26
sep
Seneste opdatering: 27/9-14 kl. 2332
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Om Dan Park bliver udstillet i K√łbenhavn, vides i skrivende stund ikke, men Berthelsen og Br√ľgger har i al fald vist, at de stadig er parat til at vove pelsen og ikke er blevet fede og magelige. Det er en sj√¶lden kvalitet blandt journalister. De er ogs√• lykkedes dem at eksponere, at de p√• deres angiveligt borgerlige station har nogle lyser√łde svagpissere ansat, hvoraf nogle endda har sv√¶rt ved at stave.

Jeg har kendt til Dan Park i otte-ni √•r, l√¶nge inden nogle af disse, jeg har m√łdt ham nogle gange – han er ikke en mand af mange ord, det er ikke uds√¶dvanligt blandt billedkunstnere – ¬†og jeg har en lang, professionel erfaring i at se p√• billeder, noget man nemt betragter som s√• selvf√łlgeligt at man glemmer de mange, der ikke er i stand til det. Jeg kender ogs√• alle de sager, som billederne henviser til, det hj√¶lper p√• forst√•elsen.

Nu tror jeg ikke at Rushy Rashid, Kasper Colling Nielsen eller Martin Kongstad har nogen intellektuelle ambitioner i den retning, men andre kunne m√•ske v√¶re interesset i at f√• en professionel, professoral bed√łmmelse af Dan Park, nemlig Lars Vilks’ her, som han afleverede p√• Dagbladet Information den 6 september 2014. Lydkvaliteten er god selvom Vilks ikke har en mikrofon om halsen, jeg har selv optaget den, og da det nu er Vilks, er det ogs√• meget underholdende.

Neden under nogle replikskifter der kunne sammenfattes: 68′ erne b√łrn kapitulerer, der er g√•et ren √¶stetik og haute cuisine i dem, den gode smag har sat sig p√• deres Body Mass Index. Mette Winge syndromet opdateret. Vilks citerer¬†Lars Hillerberg: “En satirisk tegning skal altid v√¶re smagl√łs, g√• over gr√¶nsen,” og det er lige hvad Park har gjort, og som den gode smag – ‘de progressive”, “Sveriges Katoffelr√¶kker” – har puttet ham i f√¶ngsel for. Vogt jer for dem!

Vi kommer rundt om Marcel Duchamp, Robert Mapplethorpe, Makode Linde, Pussy Riott og Piotr UklaŇĄski. Vilks taler halvdansk, s√• kan kultureliten ogs√• f√łlge med og han skriver mere om Park her: 1896: Dan Park och tingsr√§ttens alltf√∂r enkla domslut.

Martin Kongstad ford√łmmer udstilling af Dan Park ‘s v√¶rker i K√łbenhavn

Forfatter og tidligere medarbejder p√• Radio24syv – Martin Kongstad – ford√łmmer i en opdatering p√• Facebook Radio24syv ‘s muligg√łrelse af en udstilling af den svenske gadekunstner Dan Parks v√¶rker i K√łbenhavn:

“Min datter har g√•et i b√łrnehave med muslimer, og nu g√•r hun i skole med muslimer. Hun har v√¶ret med til bryllupper og begravelser. I g√•r fortalte jeg hende, at Radio 24syv faciliterer en udstilling med Dan Parks v√¶rker. Jeg fortalte ogs√•, hvad de v√¶rker forestiller. “Hvorfor vil de g√łre det?” sagde hun. Det var hende komplet uforst√•eligt. S√•dan har jeg det ogs√•. Det er ikke modigt, det er ikke vigtigt, det er bare ubeh√łvlet.”

I en kommentar skriver forfatteren Kaspar Colling Nielsen:

“Det handler slet ikke om ytringsfrihed, men om retten til at tale grimt og neds√¶ttende om muslimer.”


Malene Lei Raben skriver:

“Jeg kunne ikke v√¶re mere enig. Og at 24/7-cheferne samtidig ikke selv t√łr tage ansvaret men d√¶kker sig under en leje-gallerist er kujonagtigt og fejt”

Helene Hermann skriver:

“ja, hvorfor er det igen og igen interessant for medierne at give plads for det laveste standpunkt? De laveste tanker bliver dyrket og bliver mere og mere acceptabelt. Blot for at medierne f√łler sig set? Meget skidt for sammenh√¶ngskraften i vores samfund. Og i det hele taget tungt at v√¶re vidne til.”

