømmer, der f.eks. ikke kender forskel på offensiv og defensiv jihad, men ofrene kan selvfølgelig være ligeglade, da resultatet er det samme. Hvis man vil nyde det hele, er det her: Friedensprediger oder Glaubenskrieger: Ist der Islam gefährlich? – log in mit Hamed Abdel-Samad, 60 minutter.

The Ottowa terrorist plot

Som nævnt ovenfor.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Skrotpramie
7 years ago

Och på Fria Tider finns också artikeln från New York Times.

Skåning
Skåning
7 years ago

Lite lustigt egentligen. Jag var en av de idioter som valde franska som andraspråk i högstadiet (det var franska eller tyska på den tiden, numera utökat med spanska och arabiska). Jag hatade språket, det var fruktansvärt komplext i sina otaliga verbformer och sina outgrundliga stavningar. Jag lyssnar på denna tyska debatt och förstår i princip 80% av det som sägs. Då ska det medges att jag spenderat otaliga semestrar i Tyskland och Österrike, men ändå. Varför pluggade jag inte tyska?

Skåning
Skåning
7 years ago

Vad ska man säga? Det är hårda ord av Paul Weston, men han har ju i princip rätt. Om man inte ens vågar identifiera fienden efter dessa brutala dåd, så är man i absolut bästa fall en ynkrygg, men egentligen, tja… det Paul Weston säger. Samtidigt vill man ju önska ett mått av besinning, i den meningen att muslimer (kategori två enligt Hirsi Ali) inte hamnar som mottagare av en besinningslös bredsida.

Jakob
Jakob
7 years ago

Kan kun være enig med LarsS. Det tyske debatindslag var glimrende og meget sigende. Hvad hun rablede af sig var svært at forstå og sværere at fatte, mens han var vidende og skarp som en ragekniv. Det er nok desværre ønsketænkning at se Hamed i den hjemlige andedams deadline.

Angela
Angela
7 years ago

http://www.friatider.se/ny-skarp-sverigekritik-i-new-york-times

Och på Fria Tider finns också artikeln från New York Times.

På Avpixlat finns f d statsminister Göran Perssons (s) uttalande i Agenda.

Angela
Angela
7 years ago
Ole Burde
Ole Burde
7 years ago

Jeg forstår udmærket at man i feks Danmark ikke vil blandes ind i mellemøstlige voldshelvede, men er det ikke lidt for sent efter at have inviteret mellemøsten til at slå telt op i Hr jensens baghave ? Det er ikke kun vesten IS har erkæret krig . Mellemøslige minoriteter som kristne og kurdere er de mest øjeblikkeligt truede ofre for IS , men også flere af de mere stabile regeringer har indset at IS er en grotesk truseel på længere sigt . Igår flygtede 100.000 kurdere for livet ind i Tyrkiet , forfulgt på temmelig nært hold af IS …Hvad… Read more »

Prudentius
7 years ago

Fra JP “Nye trusler fra IS”: “…kommer den islamistiske terrororganisation med nye trusler mod Vesten.” “islamistiske”?? Den fæle ideologi, som sjovt nok kun nævnes i vestlige Dar al islam-analyser. En ideologi der alene bygger på islams hellige skrifter, men som alligevel mystisk afviger afgørende fra den smukke fredelige religion islam. Men hvordan afviger?? Hold din kæft, det gør den bare! “terrororganisation”?? IS er en islamisk stat, ja ligefrem et kalifat. IS har et statsoverhoved, kaliffen, og et sæt af provins-guvernører. Staten er efter koranisk diktat engageret i hellig krig mod ikke-muslimer og muslimske frafaldne-hyklere. Dens mål er således politisk og… Read more »

LarsS
LarsS
7 years ago

Har lige brudt mit kun 2 dage gamle løfte om aldrig, ALDRIG nogensinde at overvære en politisk debat på TV, men indslaget med Hamed Abdel Samad fik lokket mig, så han må bære skylden :)! Hamed er skarp og rammer direkte ind i kernen af islamister vs. muslimer og han forstår at udtrykke, at de to termer er parallelle linjer som følger hinanden tæt, konstant og ikke kan adskilles. Som andre skarpe debattører har Hamed den karburatorfejl, at han ikke kan stoppe når først benzinen flyder. Hameds sammenligning med Vestergårds Muhammed bombeturban-tegning og IS´s Muhammed flag var “spot on” og… Read more »

Peter Andersen
7 years ago

For helvede Paul Weston, nu må du stoppe..!

Muhammed havde intet at gøre med islam..!

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x