27
sep
Seneste opdatering: 28/9-14 kl. 1823
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 27-09-2014 223111Mads Brügger fra 24-7 er i Deadline om Park kl 22.30 og i radioen Kulturknuserne: Dan Parks gallerist vil flygte til København. (minut 21.) DR 2 er ved at lave en dokumentar om hele Dan Park sagen. Hans billeder kan købes her ENTARTETE KUNST.

24syv: Jens-Martin Eriksen som gallerist?

I denne time stiller vi skarpt på Dan Park sagen. Vi skal bl.a. høre næstformanden for Trykkefrihedsselskabet Aia Fog og forfatter Jens-Martin Eriksen udtale sig i sagen.

“Major terror attack in EU almost inevitable”

Jeg forestiller mig, jeg er  PET- chef og til den ugentlige samtale med statsministeren: “Hør nu, Thorning, du må bestemme dig, om du vil bombe muslimer i Mellemøsten eller lukke potentielle fjender ind af hoveddøren som flygtninge. Du kan ikke gøre begge dele, vi kan ikke overkomme det.” Jeg ved ikke, hvilket frisprog den politisk valgte chef tillader sig, man kan frygte, han er pænheden selv, men det er almindelig bondelogik for os andre, at de to ting ikke rimer sammen. Krigeriske Søren Pind vil endda  have tropper på landjorden. Hvem tror danske politikere egentlig vil få skylden, bortset fra gerningsmændene, hvis 2-300 danskere skal af med livet i et Mumbai angreb? Deres udenrigspolitik og en udlændingepolitik, der aldrig på noget tidpunkt har haft flertal i befolkningen? Hvilken Helvedes ballede de risikerer, måske er det derfor de er lammede af tavshed. “They all fear this could be totally out of control.

A major terror attack on European soil is practically inevitable as Western powers ramp up their assault on Jihadist fighters in Iraq and Syria, the Guardian reported Friday, citing an unnamed senior EU official.The official said Europe was scrambling to deal with the threat of hundreds and possibly thousands of Islamist fighters returning to the European Union from combat in Iraq and Syria with plans to carry out large-scale attacks in the union.

“It is pre-programmed,” the official told the newspaper. “We have clear signals that this is what the foreign fighters are doing. This is the main threat we are facing.” He added that EU leaders were “very aware and very frightened of this” and currently did not have an effective strategy in place to deal with the threat. “They all fear this could be totally out of control. It may already be too late.” Major terror attack in EU almost inevitable, officials say

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ådärkomdenja
Ådärkomdenja
7 years ago

Rättegången i skånska Hovrätten i Malmö, bedrivs sedan igår, mot Dan Park, som överklagat alla sina tidigare domar. Jag har i skrivande stund, efter en och en halv dags rättegångsförhandlingar, endast noterat en (1) nätartikel, en spya producerad av SR, Sveriges Rödio. Givetvis fientlig och föraktfull, med sedvanligt dravel från en *kränkt*, mörkhyad invandrarkvinna: “Stort missnöje mot hetsdömde Dan Park i hovrätten” – Han har gjort sig känd för att tapetsera elskåp med rasistiska affischer. Idag när Dan Park kom till hovrätten i Malmö möttes han av protester. På måndagmorgonen slog hovrätten upp portarna till förhandlingarna av Dan Parks överklagan.… Read more »

Falsterbo
7 years ago
Falsterbo
7 years ago

Instämmer i att domen mot Dan Park främst handlar om Yttrandefrihetens vara eller ickevara.

Jag vill lyfta fram en annan aspekt som gick som en röd tråd genom detta radioprogram;
FÖRTRYCKET mot den som befinner sig i underläge.

Överklassens förtryck mot svenska folket har gamla anor. Mycket utgår från Stockholm.
Att bli av med kritiker genom att spärra in dem genom lögnaktiga glidningar är inte unikt för Dan Park:

Här är exempel, mer än hundra år gammalt, med en viss anknytning till Danmark:
http://arbetet.se/2014/09/26/geniet-stangde-in-sin-hustru-pa-sinnessjukhus/
http://www.smakprov.se/visa/9789127138452/partner/smakprov/

PBr
PBr
7 years ago

“Hvem tror danske politikere egentlig vil få skylden, bortset fra gerningsmændene, hvis 2-300 danskere skal af med livet i et Mumbai angreb? ”

Mange tror sådan et angreb vil komme på hovedbanegården eller et andet trafik knudepunkt , det kan også godt være en mulighed men sidst jeg sejlede med Molslinien kom jeg til at fundere over hvor sårbart sådan et mål egentlig er.
Jeg går ud fra at besætningen ikke har et våben skab ombord ?