Christina Yoon Petersen skriver:

“S√• hvis du/I fx. kom til at skrive noget ubeh√łvlet om kapitalisterne, s√• skulle man ogs√• forbyde at s√¶lge dine b√łger? Eller er kapitalister ikke rigtige mennesker?”

Allan Evald Nielsen skriver:

“Martin Kongstad det m√• du da uddybe….. Hvor er det lige det ikke vigtige ligger i Dan Park? (lad os glemme modighed og ubeh√łvlethed, det synes irrelevant her). Naturligvis er det umiddelbart en ucharmerende og st√łdende kunst han demonstrerer HVIS man ikke s√¶tter den i kontekst med hvorfor den opst√•r, hvad den kommenterer p√• og hvorfra den stammer – men det synes jo at g√¶lde alle former for kunst. M√•ske det var mere relevant at fokuserer p√• en ualmindelig bem√¶rkelsesv√¶rdig dom, ja historisk dom, i Malm√łs Tingsret den 21. august i √•r…..Den praksis bunder netop i den manglende evne til at se v√¶rkerne i kontekst og udviser skr√¶mmende ignorance overfor politisk √łmt√•lelige emner som man ikke vil accepterer; som fx. at hate-crime faktisk ses ud√łvet af sam-etnistiske personer som offeret. Hvilket pr√¶cis var tilf√¶ldet og den katalyserende baggrund for Dan Parks ford√łmte v√¶rk “Hang On…” Jeg synes egentlig det er lidt √¶rgerligt at forfalde til kun at v√¶rdilade og afst√łde emnet Dan Park i stedet for at f√• en perspektiveret debat om den og ikke mindst om modreaktionen i den svanske befolkning og domsafsigelsen.”

Ren√© Fredensborg (journalist p√• Radio24syv’s kulturprogram, red.) skriver:

“Det handler jo p√• ingen m√•de om s√¶rligt at forh√•ne muslimer. Det handler om, hvorvidt man m√• g√łre grin med og satisere over ALLE trosretninger og politiske fundamentalister. Hvorfor ser I ikke nuancerne, i stedet for p√• s√¶dvanlig vis at agere politisk korrekt og multikulturel kr√¶nket? Jeg har ogs√• muslimske venner. Og mine b√łrn har muslimske venner. Og kristne og j√łder og whatever. Dan Park provokerer alt og alle. Vi fors√łger at diskutere om man skal smide en mand et halvt √•r i f√¶ngsel for at provokere med satirisk og klart gr√¶nseoverskridende kunst. Stop dog det fokus p√• Muhammed og muslimer. Skal netop den religion sk√•nes for satire? Og hvorfor? Fordi de s√• truer med en sabel? Come on, ytringsfriheden m√• ikke kn√¶gtes af angst og politisk korrekthed. Der er visse hensyn, ja. Men skal vi ikke starte med at se p√• de billeder, som sender en mand i f√¶ngsel? Forst√• dem evt? Eller er den her tr√•d ogs√• en slags ‘svensk’ meningstyranni?”

Joakim Yo Akim Hjejle skriver:

“Der var engang hvor jeg i hvertfald syntes at Monty Pythons “Life of Brian” var sjov og vigtig. Jeg syntes ogs√• at Norge var mega reaktion√¶re og til grin, da de forb√łd den, fordi den var blasfemisk.”

Allan Evald Nielsen skriver:

“Det er ret p√•faldende at kunstnere i s√¶rdeleshed ikke selv forst√•r at adskille 1) den forst√•eligt personlige v√¶mmelse eller opr√łrthed samt den p√• andre folks sympatiske evne til at f√łle indignation, fra 2) en konstruktiv debat der har argumenterne som holdeplads og som ikke svinger som vinden bl√¶ser men derimod kunne fors√łge at ramme vores samfundsholdning og domspr√¶cedens ind s√• den fremst√•r rimelig egal uanset hvad og hvem der er subjektet i debaten eller kunsten. Helene Hermann, jeg vil mene man er en st√łrre trussel for sammenh√¶ngskraften i vores samfund hvis man uargumenteret og v√¶rdiladet indg√•r i samme konsensus om frav√¶ret af perspektiv og kritik overfor f√¶ngslede kunstnere der f√•r destrueret v√¶rkerne og manglende debat som i den svenske offentlighed og Martin Kongstads udsagn end hvis man faktisk indlod sig p√• en substansiel debat der ogs√• tog kunsten i forsvar (ogs√• n√•r man ikke bryder sig om den) og kritiserer samfundstendensen (selvom man synes om den).”

