26
sep
Seneste opdatering: 26/9-14 kl. 1850
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Glimrende at vende kanonlĂžbet den anden vej. Expressen bryder sig overhovedet ikke om at blive gransket. Tidligere kunne hĂžres Vad ligger bakom Expressens hat mot SD?

Expressen utförde inför valet 2014, en av de största kampanjerna mot ett riksdagsparti i Sveriges historia. Genom en tredelad kampanj, ville man förmÄ mÀnniskor att inte rösta pÄ Sverigedemokraterna.

Den tredje och mest makabra delen av kampanjen, var att Expressen, tillsammans med den vÄldsamma kommunistiska Researchgruppen, gick igenom 70 000 kommentarer pÄ alla stora etablissemangskritiska bloggar, för att hitta nÄgon affektivt skriven kommentar för 3-4 Är sedan. Med detta material som grund gick man objudet hem till folk, in i hemmen med dold kamera, och började stÀlla oförskÀmda frÄgor i syfte att skrÀmma vanliga mÀnniskor till tysnad. Granskning Sverige fÄr skakande vittnesmÄl om hur Expressen betedde sig och hur dom uthÀngda familjerna drabbats.Ingen journalist pÄ Expressen vill svara pÄ frÄgor.

Jeg vil af nogen udmattelse delvist vende ryggen til Sverige. Valget medfÞrte en fin artikelstrom i Danmark med mange gode indlÊg. Der er mennesker her, der tÊnker som jeg gjorde omkring Ärtusindeskiftet, da jeg begyndte at skrive om det, at Sverige mÄ vÊre den ideelle glaskugle at kigge i. Fremtiden er her, det er bare at se pÄ den og lÊre. Men det indgiver ikke mig nogen illusioner pÄ Sveriges vegne, at 13 procent protesterer 40 Är efter en eksempellÞs masseindvandring, der radikalt har Êndret smÄ 30 % af befolkningssammensÊtningen.

Fremtiden ligger i demografien, og den viser, at gammelsvenskere kommer i mindretal i Sverige midt i dette Ă„rhundrede. Det kunne mĂ„ske vĂŠre ligegyldigt, hvis det ikke allerede var gĂ„et som det er. Ekstrapolerer man de tendenser, som jeg kender alt for godt fordi jeg kender dem under den forlorne medieoverflade,  er svenskerne “sleepwalking into civilwar” efter min bedste overbevisning. For at leve med den, mĂ„ man enten ifĂžre sig urimelige illusioner, eller skrue ned for blusset og vende blikket bort. Jeg har valgt det sidste. Julia Caesar holder ogsĂ„ en vefortjent pause. 170 kronikker og tre bĂžger pĂ„ godt fire Ă„r (!)

Jeg har engang i en mindre lystig stund sammenlignet betragtningen af Sverige med at sidde ved et langtrukkent dÞdsleje. Enhver der har prÞvet det, ved at det trÊkker tÊnder ud. Man har brug for flere ferier undervejs ogsÄ selvom man ikke regner med at komme til at opleve selve dÞdsfaldet. Alt hvad jeg har dokumenteret, har vÊret for at forebygge ulykker, og det har ikke hjulpet ret meget. At samtidigt blive betragtet som ondskabens inkarnation, tager jeg blot som et bevis pÄ mÊngden af dumhed i verden.

“Den, som tror at tingenes tilstand i denne verden kan ĂŠndres, tror noget, han ikke bĂžr tro”, siger Don Quijote til Sacho Pancha. Sancho Panza siger noget, jeg vil lĂŠgge mig pĂ„ sinde: “Har man fĂžrst fĂ„et ord for at stĂ„ tidligt op, kan man godt blive liggende til middag”. TrĂžsterigt.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
PFEP
PFEP
9 years ago

Maka till exempellöst drev mot enbart ETT parti och deras företrÀder, har man knappast sett i nÄgot Europeisk land i modern tid.
DĂ€r Ă€r lite “Der StĂŒrmer” över Expressens kampanjande, om man ser bort frĂ„n att Expressen har bytt ut judar mot Sverigedemokrater.

Hr. Naturli'
Hr. Naturli'
9 years ago

Steen: “Alt hvad jeg har dokumenteret, har vĂŠret for at forebygge ulykker, og det har ikke hjulpet ret meget.” MĂ„ske ikke. Nok ikke i Sverige – de er kommet for langt ned ad slisken, og farten er for hĂžj. Men her i Danmark har jeg oplevet et klart ryk i den rigtige retning, gennem det seneste Ă„rs tid. I sommers var f.eks. Venstre ude med en prĂžveballon om, at se nĂŠrmere pĂ„ de internationale konventioner, der forpligter os til at tage imod alverdens indvandrere. SĂžren Villemoes er, som det kan ses i Dan Park trĂ„den – ogsĂ„ kommet op i… Read more »

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x