25
sep
Seneste opdatering: 25/9-14 kl. 1737
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

1-Choudhary KBH 02.08.2014, II 028

(Foto © Snaphanen, klik f helskærm) Radical preacher Anjem Choudary is one of nine men arrested today as part of an investigation into Islamist terrorism, sources have revealed. Choudary, 47, and eight other men aged 22, 31, 31, 32, 36, 38, 39 and 51 were arrested by Metropolitan Police officers in London this morning, and have all been taken to police stations – where they remain in custody. Some 19 residential, business or community premises were also being searched today as part of the investigation, Scotland Yard said. Eleven of these were in east London, one was in west London, one was in north-west London and five were in south London – while a residential address was also being searched in Stoke on Trent, Staffordshire. BREAKING NEWS: Radical preacher Anjem Choudary is one of nine men arrested by counter-terror police in London on suspicion of encouraging terrorism, Radical preacher Anjem Choudary among nine men arrested in counter terrorism raids

Juristen Choudhary har ikke været sådan at få ram på, men nu hvor England står lige foran at skulle bombe IS, må han regne med at love, der i går blev fortolket på én måde, idag fortolkes på en anden. Når tiderne skifter, kan vi befinde os i en anden situation. Det har Choudhary ikke kalkuleret med, after at han har trillet bæ med systemet i så mange år. Islam tror, den har aflæst os, men efterhånden som den flytter sine positioner frem, ændrer vi os. Det har den intet øje for. Fundamentalisten Abu Laban boede her i 23 år, og troede han én gang for alle havde luret de naive danskere – men ikke. Han døde ude i kulden som almindeligt forhadt. DR glemte pludselig, at de havde dikket ham under hagen og brugt ham som ekspertkommentator i årevis.

På sociale medier kan englændernes reaktion på arrestationen omtrent sammenfattes til “about bloody time.” Mange venter, han vil snakke sig ud af det igen, men lad os nu se. Måske bliver IS, som en af mine venner siger, det der endelig vækker Europa af sin langvarige dvale overfor islam. IS kan blive en game-changer. Han blev for et par dage siden interviewet på FOX om IS. Bortset fra at det illustrerer en muslimsk tankegang, der iøvrigt ligner Asmaa Abdol Hamids, er det et håbløst projekt. Samtale med Choudhary er som at afhøre en Toto Riina, en Gus D’Amato eller en Lucky Luciano. Muslim rimer på mafioso. Om Choudharys danske forbindelser: Han opfordrer unge danske muslimer til jihad

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Neuhammer
Neuhammer
7 years ago

@ Moran ya Simba

Som Winston sagde: War is hell, slavery worse.

Moran ya Simba
Moran ya Simba
7 years ago
Reply to  Neuhammer

Lige præcis. So buckle up, buddy…

Moran ya Simba
Moran ya Simba
7 years ago

Det er fint nok at han er blevet nappet og umuligt at være uenig i kommentarer som “about bloody time”. Men muren af eskapisme og total virkelighedsfornægtelse er stadig massiv. Obama står på FNs talerstol og erklærer “Islam teaches peace”… Altså hallo, Det Hvide Hus er stadig på børnehave-niveau når det gælder islam fordi virkeligheden er, ja, en kende uhyggelig. http://www.jihadwatch.org/2014/09/obama-at-the-un-united-states-is-not-and-never-will-be-at-war-with-islam-islam-teaches-peace Det er ret informerende at se dokumentarer om Anden Verdenskrig. Tre ting jeg særligt har bemærket: a) angrebet på folk der kritiserer Islam og indvandringen af muslimer til vesten virker forbløffende parallel til eftergivenhedspolitikken i UK i 1930erne. Chikanering,… Read more »

Skåning
Skåning
7 years ago
Reply to  Moran ya Simba

Liknelserna med Hitler står som spön i backen, och som neutral feg svensk kan jag inte låta bli att pocka på er danska självbild. Nä, vi svenskar var ju inte med i kriget. Ingenting kunde vara mer fel. Medans danskarna tyst accepterade ockupationen till 1944 då Tyskland redan hade förlorat kriget, så gick 10 000 svenskar frivilligt i strid på Finlands sida mot den ännu mer brutale diktatorn Stalin redan 1939, när oddsen var på andra hållet. Säg att Hitler hade vunnit kriget. Danmark hade möjligen blivit en satellitstat till Tyskland, med ungefär lika mycket självbestämmanderätt som vilken stat som… Read more »

Moran ya Simba
Moran ya Simba
7 years ago
Reply to  Skåning

Nu skal du lige høre her makker. Historien er ikke særligt relevant. Amerikanere kan godt lide at stikke lidt til franskmænd over Frankrig’s kollaps i 1940. Og det var også ydmygende. Men det samme land kæmpede som en vild tiger i 4 år 22 år tidligere og ofrede relativt flere mænd end Tyskland i den første krig. Og, efter Obama’s kujon-adfærd hvad islam osv angår og Kerry’s nærmest tiggen om at “Islam må ikke være ond ved os suk suk suk”, har USA ikke noget at lade Frankrig høre i kujon-afdelingen. Og nu skal du høre her: Danmark’s historie var… Read more »