Kristian Ditlev Jensen (forfatter, red.):

“Der er ingen, der frygter kristne eller heteroseksuelle eller konservative eller bare snerpede danskeres reaktion p√•, at b√•de Gud og Muhammed skildres som involveret i sodomi, men der advares vildsomt mod muslimers reaktion og det udl√¶gges som en kr√¶nkelse af specifikt dem. Det synes jeg er tankev√¶kkende.”

Martin Kongstad skriver:

“Jeg tror ikke, man kommer langt med at v√¶re ubeh√łvlet, og jeg kan desv√¶rre ikke opfatte dette som andet. De kristne gjorde indsigelser herhjemme, da Thorsens Jesusfilm skulle laves, men siden mistede vi jo – takket v√¶re blandt andet de kulturradikale (dem som nu kaldes politisk korrekte) – enhver tro, i alle fald, den mere dogmatiske. Jeg synes den svenske reaktion er way over the top, men jeg synes p√• den anden side ikke, at der er nogen god grund til at forn√¶rme folk groft. Det h√łjere form√•l har jeg sv√¶rt ved at f√• √łje p√•. 2.G kids skal ikke r√•be luder efter en kvinde i l√•rkort, og Radio24Syv skal ikke facilitere en voldsom kr√¶nkelse.”

Kaspar Colling Nielsen skriver:

“Sverige og Danmark er to forskellige integrationsm√¶ssige eksperimenter. Det bliver sp√¶ndende at f√łlge i √•rene der kommer. Jeg venter stadig p√• den frie og √•bne debats forl√łsende effekt p√• integrationen i Danmark.”

Martin Kongstad skriver:

“#Christina: Kapitalister er lige glade med min h√•n. Mange muslimer er ikke lige glade med, at man bespotter deres religion. Det er sv√¶rt for os at forst√•, al den stund, at vi ikke selv har et lignende forhold til vores religion, men jeg mener, at vi b√łr g√łre os den anstrengelse at pr√łve at forst√• det, og, som f√łlge af det, undlade at opf√łre os bevidst ubeh√łvlet. Hvad kunne st√łde danskerne i lignende grad? Noget med husdyr eller Kongehuset, m√•ske. Og Ren√©; hvis det er at v√¶re politisk korrekt, s√• er jeg det.”

Christina Yoon Petersen skriver:

“Kaspar Colling Nielsen men s√• skal vi da netop give plads til nuancerne? Fx. ved Dan Park. Og problematikken ved at muslimer laver hatecrimes mod sorte fx.”

Uwe Max Jensen skriver:

“I k√łrer denne sag op som om, den handler om islam / muslimer. Det er et kedeligt en√łjet fokus.”

Christina Yoon Petersen skriver:

“Martin Kongstad – man skal ikke tage hensyn til racister. I dette tilf√¶lde nogle muslimer der hater mod sorte.
Min mor er koreaner og opvokset i Korea. Hun er IKKE et ondt menneske, tv√¶rimod. MEN, hun er vokset op i anden kultur, som du bliver N√ėDT til at s√¶tte dig ind i for virkelig at kunne forst√•.¬†Langt de fleste asiatere har det sv√¶rt med b√•de muslimer og sorte, de ser dem som undermennesker. Det har jeg da hver dag i hele mit teenageliv udfordret min mor med. Jeg har drillet hende, jeg er blevet sur, jeg har provokeret hende, jeg har s√•ret hendes f√łlelser omkring dette emne. HVORFOR? Fordi det sgu da er vigtigt, at hun pr√łver at l√¶re ikke at v√¶re racist. Hun VED om nogen hvordan det f√łles at danskere fx. er det mod hende. MEN, denne procses er lettere sagt end gjort. Men man SKAL skubbe p√•. Havde jeg v√¶ret forst√•ende overfor min mors holdning, s√• havde hun ALDRIG rykket sig.”

S√łren K. Villemoes (journalist p√• Weekendavisen, red.) skriver:

“Kan I ikke bare sige, at I er bange for at miste hovedet i stedet for at tale om en eller anden fjollet h√łflighed?”