Hans Und
Hans Und
7 years ago

Sig mig; har DDR fusket med Parks plakat? Det ser ud til, at navnene på de tre er blevet fjernet.

Eyvind
Eyvind
7 years ago

Søren Kraup mener, at Nato er et “missionsselskab for menneskeretigheder”.

Per
Per
7 years ago

Hvor var deadline dog absurd, de sidder og taler om at ytringsfriheden har det godt i dk imens de diskuterer nogle tegninger som DR ikke engang vil vise til kameraet!

Angela
Angela
7 years ago

“He added that EU leaders were “very aware and very frightened of this” and currently did not have an effective strategy in place to deal with the threat. “They all fear this could be totally out of control. It may already be too late.”

Ja. Det var roligt. De har redan tappat kontrollen. Såg din kommentar nu.

Prudentius
7 years ago
Reply to  Angela

Vestlige politikere, og i særdeleshed menneskerettigheds-imperiet EU, bliver ved med at vælge utopien over virkeligheden. I virkeligheden bliver vi bekriget af en global og mangehovedet islamisk revival-bevægelse drevet af vakte muslimer, som handler på Koranens guddommelige diktat. I utopien er vi oppe mod en samling spredte obsternasige ekstremistiske terrorister, der af ikke-definerbare årsager elsker vold, men som dog ikke bør ændre noget som helst ved den åbne grænser-fest vi afholder for hele kloden. Blodige terroranslag er nu engang at fortrække, frem for at vende tilbage til en ussel reaktionær og racistisk nationalstatsmodel, som måske nok er sikker (og kedelig), men… Read more »

Steinadler
Steinadler
7 years ago

Artikkelen hos Times of Israel kan se ut til å ha forsvunnet ? Men disse uttalelsene ble også publisert ien artikkel hos The Guardian torsdag: The number of EU nationals fighting in Syria is put at 3-4,000. The senior official said that in post-9/11 Afghanistan there were an estimated 100 Europeans fighting with al-Qaida and the Taliban and that presented a big problem then. Two Dutch nationals of Turkish origin were also arrested by the Belgians last month on their return from the Middle East, with Dutch television reporting at the weekend that they were plotting an attack on the… Read more »

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  Steinadler

Ja, det var märkligt. (Artikkelen hos Times of Israel kan se ut til å ha forsvunnet ?)

T. Snorrason
T. Snorrason
7 years ago

Selvfølgelig kommer der terroristangreb i Europa og USA, og det er kun begyndelsen på et endeligt opgør med islam, kald det religion, kult eller ideologi. De tilbagevendte jihadister skulle ikke være noget større problem at nedkæmpe og likvidere, mange af dem er jo kendt og identificeret. Da de og islam har erklæret kig mod Vesten er de at betragte i henhold til krigens love som franc-tireurs, friskytter uden uniform, og kan henrettes ved standretter på stedet. Selv 10.000 terrorister eller flere i Europa og USA skulle ikke være særlig problematisk at lilvidere i en fart. Der vil komme nogle terror… Read more »

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  steen

Ja, precis. Man kan verkligen undra över vad sådana uttalanden står för? Och om de är så kloka? För de får inte sina egna folk med sig. Folk blir arga därför att uttalanden signalerar svek mot folken. Folk ser och förstår och tycker etablissemanget är imbecilla. Förtvivlat försöker folk hitta en ledare som kan få stopp på spektaklet. Skulle vara intressant att veta vad som sägs bakom kulisserna. Tyvärr utgörs makteliten i väst av en samling rika miljardärer, oftast ekonomisk bakgrund som saknar kompetens. Det är skrämmande. En maktelit som inbillar folk att ett globalt rike skall skapas där alla… Read more »

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  T. Snorrason

“Bombning af Isis er temmelig værdiløst, rent skuespil, så længe Qatar, Saudi-Arabien og andre finansierer den islamiske terror globalt – og har gjort det i mange år”

Ja och Sverige bygger vapenfabriker i Saudiarabien åt Wallenbergs gode vän. 🙂

Och ministrarna i Sverige har svårt att bestämma sig om Saudiarabien är en diktatur eller ej.

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x