24
sep
Seneste opdatering: 24/9-14 kl. 0934
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Først var det jøder og homoseksuelle. De skyldige politiske genier har nogenlunde lykkedes med at skjule effekterne af deres dumhed, for der er ikke så mange af dem, så det lyder ikke så højt, når nogen kommer til skade. Ikke højere end at en Allerslev kan dænge det til i røgslør. Der er ikke en dansk jøde, der ikke ved, at de første muslimske mord i dette land, vil gå ud over dem, ligesom i Belgien og Frankrig. De taler ikke højt om det, men de er ikke dummere end os andre.

Nu er turen så kommet til kristne. Endnu brændes vore kirker ikke som i Frankrig, Tyskland og forleden i Schweiz, men rolig: Fredens religion er kun lige begyndt. Niels Erik Hansen, der er leder af Dokumentation- og Rådgivningscentret om Racediskrimination mener, at “hvis dette fortsætter får vi et opdelt samfund, hvor grupperne lever hver for sig.” Han er virkelig fremme i skoene af en mand, hvis fuldtidsjob det er, at have fingeren på pulsen. Det er der advaret mod i tyve år, og i dag har vi det allerede ikke mindst takket være politiske tonedøve, som ham selv.

Politikerne, der mildt sagt ikke er the best and the brightest, skriver Carsten Jensen vittigt og nedslående om i Sydsvenskan i dag. Carsten Jensen: Alla vill ha makt – men ingen vill regera. Han er nu kommet så langt, så han taler om demokratiet og nationens død, og det er fordi de politikere, der vælges ud af at et uendeligt snævert underlag, partiernes ganske få medlemmer, betragter Folketinget som en forberedelsesklasse til deres egentlige karriere: Den internationale. Bare se hvor travlt Reinfeldt havde med at komme ud af butikken, inden vi aner det, er han generalsekretær for FN, forlyder det. En narcissist i godhedens højborg, der også er korruptionens. Det rigtige sted til en virkelig dum skid og en historisk landsforrædder.

Carsten Jensen har fat i et centralt problem: Parlamenterne er tømt for indhold, det er givet væk, og ikke engang de nulliteter, der tilbringer et helt liv der, regner dem længere for noget videre. Det kan derfor ikke undre, at et Folketing gladeligt formøbler nationen Danmark bort, og at vi til sidst vil ønske os lige så langt væk fra Danmark, som politikerne  længes væk fra Folketinget. Det andet problem er, at ingen virkelig begavede personer ønsker at sidde i Folketinget.

De nuværende sætter deres internationale karriere højere end Danmark, og derfor fortsætter de med at ødelægge dit land. Hvor kan de ellers nå så langt på så få meritter? De har f.eks. fuld fart på importen af invalidepensioner igen, efter et mindre tilbageslag fra 2001-2011. Hvordan nogen kan holde masken, når almindelige, fortrinsvis røde rugbrødspolitikere taler om velfærd og solidaritet, er mig en gåde. De er lige så lidt solidariske som højderne blandt eurokraterne. De ødelægger lande for penge og prestige til sig selv, og fordi de er for fejge til at lade være. Når Helle Thorning på trods af 2001 valget for 13 år siden lader det ske, man ser nedenfor, er det ikke fordi hun er i god tro, det er fordi hun er relativ ung, og regner med at have en stor international karriere foran sig. Keine Hexerei. (TV 2)

Indspilning i fuld skærm 24-09-2014 012434

Grafik: ‘Tidsbegrænset opholdstilladelse’ – Forvent endnu flere ikke-danskere på offentlig overførsel…

2.400 asylsøgere til Sverige i valgkampsugen

Flyktinginströmningen till Sverige slog alla rekord under årets valrörelse. Under sista veckan före valet sökte 2 400 personer asyl – den högsta veckonotering svenska myndigheter någonsin registrerat.Sverige tar i år emot 92 000 asylsökande – om nuvarande flyktinginströmning håller i sig. 2 400 sökte asyli valets slutskede

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Henrik
7 years ago

Stoltenberg og Støre burde stilles for riksrett for landsforæderi og få same straff som Vidkun Quisling. Norge,s fremtid er usikker,-muslimene har som mål å innfiltrere regjering og storting,og lykkes de med det vil de ta landet uten å ha avfyrt et eneste skudd.Alternativt kan det resultere I borgerkrig.

Charles Nielsen
Charles Nielsen
7 years ago

Havde det været min datter der var blevet udsat for dette, som vist på video, Så havde de to mænd som brasede ind i lejligheden være døde i dag. Det er ikke trudsler, jeg fortæller bare hvor jeg står.

Men, Har politiet fået fat i disse svin. ??
Er der blevet sat skik på det hos boligforeningen. ???

Hvis ikke, skal man da selv tage affære.

Anonymous
7 years ago

“Det multikulturelle Norge har gjort landet rigere både kulturelt og økonomisk”

»Ikke bare Oslo, men hele landet er blevet mere spændende. Der er ny mad, musik og oplevelser, som vi ellers ikke ville have haft,«
siger Jens Stoltenberg.

Jeg ved ikke om han er dum eller blottet for sund fornuft? Men han har selvfølgelig ret med hensyn til oplevelser.

Marit
Marit
7 years ago
Reply to  Anonymous

Vi nordmenn vil ikke lenger ha Jens Stoltenberg som statsminister. Derfor er han blitt generalsekretær i NATO. Halleluja ! Endelig blir det FRED i verden !

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Dagens mest ufrivilligt komiske bemærkninger 😀 De nordiske socialdemokrater er ved at vokse fra hinanden http://www.b.dk/nationalt/de-nordiske-socialdemokrater-er-ved-at-vokse-fra-hinanden Bent Winther Af Bent Winther 23. september 2014, 17:00 Socialdemokraterne i Sverige, Danmark og Norge tager hver sin retning i synet på indvandring og integration, viser ny bog. Og det får indflydelse på gamle idealer om solidaritet og fællesskab. De kan fortsat enes om meget, de nordiske socialdemokrater: Lighed er godt, ligestilling er også godt, den nordiske velfærdsmodel skal nok overleve – takket være socialdemokraterne selvfølgelig – og meget andet. Der er en fælles historie tilbage til danske Thorvald Stauning og svenske Tage Erlander… Read more »

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x