Martin Kongstad:

“Jeg mener rent faktisk at h√łflighed er en vej frem og at v√¶re ubeh√łvlet er det modsatte. Du kan selv v√¶re bange for at tabe hovedet.”

S√łren K. Villemoes:

“H√łflig kunst? Come on, Martin. Det er regul√¶r vr√łvl. V√¶r nu bare √¶rlig: Du er bange for vrede muslimer. Det er ok. Det m√• man godt v√¶re. Du er ikke den eneste.”

Uwe Max Jensen:

“S√łren K. Villemoes siger det”

Christina Yoon Petersen:

“Martin Kongstad det er fordi du aldrig har k√¶mpet mod det selv…Men lad mig s√• sp√łrge. Mener du at Yahya Hassans digte b√łr skrives om, s√• de er mere h√łflige overfor muslimer?”

Martin Kongstad:

“Ja, men Villemoes har ikke ret. Jeg taler ikke ud fra en ford√¶kt frygt her.”

S√łren K. Villemoes:

“Hans digte er ikke h√łflige nok.”

S√łren K. Villemoes:

“Selvf√łlgelig taler du ud fra frygt.
Du vil bare ikke se den i √łjnene. I stedet fremstiller du din angst som noget dydigt og fint.”

Christina Yoon Petersen:

“Men mener du at hans digte skal skrives om i et mere h√łfligt sprog?”

Martin Kongstad:

“Cut the crap, Villemoes.”

S√łren K. Villemoes:

“Nope I won’t. Dit kunstsyn er √•benlyst hen i vejret. H√łflig kunst? Begrebet giver ingen mening. Du opfinder en etiquette til lejligheden, fordi du er glad for at have dit hoved p√• din hals. Det forst√•r jeg. Men dine argumenter h√¶nger slet ikke sammen. Kun frygt kan forklare det.”

Sara Jensen:

“Yahya Hassan beskriver problemer , der ogs√• findes i danske familier. Der findes muslimer, der er racistiske idioter lige s√• vel som der findes kristne racistiske idioter. Jeg kan se pointen med Yahays kritik men Dan parks udstilling…”

Uwe Max Jensen:

“Martin Kongstad

Angst √¶der sj√¶le op …”

Uwe Max Jensen:

“Med hensyn til Kongehuset har det jo v√¶ret udsat for tilsvarende og endda v√¶rre satire

http://www.uriasposten.net/archives/18566 “

Kaspar Colling Nielsen:

“Tal ordentligt, S√łren Willemoes. Hvad fanden bilder du dig ind?”

Ulrik Wivel:

“Ytringsfrihed og hensyntagen beh√łver ikke at v√¶re mods√¶tninger.”

Uwe Max Jensen:

“Kaspar

Er sandheden ilde h√łrt?”

Christina Yoon Petersen:

“Sara Jensen – ja forskellen p√• Yahya og fx. Zornig, ER bare at Yahya skal have PET beskyttelse. At han skal frygte for sit liv fordi han udtaler sig. Det skal Zornig ikke. I √łvrigt er Yahya Hassans beskrivelser ikke nye. Stop Volden var ude at advare mod det for 20 √•r siden. De slog NETOP p√•, at udsatte muslimer opf√łrte sig meget anderledes end udsatte danskere. Og det er da v√¶rd at tale om.”

Uwe Max Jensen:

“Denne debat k√łrer kun, fordi vi allesammen er s√• skidebange for islam og muslimer. Det risikerer i sidste ende at blive farligst for muslimerne. Da det fortr√¶ngte som bekendt vender tilbage i perverteret form.”

Sara Jensen:

“Christina Yoon – Du har ret, det er ikke ok med PET- beskyttelsen. Du har ikke ret i at omsorgssvigtet er v√¶rre.”

S√łren K. Villemoes:

“Kasper, hvad har jeg da sagt?
Enhver kan se, at begrebet “h√łflighed” ikke h√łrer hjemme under begrebet “kunst”. At de to overhovedet kan forenes, m√• skyldes frygt. Frygt for islamisters vold.”

