26
sep
Seneste opdatering: 26/9-14 kl. 1919
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

25.09.2014 057

kan man se fra Charlottenlund til Barsebäck, 25 kilometer i luftlinje, man kan endda ane jordens krumning selv uden kikkert. Så lille verden er. Hvordan kunne fønikierne, egypterne, romerne, vikingerne, kineserne undgå at opdage, at jorden er rund tænkte jeg men jeg havde mine øjne på bedstefaderen med den lille pige. Blide stunder! Måske man skal vide det med jorden, for at se det? (klik for helskærm)

Frie Ord, Norge: Det brutale drapet på Elin Krantz

I dag er det fire år siden Elin Krantz blev seksual- myrdet i Gøteborg af indvandreren Ephrem Johannes. Frie ord i Norge markerer dagen med en artikel, som næppe nogen svenske medier har haft.

Elin blev Collateral Damage i skabelsen af det nye Sverige, samfundigeniørerne dvæler ikke ved deres ofre, og de har flere hundrede dødsofre og mange hundredetusinder af volds- og voldtægtsofre at ignorere efterhånden. Overflødigt at sige, er der ingen artikler på svensk om mordet for nylig. Artiklen bygger på flere kronikker på denne blog blandt andre Ett politiskt mord, del 1 og 2. Frie ord har haft de samme betænkeligheder ved nogle fotos, som jeg havde dengang. Det tog mig et halvt døgn at nå frem til at bruge dem, at Frie Ord nåede frem til det samme i dag, bekræfter mig i, at det var rigtigt at tvivle og rigtigt at bruge dem.

Idag er det fire år siden den svenske jenta Elin Krantz ble funnet brutalt voldtatt og drept i en steinrøys i Gøteborg. Mordet sjokkerte Sverige med sin hensynsløshet. Etioperen Ephrem Tadele Yohannes ble etter grundig politiarbeid siktet og deretter dømt til 16 års fengsel og permanent utvisning fra Sverige.

Den 26 september 2010, ble 27 år gamle Elin Krantz overfalt, voldtatt og drept av 23 år gamle Ephrem Yohannes. Yohannes hadde innvandret til Sverige i 2009 fra Virginia, USA. I USA hadde Yohannes allerede et langt rulleblad. Han skal til tross for sin unge alder allerede ha blitt dømt syv ganger i amerikansk rett. Allikevel fikk han lov til å bli i Sverige etter å ha giftet seg med en etiopisk kvinne som var bosatt i landet.

Vi på Frieord.no er av den oppfatning at vi ikke skal dele eller legge ut grove eller støtende bilder. Våre lesere skal slippe å måtte se slikt, hvis ikke det er av svært nødvendig karakter.I denne saken har vi kommet frem til at dette er et slikt tilfelle. Men vi velger å legge ut bildene helt nederst i artikkelen, langt unna selve saken.Vi ber om at lesere under 18 år eller andre som ikke tåler å se støtende innhold velger å ikke skrolle videre nedover denne siden nå. Frieord. no

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Machiavelli
Machiavelli
7 years ago

Så skal man kæmpe med tårerne igen. Jeg holder på dødsstraf for kold og kynisk voldtægt.

Santor
Santor
7 years ago

I det mindste kan Elin Krantz historie ( mord ) bruges i kampen mod multikulturen. Der begås masser forbrydelser hvor det multikulturelle islæt overhovedet ikke nævnes og Svenske politikere er stadig barnligt naive i deres beundring for alle de “velkvalificerede” og “arbejdsomme” nye Svenskere der strømmer til landet fra verdens flygtningelejre.

Angela
Angela
7 years ago

Här är länken till Avpixlat, Mats Dagerlind.

http://avpixlat.info/2014/09/26/principen-om-alla-redaktorers-lika-varde/

Angela
Angela
7 years ago

“Frie Ord markerer dagen med en artikel, som næppe nogen svenske medier har haft.” Och förmodligen kommer de aldrig att ha det heller. För några timmar sedan läste jag på Avpixlat, Mats Dagerlinds krönika “Principen om alla redaktörers lika värde”, och brast i skratt när jag läste följande: “Under rubriken “Varför släpptes Avpixlat in i mediernas finrum?” på torsdagen riktar journalisten Anders G Bergquist kritik mot Sveriges Radio mot att jag fick sitta ned tillsammans med Karin Petter­sson från Aftonbladet, Peter Wolodarski från Dagens Nyheter och Tove Lifvendahl från Svenska Dagbladet för att kommentera valresultatet. “Det är fullständigt orimligt“, menar… Read more »

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x