Skåning
Skåning
7 years ago

Jag vet inte om jag glädjer mig så mycket över att “Andy” har blivit arresterad. Visst, har han varit med och planlagt terrordåd så ska han buras in, men inte för vad han säger, såtillvida att hans tal kan bevisas ha lett till direkt våld. Jag anser att det är bra att sådana som han säger sina åsikter rätt ut under yttrandefrihetens principer. Det gör det så mycket enklare för oss, som är hans diametrala motsats, att peka på vad dessa sharia-muslimer verkligen tycker. Problemet med Choudary är inte vad han säger, för det är mycket upplysande. Problemet är att… Read more »

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  Skåning

Det var många bra kommentarer här, Skåning! Jag reagerade på detta i morse (SR, Ekot): “Men i går kväll blev det klart vem som blir tredje vice talman. Det är miljöpartisten och riksdagsledamoten Esabelle Dingizian som kom till Sverige 1965 från Irak och har suttit i riksdagen sedan 2006. – Jag vill visa att det går att som utlandsfödd bli talman i Sverige, att det inte bara är så att säga människor som är blonda och har ett svenskt namn som kan bli makthavare, utan att vi har ett Sverige i dag där det finns möjlighet för människor att kunna… Read more »

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  Angela

Rättelse av näst sista stycket: Jag förstår att irakiskan yvs för det är inte många blonda människor med svenskt namn, i synnerhet inga svenskor (om någonsin), som beviljas ynnesten att få företräda sina landsmän i sin egen riksdag, i sitt eget land. Det irakiskan glömmer är att svenskarna inte valt henne eller utnämnt henne till den posten eller ens en plats i riksdagen. Irakiskan har tvingats på oss av ett litet s k parti som ockuperats av en samling utlänningar. Varför jag som svenska skall företrädas av en irakiska är obegripligt?Svenskarna är inte intresserade av irakisk politik i riksdagen. Vi… Read more »

John Niss Hansen
John Niss Hansen
7 years ago

Nu er vi så for alvor i direkte krig med Islam. Det har vi været mere eller mindre siden deres store krigserklæring i 2001.
Heller ikke dengang ville de moderate tage tydelig afstand fra og udgrænse de ekstreme. Det betyder, i en hvis forstand, at vi er krig med dem alle, desværre.
Den dag kan komme, hvor krigen ikke længere foregår i fjerne lande, men må udkæmpes her.

Jesper
Jesper
7 years ago

Nej, den dag kan ikke komme – den kommer med stor sandsynlighed – desværre (for vores børn). Spørgsmålet er bare hvilken form det kommer til at tage – det er jeg usikker på i øjeblikket. Et godt bud vil være, at Sverige inden for få år eller et årti måske bryder ud i en (omfattende) Balkanagtig borgerkrig hvilket kan starte en kædereaktion i andre lande. IS er en døgnflue eller en optakt og får begrænset indflydelse i vores del af verden – med de kan skubbe til hadet til muslimer, hvilket kan fremskynde en konflikt. Den pinlige tavshed fra muslimske… Read more »

traveler
traveler
7 years ago

IS kulminerer på et ubekvemt tidligt tidspunkt for muslimer her i Vesten, da de muslimer ledere havde kalkuleret med, at den voldelige magtovertagelse skulle ske senere, når de gennem befolkningsimport og fødsler stod stærkere i Vesten.

Choudhary, Asmaa og alle de mange imamer og talsmænd er i stedet fanget på det forkerte ben og kan ikke rigtig formulere sig ud af deres koran-funderede agenda

nadacomprende
nadacomprende
7 years ago

Det var f*n på tiden.

PFEP
PFEP
7 years ago

Islamisk Stat kan nok blive de dråber der får bægeret at flyde over i Europa.
Det rækker med et stort eller flere mindre terrordåd i Europa og IS/Islam kommer vække befolkningens vrede og det kommer ikke gå stille af.
Desuden kommer det rejses massivt krav på myndighederne at handle, noget der kan ende i repatriering av ointegrerbara muslimer.

Peter Andersen
7 years ago

Jeg giver dig fuldstændig ret Steen. Den lille hus-islamist har troet han kunne køre på frihjul i al evighed, men han og hans ligesindede har selv skabt problemet.

Én ting er, at nogle af os godt kunne have ønsket disse problemer tacklet, før vi havde lukker i tusinder og atter tusinder af disse galninge ind i vores lande. Men en anden ting er at tro, vi for altid ville være blinde overfor disse og deres sindssyge ideologi.

På et tidspunkt ville der ske noget. Lad det endeligt være nu..!

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x