Christina Yoon Petersen:

“Sara Jensen – jeg siger ikke det er v√¶rre, jeg siger de reagerer anderledes. I Zornigs case, blev medlemmerne selvdestruktive, hvad Stop Voldens sagde s√• blev udl√¶ndingene destruktive udad. Der var en klar forskel. Selvom vi tager to “ens cases”, hvor begge reagerer udad. S√• var der den ene forskel, at udl√¶ndingene ikke var bange for at d√ł. Det bet√łd at sm√• drenge p√• helt ned til 12 √•r, kunne smadre en stor udsmider. Trampe ham i hovedet. Havde det v√¶ret en tilsvarende dansk utilpasset dreng p√• 12 √•r, ville han l√łbe gr√¶dende bort ved en lussing. Nuvel, det var hvad Stop Volden sagde.”

Den Fri

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] p√• youtube HANS RUSTAD. Forel√¶sningen har samme tema som den i K√łbenhavn i september, men da Vilks aldrig bruger manuskript, er den b√•de den samme og en helt […]

trackback

[…] Kommer her ved 24 tiden. Hvad ang√•r Dan Park og Sverige i dag, kan man ikke h√łre nogen bedre kvalificeret end Lars Vilks, som man ogs√• kunne h√łre p√• min lydoptagelse. […]

trackback

[…] Aftenshowet fra minut 24.¬†(H√łr ogs√• Lars Vilks foredrag om Park fra K√łbenhavn d. 6 […]

Pia Jensen
Pia Jensen
8 years ago

Hold dog for pokker op med at kalde folk for nazister eller “semi-nazister”. Det har vi ikke r√•d til!! Jeg kender tilf√¶ldigvis Daniel Carlsen, der ikke er skyggen af nazist – ej heller Danskernes Parti (ingen gider jo unders√łge sagen n√¶rmere og l√łber derfor hellere med en halv vind). Lad os hellere som de f√• klartseende kr√¶fter, der er, finde sammen. S√• kan vi sk√¶ndes om resten bagefter, hvis der alts√• bliver et bagefter.

victor
victor
8 years ago

Sudden Jihad syndrome i Oklahoma. En fyret arbejder g√•r amok, sk√¶rer hovedet over p√• en eks-kollega …og bliver stoppet af en bev√¶bnet chef.

Begrundelsen: Gerningsmanden “had recently adopted Islam”.

http://www.chicagotribune.com/news/nationworld/chi-woman-beheaded-oklahoma-20140926-story.html

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
8 years ago

Dengang han kom med venstreorienterede udsagn, var det OK, men nu, hvor han har skiftet fokus, er det forkert og skadeligt, for vi skal v√¶re h√łflige! Det er forbeholdt venstreorienterede at v√¶re ubehagelige, for de hat jo ret.

PFEP
PFEP
8 years ago

Nu √§r inte jag n√•gon d√§r gillar Dan Parks “konst”, men smaken √§r jo olika, gudskelov ūüėČ
MEN därifrån till att döma Park till fängelse och destruera hans alster, är där ett universum i avstånd.
Ingen tvingar varken mig eller andre att titta p√• Dan Parks provokativa objekt och vad jag minns har jo Sverige n√•got det kallas “Yttrandefrihetsgrundlagen” och r√§tten att yttra sig b√∂r √§ven g√§lla personer som Dan Park.
http://www.riksdagen.se/sv/Sa-funkar-riksdagen/Demokrati/Grundlagarna/Yttrandefrihetsgrundlag/

mb
mb
8 years ago

Godt med debatten – tak til de involverede og radio24/7!
Men det er fandeme pinligt for Danmark med disse krumspring.
Gallerist Henrik R√∂nnquist, der sammen med provokunstneren Dan Park blev d√łmt for hetz mod folkegruppe, overvejer nu at flytte til Danmark, skrives der
– det kan m√•ske ikke betale sig…

Darlin Corey
Darlin Corey
8 years ago

Under alle omstændigheder bliver det pinligt tydeligt hvem der er de sande intellektuelle, og hvem der bare er Rushy Rashid eller Martin Kongstad.

