23
sep
Seneste opdatering: 23/9-14 kl. 2319
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

IS offentliggør ny video: Fange nævner Danmark. De kan det der med video. Lyssætningen er som i det bedste DR studie. At USA og fem arabsie lande netop de seneste morgentimer har indledt et massivt bombardement af IS bla. hovedkvarteret i Raqqa  i Syrien med jagerfly og Tomahawk-missiler og Assads velsignelse, er ikke nået af komme med i dette afsnit.  Så havde det lydt lidt anderledes, hvis de involverede er i live. Mange hellige krigere er sendt på deres livs jomfrurejse i nat. Vi er nu fedtet ind i islams  interne opgør igen, og takket være folkevandringerne og geniale politikere, vil vi få det helt ind på livet.  Eller døden. US and five Arab countries blitz terror group’s Syrian base by launching FIFTY bombing missions in massive wave of strikes from both sea and air.

Norsk økonom: Red svenskerne fra sig selv

Der er sikkert mange  danskere, der har undret sig over at svenske politikere og journalister lød så klicheagtige og hjælpeløse i debatter om den eksempelløse indvandring i valgkampen, som de gjorde var. De to svenske politikere og Peter J Olsson fra Kvällsposten hos Krasnik i Deadline, var pinefulde at overvære. Noget er selvfølgelig “willful ignorance”, de kunne sagtens vide, at de har forhøjet visse svenske kriminalkategorier 4000 %, men når de indtil Reinfeldts tale i ramme alvor kunne påstå, at  Vestens højeste indvandring fra den 3 verden gjorde dem rigere, på trods af hvad enhver erfarede om velsfærdsstatens elendighed med deres egne øjne, så er det fordi de ikke vidste bedre, det gjorde vel heller ikke noget, at skrønen var politisk bekvem. De er nemlig uvidende, de ved ikke, hvad de har gjort, derfor vil de heller ikke stoppe.

En eminent interessant kronik af lektor Elin Ørjasæter, der aldrig ville komme i en svensk avis, også af den grund at Sverige foruden at være det mest ideologiske land i Norden, også fordi de er ude intellektuelle ambitioner. 1968 sejrede dem ihjel og nu er der kun folket, verkelighetens folk, at håbe på, og det er i forvejen temmelig sent og trægt med dem. Sverige er ikke en humanitær stormagt, for det er ikke humanisme, der foregår. Det er en moralsk stormagt, det er den religiøse arv, der lever videre som pseudo.

Både statsråder og opposisjonspolitikere hevdet i den svenske valgkampen at «innvandring är lönsamt». Hvordan hadde de kommet frem til det? Lesing av sammenlignende forskning om innvandring gir det deprimerende svaret: Svenske politikere aner ikke hva de snakker om. Svenske forskere leverer nemlig ikke relevante data.

Svenskene baserer sine data på flytting, ikke på opprinnelse. Deres data handler om «utenlandsfødte», slik at barn født i utlandet av svenske foreldre kommer med i innvandrerbefolkningen. Dermed får de et dårlig mål for innvandring med hele 11 prosentpoeng feilregistrering.

Dansker og nordmenn, derimot, har for lenge siden laget et sentralt register som kobler befolkningen til foreldres fødeland. «Vi oppfatter den norske og danske definisjonen som best egnet for sammenligninger av innvandrernes deltagelse i utdanning og arbeid», skriver Lars Østby og Silje Vatne Pettersen i artikkelen «Innvandrere i Norge, Sverige og Danmark» i Samfunnsspeilet.

Mens de danske og norske forskere er bekymret for velferdsstatens finansiering i lys av innvandringen, slår svenskene fast i samme rapport, etter sitt eget mangelfulle bidrag: «Ser vi på dessa resultat, finnes ingen anledning til oro för finansieringen av välfärdsstatens kostnader med nuvarande innvandring och integration.» Svenske forskere er ikke bare ubekymret, de er bombastisk ubekymret på sviktende tallgrunnlag.

Norge bør bygge opp en forskningsstiftelse for Sverige. Det bør ansettes folk fra etablerte norske og danske fagmiljøer. Som broderfolk bør vi finansiere driften. Svenskene trenger nemlig hjelp. Langt fremskreden ideologisk blokkering gjør dem ute av stand til å hjelpe seg selv. Kronikk: Svenskene forstår ikke sin egen innvandring

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Taget herfra […]

Børge
Børge
7 years ago

Vi, der har arbejdet i industriens udviklings- og forskningsafdelinger samt på universiteternes natur- og tekniske videregående fakulteter, ved at importen fra MENA er en katastrofe, der ikke lader sig rette op. Stort set uden een eneste undtagelse kan jeg konstatere, at menap’erne, jeg har truffet, ikke evner krævende job. Hverken på højt videnskabeligt niveau eller på højt fagligt niveau. Hvis vi ellers havde haft industri med arbejde til manden på gulvet, så kunne de højst få arbejde der. Så vi har i Europa importeret en ukontrollerbart voksende fremmed befolkninggruppe, der til evig tid vil udgøre allerlaveste socialklasse, og samtidig trækker… Read more »

Angela
Angela
7 years ago

Svenskar har ofta citerat den svenske statsminister Erlander (s) som sa : “Huk´er gubbere och kärringer för nu ladder han um.”

Jag säger ang “Rädda svenskarna från sig själva”: Huka er inte bara gubbar och kärringar i Sverige utan hela världen för nu laddar makteliten om! http://www.friatider.se/reinfeldt-riskerar-bli-fn-topp

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
7 years ago
Reply to  steen

Jeg gik ind og læste hvad Carsten Jensen siger. Ja, jeg synes heller ikke DF skal gå i regering. Ikke for at “fly” regeringsansvaret, men fordi det, der har betydning for os DFére, er et stop for masseindvandringen, og det vil Venstre aldrig gå med til, når det kommer til stykket. Det er kun støj fra Inger – intet andet. Hvad skal vi så i sådan regering, når vi bare skal administrere indvandringen. EUs magt kan der i realiteten heller ikke gøres noget ved, når langt de fleste partier elsker EU. Men jeg indrømmer, det er et ubehageligt dellemma –… Read more »

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
7 years ago

Om den norske økonom.

Som skatteyder i Danmark vil jeg nu ikke bidrage til svenskernes oplysning, det må ske på frivillig basis. Et eller andet sted ligger svenskerne som de har redt. Valget bekræftede dette. 13 % er for lille en protest set i forhold til vanvidet.

De kan bare bruge tal fra Danmark og Norge. Hvorfor skulle situationen være bedre i Sverige end her. Rockwoolfonden giver brugbare tal – eksempelvis 5.000 indvandre fra 3.verdens lande koster årligt 2.1 mia. kr.
Svenskerne er for feje – endnu mere end vi danskere er.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x