Jakob
Jakob
8 years ago

Islam betyder jo fred. Fred i vor tid!
Det ses også af mange muslimers altid fredelige reaktioner på anderledes tænkende. Den dialog er så åbenbart omdrejningspunktet for, at man endnu en gang bukker.
Jeg siger tak til 24/7 for at de i det mindste pr√łvede.

ny kommentator
ny kommentator
8 years ago

H√•ber ikke det slutter der..!!! Men jeg har sv√¶rt ved at forst√• disse mennesker… at Kongsted, Knud Romer, Lars von Trier mfl (mange flere), ligger p√• kn√¶ for Islam og multikulturisme og “den gode tone”.. Og forkaster vores flere hundrede √•r gamle DANSKE tradition for satire og spot mod trusler udefra og magteliten… og politisk korrekthed.. UBEGRIBELIGT…

ny kommentator
ny kommentator
8 years ago

Radio 24/7 har trukket sig!!!! (http://denfrie.blogspot.dk) og http://memo.radio24syv.dk/pressemeddelelser/dan-park/ M√• jeg anbefale at lokaliteterne og forberelsestiden og de omkostninger der allerede har v√¶ret, ikke g√•r spildt.. Derfor jeg vil gerne tilbyde at bruge min weekend p√• at finde billeder af s√łde kattekillinger og tilbyde disse til 24/7 udstillingen som substitut for Dan Parks billeder med fernisering p√• tirsdag… S√• kan Martin Speltkusse Kongstad tage sin datter og alle hans Rindalisme venner med og opleve h√łflig kunst, der ikke st√łder nogen… Selv Islamister som Rushi Rashit kan tage hele sin familie med, uden at skulle ford√łmme udstillingen, p√• samme m√•de som hun… Read more »

Hr. Naturli'
Hr. Naturli'
8 years ago
Reply to  ny kommentator

Jamen, for Fanden da!!! Og s√• begrundelsen: “Alligevel er vi i Danmark havnet i en debat om hetz og kr√¶nkelse af muslimer.Begge forhold fjerner fuldst√¶ndig fokus fra den debat, vi √łnskede at rejse.P√• den baggrund har vi beslutte at stoppe projektet.” Selvf√łlgelig kommer det til at handle om muslimer. Der har jo ikke v√¶ret advarsler om reaktionerne fra andre milj√łer end de muslimske. Mon det er den virkelige √•rsag? At der har v√¶ret trusler rettet mod centrale personer i denne happening? Eller er det en ordre fra PET – som skal ses i sammenh√¶ng med bl.a. Lars L√łkke Rasmussens idiotiske… Read more »

Falsterbo
8 years ago

Lars Vilks är väldigt intelligent.
Det är intressant att höra/läsa hans analyser.

Judar, afrikaner och en del mörka människor har ett mäktigt vapen, pga etnicitet, mot vita.

ny kommentator
ny kommentator
8 years ago

Tak til Steen.. ūüôā (og Uwe:-) Hvilken tr√•d… ūüôā H√łflig kunst..!? og Martin Kongsted (den seje K√łbenhavner) springer ud som 2100 Spelt kusse (patetisk bange lille nar h√łflig.. ikke forarge… kan han ikke h√łre sig selv..???)… Rushi Rashit har allerede advaret mod ny “karikaturkrise”.. Tror det var p√• Dr.dk… ?? Uha vi er bange.. Som om IS ikke spr√¶nger N√łrreport og speltkusserne i luften og smadrer HBQT folket i indre by, under alle omst√¶ndigheder… IDIOTER Hurra for Berthelsen og Br√ľgger.. Der b√¶rer deres meninger, med mandsmod, i denne tvist, der ender med et opg√łr internt i PK meningsdannernes klub… OG… Read more »

Sindsro
Sindsro
8 years ago

Off topic. Nyt Nyt, fed nyt fra Jydepotten. Og det rykker t√¶nder af gummerne. ūüôā http://jyllands-posten.dk/kultur/ECE7056284/studievaert-advarer-chefer-i-kan-starte-en-muhammed-krise/ Studiev√¶rt advarer chefer: I kan starte en Muhammed-krise Dansk radiostation leder efter dansk udstiller, der vil vise 31 v√¶rker af den f√¶ngslede svenske provo-kunstner Dan Park. Radiostationen Radio24syv‚Äôs planer, om at arrangere en udstilling med 31 af den f√¶ngslede svenske provo-kunstner Dan Parks v√¶rker i K√łbenhavn i n√¶ste uge, har udl√łst en skarp advarsel mod en ny Muhammed-krise. I udstillingen indg√•r blandt andet en tegning af Jesus i analt samleje med profeten Muhammed og Grisling, der hopper p√• profeten, mens han r√•ber ‚Äúd√ł, d√ł,… Read more »

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x